ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Ο Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη οικογένεια

Ο Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη οικογένεια

Ο Σωκράτης Κόκκαλης παρακολούθησε από τη σουίτα του Βαγγέλη Μαρινάκη το παιχνίδι με την Άρσεναλ. Πρώην και νυν διοικητική ηγεσία, απόλαυσαν δίπλα-δίπλα έναν ακόμα ερυθρόλευκο ευρωπαϊκό θρίαμβο. Δείτε δύο αποκλειστικά βίντεο του RedPlanet.gr με τον πρώην πρόεδρο του Ολυμπιακού.
Ο πιο επιτυχημένος πρόεδρος στην ιστορία της ποδοσφαιρικής ομάδας είδε τη νίκη με σκορ 2-1 επί της Άρσεναλ από τη σουίτα του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Αυτό είναι το μεγαλείο του Ολυμπιακού! Ο 73άχρονος, πρώην διοικητικός ηγέτης, με τον νυν, που φιλοδοξεί να φτάσει εξίσου ψηλά ή και ακόμα πιο ψηλά τον αυτοκράτορα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ταβάνι είναι ο ουρανός για τον κορυφαίο αθλητικό οργανισμό της χώρας.

Ο Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη οικογένεια. Σε άλλες ομάδες επικρατεί εδώ και χρόνια διοικητικό μπάχαλο, ο ένας κατηγορεί τον άλλο, αλλά οι ερυθρόλευκοι αποπνέουν υγεία σε όλους τους τομείς. Διοικητικά και αγωνιστικά, είναι μία γροθιά!

Είναι μία πολύ ωραία εικόνα να βλέπουμε δίπλα-δίπλα τον τεράστιο Σωκράτη Κόκκαλη με τον διψασμένο για να οδηγήσει την ομάδα σε ακόμα περισσότερες επιτυχίες, Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος διανύει την τρίτη του σεζόν στην προεδρία της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Έτσι, για να... σκάνε από τη ζήλεια και οι... εχθροί μας!

Δείτε τα δύο βίντεο με τον Σωκράτη Κόκκαλη κατά την ανάπαυλα του ημιχρόνου...
Ο Σωκράτης Κόκκαλης στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης"... από redplanetgr

Ο Σωκράτης Κόκκαλης στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης"... από redplanetgr
www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου