ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

Διαφορα απο SUPER LEAGUE 

6/12/2012

Κρίνεται του Κατίδη 

5/12/2012

Κρίνεται του Κατίδη
Στα Σπάτα βρίσκεται ο Γιώργος Κατίδης συνοδευόμενος από τον μάνατζέρ του, Θεόφιλο Καρασαββίδη, προκειμένου να συζητηθεί το θέμα με το τελευταίο επεισόδιο στο ξενοδοχείο της ομάδας στο οποίο «πρωταγωνίστησε» ο νεαρός ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ.

Παρόντες από την πλευρά της «Ένωσης» είναι τόσο ο πρόεδρος, Ανδρέας Δημητρέλος, όσο και ο τεχνικός του «Δικεφάλου», Έβαλντ Λίνεν, ενώ και οι δύο άνδρες είναι ιδιαίτερα προβληματισμένοι από τη συμπεριφορά του Κατίδη.

Πάντως, οι άνθρωποι του συλλόγου θα είναι δύσκολο να εξαντλήσουν την αυστηρότητά τους αφού το μεγαλύτερο μέρος των δικαιωμάτων του ανήκουν στον επιχειρηματία, Μιχάλη Φωτίου.

Ουζουνίδης: «Σπίτι μου η Ξάνθη» 

5/12/2012

Ουζουνίδης: «Σπίτι μου η Ξάνθη» 
Ποδοσφαιρικό του «σπίτι» χαρακτήρισε τη SKODA Ξάνθη ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο τεχνικός της ακριτικής ομάδας μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 για τους στόχους του σε αυτό το νέο πέρασμα από το σύλλογο, ενώ υποστήριξε πως ο Ολυμπιακός έχει τις δυνατότητες να προχωρήσει στο Europa League. Διαβάστε το σχόλιό του για τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο αλλά και την παρουσία του Ρότσα στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή «Δεξί, αριστερό και άουτ» και τους Γιάννη Θειακό και Σωτήρη Κωσταβάρα:


Για το νέο πέρασμά του από τον πάγκο της Ξάνθης μόλις 2,5 μήνες μετά την απομάκρυνσή του:

«Μόνο στην Ιταλία –εκτός από την Ελλάδα- συμβαίνουν αυτά. Ποτέ δεν ξέρουμε τι συμβαίνει στη ζωή και τον αθλητισμό. Ήταν ξαφνικό για όλους μας, δεν το περίμενα. Συζητήσαμε με τον κ. Πανόπουλο, συμφωνήσαμε σε κάποια πράγματα. Είμαι επαγγελματίας, όμως την ομάδα την αγαπάω πολύ και τη θεωρώ σπίτι μου. Όταν έφυγα, αυτό δεν έγινε άσχημα κι έτσι ήταν πιο εύκολη η απόφαση να επιστρέψω».

Για το παρελθόν αλλά και την επόμενη μέρα στην ομάδα:

«Πιστεύω πάρα πολύ στην ομάδα και τις δυνατότητές τους. Δεν ξεκινήσαμε άσχημα φέτος, όμως υπήρχε πίεση και η απομάκρυνσή μου θεώρησα πως θα βοηθούσε. Αυτήν τη στιγμή συνεχίζω να πιστεύω πως μπορεί να πάει καλύτερα και στα επόμενα παιχνίδια θα φανεί αυτό. Οι δυνατότητες μας είναι για πιο ψηλά. Ίσως κι εγώ ζητούσα περισσότερα από όσα θα έπρεπε και πρόσθετα επιπλέον άγχος στα παιδιά. Η βαθμολογική θέση μας δεν είναι αυτή που θέλαμε, όμως είμαι σε θέση να ξέρω καλύτερα από τον καθένα τις ικανότητές τους και πιστεύω πως η ομάδα μπορεί να πάει ψηλά. Ακόμη και πέρυσι όταν κάναμε σερί 8 ήττες, παίζαμε καλά. Σίγουρα επηρεάστηκαν τα παιδιά τότε».

Για το ενδεχόμενο μεταγραφικής ενίσχυσης:

«Θα γίνουν κάποιες κινήσεις. Η ομάδα έχει αρκετά νέα παιδιά με ταλέντο και θα χρειαστεί να πάρουμε κάποιους έμπειρους που θα βοηθήσουν. Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό προκειμένου να ενισχυθούμε, δεν μπορώ να μιλήσω για συγκεκριμένες θέσεις».

Για το προσεχές παιχνίδι με τον Πανιώνιο:

«Χαίρομαι για τη δουλειά και την εικόνα του Πανιωνίου με τον Ελευθερόπουλο. Είναι μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος. Έχουν διάθεση και ενέργεια στην ομάδα παίκτες με μέλλον αλλά και έμπειροι. Παίζουμε στην έδρα μας. Θέλουμε να παίξουμε καλά και να νικήσουμε».

Για τον Παναθηναϊκό του Ρότσα:

«Στις αλλαγές προπονητή υπάρχει και αλλαγή διάθεσης. Υπήρχε τέτοιος αρνητισμός που έβγαινε στο γήπεδο. Δεν θεωρώ τον Φερέιρα κακό προπονητή. Με τον Ρότσα δημιουργήθηκε θετικό κλίμα και ελευθερώθηκαν κάποιοι παίκτες. Σε αυτά ο Χουάν είναι πολύ καλός, το ξέρω. Πλέον ο Παναθηναϊκός κυκλοφορεί την μπάλα και δημιουργεί ευκαιρίες».

Για τη φετινή εικόνα του Ολυμπιακού

«Έχει δείξει πως έχει μεγάλες δυνατότητες. Δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό. Κατά διαστήματα έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο στο χθεσινό παιχνίδι με την Άρσεναλ. Μπορεί, όμως, να μεγαλώσει περισσότερο αυτό το διάστημα και να γίνει ακόμη καλύτερος ως ομάδα. Πιστεύω ότι έχει πάρει τον αέρα των ελληνικών ομάδων. Θεωρώ ότι είναι μία ομάδα που μπορεί να κάνει μία πολύ καλή πορεία στο Europa League. Μακάρι να προχωρήσει όσο μπορεί σε αυτή τη διοργάνωση…».

Για το αν χωράει το δίδυμο Τζεμπούρ – Μήτρογλου στην επίθεση των Πειραιωτών

«Αν δεν χωράει εκεί, εμείς είμαστε σε θέση να τους χωρέσουμε και τους δύο… (γέλια)»

Για τις δυνατότητες εξέλιξης του Παναγιώτη Βλαχοδήμου

«Άλλες οι απαιτήσεις της Ξάνθης από εκείνες του Ολυμπιακού. Εκεί χρειάζεται να ξεχωρίσει ανάμεσα σε πολύ καλούς παίκτες. Του είχα μιλήσει πολύ για αρκετά ζητήματα, όμως θεωρώ ότι ο Παναγιώτης (Βλαχοδήμος) έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης. Με την πάροδο του χρόνου θα αρχίσει να δείχνει τα καλά του στοιχεία».

Βραβεία σε… ασπρόμαυρο φόντο 

5/12/2012

Βραβεία σε… ασπρόμαυρο φόντο
Σε παίκτη του ΠΑΟΚ και του ΟΦΗ κατέληξαν τα βραβεία του πολυτιμότερου παίκτη και του καλύτερου γκολ της 13ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Πιο συγκεκριμένα, ο τερματοφύλακας του «δικέφαλου του Βορρά», Παναγιώτης Γλύκος, κέρδισε το πρώτο, ενώ το δεύτερο κατέκτησε ο νεαρός επιθετικός των Κρητικών, Αλέξανδρος Περογαμβράκης.

Ο νεαρός πορτιέρο στην αναμέτρηση κόντρα στη Βέροια πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, με αποτέλεσμα να συγκεντρώσει το 64,79% των ψήφων των οπαδών. Στη δεύτερη θέση έμεινε ο στράικερ του Παναθηναϊκού, Αντώνης Πετρόπουλος, ο οποίος έφτασε το 19,22%, ενώ στην τρίτη τερμάτισε ο Ταξιάρχης Φούντας της ΑΕΚ με 15,99%.

Τώρα όσον αφορά στο βραβείο του καλύτερου γκολ η κεφαλιά «ψαράκι» του Αλέξανδρου Περογαμβράκη στο ματς με τον Πανθρακικό αναδείχτηκε πρώτο και καλύτερο με ποσοστό 52,52%. Στη δεύτερη θέση έμεινε εκείνο του Δημήτρη Σουνά απέναντι στον Ατρόμητο, αφού συγκέντρωσε 35,69%, ενώ στην τρίτη θέση τερμάτισε εκείνο του Λουκά Βύντρα κόντρα στον Πανιώνιο με 11,79%.

Σβήνει η φωτιά… 

5/12/2012

Σβήνει η φωτιά…
Με τον πιο ανώδυνο τρόπο -για την ΑΕΚ και τον ίδιο- φαίνεται πώς θα λήξει το θέμα του Γιώργου Κατίδη.

Στη μαραθώνια συζήτηση που είχε (παρουσία του μάνατζέρ του) με τους Έβαλντ Λίνεν και Ανδρέα Δημητρέλο, ο νεαρός έδωσε εξηγήσεις για το επεισόδιο με τον Γιώργο Πήδουλα.

Κι αφού εξέφρασε και τα δικά του παράπονα για την αντιμετώπιση από μέλη του τεχνικού τιμ, συμφωνήθηκε την Πέμπτη να τελειώσει το θέμα αναλαμβάνοντας την ευθύνη ενώπιον των συμπαικτών του.

Από τη διάρκεια των 3,5 περίπου ωρών που είχε η συνάντηση του Γιώργου Κατίδη και του μάνατζέρ του, Θεόφιλου Καρασαββίδη, με τους Λίνεν και Δημητρέλο είναι εύκολο να καταλάβει κανείς πως δεν υπήρξε μια απλή παροχή εξηγήσεων από την πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Διότι εκείνος παραδέχθηκε μεν ότι το παρατράβηξε στο επεισόδιο με τον γυμναστή της ομάδας, αλλά εξέφρασε την άποψη πως δεν ήταν απαραίτητο εκείνος να συνεχίσει το θέμα με τις παρατηρήσεις του προπονητή, ενώ έκανε λόγο και για αναίτια «στοχοποίησή» του γενικά από μέλη του τεχνικού επιτελείου.

Επειδή ωστόσο ο Έβαλντ Λίνεν -ανεξάρτητα απ’ αυτό- θεωρεί πως η συμπεριφορά του δεν είναι η πρέπουσα και ότι το επεισόδιο ήταν ένα θέμα που δεν αφορά μόνο τον ίδιο αλλά και ολόκληρη την ομάδα, συμφωνήθηκε πως ο μόνος τρόπος να εκτονωθεί το θέμα είναι να παρουσιαστεί ενώπιον των συμπαικτών του και να αναλάβει την ευθύνη της συμπεριφοράς του.

Αυτό θα γίνει λοιπόν την Πέμπτη (όταν οι «κιτρινόμαυροι» θα επιστρέψουν από το σημερινό ρεπό) και κατόπιν το θέμα θα θεωρηθεί λήξαν -με επιστροφή του Κατίδη στην ομάδα και μοναδική συνέπεια ενδεχομένως για τον ίδιο ένα μικρό πρόστιμο.

Και τώρα Κέρκυρα 

5/12/2012

Και τώρα Κέρκυρα
Το βλέμμα τους στο εκτός έδρας ματς κόντρα στην Κέρκυρα στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας στρέφουν όλοι στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο προπονητής του «Άγιαξ της Ηπείρου», Γιάννης Χριστόπουλος, έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, όχι όμως και από το σκορ, με αποτέλεσμα o Έλληνας τεχνικός να καταστρώνει από τώρα τα σχέδιά του για την αναμέτρηση με τους Φαίακες.

Τώρα όσον αφορά στην προπόνηση της Τετάρτης (5/12) ο Χριστόπουλος χώρισε τους παίκτες του σε δύο γκρουπ. Στο πρώτο συμμετείχαν οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο ματς με την ΑΕΚ, οι οποίοι και έκαναν ασκήσεις αποκατάστασης.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεν είχαν καθόλου χρόνο συμμετοχής απέναντι στην «Ένωση» ακολούθησαν πρόγραμμα που είχε ασκήσεις με μπάλα.

«Ιδανικός για τον Παναθηναϊκό ο Ρότσα» 

5/12/2012

«Ιδανικός για τον Παναθηναϊκό ο Ρότσα»
Ψήφο εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του Χουάν Ραμόν Ρότσα έδωσε ο Τάκης Οικονομόπουλος, δηλώνοντας πως ο Αργεντινός πρέπει να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας και μετά το καλοκαίρι.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των «πρασίνων» και αντιπρόεδρος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας μίλησε στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ για «την πιο δύσκολη στιγμή στην ιστορία της ομάδας», τον Γιάννη Αλαφούζο, τον Αντώνη Νικοπολίδη καθώς και το ενδεχόμενο πώλησης ενός από τους τερματοφύλακες του «τριφυλλιού» τον Ιανουάριο.

Ένας από τους κορυφαίους τερματοφύλακες που έχουν φορέσει ποτέ την πράσινη φανέλα βρέθηκε για περίπου μία ώρα στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ, όπου δεν δίστασε να αναφερθεί σε όλα όσα αφορούν τον Παναθηναϊκό απαντώντας στις ερωτήσεις των μελλοντικών αθλητικογράφων.

Τα κυριότερα αποσπάσματα όσων είπε ο Τάκης Οικονομόπουλος:


Για τον Ρότσα και τον Φερέιρα: «Ο Χουάν κατάφερε να ανεβάσει την ψυχολογία των παικτών. Ο Φερέιρα δεν ήταν κακός προπονητής, όμως ο Ρότσα μπόρεσε να έρθει πιο κοντά στους ποδοσφαιριστές και ξέρει καλύτερα πώς είναι να παίζεις για τον Παναθηναϊκό. Λόγω των οικονομικών δυσκολιών η ομάδα θα παίζει στο εξής με πολλούς ποδοσφαιριστές από τις ακαδημίες και εκείνος τους ξέρει από μικρά παιδιά και μπορεί να τους χρησιμοποιήσει καλύτερα.

Για την σημερινή κατάσταση του Παναθηναϊκού:
«Αυτή είναι η πιο δύσκολη στιγμή στην ιστορία της ομάδας. Ο Αλαφούζος προσπάθησε να σώσει την κατάσταση και να συσπειρώσει τόσο τον κόσμο όσο και τους μετόχους για να βρεθούν χρήματα. Όμως ο ίδιος δεν μπορεί να βοηθήσει πολύ οικονομικά, πρέπει να βρεθούν κι άλλοι. Χωρίς εκείνον θα είχαμε πέσει στη Δ΄Εθνική».

Για το μέλλον του «τριφυλλιού»: «Ακόμα δεν έχουμε αποφύγει τον κίνδυνο χρεωκοπίας, αν δεν βοηθήσει ο κόσμος, δε βρεθούν άλλοι άνθρωποι να βάλουν λεφτά και δε βγούμε στην Ευρώπη τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα. Όμως από πλευράς υλικού πιστεύω πως σε δύο χρόνια θα έχουμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Όλα τα νέα παιδιά, όπως ο Χουχούμης, ο Τριανταφυλλόπουλος, ο Αποστολόπουλος, ο Φουρλάνος και ο Μαυρίας είναι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές».

Για τους τερματοφύλακες των «πρασίνων»
: «Αυτή τη στιγμή στην Παιανία υπάρχουν τέσσερις ισάξιοι τερματοφύλακες. Ο Καρνέζης θεωρώ ότι είναι ένας από τους κορυφαίους στην Ευρώπη, όμως και οι Κοτσώλης, Καπίνο και Ταμπάκης είναι σχεδόν στο ίδιο επίπεδο. Ειδικά τον Ταμπάκη τον ξέρω από μικρό παιδί, εξαιρετικό ταλέντο και καταπληκτικός χαρακτήρας, θα τον δείτε στη συνέχεια. Αν έχει ανάγκη ο Παναθηναϊκός τα χρήματα έχει το περιθώριο να πουλήσει κάποιον από αυτούς, δεν θα αντιμετωπίσει αγωνιστικό πρόβλημα».

Για τον Αντώνη Νικοπολίδη: «Τον Αντώνη τον ξέρω από μικρό παιδί, δούλευε πάρα πολύ και ήταν πολύ καλός χαρακτήρας. Μπορεί να υστερούσε σε φυσικά προσόντα σε σχέση με τον Βάντσικ για παράδειγμα ή τον Χαλκιά, όμως έπαιζε με πολύ μυαλό και είχε εξαιρετικές τοποθετήσεις».

Για το ποιον παίκτη του Ολυμπιακού θα ήθελε στον ΠΑΟ
: «Έναν από τους Τζιμπούρ ή Μήτρογλου. Εϊναι και οι δύο φοβεροί επιθετικοί».

Για τη Λεωφόρο: «Για μας είναι πρώτο μέλημα η επιστροφή μας στη Λεωφόρο. Τον Ιανουάριο πιστεύω θα είμαστε έτοιμοι, όμως τα έργα αυτά για την ανακατασκευή κοστίζουν. Γίνονται προσπάθειες να λυθεί και το θέμα που έχει δημιουργηθεί με τον Δήμο που διεκδικεί το γήπεδο. Η Λεωφόρος δεν πρόκειται να παραχωρηθεί πριν φτιαχτεί το νέο γήπεδο».
Το «Πουλί» του ελληνικού ποδοσφαίρου ανέφερε εξάλλου πως θεωρεί τον Μήτρογλου και τον Αθανασιάδη ως τους πιο ταλαντούχους νέους Έλληνες επιθετικούς, τον Τάκη Λουκανίδη ως τον κορυφαίο παίκτη με τον οποίο έχει συνεργαστεί ποτέ, ενώ καλύτερος τερματοφύλακας όλων των εποχών για εκείνον είναι ο Λεβ Γιασίν.

Μη δει χαρά ο Τσιώλης… 

5/12/2012Μη δει χαρά ο Τσιώλης…

Εκεί που χάρηκε ο Σάκης Τσιώλης με την επιστροφή του Μπαρτολίνι σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, ήρθαν τα δυσάρεστα μαντάτα από τον Μπακασέτα. Ο επιθετικός των Αρκάδων υπέστη διάστρεμμα και σύμφωνα με τις πρώτες ιατρικές εκτιμήσεις δύσκολα θα προλάβει το παιχνίδι με τον Άρη την Κυριακή (9/12).

Μετά από αυτό ο τεχνικός της ομάδα της Τρίπολης βλέπει το απουσιολόγιό του για το ματς με τους «κίτρινους» να γεμίζει, καθώς ήδη δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Ουσέρο, που είδε την κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι με την Ξάνθη, τον Μπαρτολίνι που ανάρρωσε αλλά θα εκτίσει την ποινή του στο εν λόγω ματς και τον τραυματισμένο Σανκαρέ, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο και αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση στις αρχές του νέου έτους.

Όσον αφορά στους Πιπίνη και Περόνε, αύριο Πέμπτη (6/12) θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή τους και θα φανεί αν θα θέσουν εαυτόν στη διάθεση του προπονητή.

Κατά τα λοιπά οι Αρκάδες προπονήθηκαν υπό καταρρακτώδη βροχή, πραγματοποιώντας πολλές ασκήσεις κατοχής μπάλας και τεχνικής στο γήπεδο.

Τέλος, το «παρών» στην Τρίπολη έδωσε ο Χουανίτο προκειμένου να ενημερώσει την ομάδα για το πώς πηγαίνει ο τραυματισμός του. Η αποθεραπεία του Ισπανού ποδοσφαιριστή βρίσκεται σε καλό δρόμο και αναμένεται η επιστροφή του το συντομότερο δυνατό. Υπενθυμίζεται πως στο τέλος του Αυγούστου ο αμυντικός χαφ τραυματίστηκε σε μια ανύποπτη φάση στην προπόνηση και υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού.

«Να παίζουν μαζί Τζεμπούρ- Μήτρογλου» 

5/12/2012

«Να παίζουν μαζί Τζεμπούρ- Μήτρογλου»
Την άποψη πως τόσο ο Ράφικ Τζεμπούρ όσο και ο Κώστας Μήτρογλου θα πρέπει να είναι βασικοί στον Ολυμπιακό, εξέφρασε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Λουτσιάνο.

Ο Βραζιλιάνος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, ο οποίος μεταξύ άλλων φόρεσε και τη φανέλα των «ερυθρολεύκων», μίλησε τόσο για την εμφάνιση του Τζαμέλ Αμπντούν απέναντι στην Άρσεναλ όσο και για το επερχόμενο ντέρμπι απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Οι πιο σημαντικές δηλώσεις του Λουτσιάνο στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6:


Για τη νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στην Άρσεναλ:

«Ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη και έτσι έχει το προβάδισμα να κληρωθεί σε μία θεωρητικά πιο εύκολη ομάδα. Ωστόσο, εμείς είμαστε απ’ έξω πάντα θέλουμε να πούμε τη γνώμη μας, όμως ο προπονητής ξέρει καλύτερα απ’ όλους μας τους παίκτες και την ομάδα. Ο Ολυμπιακός έπρεπε να παίξει πιο επιθετικά στο χθεσινό ματς. Αυτό έγινε από την ώρα που έχανε και έτσι κατάφερε να το γυρίσει. Τόσο ο Μήτρογλου όσο και ο Τζεμπούρ πρέπει να παίζουν μαζί από την αρχή».

Για την αλλαγή του Αμπντούν:

«Όχι δεν ξαφνιάστηκα. Ένας ποδοσφαιριστής χρήζεται ξεκούραση και ιδιαίτερα εκείνος από την στιγμή που έτρεχε συνέχεια κι έδωσε άλλη δυναμικότητα στο παιχνίδι του Ολυμπιακού. Από την στιγμή που κουράστηκε και έβαλε ο Ολυμπιακός γκολ δεν ήταν κακό να βγει για να ξεκουραστεί από την ώρα που υπάρχει ντέρμπι την Κυριακή».

Για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό:

«Είναι ένα από τα ματς που κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να παίξει. Είναι πραγματικά ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός από την μία πλευρά έχει αλλάξει προπονητή, με αποτέλεσμα να έχουν άλλη ψυχολογία. Από την άλλη ο Ολυμπιακό μπορεί να δυσκολευτεί αν τον υποτιμήσει».

Για την Άρσεναλ:

«Χαίρομαι όταν βλέπω έναν προπονητή να βάζει παίκτες που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής να αγωνίζονται σε ένα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ».

Για την Ξάνθη και την αλλαγή προπονητών:


«Ο μοναδικός που μπορεί να απαντήσει σε αυτό το ερώτημα είναι ο κύριος Πανόπουλος. Εγώ χαίρομαι που ο κόσμος που στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης φώναζε το όνομά μου. Τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής πρέπει να έχεις το θάρρος να πηγαίνεις σε μία ομάδα είτε εκείνη είναι σε καλή είτε σε κακή στιγμή. Η Ξάνθη είναι μια ομάδα που ξέρω καλά, αφού έπαιζα αρκετά χρόνια εκεί».

Χάνει και τον Ουσέρο 

5/12/2012

Χάνει και τον Ουσέρο 
Μετά τον Πάπα Σανκαρέ, ο οποίος θα επιστέψει από τη νέα σεζόν, σε επέμβαση στο γόνατο υποβλήθηκε και ο Φερνάντο Ουσέρο. Ο Ισπανός άσος αποβλήθηκε στην αναμέτρηση με την Ξάνθη και αποφασίστηκε να μπει και στο χειρουργείο προκειμένου να καθαριστεί το γόνατό του.

Έτσι, ο παίκτης αναμένεται να επιστρέψει σε περίπου δύο μήνες, με αποτέλεσμα να έχει λόγο να «πονοκεφαλιάζει» ο Σάκης Τσιώλης, ο οποίος χάνει για κάποιες αναμετρήσεις τον βασικό του μέσο. Ο Ουσέρο προσφέρει πάρα πολλά στο παιχνίδι της ομάδας της Αρκαδίας, καθώς προσφέρει τόσο στο αμυντικό όσο και στο επιθετικό κομμάτι της ομάδας.

Πλέον, ο Καρδιτσιώτης τεχνικός θα πρέπει να ψάξει άλλες λύσεις προκειμένου να καλύψει το κενό του Ισπανού με τον Αλβάρεζ να δείχνει πιθανός αντικαταστάτης, ειδικά για το παιχνίδι με τον Άρη, στην Τρίπολη.

Έδειξαν το κοινωνικό τους πρόσωπο 

5/12/2012

Έδειξαν το κοινωνικό τους πρόσωπο 
Σε μια κίνηση, η οποία αποδεικνύει το κοινωνικό πρόσωπο που έχει η ΠΑΕ Πανθρακικός, προχώρησαν οι παίκτες της ομάδας της Κομοτηνής. Πιο συγκεκριμένα, με πρωτοβουλία των αρχηγών της ομάδας και την σύμφωνη γνώμη της υπόλοιπης ομάδας, συγκέντρωσαν μπάλες προκειμένου να τις δώσουν σε Ιδρύματα, Σχολεία και άλλους φορείς της Κομοτηνής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το κοινωνικό τους πρόσωπο θα δείξουν οι ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού με αφορμή την πρωτοβουλία της Super League,σε συνεργασία με τις 16 ΠΑΕ, για τη συλλογή μπαλών με τη συμμετοχή φιλάθλων σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας.

Συγκεκριμένα με πρωτοβουλία των αρχηγών του Πανθρακικού και την σύμφωνη γνώμη όλων των συμπαιχτών τους, συγκεντρώθηκε σημαντικό χρηματικό ποσό το οποίο θα διατεθεί για να αγοραστούν μπάλες οι οποίες στη συνέχεια θα διανεμηθούν σε Ιδρύματα, Σχολεία και άλλους φορείς της Κομοτηνής.

Να σημειώσουμε πως στον αγώνα της 14ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Super League ΟΠΑΠ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – ΑΕΚ οι φίλαθλοι θα μπορούν να φέρνουν μαζί τους στο γήπεδο μπάλες, οι οποίες θα τοποθετούνται σε συγκεκριμένα σημεία συλλογής τους πριν και κατά τη διάρκεια των αγώνων και στη συνέχεια κατά τη διάρκεια των γιορτών θα διανεμηθούν.

Στο Δημοτικό Στάδιο Κομοτηνής το σημείο συλλογής είναι η θύρα 1».

Μια αγωνιστική κεκλεισμένων στον Άρη 

5/12/2012

Μια αγωνιστική κεκλεισμένων στον Άρη 
Με ποινή μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών επειδή ήταν δις υπότροπος για μεμονωμένα επεισόδια τιμωρήθηκε η ΠΑΕ Άρης για τα γεγονότα στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο «Κλ. Βικελίδης».

Επιπλέον στους «κίτρινους» επιβλήθηκε πρόστιμο 34.000 ευρώ.

Οι Θεσσαλονικείς αναμένεται να ασκήσουν έφεση για να ρίξουν την ποινή. Αν όμως ισχύσει η ποινή θα αγωνιστούν χωρίς κόσμο στην αναμέτρηση με την SKODA Ξάνθη (16/12) για την 15η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ακόμα πρόστιμο 8.000 ευρώ καλείται να πληρώσει ο Γιώργος Κολτσίδας, ο οποίος τιμωρήθηκε με απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για ένα μήνα.

Από εκεί και πέρα πρόστιμα επιβλήθηκαν στις ΠΑΕ ΑΕΚ, Πανιώνιος και ΠΑΟΚ.


Αναλυτικά, οι αποφάσεις της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας:

Α) ΠΑΕ ΑΕΚ: : Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή δύο χιλιάδων ευρώ.

Β) ΠΑΕ Αρης, Γ.Κολτσίδα (εκπρόσωπο): «Βάσει των αναφερομένων στο από 1/12/2012 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ αρθ. 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ΄ αριθμ. 1003/2/1/1 6-ι΄ Έκθεση της Αστυνομίας καλείσθε ενώπιον μας την Τετάρτη 5-12-2012 και ώρα 13:00 και συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεως στις δώδεκα (12) ώρες κατ’ άρθρο 9 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών, προς απολογία» : Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της, για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά του εκπροσώπου κ. Γ.Κολτσίδα: επιβάλλει στην ΠΑΕ Αρης συνολική χρηματική ποινή τριάντα τεσσάρων χιλιάδων ευρώ και ποινή διεξαγωγής ενός (1) αγώνα χωρίς θεατές (υπότροπος δημιουργίας μεμονωμένων επεισοδίων στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για 3ο αγώνα. (άρθρο 15 παρ. 5 β, γ, ε του Π.Κ. της ΕΠΟ). Επίσης επιβάλλει στον κ. Γ. ΚΟΛΤΣΙΔΑ α) χρηματική ποινή οκτώ χιλιάδων ευρώ και β) απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για ένα (1) μήνα.

Γ) ΠΑΕ Πανιώνιος: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.

Δ) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή επτά χιλιάδων ευρώ.

Έζησαν το όνειρό τους… 

5/12/2012

Έζησαν το όνειρό τους… 
Τρεις τυχεροί φίλοι του Ατρόμητου έζησαν το όνειρό τους την Τετάρτη, αφού βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του συλλόγου. Πιο συγκεκριμένα οι νικητές ενός διαγωνισμού στο πλαίσιο του προγράμματος «Team Experian Day» πήγαν στις εγκαταστάσεις της ομάδας και παρακολούθησαν την προπόνηση.

Οι Στέλιος Μιχαλόπουλος, Χαράλαμπος Μιχάλης, Κωνσταντίνος Νικολάου και Γιάννης Μαυτομανωλάκης είδαν από κοντά τους αγαπημένους τους παίκτες, ξεναγήθηκαν στο γήπεδο της ομάδας, ενώ είχαν και συζήτηση με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. Μάλιστα ο Σέρβος προπονητής τους ρώτησε για την πρόοδο που κάνουν στα μαθήματά τους, ενώ φωτογραφήθηκε μαζί τους, όπως και οι παίκτες.

Το πρόγραμμα αυτό θα συνεχιστεί και άλλοι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια ανάλογη εμπειρία με την αγαπημένη τους ομάδα.

Χάνει ΑΕΚ ο Βάλλας 

5/12/2012

Χάνει ΑΕΚ ο Βάλλας
Τις υπηρεσίες του Σπύρου Βάλλα θα στερηθεί ο νέος προπονητής της Ξάνθης, Μαρίνος Ουζουνίδης, στο παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής κόντρα στην ΑΕΚ.

Ο έμπειρος αμυντικός στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, με αποτέλεσμα να εκτίσει την ποινή στο ματς με την «Ένωση».

Κατά τα άλλα στην προπόνηση της Τετάρτης (5/12) ο Ουζουνίδης έβαλε τους παίκτες του αρχικά να κάνουν προθέρμανση και μετά ασκήσεις συναρμογής με μπάλας. Στη συνέχεια ο έμπειρος τεχνικός χώρισε τους παίκτες τους ποδοσφαιριστές του σε γκρουπ, προκειμένου να ακολουθήσουν παιχνίδια με μπάλα σε μικρό χώρο, ενώ στο τέλος έδωσαν ιδιαίτερη έμφαση στα τελειώματα των φάσεων.

Ατομικό πρόγραμμα για άλλη μία μέρα ακολούθησαν οι Μπαξεβανίδης, Σάντος και Ντάνι και τις επόμενες μέρες θα γίνει γνωστό αν κάποιος από αυτούς θα προλάβει να δώσει το παρών στο εντός έδρας ματς με τον Πανιώνιο στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Ξαφνικό πρόβλημα με Βελλίδη 

5/12/2012

Ξαφνικό πρόβλημα με Βελλίδη
Πολύ δύσκολα θα υπερασπιστεί την εστία του Άρη, ο Μάρκος Βελλίδης στο παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη (9/12).

Ο 25χρονος τερματοφύλακας αποχώρησε από το σημερινό πρόγραμμα των «κίτρινων» με θλάση στους ραχιαίους κι αύριο θα υποβληθεί σε μαγνητική για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Φαίνεται, λοιπόν, πως ήρθε η σειρά του νεαρού Σωκράτη Διούδη να πάρει ξανά γάντια βασικού.

Κάτι που θα ξεκαθαρίσει στην προπόνηση της Πέμπτης, όταν ο Λούκας Αλκαράθ θα κάνει πρόβα ενδεκάδας εν όψει της αναμέτρησης με τους Αρκάδες.

Η προπόνηση θα γίνει το πρωί στο «Κλ. Βικελίδης». Ο Ισπανός τεχνικός θα έχει στην διάθεσή του και τον Γιάννη Γκέσιο, ο οποίος εξέτισε την ποινή του.

Όλοι την Κυριακή… 

5/12/2012

Όλοι την Κυριακή…
Πάνοπλος και με άριστη ψυχολογία μετά τη χθεσινή νίκη επί της Άρσεναλ θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι της Κυριακής απέναντι στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Από σήμερα η Ευρώπη περνά σε δεύτερη μοίρα και πριν τα ματς του Φλεβάρη για το Europa League θα απασχολήσει την ερυθρόλευκη επικαιρότητα μόνο στην κλήρωση της 20ης Δεκεμβρίου.

Αυτό που προέχει είναι το μεγάλο ματς των «αιωνίων». Μπορεί ο Ολυμπιακός να πηγαίνει πιο… άνετος από ποτέ στο ντέρμπι, έχοντας διαφορά δέκα βαθμών από τον δεύτερο ΠΑΟΚ και 16 από τον Παναθηναϊκό, αλλά σε καμία περίπτωση δεν αντιμετωπίζει με χαλαρότητα το παιχνίδι. Στόχος δεν είναι άλλος από τη νίκη, με το γόητρο να παίζει πάντα τον δικό του ρόλο σε αυτά τα παιχνίδια.

Ο πονοκέφαλος του Ζαρντίμ

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα εν όψει του αγώνα της Κυριακής. Σε σχέση, δε, με τον αγώνα απέναντι στην Άρσεναλ διαθέσιμος είναι και ο Χοσέ Χολέμπας, που ήταν τιμωρημένος. Πιθανότατα, δε, ο διεθνής άσος θα πάρει τη θέση του αριστερού μπακ αντί του Βασίλη Τοροσίδη που θα επιστρέψει στη φυσική του θέση, δεξιά, αντί του Ντρίσα Ντιακιτέ. Χωρίς απαραίτητα αυτή να είναι η μοναδική αλλαγή που θα γίνει…

Την Τετάρτη όσοι έπαιξαν απέναντι στην Τότεναμ έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι συμμετείχαν σε κανονικό πρόγραμμα που περιλάμβανε ασκήσεις τεχνικής, τελειώματα φάσεων και δίτερμα. Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί. Η προπόνηση της Πέμπτης έχει προγραμματιστεί στις 16:30.

Έδιωξε τον Ουντότζι ο Αναστασιάδης 

5/12/2012

Έδιωξε τον Ουντότζι ο Αναστασιάδης 
Την έντονη αντίδραση του Άγγελου Αναστασιάδη προκάλεσε η μη σωστή εκτέλεση των ασκήσεων από τον Ουντότζι στην προπόνηση της Τετάρτης, με αποτέλεσμα ο τεχνικός του Πλατανιά να διώξει νωρίτερα τον 27χρονο μέσο από το προπονητικό κέντρο της ομάδας.

Τις προσεχείς ημέρες θα ξεκαθαριστεί η έκταση που θα πάρει το περιστατικό των δύο ανδρών και κατά πόσο θα υπάρξουν συνέπειες για τον Νιγηριανό άσο, αν και δεν υπάρχει διάθεση να φτάσει το θέμα στα άκρα.

Πέραν αυτού του απρόοπτου, φαίνεται πως τα προβλήματα τραυματισμών δεν εγκαταλείπουν τους Κρητικούς. Ο Πέτρος Κανακούδης αποκόμισε ένα χτύπημα κατά τη διάρκεια του οικογενειακού διπλού και η εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου της ομάδας κάνει λόγο για κάκωση στο γόνατο, κάτι που τον καθιστά εξαιρετικά αμφίβολο για το προσεχές παιχνίδι της Σούπερ Λίγκας με τη Βέροια. Την Πέμπτη, θα υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα για το αν θα προλάβει να βρίσκεται στην αποστολή των νεοφώτιστων.

Οι «πονοκέφαλοι» για τον Αναστασιάδη δεν σταματούν εκεί. Και αυτό γιατί οι Νούνιες Αγκιλέρα και Λεωνίδας Αργυρόπουλος συνέχισαν για ακόμα μια ημέρα το ατομικό τους πρόγραμμα και θα προσπαθήσουν από αύριο να μπουν σε φουλ ρυθμούς, ούτως ώστε να ξεκαθαρίσει κατά πόσο θα μπορεί ο Έλληνας προπονητής να τους υπολογίζει ενόψει του παιχνιδιού με τη «βασίλισσα του βορρά».

«Τρελαίνει» τους γιατρούς ο Σουμπίνιο 

5/12/2012

«Τρελαίνει» τους γιατρούς ο Σουμπίνιο 
Ο Σουμπίνιο έκανε αγώνα δρόμου, οι γιατροί… «τρελάθηκαν» και έτσι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι στη διάθεση του Ντούσαν Μπάγεβιτς για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στο Περιστέρι. Οι «κυανόλευκοι» μετά την ισοπαλία με τον Άρη, θέλουν μια νίκη την 14η αγωνιστική κόντρα στους Κρητικούς, τους οποίους φιλοξενούν στην έδρα της.

Αντίθετα θα απουσιάσει ο Ταυλαρίδης, ο οποίος αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τον Άρη και θα απουσιάσει από την αναμέτρηση κόντρα στην παλιά του ομάδα. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες του Μπάγεβιτς είναι έτοιμοι και δεν σκέφτονται άλλο αποτέλεσμα πέραν από την νίκη.

Τέλος, όπως πριν από κάθε παιχνίδι εντός έδρας, αντιπροσωπεία παικτών θα επισκεφθεί το 21ο Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου. Πιο συγκεκριμένα αυτοί θα είναι οι Εντουάρντο Μπρίτο, Θανάσης Καραγκούνης και Φώτης Καραγκιολίδης, οι οποίοι θα δώσουν εισιτήρια και αυτόγραφα στους μικρούς τους θαυμαστές.

Χάνει Ατρόμητο ο Σίσιτς 

5/12/2012

Χάνει Ατρόμητο ο Σίσιτς
Τα πλάνα του χωρίς τον Μίρνες Σίσιτς θα αναγκαστεί να καταστρώσει ο προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Αναστόπουλος, για το ματς με τον Ατρόμητο.

Ο Σλοβένος μεσοεπιθετικός το πρωί της Τετάρτης (5/12) υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε πως έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στον λαγονοψοΐτη, με αποτέλεσμα να τεθεί «νοκ άουτ» ενόψει του κρίσιμου παιχνιδιού που θα γίνει το Σάββατο (8/12) στο Περιστέρι.

Κατά τα άλλα στην πρωινή προπόνηση της Τετάρτης οι παίκτες του ΟΦΗ έκαναν βάρη στο γυμναστήριο, ενώ σε εκείνη που έγινε το απόγευμα ο «Αναστό» έβαλε τους παίκτες του να δώσουν ιδιαίτερη έμφαση στην τακτική που θα ακολουθήσουν στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Θεραπεία περιελάμβανε το «μενού» για άλλη μία μέρα τόσο για τον Λάζαρο Χαριτωνίδη όσο και για τον Χρήστο Μπούρμπο, ενώ στην… παρέα προστέθηκε και ο Μίρνες Σίσιτς, ο οποίος θα επιστρέψει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων σε δέκα μέρες, όπως υπολογίζει το ιατρικό επιτελείο του συλλόγου.

Γλυκόπικρη γεύση 

5/12/2012

Γλυκόπικρη γεύση
Δεν χάρηκε και τόσο την ανάδειξή του σε MVP της 13ης αγωνιστικής ο Παναγιώτης Γλύκος.

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ αποχώρησε από την σημερινή προπόνηση με ενοχλήσεις στον δικέφαλο κι αύριο θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του.

Λόγω της βροχής η προπόνηση έγινε στη Ν. Μεσήμβρια αντί για την Τούμπα, για να μην επιβαρυνθεί ο αγωνιστικός χώρος.

Στο οικογενειακό διπλό συμμετείχαν τόσο ο Λίαμ Λόρενς, όσο και ο Γιώργος Γεωργιάδης.

Από εκεί και πέρα ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Πάμπλο Γκαρσία, ενώ θεραπεία έκανε ο Γιώργος Κατσικάς.

* Η βράβευση του Γλύκου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (7/12) στις 16:00 στη μικτή ζώνη του γηπέδου της Τούμπας.

Προς εξωτερικό ο Ρόβας 

5/12/2012

Προς εξωτερικό ο Ρόβας 
Παρελθόν θα αποτελέσει, όπως όλα δείχνουν, από τον Πανιώνιο ο Βασίλης Ρόβας. Ο έμπειρος μέσος κάνει πολύ καλές εμφανίσεις με την «κυανέρυθρη» φανέλα και ήδη τον έχει πλησιάσει ομάδα από το εξωτερικό. Παράλληλα, το συμβόλαιό του, λήγει τον ερχόμενο Γενάρη.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες εκείνος έχει ξεκαθαρίσει πως θα αποχωρήσει, αν και κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται. Ο Πανιώνιος έχει δικαίωμα να κάνει μια απόκτηση ή ανανέωση συμβολαίου τον ερχόμενο Γενάρη και υπήρξε η διάθεση στην Πλατεία να ανανεωθεί το συμβόλαιο του παίκτη.

Πλέον, κάτι τέτοιο δυσκολεύει για τα καλά, ενώ παράλληλα θα γίνουν προσπάθειες για την απόκτηση ενός χαφ. Η θέση της ΠΑΕ, είναι: «Μετά το τέλος του πρώτου γύρου θα συζητηθούν ανανεώσεις, μεταγραφές κλπ».

«Τέλος καλό, όλα καλά με Κατίδη» 

5/12/2012

«Τέλος καλό, όλα καλά με Κατίδη» 
Το… happy end που θα έχει το θέμα του Γιώργου Κατίδη επιβεβαίωσε ο Θεόφιλος Καρασαββίδης.

Μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, ο μάνατζερ του νεαρού μέσου έκανε λόγο για ένα επεισόδιο που διογκώθηκε αναίτια.

Αφού τόνισε λοιπόν ότι «η ΑΕΚ έχει ανάγκη από ηρεμία και όλα της τα όπλα» και ξεκαθάρισε πως στο ραντεβού με τους Δημητρέλο και Λίνεν δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις, τόνισε ότι η συζήτηση ενώπιον όλης της ομάδας την Πέμπτη θα τελειώσει οριστικά το θέμα.


Αναλυτικά όσα είπε ο Καρασαββίδης στην εκπομπή «Βάσει Σχεδίου» με τον Τόλη Χριστοφοράκη

Για το ραντεβού με τους Δημητρέλο και Λίνεν: «Δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις μέσα σε άριστο κλίμα, ειπώθηκαν κάποια πράγματα και αύριο στη συνάντηση και με την υπόλοιπη ομάδα θα ειπωθούν μερικά ακόμα που θα τελειώσουν οριστικά την παρεξήγηση».

Για τις διαστάσεις που πήρε το θέμα: «Διογκώθηκαν πράγματα και κάποια άλλα παρερμηνεύθηκαν. Αυτό που μετράει όμως δεν είναι να δούμε τι έγινε, αλλά το ότι οι εξηγήσεις που δόθηκαν σήμερα κάλυψαν και τις δυο πλευρές. Η ομάδα έχει ανάγκη από ηρεμία και διαθέσιμα όλα τα όπλα της και γι’ αυτό είναι καλό που πέφτουν οι τόνοι».

Για τον χαρακτήρα του Κατίδη: «Ξέρω τον Γιώργο από μικρή ηλικία και κατά τη γνώμη μου, ο ποδοσφαιρικός τσαμπουκάς που έχει είναι προτέρημα. Είναι ένα παιδί που μαθαίνει και παίζει συνεχόμενα παιχνίδια για ένα μόνο χρόνο -φέτος- και όχι δέκα. Κάποια πράγματα δεν είναι όπως παρουσιάζονται και αυτό με λυπεί».

Για τη διαχείριση του παίκτη: «Δεν είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα όσο έχει παρουσιαστεί. Εχει διογκωθεί και νομίζω ότι θα βελτιωθούν πολλά πράγματα στη συνέχεια. Δεν νομίζω ότι είναι θέμα ηλικίας. Είναι θέμα διαχείρισης.

Είναι ένας παίκτης της ΑΕΚ -όπως και οι υπόλοιποι- ο οποίος πρέπει να αντιμετωπιστεί σωστά. Δεν θα πω εγώ πώς θα το κάνουν στην ΑΕΚ. Υπάρχουν 17χρονοι που φέρονται ωριμότερα από 25χρονους. Υπάρχουν και άλλοι που πρέπει να τους διαχειριστούν ο προπονητής και η διοίκηση»
.

Για το αν ισχύει το «τέλος καλό, όλα καλά»: «Νομίζω ναι. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο και μετά την κουβέντα που θα έχουν όλοι μεταξύ τους στ’ αποδυτήρια την Πέμπτη, θα γίνουν και οι ανακοινώσεις από την πλευρά της ΑΕΚ».

Γεμίζει το απουσιολόγιο του Καλαϊτζίδη 

5/12/2012

Γεμίζει το απουσιολόγιο του Καλαϊτζίδη
"Αγώνα δρόμου" για να προλάβει το εκτός έδρας ματς με τον Πλατανιά θα κάνει ο Νταμιάν Μπελόν. Ο ποδοσφαιριστής της Βέροιας έπαθε διάστρεμμα, με αποτέλεσμα το απόγευμα της Τετάρτης να κάνει μαγνητική, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς του.

Αυτό δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο τεχνικός της «βασίλισσας του Βορρά», αφού αμφίβολος για την αναμέτρηση με τους Κρητικούς είναι και ο Ζε Βιτόρ, ο οποίος συνεχίζει να ταλαιπωρείται από διάστρεμμα στον αστράγαλό του.

Κατά τα άλλα, στην προπόνηση της Τετάρτης, ο Καλαϊτζίδης έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στις στημένες φάσεις, προκειμένου οι ποδοσφαιριστές του να παρουσιαστούν «διαβασμένοι» στον συγκεκριμένο τομέα απέναντι σε εκείνους του Πλατανιά.

Σίσιτς: «Παίζω τραυματίας εδώ και καιρό» 

5/12/2012

Σίσιτς: «Παίζω τραυματίας εδώ και καιρό»
Ενοχλημένος από τα σχόλια που έκαναν οι οπαδοί του ΟΦΗ στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανθρακικό για την απόδοσή του σε αυτό, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Μίρνες Σίσιτς.

Ο Σλοβένος μεσοεπιθετικός της ομάδας του Ηρακλείου αποκάλυψε πως από το εκτός έδρας παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα αγωνίζεται τραυματίας, με αποτέλεσμα η απόδοσή του να μην είναι αυτή που ο ίδιος θέλει.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μίρνες Σίσιτς στο prismasport.gr:


Για τον τραυματισμό του:

«Δυστυχώς έπαθα θλάση. Παίζω τραυματίας από το παιχνίδι με τα Γιάννινα. Η κατάσταση μου επιβαρύνθηκε. Θα επισκεφθώ τον γιατρό της ομάδας για να δω το μέγεθος της ζημιάς. Χρειάζεται προσοχή για να μην με ταλαιπωρήσει το πρόβλημα αυτό ακόμη μεγαλύτερο διάστημα. Σίγουρα δεν θα παίξω με τον Ατρόμητο και από εκεί και πέρα θα δούμε».

Για το φραστικό επεισόδιο που είχε με οπαδούς του ΟΦΗ στο ματς με τον Πανθρακικό:


«Ενοχλήθηκα για κάποια σχόλια, γιατί ο κόσμος δεν ξέρει ότι παίζω τραυματίας εδώ και καιρό. Έσφιξα τα δόντια για να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα, γιατί δεν ήθελα να λείψω από τα παιχνίδια αυτά και έπαθα την ζημιά».

Αιχμηρός κατά της ΕΠΟ ο Αλαφούζος 

5/12/2012

Αιχμηρός κατά της ΕΠΟ ο Αλαφούζος
Η διάψευση από πλευράς ΕΠΟ της ύπαρξης λίστας που κατατάσσει το ελληνικό πρωτάθλημα στην πέμπτη θέση μεταξύ των πιο διεφθαρμένων της Ευρώπης, σύμφωνα με εταιρεία που παρακολουθεί τους αγώνες ως συνεργάτης της UEFA, προκάλεσε την αντίδραση του Γιάννη Αλαφούζου. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός χλευάζει τη θέση της ομοσπονδίας πως το SportRadar δεν έχει καταρτίσει τέτοιον πίνακα.

«‘Δεν παράγεται διαβαθμισμένη λίστα’: Η ΕΠΟ με αφορμή την παρουσία Ελλάδας σε λίστα διεφθαρμένων. Χα χα χα», ανέφερε μέσω Twitter ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Τελείωσαν με τους μάνατζερ και συνεχίζουν 

5/12/2012

Τελείωσαν με τους μάνατζερ και συνεχίζουν
Ολοκληρώθηκε την Τετάρτη ο κύκλος επαφών της διοίκησης και των υποψηφίων επενδυτών της ΠΑΕ ΑΕΚ με τους μάνατζερ. Τα αποτελέσματα των επαφών κρίνονται θετικά καθώς έχουν λάβει από τους περισσότερους τις απαντήσεις που περίμεναν, αλλά τα… δύσκολα είναι αυτά που ακολουθούν.

Σειρά θα πάρουν οι επαφές με τους πρώην παίκτες στους οποίους οφείλονται πολύ μεγάλα ποσά και μένει να φανεί αν θα βρεθεί μαζί τους σημείο επαφής για να αποδεχτούν ένα «ψαλίδισμα» στα οφειλόμενα.

Πρόστιμο στον Πίτου Γκαρσία 

5/12/2012

Πρόστιμο στον Πίτου Γκαρσία 
Την επιβολή προστίμου στον Πίτου Γκαρσία ανακοίνωσε ο Ατρόμητος την Τετάρτη. Ο Αργεντινός μέσος αντέδρασε άσχημα μετά την αλλαγή του, στην αναμέτρηση με την Ξάνθη, με αποτέλεσμα να κληθεί σε απολογία.

Κάποια σενάρια έφερναν τον παίκτη στην πόρτα της εξόδου, αλλά η καλή εικόνα που είχε μέχρι σήμερα σε συνδυασμό με το ταλέντο του Αργεντινού, το οποίο εκτιμά ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έκανε την διοίκηση απλά να του επιβάλει χρηματικό πρόστιμο.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, ο παίκτης ζήτησε συγγνώμη από τον προπονητή του και πλέον, υπολογίζεται κανονικά για την συνέχεια των υποχρεώσεων της ομάδας του Περιστερίου.

Η ανακοίνωση: «Συνάντηση με τον Πίτου Γκαρσία και τον εκπρόσωπό του είχε σήμερα ο Τεχνικός Διευθυντής Γιάννης Αγγελόπουλος. Ο παίκτης ζήτησε συγγνώμη για την συμπεριφορά του στο ματς με τη Ξάνθη και του ανακοινώθηκε η επιβολή προστίμου.

Πριν από την έναρξη της προπόνησης ο Πίτου Γκαρσία είχε συνάντηση και με τον προπονητή Ντούσαν Μπάγεβιτς από τον οποίο επίσης ζήτησε συγγνώμη».

Θλάση ο Γιάντσης 

5/12/2012

Θλάση ο Γιάντσης 
Άσχημα ήταν τα νέα από την μαγνητική που υποβλήθηκε ο Δημήτρης Γιάντσης. Οι εξετάσεις έδειξαν πως ο 25χρονος επιθετικός έχει υποστή θλάση και τέθηκε νοκ-άουτ ενόψει του αγώνα της Κέρκυρας κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα για την 13η αγωνιστική την προσεχή Κυριακή.

Το σφίξιμο στο δικέφαλο που ένιωσε στο περασμένο ματς με τον Λεβαδειακό και τελικά το πρόβλημα είναι αρκετά σοβαρό, καθώς στερεί από τον Άκη Μάντζιο μια λύση στο επιθετικό κομμάτι για την αναμέτρηση με τον φορμαρισμένο Αίαντα.

Κατά τα άλλα, ο Γιάννης Καραλής συμμετείχε την Τετάρτη στην προπόνηση, καθώς έβγαλε ένα μέρος αυτής, ωστόσο ακόμα παραμένει αμφίβολος, με την κατάστασή του να επανεκτιμάται καθημερινά.

Οι Φαίακες δούλεψαν πολύ με τη μπάλα (τακτική, κυκλοφορία), ενώ έπαιξαν και μίνι διπλά σε δύο γκρουπ.

Την Πέμπτη θα συνεχιστεί η προετοιμασία με απογευματινή προπόνηση στο ΕΑΚΚ (17:30), ενώ αύριο θα διεξαχθεί και η καθιερωμένη media day του προπονητή της Κέρκυρας, Άκης Μάντζιος.

Χάνει ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό ο Λίλα 

5/12/2012

Χάνει ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό ο Λίλα
Η κίτρινη κάρτα που δέχθηκε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, αναγκάζει τον Άντι Λίλα να απουσιάσει από δύο αναμετρήσεις, καθώς ήταν η έβδομη. Ο Αλβανός μεσοεπιθετικός θα χάσει τα παιχνίδια με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, αφού προτιμήθηκε να είναι στις αναμετρήσεις με Κέρκυρα και Πλατανιά.

Κατά τα άλλα σε δύο γκρουπ έγινε η προπόνηση της Τρίτης. Στο πρώτο γκουπ συμμετείχαν οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στον αγώνα με την ΑΕΚ και έκαναν αποκατάσταση στο ΠΕΑΚΙ και στο δεύτερο γκρουπ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές πήγαν στο γήπεδο Νεοχωρίου όπου έκαναν αγωνιστικά παιχνίδια με μπάλα.

Εκτός από τον τιμωρημένο Λίλα, ο Χριστόπουλος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα με άλλους ποδοσφαιριστές. Η επόμενη προπόνηση θα διεξαχθεί την Πέμπτη στις 11:00.

Προλαβαίνει ΑΕΚ ο Παπαδόπουλος 

5/12/2012

Προλαβαίνει ΑΕΚ ο Παπαδόπουλος 
Κανονικά στην αποστολή του Πανθρακικού και κόντρα στην ΑΕΚ θα είναι, όπως όλα δείχνουν, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος. Ο έμπειρος επιθετικός είχε ένα σφίξιμο στον τετρακέφαλο και αποχώρησε στο ημίχρονο της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ με αποτέλεσμα το ιατρικό επιτελείο να πέσει επάνω του.

Όπως όλα δείχνουν όμως, δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό και ο Παύλος Δερμιτζάκης τον υπολογίζει κανονικά για την αναμέτρηση με την Ένωση, όπου με ενδεχόμενη νίκη θα κάνει ένα πολύ σημαντικό βήμα για την παραμονή στην κατηγορία. Άλλωστε αυτός είναι και ο στόχος της ομάδας.

Η προετοιμασία συνεχίζεται και θα κορυφωθεί τις επόμενες μέρες, όταν και θα γίνουν γνωστά τα πλάνα του Μακεδόνα τεχνικού αναφορικά με την ενδεκάδα.

«Νέο γήπεδο ο ΠΑΟΚ» 

5/12/2012

«Νέο γήπεδο ο ΠΑΟΚ» .
Στο περιθώριο εκδήλωσης στην μπουτίκ του ΠΑΟΚ και με την κουβέντα να πηγαίνει στην προοπτική ενός νέου γηπέδου, ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης ευχήθηκε αυτό να συμβεί στο εγγύς μέλλον.

Μαζί με τον συμπαίκτη του Γιώργο Φωτάκη βρέθηκαν στο PAOK Megastore στην Τούμπα κι αφού υπέγραψαν αυτόγραφα ικανοποιώντας τις ανάγκες μικρών και μεγάλων φίλων της ομάδας που ήταν στο κατάστημα έκαναν δηλώσεις.

Αρχικά ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, είπε: «Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ σε ωραίο και ευχάριστο κλίμα. Έχουμε επαφή με τον κόσμο και μακάρι να ήταν μεγαλύτερος ο χώρος για να ήταν εδώ πολλοί περισσότεροι».

Με αυτή την αφορμή έγινε ερώτηση για νέο γήπεδο: «Μακάρι να αποκτήσει και ο ΠΑΟΚ ένα καινούργιο και μεγαλύτερο γήπεδο. Αυτές θα είναι ενέργειες προς την σωστή κατεύθυνση. Από εκεί και πέρα το που θα γίνει αυτό δεν είμαστε αρμόδιοι ούτε να το αποφασίσουμε, ούτε και να εκφέρουμε άποψη.

Θα είναι θετικό να λήξει αυτό το θέμα και να χαίρεται όλος ο κόσμος ένα νέο παλατάκι. Είναι τόσο σημαντικό για τον ΠΑΟΚ να έχει ένα υπερσύγχρονο γήπεδο με Ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Μακάρι να γίνει».

Με την σειρά του ο Γιώργος Φωτάκης επανέλαβε ότι «είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ» και «πιστεύω ότι δίνουμε και εμείς χαρά στον κόσμο και στα παιδιά που ήρθαν. Αυτός είναι και ο στόχος μας, να τους δίνουμε χαρά κάθε εβδομάδα».

Για τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα: «Πράγματι φέραμε τρία αποτελέσματα που δεν ήταν καλά και αυτό πρέπει να αλλάξει. Αυτό που λέει ο προπονητής, αυτό πρέπει και να γίνει. Έχουμε άλλα δύο ματς στο πρωτάθλημα και στόχος μας πρέπει να είναι το πώς θα αυξήσουμε την διαφορά μας από τις άλλες ομάδες που ακολουθούν».

Ανοίγει τα χαρτιά του 

5/12/2012

Ανοίγει τα χαρτιά του 
Σήμερα ήταν να γίνει η συνάντηση ανάμεσα στον πρόεδρο της Κοινωνίας Μελών Άρη, Άγγελου Γρόλλιου και του Κωνσταντίνου Παναγιωτίδη προκειμένου ο τελευταίος να ανοίξει τα χαρτιά του και να φανεί αν θέλει να εμπλακεί με τους «κίτρινους».

Λόγω όμως επαγγελματικών του υποχρεώσεων αυτή η συνάντηση μετατέθηκε για αύριο.

Ο ομογενής επιχειρηματίας φέρεται να εξετάζει το ενδεχόμενο επένδυσής του στους Θεσσαλονικείς, σενάριο που κυκλοφόρησε μετά την παρουσία στο «Κλ. Βικελίδης» στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, αλλά και της συνάντησης που ζήτησε με την ΚΜΑ.

Όλα θα ξεκαθαρίσουν στην συνάντηση που θα γίνει την Πέμπτη (6/12).

Πάει Γενάρη η αλλαγή σελίδας στην ΑΕK

5/12/2012

Πάει Γενάρη η αλλαγή σελίδας στην ΑΕΚ
Την προσεχή Παρασκευή αναμένεται να συνεδριάσει εκτάκτως το ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΚ για να επικυρώσει τον ισολογισμό του 2012 και να ορίσει τακτική γενική συνέλευση. Αυτή βάσει νόμου πρέπει να οριστεί στο τρέχον έτος και πιθανότατα θα προγραμματιστεί για τις 31 Δεκεμβρίου, αλλά αναμένεται από την τελευταία μέρα του 2012 να πάρει αναβολή για τις 17 Ιανουαρίου.

Αυτή η ημερομηνία θα είναι-εφόσον όλα εξελιχθούν ομαλά-ορόσημο για την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ ΑΕΚ. Αυτό δεν αποτρέπει την εισροή ρευστού τα ταμεία της ομάδας νωρίτερα, καθώς εφόσον ο Δημήτρης Βιντιάδης και οι συνεργάτες του αποφασίσουν να πάρουν τις μετοχές, μπορούν να βάλουν χρήματα «έναντι» σε έναν λογαριασμό.

«Για τη νίκη με τον ΠΑΟΚ» 

6/12/2012

«Για τη νίκη με τον ΠΑΟΚ»
Ο Μάουρο Πόι μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 και έθεσε τον στόχο του Λεβαδειακού για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. «Είναι δύσκολο παιχνίδι αλλά πάμε για τη νίκη», τόνισε ο Αργεντινός άσος ο οποίος επεσήμανε ότι «κλειδί» για την ομάδα του θα είναι να μην δεχθεί γκολ από τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Οι σημαντικότερες δηλώσεις του Μάουρο Πόι στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 και στους Τσάρλι και Χρήστο Σούτο:

-για την πορεία του Λεβαδειακού:
«Είχαμε μια κακή αρχή και πλέον έχουμε πάρει τέσσερις νίκες. Όμως πρέπει να προσέχουμε γιατί δεν θέλουμε να πάρουν τα μυαλά μας αέρα. Ο Λεβαδειακός έχει καλή ομάδα, και καλούς παίκτες. Έχουμε επίσης και νεαρούς ποδοσφαιριστές που θα πάρουν κι άλλα παιχνίδια και θα βελτιωθούν. Στην αρχή είχαμε προβλήματα γιατί αν και δημιουργούσαμε φάσεις δεν μπορούσαμε να σκοράρουμε. Αυτό –τελικά- το πρόβλημα λύθηκε. Πλέον παίζουμε καλά και έρχονται και τα γκολ.

-για τους στόχους της ομάδας:
«Θέλουμε να τελειώσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα τον πρώτο γύρο. Έχουμε άλλα δύο παιχνίδια. Ένα δύσκολο με τον ΠΑΟΚ και μετά παίζουμε με τον Πλατανιά.

-για την προηγούμενη ομάδα του την Ξάνθη:
«Με τα παιδιά στη Ξάνθη μιλάω. Έχουν προβλήματα αλλά είμαι σίγουρος ότι θα περάσουν».

-ποια είναι η αγαπημένη του θέση:
«Μου αρέσει να παίζω στην επίθεση. Είναι μια θέση που την ξέρω καλά από τη θητεία μου στην Αργεντινή. Μπορώ να παίξω δεξιά και αριστερά και αυτό είναι σημαντικό για μια ομάδα. Στον Λεβαδειακό στα τελευταία παιχνίδια παίζω στα αριστερά και είναι κάτι που μου αρέσει. Το σημαντικό είναι να υπάρχει μια καλή ομάδα και καλοί συμπαίκτες για να σε στηρίζουν. Ο Λεβαδειακός είναι μια καλή ομάδα και εάν είμαστε όλοι καλά τότε μπορούμε να παίξουμε και καλή μπάλα».

-γιατί δεν έχει σκοράρει:
«Όταν παίζεις και αναζητάς το γκολ τότε αυτό δεν έρχεται. Πρέπει να μην το σκέφτεσαι. Εγώ δεν έχω πρόβλημα που δεν έχω σκοράρει. Ας κερδίζει η ομάδα κι εγώ να μην σκοράρω. Ο Λεβαδειακός θέλω να πηγαίνει καλά».

-για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ:
«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά –για εμένα- και το πιο ωραίο. Πάμε για να κερδίσουμε. Πρέπει να κρατήσουμε το μηδέν και να παίξουμε όπως στα άλλα παιχνίδια».

-εάν έχει δεχθεί πρόταση από μεγάλη ελληνική ομάδα:
«Είχα δεχθεί αλλά είχα και συμβόλαιο με την Ξάνθη, στην οποία ήμουν καλά. Επίσης έβλεπα και πως τα οικονομικά στις άλλες ομάδες δεν είναι καλά. Τώρα έχω δύο χρόνια συμβόλαιο με τον Λεβαδειακό και θέλω να τα πάω καλά».

-ο αγαπημένος προπονητής, εκτός του Παράσχου;
«Δεν ξέρω… Ο Παράσχος. Με όλους τα πήγαινα καλά. Δεν είχαν προβλήματα. Ο Παράσχος είναι καλός προπονητής και κύριος απέναντι σε όλους».

Συμφωνία ΠΑΟΚ – Κατσουράνη 

6/12/2012

Συμφωνία ΠΑΟΚ – Κατσουράνη
Μόνο οι υπογραφές απομένουν για τον… γάμο ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Κώστα Κατσουράνη! Όπως αναφέρουν οι εφημερίδες της Θεσσαλονίκης οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει, με τον Έλληνα άσο να έχει αποδεχθεί να υπογράψει συμβόλαιο για τον επόμενο ενάμιση χρόνο.

Τα σχετικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο «Κατσούρ» έχει δώσει τα χέρια με τους ανθρώπους του «Δικεφάλου του Βορρά» με ένα συμβόλαιο το οποίο περιλαμβάνει σημαντικά μπόνους επίτευξης στόχων.

Σύντομα αναμένεται να ανηφορίσει για την Θεσσαλονίκη προκειμένου να υπογράψει και να αρχίσει προπονήσεις με την νέα του ομάδα.

Σκοπός του παίκτη αλλά και των υπευθύνων του Δικεφάλου του Βορρά είναι να κάνει ντεμπούτο στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό, στις 5 Ιανουαρίου 2013, δηλαδή, το πρώτο της ομάδας της Θεσσαλονίκης στο νέο έτος.

Θέλει «Φέτφα» ο Άρης 

6/12/2012

Θέλει «Φέτφα» ο Άρης
Προσπάθειες να αποκτήσει τον Γιάννη Φετφατζίδη ως δανεικό από τον Ολυμπιακό από τον Ιανουάριο μέχρι και το τέλος του πρωταθλήματος καταβάλει ο Άρης σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Θεσσαλονίκη. Οι κίτρινοι φέρονται να επιθυμούν να ενισχυθούν όσο μπορούν και τους επιβάλουν τα οικονομικά τους τον νέο χρόνο και έτσι έχουν συγκεντρώσει το βλέμμα τους και στον νεαρό μεσοεπιθετικό.

Στη Θεσσαλονίκη βασίζουν πολλά στο γεγονός ότι ο παίκτης φαίνεται να μην είναι στα πλάνα του Λεονάρντο Ζαρντίμ, μετά και την επέκταση του συμβολαίου με τους ερυθρόλευκους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν αποβάλει από το μυαλό τους το ενδεχόμενο δανεισμού του σε μια ομάδα προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να μπορέσει να εξελιχθεί.

Άλλωστε κάτι αντίστοιχο έγινε και με άλλον έναν ποδοσφαιριστή που πίστευαν πολύ στον Πειραιά, τον Μήτρογλου, ο οποίος πλέον αποτελεί βασική επιλογή για την ερυθρόλευκη επίθεση.


ALEX WEB RADIO/TV


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου