ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Ζαρντίμ: "Ρισκάραμε για την ανατροπή" (video)

Ζαρντίμ: "Ρισκάραμε για την ανατροπή"(video)

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ τόνισε πως είναι λυπημένος για το γεγονός πως ο Ολυμπιακός συγκέντρωσε 9 βαθμούς αλλά δεν πέρασε στην επόμενη φάση του Champions League, ωστόσο έμεινε ευχαριστημένος από τη νίκη κόντρα στην Άρσεναλ και την πρόκριση στο Europa. Τί είπε ο Πορτογάλος τεχνικός για τις αλλαγές των Μήτρογλου - Φουστέρ και τους Έλληνες παίκτες.
Λυπημένος μα συνάμα χαρούμενος εμφανίστηκε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε τη νίκη του Ολυμπιακού με 2-1 επί της Άρσεναλ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", στην αυλαία των ομίλων του Champions League. Ο Πορτογάλος τεχνικός εξέφρασε την απογοήτευση του για το γεγονός πως οι ερυθρόλευκοι μάζεψαν 9 βαθμούς στον όμιλο δίχως να καταφέρουν να περάσουν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, ωστόσο ήταν ευχαριστημένος γα τη νίκη κόντρα στους "κανονιέρηδες" και την πρόκριση στο Europa League, όπου οι Πειραιώτες θα βρεθούν στους "ισχυρούς" στην κλήρωση για τους "32". Τί είπε ο Πορτογάλος τεχνικός για το ρίσκο με τις αλλαγές των Μήτρογλου - Φουστέρ και τους Έλληνες παίκτες.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός στην συνέντευξη Τύπου:

"Κατ' αρχήν δεν είμαστε χαρούμενοι, καθώς ο πρώτος μας στόχος ήταν να περάσουμε στην επόμενη φάση του Champions League. Είμαστε όμως ευχαριστημένοι διότι καταφέραμε να κερδίσουμε την Άρσεναλ και να πετύχουμε τον δεύτερο στόχο μας που ήταν η πρόκριση στο Europa League, όπου θα είμαστε στο γκρουπ των ισχυρών.

Το Champions League είναι η ανώτατη ευρωπαϊκή διοργάνωση και όλοι θέλουν, παίκτες και προπονητές, να παίρνουν μέρος σε αυτό. Ωστόσο αυτό τελείωσε και πρέπει να συγκεντρωθούμε στο Europa League, μια επίσης σημαντική διοργάνωση.

Σήμερα ήταν μια μεγάλη νίκη της ομάδας μας. Έχουμε πολλές λύσεις να γυρίσουμε ένα ματς. Το αποδείξαμε και με την Μονπελιέ πως έχουμε βάθος στο ρόστερ. Δεν έχουμε μόνο 11 παίκτες και βρίσκουμε τον τρόπο να κερδίζουμε τα παιχνίδια.

Στο πρώτο ματς δεν ήμασταν έτοιμοι κόντρα στην Σάλκε. Το πρωτάθλημα ξεκινάει αργά και δεν είχαμε ένταση και ρυθμό στο παιχνίδι μας. Παράλληλα φέτος έγιναν πολλές αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό, η ομάδα άλλαξε αρκετά και κάποιοι παίκτες ήρθαν λίγες μέρες πριν αρχίσουν οι επίσημες υποχρεώσεις.

Είμαι λυπημένος που με 9 βαθμούς δεν καταφέραμε να περάσουμε στην επόμενη φάση. Αυτό πρέπει να μας αφυπνίσει για το μέλλον και την επόμενη φορά να παρουσιαστούμε πιο έτοιμοι στο ξεκίνημα της διοργάνωσης.

 Έχουμε κάποιους Έλληνες παίκτες που είναι νέοι και άπειροι, που πήραν εμπειρίες φέτος από την διοργάνωση. Κάτι που δεν συνέβη άλλες χρονιές. Είναι παίκτες που έχουν πολλές δυνατότητες και μπορούν να βελτιωθούν σημαντικά στο μέλλον. Αυτό αποτελεί κέρδος για εμάς.

Εμείς προετοιμάζουμε πάντα μια δομή για το παιχνίδι μας. Δεν έχει να κάνει με πρόσωπα. Κατά τη διάρκεια αποφασίζουμε αν θα κάνουμε το παιχνίδι μας πιο αμυντικό ή πιο επιθετικό. Εξαρτάται από την ροή της αναμέτρησης. Σήμερα θέλαμε να φανούμε πιο επιθετικοί, γι' αυτό και μπήκαν στο ματς οι Φουστέρ και Μήτρογλου καθώς έπρεπε να ρισκάρουμε περισσότερο και μας βγήκε".


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου