ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Το Euro 2020 σε… όλη την Ευρώπη!

Το Euro 2020 σε… όλη την Ευρώπη!

6/12/2012
Το Euro 2020 σε… όλη την Ευρώπη!
Η ιδέα που εκφράστηκε από τον Μισέλ Πλατινί το προηγούμενο διάστημα, επιβεβαιώθηκε πλέον από την UEFA. Όπως έγινε γνωστό σε συνέντευξη Τύπου που παραχωρήθηκε μετά την συνέλευση της Εκτελεστικής Επιτροπής στην Λωζάνη, το Euro του 2020 θα φιλοξενηθεί ουσιαστικά από… όλη την Ευρώπη καθώς οι αγώνες θα γίνουν σε γήπεδα διαφορετικών χωρών.

Με το σύνθημα «Euro for Europe», η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ευρώπης αποφάσισε να κάνει κάτι πρωτοποριακό εν όψει της 60ης επετείου του Euro.Έτσι, λήφθηκε και ανακοινώθηκε η απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της UEFA για τη διεξαγωγή του θεσμού, το 2020 σε διάφορες μεγάλες πόλεις της γηραιάς Ηπείρου.

Όπως έγινε γνωστό, οι πόλεις και τα γήπεδα τα οποία έχουν οι άνθρωποι της ομοσπονδίας κατά νου, θα εξεταστούν από την άνοιξη του 2014.

Η μοναδική χώρα που ψήφισε κατά της διεξαγωγής του Euro 2020 σε διάφορες πόλεις και όχι σε μια ή δύο χώρες όπως γινόταν μέχρι πρότινος, ήταν η Τουρκία.

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αγγλίας, πάντως, αναμένεται να δηλώσει το «Γουέμπλεϊ» για τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, αν επιλεγεί τελικά το Λονδίνο για τη μεγάλη γιορτή.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου