ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Ανακοινωση της Θυρας 7 για τον αδελφο μας Αλεξανδρο

 Ανακοινωση της Θυρας 7 για τον αδελφο μας Αλεξανδρο

3/12/2012

 Ενας χρόνος πέρασε που ο Αλέξανδρος υποβλήθηκε σε επιτυχημένη μεταμόσχευση ήπατος στην Γερμανία και η Θύρα 7 Πειραιά εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση. "Οδηγός" για αλληλεγγύη. Θα είναι "παρών" στο ματς με Άρσεναλ.

Ο φίλαθλος του Ολυμπιακού, Αλέξανδρος, αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας πέρσι. Όλη η ερυθρόλευκη οικογένεια, όμως, τόσο οι ομάδες του συλλόγου, όσο και τα ΜΜΕ, στήριξαν τον Αλέξανδρο οικονομικά και ψυχολογικά, ώστε να υποβληθεί σε επιτυχημένη μεταμόσχευση ύπατος και να γίνει καλά. Πέρασε ένας χρόνος από τότε και η Θύρα 7 Πειραιά εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση στην οποία τονίζει πως η κίνηση αυτή αποτελεί "οδηγό" για αλληλεγγύη. Ο Αλέξανδρος θα είναι "παρών" στις εξέδρες του "Γεώργιος Καραϊσκάκης" στο ματς κόντρα στην Άρσεναλ.
H ανακοίνωση:

""Πέρασε κιόλας ένας χρόνος.

Σαν σήμερα πέρσι, ο Αλέξανδρος υποβλήθηκε σε επιτυχημένη μεταμόσχευση ήπατος στην Γερμανία.

Εκείνες τις μέρες, παίζαμε με την Άρσεναλ για το Champions League και στην Θύρα 7, είχαμε αναρτήσει το πανό «ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ», ενώ ο «αδερφός» μας έδινε στην εντατική, την δική του «μάχη» για να κρατηθεί στην ζωή.

Πώς τα φέρνει η ζωή καμία φορά όμως!

Φέτος παίζουμε πάλι με την Άρσεναλ και ο Αλέξανδρος αυτή την φορά, θα βρίσκεται μαζί μας, δίπλα μας, στις εξέδρες του γηπέδου Καραϊσκάκη.

Το γεγονός ότι ένα χρόνο μετά, θα είναι κοντά μας ΥΓΙΗΣ και ΔΥΝΑΤΟΣ, δείχνει πόσο σημαντική ήταν η βοήθεια όλων, εκείνες τις δύσκολες στιγμές.

Είναι η απόδειξη ότι όταν είμαστε ΟΛΟΙ ενωμένοι, πραγματικά ΟΛΑ γίνονται.

Για άλλη μια φορά, θα θέλαμε να στείλουμε ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, στις διοικήσεις της ΠΑΕ, ΚΑΕ, Ερασιτέχνη ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, στα ΜΜΕ (εφημερίδες, ηλεκτρονικό τύπο) καθώς και σε όλους όσους στήριξαν οικονομικά και ηθικά την προσπάθειά μας, για να έχουμε τον Αλέξανδρο και πάλι μαζί μας.

Η περιπέτεια της υγείας του, που έδωσε το έναυσμα σε όλους μας να βοηθήσουμε, να γίνει «οδηγός» για αλληλεγγύη, σε αυτές τις δύσκολες μέρες που περνάμε.

ΘΥΡΑ 7 ΠΕΙΡΑΙΑ".

ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ !!!

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου