ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

«Να παίζουν μαζί Τζεμπούρ- Μήτρογλου»

«Να παίζουν μαζί Τζεμπούρ- Μήτρογλου»

5/12/2012

«Να παίζουν μαζί Τζεμπούρ- Μήτρογλου»
Την άποψη πως τόσο ο Ράφικ Τζεμπούρ όσο και ο Κώστας Μήτρογλου θα πρέπει να είναι βασικοί στον Ολυμπιακό, εξέφρασε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Λουτσιάνο.

Ο Βραζιλιάνος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, ο οποίος μεταξύ άλλων φόρεσε και τη φανέλα των «ερυθρολεύκων», μίλησε τόσο για την εμφάνιση του Τζαμέλ Αμπντούν απέναντι στην Άρσεναλ όσο και για το επερχόμενο ντέρμπι απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Οι πιο σημαντικές δηλώσεις του Λουτσιάνο στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6:


Για τη νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στην Άρσεναλ:

«Ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη και έτσι έχει το προβάδισμα να κληρωθεί σε μία θεωρητικά πιο εύκολη ομάδα. Ωστόσο, εμείς είμαστε απ’ έξω πάντα θέλουμε να πούμε τη γνώμη μας, όμως ο προπονητής ξέρει καλύτερα απ’ όλους μας τους παίκτες και την ομάδα. Ο Ολυμπιακός έπρεπε να παίξει πιο επιθετικά στο χθεσινό ματς. Αυτό έγινε από την ώρα που έχανε και έτσι κατάφερε να το γυρίσει. Τόσο ο Μήτρογλου όσο και ο Τζεμπούρ πρέπει να παίζουν μαζί από την αρχή».

Για την αλλαγή του Αμπντούν:

«Όχι δεν ξαφνιάστηκα. Ένας ποδοσφαιριστής χρήζεται ξεκούραση και ιδιαίτερα εκείνος από την στιγμή που έτρεχε συνέχεια κι έδωσε άλλη δυναμικότητα στο παιχνίδι του Ολυμπιακού. Από την στιγμή που κουράστηκε και έβαλε ο Ολυμπιακός γκολ δεν ήταν κακό να βγει για να ξεκουραστεί από την ώρα που υπάρχει ντέρμπι την Κυριακή».

Για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό:

«Είναι ένα από τα ματς που κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να παίξει. Είναι πραγματικά ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός από την μία πλευρά έχει αλλάξει προπονητή, με αποτέλεσμα να έχουν άλλη ψυχολογία. Από την άλλη ο Ολυμπιακό μπορεί να δυσκολευτεί αν τον υποτιμήσει».

Για την Άρσεναλ:

«Χαίρομαι όταν βλέπω έναν προπονητή να βάζει παίκτες που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής να αγωνίζονται σε ένα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ».

Για την Ξάνθη και την αλλαγή προπονητών:


«Ο μοναδικός που μπορεί να απαντήσει σε αυτό το ερώτημα είναι ο κύριος Πανόπουλος. Εγώ χαίρομαι που ο κόσμος που στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης φώναζε το όνομά μου. Τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής πρέπει να έχεις το θάρρος να πηγαίνεις σε μία ομάδα είτε εκείνη είναι σε καλή είτε σε κακή στιγμή. Η Ξάνθη είναι μια ομάδα που ξέρω καλά, αφού έπαιζα αρκετά χρόνια εκεί».

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου