ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Ξεκίνησε η προετοιμασία ενόψει Παναθηναϊκού

Ξεκίνησε η προετοιμασία ενόψει Παναθηναϊκού

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό. Αποθεραπεία στο Ρέντη όσοι έπαιξαν με Άρσεναλ.
Μία ημέρα μετά τη μεγάλη νίκη επί της Άρσεναλ, στο γήπεδο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", με 2-1, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού άρχισαν την προετοιμασία τους για το μεγάλο ντέρμπι της προσεχούς Κυριακής (9/12, 19:30), με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.
Οι παίκτες που αγωνίστηκαν χθες κόντρα στους "κανονιέρηδες" του Αρσέν Βενγκέρ και τους "υπέταξαν" με μία σπουδαία εμφάνιση, έκαναν σήμερα αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι "ερυθρόλευκοι" ακολούθησαν κανονικά το πρόγραμμά τους. Αυτό περιελάμβανε ασκήσεις τεχνικής, τελειώματα φάσεων και δίτερμα, στο βρεμένο τερέν των αθλητικών εγκαταστάσεων του Ρέντη.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, ενώ ο Αβραάμ Παπαδόπουλος συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί. Την Πέμπτη (6/12) οι παίκτες του Λεονάρντο Ζαρντίμ θα γυμναστούν ξανά το απόγευμα, στις 16:30, με τον Πορτογάλο τεχνικό να είναι στην ευχάριστη θέση να έχει στην διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές του.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου