ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

«Δεν πάω στο γήπεδο, γιατί δεν παίζει ο Φετφατζίδης»

«Δεν πάω στο γήπεδο, γιατί δεν παίζει ο Φετφατζίδης»

6/12/2012
«Δεν πάω στο γήπεδο, γιατί δεν παίζει ο Φετφατζίδης»
Την απόλυτη στήριξή του προς τα νέα παιδιά που βγαίνουν από τις ακαδημίες εκδήλωσε ο Πέτρος Καραβίτης, ο οποίος βρέθηκε στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ και μεταξύ άλλων τόνισε πως « το γεγονός πως δεν παίζει ο Φετφατζίδης είναι ένας λόγος που με κάνει να μην πηγαίνω στο γήπεδο».

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, μίλησε με τους σπουδαστές του ΚΑΡ, προκειμένου να κάνει «ψυχογράφημα» ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι Παναθηναϊκός- Ολυμπιακός, έχοντας πρωταγωνιστήσει ο ίδιος σε πληθώρα αναμετρήσεων των δύο «αιώνιων» αντιπάλων.

Τα κυριότερα σημεία της «συνέντευξης» που πήραν οι μελλοντικοί αθλητικογράφοι από τον Πέτρο Καραβίτη:

Για τον αν θα επηρεάσει την αίγλη του ντέρμπι το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός βρίσκεται 16 βαθμούς πίσω στη βαθμολογία: « Το ντέρμπι παραμένει ως έχει. Το αν θα είναι θεαματικό κρίνεται στις ελλείψεις που έχει μια ομάδα. Και στο παρελθόν, όταν υπήρξαν αντίστοιχες καταστάσεις, αντιμετωπίζαμε το συγκεκριμένο ματς με την αντίστοιχη σοβαρότητα και ανυπομονησία. Όλα τα ντέρμπι που έζησα είχαν την ίδια σημασία».

Ποιους θεωρεί τους κορυφαίους ξένους των δύο ομάδων: «Από τον Παναθηναϊκό σίγουρα τον Σισοκό, ο οποίος έχει φοβερό πόδι και πολύ καλή τεχνική. Στον Ολυμπιακό ο Ιμπαγάσα είναι το μεγάλο όνομα, αλλά ο Αμπντούν είναι αυτός που φέτος κλέβει τις εντυπώσεις καθώς προσφέρει πολλά στην ομάδα»

Πού θα κριθεί το ντέρμπι: «Η ψυχολογία είναι το κλειδί για τη νίκη. Η κατάσταση στην οποία θα βρεθούν εκείνη την μέρα οι δύο αντίπαλοι θα παίξει σημαντικό ρόλο. Αν ο Παναθηναϊκός δώσει την ψυχή του θα μπορέσει να πάρει το ματς. Αυτοί που διψούν περισσότερο για νίκη θα είναι και οι νικητές».

Για τους προπονητές των δύο πάγκων: « Ο Ζαρντίμ είναι χρόνια προπονητής, ενώ ο Ρότσα είναι κατά διαστήματα. Είχε καιρό να αναλάβει μία ομάδα. Πάντως φαίνεται να έχει ανεβάσει την ψυχολογία των παικτών».

Για τον αν ο Ολυμπιακός κάνει λάθος στο ότι παίρνει νέους παίκτες, αλλά δεν τους χρησιμοποιεί:«Το βρίσκω μεγάλο λάθος αυτό. Μπορώ να πω μάλιστα πως το γεγονός πως δεν πηγαίνω στο γήπεδο είναι γιατί δεν παίζει ο Φετφατζίδης. Σε επικοινωνία που είχα με τον πρόεδρο Μαρινάκη του τόνισα πως: για να γίνει μεγάλη η ομάδα πρέπει να αποτελείται από 7 Έλληνες παίκτες, οι οποίοι θα προέρχονται από τις ακαδημίες».

Ο Πέτρος Καραβίτης θεωρεί καλύτερο παίκτη τον Τάκη Λουκανίδη, ενώ θαυμάζει απεριόριστα και τον Χατζηπαναγή, τον οποίο και χαρακτήρισε ως ο «Μέσι της εποχής του». Από τους προπονητές ξεχωρίζει τον Βικ Μπάκιγχαμ, ο οποίος, σύμφωνα με το πρώην ποδοσφαιριστή των «ερυθρόλευκων» ,μετά την ήττα 4-0 του Ολυμπιακού από τον ΠΑΟΚ δήλωσε: «Αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου» και αποχώρησε από την ομάδα σαν κύριος.

Δείτε το βίντεο:



 www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου