ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

Διαφορα απο SUPER LEAGUE 

2/12/2012

Με τα γνωστά προβλήματα ο ΟΦΗ 

1/12/2012

Με τα γνωστά προβλήματα ο ΟΦΗ
Δίχως δυσάρεστες εκπλήξεις ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για την αυριανή αναμέτρηση με τον Πανθρακικό στο «Θ. Βαρδινογιάννης» (15:00, Novasports 1). Ο Νίκος Αναστόπουλος δεν επέλεξε για την αποστολή τους τραυματίες Μπούρμπο και Χαριτωνίδη, ενώ δεν πήρε μαζί του για λόγους τακτικής και τους Ροβίθη, Βαλεριάνο και Καπουράνη.

Η 20μελής αποστολή, που θα επιδιώξει την τρίτη νίκη στο Ηράκλειο, αποτελείται από τους: Γουναρίδη, Αγριμάκη, Ζαχαράκη, Κουρδάκη, Μονιάκη, Βάντο, Σαρ, Σόουζα, Μπανούση, Βερόν, Ιωαννίδη, Ζορμπά, Βιτώρο, Κουτσιανικούλη, Παπάζογλου, Σίσιτς, Περογαμβράκη, Χατζηκοσμά, Νύκταρη καιΛαμπρόπουλο.

Χωρίς τέσσερις στην Κρήτη 

1/12/2012

Χωρίς τέσσερις στην Κρήτη 
Με τέσσερις απουσίες η αποστολή του Πανθρακικού θα ταξιδέψει στην Κρήτη για να αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας (2/12, 15:00).

Ο τεχνικός των «νεοφώτιστων», Παύλος Δερμιτζάκης, δεν μπορεί να υπολογίσει στους Μελίσση και Μακρυδημήτρη, οι οποίοι ακόμη δεν έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς που αποκόμισαν στην προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στον Άρη και προστέθηκαν στη λίστα των τραυματισμένων, στην οποία ήδη υπήρχε ο Βιγιαρέχο.

Ακόμη, με την αποστολή δεν θα ταξιδέψει ο Γιάννης Χρήστου, ο οποίος θα εκτίσει την ποινή του, έχοντας τέσσερις κίτρινες κάρτες.

Ο αμυντικός του Πανθρακικού στον αγώνα με τους Κρητικούς θα εκτίσει την ποινή του, αφού έχει δεχτεί τέσσερις κίτρινες κάρτες.

Οι 18 εκλεκτοί του Παύλου Δερμιτζάκη: Αντίλοβιτς, Κουτσόπουλος, Στάθης, Σερφά, Σαρακατσάνος, Σκλιοπίδης, Κάσελαν, Μουνάφο, Πρίττας, Λαδάκης, Μίνγκας, Μπαικαρά, Γωνιάδης, Μοσχάκης, Βαχίρουα, Κοντογουλίδης, Κυβελίδης και Παπαδόπουλος.

Ένα ίσον κανένα 

1/12/2012

Ένα ίσον κανένα
Με ένα πρόβλημα συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει του ματς με την ΑΕΚ , για την 13η αγωνιστική της Σουπερλίγκας. Ο Γιάννης Χριστόπουλος είδε όλους τους ποδοσφαιριστές του να προπονούνται κανονικά εκτός από τον Νίκο Μπαμπανιώτη.

Ο νεαρός άσος του ΠΑΣ έμεινε εκτός αφού ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν χωρίς κανένα πρόβλημα και έριξαν την προσοχή τους κυρίως σε ασκήσεις τακτικής.

Η προετοιμασία των Ηπειρωτών θα ολοκληρωθεί αύριο, Κυριακή με πρωινή προπόνηση (10:00).

«Μπορούμε να κλείσουμε την ψαλίδα» 

1/12/2012

«Μπορούμε να κλείσουμε την ψαλίδα» 
Έκανε την πρώτη εμφάνιση με τη φανέλα του Παναθηναϊκού στον αγώνα Κυπέλλου με την Προοδευτική πετυχαίνοντας μάλιστα και το παρθενικό του γκολ, μετά την πολύμηνη απουσία του λόγω τραυματισμού.

Ο Χαμπίμπ Σο είναι αναμφίβολα το πρόσωπο των ημερών για τους «πράσινους» με τον ίδιο να εμφανίζεται χαρούμενος για την επιστροφή τους στα γήπεδα.

Ο Σενεγαλέζος χαφ θεωρεί ότι η ομάδα του μπορεί να κλείσει την ψαλίδα από την κορυφή, ενώ τόνισε ότι θα είναι απόλυτα έτοιμος σύντομα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Σο στην κάμερα της Nova:

Για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Πραγματικά όλα αυτά δεν προέρχονται από εμένα, αλλά από τη βοήθεια του Θεού. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι βρίσκονται γύρω μου. Ιδιαίτερα το ιατρικό τιμ, τον γιατρό της ομάδας, καθώς επίσης και τον προηγούμενο προπονητή, τον κ. Φερέιρα που επέμεινε και με έφερε εδώ».

Για την περίοδο που έμεινε εκτός γηπέδων:

«Όταν είσαι τραυματίας, οπωσδήποτε τα πράγματα δεν είναι καλά. Και βεβαίως όταν υπάρχει ένας τραυματισμός, που χρειάζεται τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα για να επουλωθεί, τότε τα πράγματα δεν είναι εύκολα. Ευτυχώς που είχα και την οικογένεια μου δίπλα μου και ένιωσα την συνεχή στήριξη τους».

Για τα συναισθήματα του, όταν πάτησε και πάλι γρασίδι:

«Καταλαβαίνετε ότι βεβαίως ήμουν ευτυχής όταν αγωνίστηκα. Όμως παράλληλα δεν ήμουν τόσο χαρούμενος, γιατί όταν έπαιξα τον πρώτο μου αγώνα με την φανέλα του Παναθηναϊκού, δεν ήταν ο κ. Φερέιρα στον πάγκο για να με δει...»

Αναφορικά με τον βαθμό ετοιμότητάς του, είπε:

«Όντως στο Κύπελλο πήρα χρόνο συμμετοχής στα πόδια μου. Πιστεύω ότι σιγά σιγά θα είμαι έτοιμος, όμως δεν πρέπει να πάμε πιο γρήγορα από αυτό που πρέπει».

Για την βαθμολογική διαφορά του Παναθηναϊκού από τις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος:

«Πιστεύω ότι μπορούμε να κλείσουμε αυτή την ψαλίδα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Άλλες φορές είσαι πιο μπροστά, άλλες πιο πίσω. Όμως έχω την εντύπωση ότι μπορούμε να γεφυρώσουμε αυτό το χάσμα».

Όσον αφορά το παιχνίδι με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη:

«Όχι, δεν τον ξέρω καθόλου θα έλεγα. Όμως για εμάς όλοι οι αγώνες είναι σημαντικοί και ο στόχος μας είναι να μπορέσουμε σε κάθε έναν από αυτούς να εξασφαλίσουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Όπως έχω πει, θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε αυτόν τον αγώνα και να μπορέσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Νομίζω ότι ετοιμάζουμε τα πράγματα όπως συνήθως, με σκοπό να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Για το χειροκρότημα του κόσμου στο ντεμπούτο του:

«Ναι, αυτό με χαροποίησε ιδιαίτερα. Οπωσδήποτε το χειροκρότημα του κόσμου δίνει δύναμη και μετά από τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα αποχής, ήταν μεγάλη η χαρά μου που αγωνίστηκα και βρέθηκα δίπλα στην ομάδα και κοντά στους συμπαίκτες μου. Οπότε είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για όλα αυτά που συνέβησαν στον αγώνα Κυπέλλου».

Θέλει επαναδιαπραγμάτευση με το ΟΑΚΑ 

1/12/2012

Θέλει επαναδιαπραγμάτευση με το ΟΑΚΑ
Στο πλαίσιο του «κουρέματος» των χρημάτων που οφείλει η ΑΕΚ, μια από τις σκέψεις της διοίκησης της ΠΑΕ είναι να μειωθεί και το ενοίκιο που δίνει η Ένωση στο Ολυμπιακό Στάδιο για τη χρήση του ως έδρα στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι συνεργάτες του Δημήτρη Βιντιάδη θα έχουν συνομιλίες με τη διοίκηση του ΟΑΚΑ με σκοπό να ρίξουν το ένα εκατομμύριο ευρώ που δίνει η ΠΑΕ ως ενοίκιο.

Στην Ένωση θεωρείται ότι είναι πολύ μεγάλο το ποσό αυτό, ειδικά για τις δύσκολες εποχές.

Την ίδια στιγμή άτομα από την διοίκηση της αθηναϊκής ομάδας εκφράζουν την έντονη δυσαρέσκειά τους για την πίεση που δέχονται από τους διοικούντες το ΟΑΚΑ για την εξόφληση των χρημάτων που οφείλει.

Το ποσό αυτό –όπως υποστηρίζουν από την Ένωση- δεν ξεπερνά τις 350.000 ευρώ. Ένα ποσό αρκετά μικρότερο από αυτό που έχει να λάβει το ΟΑΚΑ από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

«Ο Παναθηναϊκός ζητάει παντού τη νίκη» 

1/12/2012

«Ο Παναθηναϊκός ζητάει παντού τη νίκη»
Να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα στο ματς με τον Παναθηναϊκό μετά τις ήττες από Αστέρα Τρίπολης και Φωστήρα θέλουν στον Πανιώνιο, όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο Στάθης Ρόκας.

Ωστόσο, ο ποδοσφαιριστής των «κυανέρυθρων» γνωρίζει πως αυτό μόνο εύκολο δεν θα είναι, καθώς το «τριφύλλι» όπου και αν αγωνίζεται ζητάει τη νίκη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Στάθης Ρόκας στην κάμερα της Nova:

Για το ματς με τον Παναθηναϊκό:


«Ξέρουμε ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Προερχόμαστε από δύο ήττες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και πρέπει να δούμε το παιχνίδι με σοβαρότητα, όπως το κάνουμε σε όλα φέτος και να μπούμε μέσα για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για το κίνητρο που έχει ο Παναθηναϊκός μετά την ήττα από Πλατανιά:

«Ο Παναθηναϊκός μόνο και μόνο με το όνομα που έχει, με την ιστορία του, σε κάθε παιχνίδι ζητάει τη νίκη. Από εκεί και πέρα, δεν μας ενδιαφέρει τι κάνει ο αντίπαλος. Εμείς κοιτάζουμε την ομάδα μας. Να είμαστε 100% έτοιμοι στο συγκεκριμένο παιχνίδι και να μπούμε μέσα για να το κερδίσουμε».

Για το τι ξεχωρίζει από τον Παναθηναϊκό:


«Υπάρχουν πολλοί καλοί ποδοσφαιριστές στον Παναθηναϊκό. Πρέπει να τον αντιμετωπίσουμε συνολικά, δεν πρέπει να προσέξουμε κάποιον συγκεκριμένα για να μπορέσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για τη διαφορά με τον Παναθηναϊκό και το ενδεχόμενο να αυξηθεί στους οκτώ βαθμούς:


«Ακόμα και αν κερδίσουμε δεν νομίζω ότι αλλάζει κάτι. Πρωταρχικός μας στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία. Γι' αυτό προσπαθούμε κάθε Κυριακή και γι' αυτό θα προσπαθούμε μέχρι το τέλος της χρονιάς, μέχρι να πετύχουμε τον στόχο μας».

Με την ψυχολογία στο ζενίθ 

1/12/2012

Με την ψυχολογία στο ζενίθ
Η Κέρκυρα πάει από το καλό στο καλύτερο και πάει στην Λιβαδειά με την ψυχολογία στα ύψη για να αντιμετωπίσει τον Λεβαδειακό. Το μοναδικό πρόβλημα του Άκη Μάντζιου είναι πως δεν θα έχει στα πλάνα του τον Έντερ, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής.

Οι Φαίακες επιθυμούν να διευρύνουν το σερί των θετικών αποτελεσμάτων. Παρά την κούραση από το ματς Κυπέλλου κόντρα στον Τύρναβο, το ηθικό των παικτών είναι στο ζενίθ και ελπίζουν να τους βοηθήσει αυτό στο ματς κόντρα στον Λεβαδειακό. Μοναδικός απών από το ματς θα είναι ο Έντερ.

Αναλυτικά η αποστολή:

Αναστασόπουλος, Στρατηλάτης, Πετρούσης, Βενέτης, Κοντοδήμος, Γκούμας, Ζουμπουλάκης, Μπουκουβάλας, Σταμογιάννος, Ηλιάδης, Λεόν, Κρητικός, Τσουμάνης, Τσοκάνης, Διαμαντόπουλος, Αγρίτης, Μπάρκογλου, Γιάντσης, Βασιλόγιαννης, Σίμωσης.

«Είναι αναστρέψιμη η κατάσταση» 

1/12/2012

«Είναι αναστρέψιμη η κατάσταση»
Πεπεισμένος ότι η αγωνιστική και βαθμολογική κατάσταση είναι αναστρέψιμη για την ΑΕΚ δήλωσε ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος στη Real News.

Ο τερματοφύλακας της Ένωσης επισήμανε ότι πρόκειται για μια εντύπωση όλων των παικτών της Ένωσης και ξεκαθάρισε ότι δεν πρέπει κανείς από την ομάδα να κάνει υπολογισμούς για το πόσους πόντους χρειάζεται η ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν…

Οι σημαντικότερες δηλώσεις του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου στη Real News

- Ουραγοί στην βαθμολογία μετά από δώδεκα αγωνιστικές. Περίμενες, αλήθεια, κάτι τέτοιο στην αρχή της σεζόν;

«Όχι βέβαια, είναι δυνατόν; Kανείς μας δεν φανταζόταν το αρνητικό αυτό σερί, όσο κι αν η κατάσταση δεν ήταν εκείνη που θα έπρεπε. Λέγαμε μεταξύ μας, τα πράγματα δεν είναι εύκολα, μα δεν θα λυγίσουμε, θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις και θα τα καταφέρουμε. Ήμασταν και άτυχοι σε κάποια ματς, αλλά αυτό δεν είναι και δεν πρέπει να αποτελεί δικαιολογία. Δυστυχώς είμαστε ακόμη πολύ χαμηλά, όμως εννοείται πως δεν τα παρατάμε».

- Η διοικητική αβεβαιότητα αποτελεί δικαιολογία;

«Σίγουρα η κατάσταση είναι περίεργη και όταν ειδικά δεν έρχονται και αποτελέσματα, το πράγμα χειροτερεύει. Μάθαμε, όμως, να ζούμε με όλο αυτό, οπότε οφείλουμε από την πλευρά μας να συνεχίσουμε να κάνουμε τα πάντα για να βγάλουμε την ομάδα μας από την δεινή θέση που βρίσκεται. Για τα διοικητικά, και εμείς ακούμε πως κάτι πάει να γίνει... Μακάρι να είναι έτσι, το ιδανικό θα ήταν να βρεθεί μια οριστική λύση και γρήγορα. Ελπίζουμε και προσπαθούμε, προσπαθούμε και ελπίζουμε, δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς».

-Αναστρέψιμη δηλαδή, λες, η κατάσταση.

«Φυσικά. Και δεν το πιστεύω μόνο εγώ, αλλά κάθε μέλος της ομάδας την ίδια άποψη έχει. Σίγουρα θα θέλαμε η εικόνα μας και τα αποτελέσματα να ήταν διαφορετικά, ωστόσο είμαστε υποχρεωμένοι να σηκώσουμε κεφάλι και να κοιτάξουμε μπροστά. Μας περιμένει ακόμη πιο σκληρή δουλειά και προσπάθεια. Μόνο έτσι θα πετύχουμε. Αν πάλι καθίσουμε και αρχίσουμε τους υπολογισμούς, πόσους πόντους χρειαζόμαστε και τέτοια, θα χάσουμε την μπάλα, θα αποτύχουμε. Τίποτα, το κεφάλι κάτω και προχωράμε».

- Με τον Λεβαδειακό το φινάλε πρέπει να σας απογοήτευσε όλους.

«Όταν έληξε ο αγώνας, ένα ενενηντάλεπτο στην διάρκεια του οποίου παλέψαμε, δημιουργήσαμε και χάσαμε ευκαιρίες, ήμουν πολύ τσατισμένος με τον εαυτό μου. Ξέρω πότε φταίω και πότε όχι. Μα έχω πια την εμπειρία να ξεπερνάω τις ζόρικες στιγμές και την προηγούμενη Κυριακή, ναι, έζησα μία τέτοια. Γνωρίζω ότι η θέση του τερματοφύλακα θυμίζει ηλεκτρική καρέκλα, το οποιοδήποτε, το παραμικρό λάθος φαίνεται καθαρά και στοιχίζει ακριβά. Δεν θα πω ότι γίνονται αυτά στο ποδόσφαιρο, αν και ισχύει κάτι τέτοιο, διότι σιχαίνομαι τις δικαιολογίες. Θα πω απλά ότι έως το τέλος του πρωταθλήματος θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου, θα δώσω το 150% των δυνάμεων μου για να βοηθήσω την ΑΕΚ να ξεφύγει από το σημείο που βρίσκεται».

- Ο Εβαλντ Λίνεν δήλωσε στην Real Sports ότι τα παιχνίδια έως τα Χριστούγεννα είναι πολύ κρίσιμα εν όψει της συνέχειας. Συμφωνείς;

«Όχι μόνο τα τρία που υπολείπονται, κάθε ματς έως το τέλος θα είναι σημαντικό για εμάς. Και φυσικά υπάρχει και το Κύπελλο που δεν θα αδιαφορήσουμε, μάς ενδιαφέρει να προχωρήσουμε και να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται».

- Καλές οι ευχές, αλλά στην πράξη, στο γήπεδο η ΑΕΚ δεν ξεκολλάει. Πού το αποδίδεις αυτό και πώς θα το αλλάξετε;

«Με 2-3 νίκες η ψυχολογία μας θα αλλάξει. Χρειαζόμαστε ένα "κλικ", μια ευνοϊκή συγκυρία για να πάρουμε τα πάνω μας. Αν η αγωνιστική πρόοδος συνδυαστεί μάλιστα και με μια θετική εξέλιξη στα διοικητικά, τόσο το καλύτερο».

- Τι μήνυμα θα έστελνες στον κόσμο σας, ένα κοινό που ώρες ώρες μοιάζει να δίνει ηρωικό όσο και μοναχικό παρών στην εξέδρα και στις εξελίξεις;

«Ο,τι και να πούμε για τους οπαδούς μας είναι λίγο. Είναι απίστευτη η συμπεριφορά, η νοοτροπία, το πάθος τους. Και είναι πραγματικά πολύ κρίμα που δεν τους έχουμε αποζημιώσει στο παραμικρό. Τους λέω, όμως, ότι η μάχη συνεχίζεται, η μάχη δεν τελειώνει εδώ. Η ΑΕΚ ανεξαρτήτως ρόστερ και συνθηκών είναι ΑΕΚ. Που θα πει ότι πρέπει να μπαίνουμε πάντα στο γήπεδο για να νικάμε. Το ξέρουμε, όπως ξέρουμε ότι τον δρόμο μας θα τον ξαναβρούμε. Υπάρχει πολύ ταλέντο στην ομάδα και σίγουρα η θέση αυτή δεν μας αξίζει».

Την υποδέχεται με άγριες διαθέσεις 

1/12/2012

Την υποδέχεται με άγριες διαθέσεις
Να συνεχίσουν τις νίκες τους στο πρωτάθλημα, μετά τα σπουδαία «διπλά» στις έδρες του ΟΦΗ και της ΑΕΚ, θέλουν στον Λεβαδειακό.

Οι Βοιωτοί θα υποδεχτούν στο γήπεδό τους την Κέρκυρα χωρίς καμία σημαντική απουσία.

Έτσι, ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Παράσχος, θα έχει «ευχάριστο» πονοκέφαλο για την ενδεκάδα που θα παρατάξει κόντρα στου Φαίακες στο παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Κατά τα άλλα στην προπόνηση του Σαββάτου (1/12) ο Έλληνας τεχνικός έδωσε ιδιαίτερη έμφαση τόσο στην επιθετική όσο και στην αμυντική λειτουργία των ποδοσφαιριστών του στις στημένες φάσεις, προκειμένου να τις εκμεταλλευτούν απέναντι σε εκείνους της Κέρκυρας.

Οι «εκλεκτοί» του Παράσχου για το ματς με την Κέρκυρα:

Κυριακίδης, Κασμερίδης, Μουλόπουλος, Χοσέμι, Κόρμπος, Ζησόπουλος, Νικολακάκης, Γεωργίου, Κοτίτσας, Λισγάρας, Κουτσόπουλος, Μεντί, Ναπολεόνι, Μαχαίρας, Ροτζέριο, Μίλιεβιτς, Ακόστα, Ρομέου, Πόι και Μπουντόπουλος.

Ανακοίνωση για Σπάθα από ΠΑΟΚ 

1/12/2012

Ανακοίνωση για Σπάθα από ΠΑΟΚ
Μέσω ανακοίνωσης η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει την αντίδρασή της για τον ορισμό του Ηλία Σπάθα στο παιχνίδι του «Δικεφάλου του Βορρά» με τη Βέροια. Οι Θεσσαλονικείς χαρακτηρίζουν «ανεύθυνη» την απόφαση της ΚΕΔ και καλεί τους φίλους της ομάδας να προσέξουν τη συμπεριφορά τους.

Η ανακοίνωση:

«Ο ανεύθυνος ορισμός από την ΚΕΔ του διαιτητή Ηλία Σπάθα στον αγώνα Βέροια - Π.Α.Ο.Κ. δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητος.

Η ΚΕΔ οφείλει επιτέλους να δείξει τον απαιτούμενο σεβασμό στον Π.Α.Ο.Κ. και στη νέα προσπάθεια που ξεκίνησε για τη δημιουργία μιας πραγματικά πανίσχυρης σε όλα τα επίπεδα ομάδας.

Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. έκανε αυτό που όφειλε να κάνει απέναντι στα θεσμικά όργανα για το συγκεκριμένο θέμα. Με αίσθημα απόλυτης ευθύνης για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα ζητάμε από τους φιλάθλους μας, που θα βρεθούν την Κυριακή στη Βέροια, να προστατεύσουν την ομάδα.

Πρέπει να γίνει απόλυτα κατανοητό ότι στο νέο δρόμο που χαράζουμε θα βρούμε πολλά εμπόδια. Ως Π.Α.Ο.Κ. έχουμε θέσει υψηλούς στόχους και πρέπει να αποφύγουμε οποιαδήποτε τιμωρία που θα μας φρενάρει και θα μας πάει πίσω. Φίλαθλοι του Π.Α.Ο.Κ., αποφύγετε οποιαδήποτε ενέργεια, ρίψη αντικειμένων, πυρσοί, βεγγαλικά και οτιδήποτε άλλο που θα μπορούσε να προκαλέσει την τιμωρία της ομάδας μας».

«Πάντα στην καρδιά μου ο ΟΦΗ» 

1/12/2012

«Πάντα στην καρδιά μου ο ΟΦΗ»
Στο Ηράκλειο μετά από οκτώ χρόνια βρίσκεται ξανά από το απόγευμα του Σαββάτου (1/12) ο Χάιμε Βέρα.

Ο παλαίμαχος Χιλιανός μεσοεπιθετικός, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα των Κρητικών από το 1987 ως το 1992, θα βραβευτεί από τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Μάνθο Πουλινάκη, για την προσφορά του στους «μελανόλευκους» στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανθρακικό στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Τον Βέρα στον αερολιμένα του Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης» υποδέχτηκαν τόσο ο πρόεδρος του ΟΦΗ, Μάνθος Πουλινάκης, όσο και ο γενικός αρχηγός της ομάδας, Πέτρο Μαρινάκης, ο οποίος υπήρξε συμπαίκτης με τον Χιλιανό.

«Έπαιξα περίπου πέντε χρόνια στον ΟΦΗ. Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στο Ηράκλειο. Ο ΟΦΗ είναι πάντα στην καρδιά μου. Είχα έρθει ξανά πριν από οκτώ χρόνια στο Ηράκλειο για διακοπές. Θα μείνω πέντε μέρες και μετά θα πάω στην Αθήνα να δω τον φίλο μου τον Γιάννη Σαμαρά και τον Κοντρέρας που παίζει στον Ολυμπιακό. Θυμάμαι τα πάντα από τον ΟΦΗ. Αυτή η ομάδα ήταν πάντα στην καρδιά μου. Δεν ξεχνάω ποτέ την αγάπη του κόσμου και χαίρομαι που θα τους συναντήσω ξανά. Δεν είμαι πια στην Εθνική ομάδα της Χιλής. Έχει τελειώσει η συνεργασία μας. Μόλις επιστρέψω στη Χιλή θα κοιτάξω το μέλλον μου»,
ήταν τα λόγια του παλαίμαχου Χιλιανού μεσοεπιθετικού.

Με Κουλουχέρη και Μενδρινό 

1/12/2012

Με Κουλουχέρη και Μενδρινό 
Ο Πανιώνιος υποδέχεται τον Παναθηναϊκό την Κυριακή το απόγευμα στη Νέα Σμύρνη, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, σε ένα από τα σημαντικότερα ματς της φετινής χρονιάς. Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος διαπίστωσε οριστικά στην προπόνηση του Σαββάτου στο Κορωπί πως μπορεί να υπολογίζει στους Κώστα Μενδρινό και Ευθύμη Κουλουχέρη, οι οποίοι ξεπέρασαν τους τραυματισμούς που αντιμετώπιζαν.

Έτσι, ο Έλληνας τεχνικός τους συμπεριέλαβε κανονικά στη 19μελή αποστολή, την οποία την αποτελούν οι: Περιστερίδης, Γιαννακόπουλος, Σπυρόπουλος, Κούρντι, Κουλουχέρης, Αυλωνίτης, Ρόκας, Κούρος, Κοντοχρήστος, Ρόβας, Γιαννούλης, Γουνδουλάκης, Σάμαρης, Μενδρινός, Κολοβός, Ντούνης, Οκόγιε, Αραβίδης, Καμπάνταης.

Τέλος, υπενθυμίζεται στους φιλάθλους που θα θελήσουν να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση πως η ΠΑΕ Πανιώνιος συμμετέχει στην εκστρατεία «Μια μπάλα για τα παιδιά». Έξω από τη θύρα 5-6 θα υπάρχει ειδικό καλάθι, στο οποίο όποιος θέλει θα μπορεί να αφήνει μια μπάλα, προκειμένου αυτή να δοθεί ως δώρο σε παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Ένταση στο «Κλεάνθης Βικελίδης» 

1/12/2012

Ένταση στο «Κλεάνθης Βικελίδης»
Επεισόδια ακολούθησαν τη λήξη του αγώνα του Άρη με τον Ατρόμητο στο «Κλεάνθης Βικελίδης» μεταξύ οπαδών της ομάδας της Θεσσαλονίκης και της αστυνομίας.

Αρκετοί οπαδοί των κίτρινων κατευθύνθηκαν προς τα αποδυτήρια διαμαρτυρόμενοι για το αποτέλεσμα στο παιχνίδι που μόλις τελείωσε.

Μερίδα από τους φίλους της ομάδας της Θεσσαλονίκης –μάλιστα- επιτέθηκαν φραστικά κατά του διευθύνοντα συμβούλου του Άρη, Αντώνη Ζαμπέτα ζητώντας την αποχώρησή των μελών της διοίκησης.

Οι οπαδοί του Άρη έφτασαν μέχρι και την πόρτα της εισόδου προς τα αποδυτήρια. Προσπάθησαν να μπουν σπάζοντας την.

Εκεί όμως περίμεναν δυνάμεις των ΜΑΤ οι οποίες συγκρούστηκαν με τους οπαδούς. Στην προσπάθεια αυτή έκανα χρήση χημικών μέσα στο χώρο των αποδυτηρίων.

Η ατμόσφαιρα στο χώρο έγινε αποπνικτική ειδικότερα για τους παίκτες του Ατρόμητου, των οποίων τα αποδυτήρια είναι πιο κοντά στην είσοδο.

Οι περισσότεροι –μάλιστα- για να γλιτώσουν, αναγκάστηκαν να βγουν από τα αποδυτήρια μόνο με τις πετσέτες τους στον αγωνιστικό χώρο για να μπορέσουν να αναπνεύσουν.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Περιστερίου περίμεναν αρκετά λεπτά στο… χορτάρι μέχρι να «καθαρίσει» η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια και να μπορέσουν να ντυθούν για να αναχωρήσουν για την Αθήνα.

«Νοκ άουτ» ο Ζε Βιτόρ 

1/12/2012

«Νοκ άουτ» ο Ζε Βιτόρ
Τις υπηρεσίες του Ζε Βιτόρ θα στερηθεί τελικά στο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ ο προπονητής της Βέροιας, Δημήτρης Καλαϊτζίδης.

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής στην προπόνηση της Πέμπτης (29/11) τραυματίστηκε, με αποτέλεσμα ο τεχνικός της «βασίλισσας του Βορρά» να μην τον συμπεριλάβει στην αποστολή για την αναμέτρηση της 13ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Κατά τα άλλα ο Καλαϊτζίδης δεν αντιμετωπίζει άλλα σοβαρά προβλήματα για το ματς με τον «δικέφαλο του Βορρά». Στα θετικά για τον έμπειρο τεχνικό είναι πως θα μπορεί να υπολογίζει και στον Παντελή Καφέ, ο οποίος εξέτισε τη ποινή του και έτσι θα δώσει το «παρών» στο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Οι «εκλεκτοί» του Καλαϊτζίδη:

Τζόναθαν, Καντιμοίρης, Καλι, Ορέστες, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Μπάρμπας, Γεωργέας, Μπελόν, Καφές, Καλογέρης, Καλτσάς, Ολαϊτάν, Γκιγιέρμο, Ιωάννου, Κόστλι, Μπαργκάν και Παυλίδης.

Κωστένογλου: «Ήμασταν καλύτεροι, αλλά δεν νικήσαμε» 

1/12/2012

Κωστένογλου: «Ήμασταν καλύτεροι, αλλά δεν νικήσαμε»
Ικανοποιημένος από την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών της Ξάνθης, όχι όμως και από το αποτέλεσμα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου ο Νίκος Κωστένογλου.

Ο τεχνικός των ακριτών υπογράμμισε πως οι παίκτες του ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του ματς, όμως το τελικό σκορ (1-1) τους αδικεί.

«Το ότι κατάφερε η τρίτη ομάδα του πρωταθλήματος να μας πάρει ισοπαλία είναι ένα βήμα προόδου για την Ξάνθη. Είχαμε αγωνιστική εικόνα, αγωνιστική πειθαρχία και καλή λειτουργία στον αγωνιστικό χώρο και πιστεύω πως έπρεπε να κερδίσουμε, γιατί αυτό θα ήταν το δίκαιο. Δυστυχώς όμως δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Είναι κρίμα πραγματικά που κρατούσαμε την νίκη αλλά τελικά μας πήραν την ισοπαλία. Συνεχίζω να πιστεύω σ’ αυτή τη ομάδα», είπε αρχικά ο προπονητής της Ξάνθης, ενώ στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Ο δρόμος μας θα είναι δύσκολος, ίσως να έχουμε και κάποιες ακόμη διακυμάνσεις στις εμφανίσεις μας όμως σε βάθος χρόνου ελπίζω να τα πάμε καλά».

Καρμπόν… αποδράσεις 

1/12/2012

Καρμπόν… αποδράσεις
Ο Ατρόμητος και ο Αστέρας, βρέθηκαν πίσω στο σκορ από Άρη και Ξάνθη αντίστοιχα για την 13η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Στην συνέχεια, έμειναν και οι δύο με δέκα παίκτες αλλά τελικά κατάφεραν να αποσπάσουν τον βαθμό της ισοπαλίας από τους αντιπάλους τους, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1 τόσο στο «Κλ. Βικελίδης» όσο και στα Πηγάδια.

Στο άλλος σαββατιάτικο παιχνίδι, τελευταίο χρονικά, ο Ολυμπιακός διατήρησε το αήττητό του επικρατώντας 2-1 του Πλατανιά στο Καραϊσκάκη.

Αναλυτικά η 13η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας

Σάββατο, 1/12

Άρης-Ατρόμητος 1-1

Παρόλο που έπαιζε με δέκα παίκτες από το 44’ (λόγω αποβολής του Ταυλαρίδη) ο Ατρόμητος ισοφάρισε με τον αρχηγό του στο 89’ και απέδρασε με το 1-1 από το «Κλεάνθης Βικελίδης»! Η σταδιακή οπισθοχώρηση μετά το γκολ του Σουνά (15’) πληρώθηκε ακριβά από τον Άρη, που φωνάζει για χέρι στη φάση της ισοφάρισης. Δεν μπόρεσε να χαρεί το πρώτο του γκολ στη Σούπερ Λίγκα ο 18χρονος σκόρερ των γηπεδούχων, που έπαιζαν υπό το βλέμμα του νέου τους τεχνικού, Λούκας Αλκαράθ.

Ξάνθη-Αστέρας Τρίπολης 1-1

Είχε πολλά προβλήματα, λόγω των απουσιών βασικών παικτών της ομάδας. Βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 2ο λεπτό στην έδρα της Ξάνθης. Έμεινε με δέκα παίκτες στο 68’, λόγω της κόκκινης που δέχτηκε ο Ουσέρο. Κι όμως, αυτός ο Αστέρας Τρίπολης δείχνει ότι δεν… μασάει πουθενά και παρά τις αντιξοότητες κατάφερε στα Πηγάδια για την 13η αγωνιστική να πάρει την ισοπαλία με σκορ 1-1. Οι Ακρίτες πλήρωσαν την πρωτοβουλία των κινήσεων που έδωσαν στους φιλοξενούμενους και δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη.


Ολυμπιακός-Πλατανιάς 2-1

Ο Ολυμπιακός μπορεί να επικράτησε με σκορ 2-1 του Πλατανιά, για τη 13η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, ωστόσο δεν ικανοποίησε –για άλλη μία φορά- τους φίλους του που βρέθηκαν στο Καραϊσκάκη, με εκείνους να ελπίζουν ό,τι θα δουν τα… καλύτερα κόντρα σε Άρσεναλ και Παναθηναϊκό που ακολουθούν. Καλοί μόνο για ένα ημίχρονο οι «ερυθρόλευκοι» με αρκετές χαμένες ευκαιρίες, με τους Φουστέρ και Μήτρογλου να μην αξιοποιούν τα… δώρα που τους προσέφερε ο Ιμπαγάσα.

Κυριακή, 2/12

ΟΦΗ-Πανθρακικός (15:00, NovaSports 1)

Απ’ την Κρήτη ως τη Θράκη! Αυτή είναι η απάντηση στο πόσο μεγάλο ντέρμπι είναι αυτό που θα γίνει μεσημεριάτικο την Κυριακή. Διότι η δεύτερη σερί ήττα στους «Ζωσιμάδες» (και η μια μόλις νίκη στα πέντε τελευταία ματς) ξανάφερε τον ΟΦΗ κοντά στο ισόγειο. Και η τεσσάρα του Πανθρακικού στον Άρη -που συνέχισε τις υποψίες για «μαγικό ραβδάκι» του Παύλου Δερμιτζάκη- τον φέρνει ισόβαθμο και αεράτο στο «Γεντί Κουλέ».

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ιωαννίδης (Αργολίδας)
ΒΟΗΘΟΙ: Γεωργαράκος (Αθηνών), Ταρανάς (Αθηνών)

ΓΗΠΕΔΟ: «Θ. Βαρδινογιάννης»

Βέροια-ΠΑΟΚ (17:15, NovaSports 3)

«Δικέφαλος» και… επτάψυχος! Ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να δείξει φιλοδοξίες τίτλου με τον Ολυμπιακό, αλλά έδειξε και πάλι ότι δεν παραιτείται (ισοφαρίζοντας στο τέλος). Απέναντι σε αντίπαλο όμως που έδειξε σημεία ζωής (τσιμπώντας πόντο στην Κέρκυρα) και χρειάζεται οπωσδήποτε νίκη μετά από επτά ματς, θα χρειαστεί προσοχή για να μην απογοητεύσει τους περίπου 4.500 φίλους του που αναμένεται να βρεθούν στην εξέδρα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σπάθας (Πειραιά)
ΒΟΗΘΟΙ: Φαντόπουλος (Πειραιά), Ελευθερίου (Αθηνών)

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Στάδιο Βέροιας

Λεβαδειακός-Κέρκυρα (17:15, NovaSports 1)

Τόλμη και… Βοιωτία! Μοιάζοντας όχι με σίριαλ τηλεόρασης, αλλά με serial killer, ο Λεβαδειακός «σκότωσε» και την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ! Το δεύτερο συνεχόμενο διπλό της ομάδας του Παράσχου της επέτρεψε να κοιτάζει αφ’ υψηλού το ισόγειο και να πηγαίνει ως φαβορί πλέον σε παιχνίδια με τους… ενοίκους του. Διότι τέτοια έμεινε η Κέρκυρα, που τιμωρήθηκε απ’ τη Βέροια και θα ψάξει στη Λιβαδειά τον έναν έστω πόντο απ’ τους δυο που της στέρησε εκείνη.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αμπάρκιολης (Μακεδονίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Σαραϊδάρης (Μακεδονίας), Τσολάκης (Αθηνών)

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς

Πανιώνιος-Παναθηναϊκός (19:30, NovaSports 1)

Θα… πλατειάσουν τα χαμόγελα; Η ήττα απ’ τον Πλατανιά -και κυρίως ο τρόπος που ήρθε- χάλασε τη διάθεση και το σερί που ήθελε να κάνει ο Παναθηναϊκός. Βλέποντας όμως τον Φορναρόλι να σκοράρει (δις) και τον Σο να… παίζει και να σκοράρει (!) στο ματς με την Προοδευτική οι «πράσινοι» μόνο γελαστοί μπορούν να πάνε στην πλατεία. Δεν θέλει πολύ ωστόσο να φύγουν (κι αυτοί) με σκυμμένο κεφάλι, αν ο Πανιώνιος συνεχίσει τις προ Αστέρα εμφανίσεις του.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Κούλα (Μακεδονίας), Σταθόπουλος (Ηλείας)

ΓΗΠΕΔΟ: Νέας Σμύρνης

Δευτέρα, 3/12

ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα (19:30, NovaSports 2)

Μ-ΠΑΣ και δει άσπρη μέρα! Πάνω που πίστεψε ότι θα πάρει τα πάνω της μετά την τεσσάρα στη Βέροια, η ΑΕΚ έκανε πισωγύρισμα με τον Λεβαδειακό. Και μαζί με το ματς, έχασε και την ευκαιρία να βγει έπειτα από καιρό απ’ τη ζώνη. Η τρίτη φετινή νίκη της όμως δεν μοιάζει μόνο απαραίτητη. Αλλά και δύσκολη υπόθεση απέναντι σ’ έναν «Άγιαξ της Ηπείρου» που τα πάει… καλύτερα απ’ τον κανονικό, έχει τρεις σερί νίκες και απόσταση αναπνοής απ’ τα πλέι-οφ!

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Στυλιάρας (Αιτ/νίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Τουμπακάρης (Αθηνών), Κοντιζάς (Πειραιά)

ΓΗΠΕΔΟ:

Η επόμενη αγωνιστική (14η)

Σάββατο, 8/12

Κέρκυρα-ΠΑΣ Γιάννινα (17:15)
ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός (17:15)
Ατρόμητος-ΟΦΗ (19:30)

Κυριακή, 9/12

Πλατανιάς-Βέροια (15:00)
SKODA Ξάνθη-Πανιώνιος (17:15)
Αστέρας Τρίπολης-Άρης (17:15)
Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός (19:30)

Δευτέρα, 10/12

Πανθρακικός-ΑΕΚ (19:30)

Πασσιαλής: «Να κερδίζουμε και τους διαιτητές» 

1/12/2012

Πασσιαλής: «Να κερδίζουμε και τους διαιτητές» 
Απογοητευμένος από την ισοπαλία 1-1 του Άρη με τον Ατρόμητο και τον τρόπο με τον οποίο ήρθε, ήταν μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Νίκος Πασσιαλής.

Ο τεχνικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης, ωστόσο, έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την προσπάθεια, αλλά δεν παρέλειψε να αφήσει και αιχμές για την διαιτησία και τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν τους «κίτρινους».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Πασσιαλής στη συνέντευξη Τύπου:

«Ξέραμε ότι είναι πολύ κρίσιμο το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Μπήκαμε καλά στο γήπεδο, ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε δυνάμεις, πάθος, προηγήθηκαμε, τρέξαμε. Στο δεύτερο μέρος παρά τις οδηγίες για να πιέσουν ψηλά οι παίκτες τον Ατρόμητο, στο μισό γήπεδο, το άγχος των βαθμών και η βαθμολογική θέση τους οδήγησε ασυναίσθητα να γυρίσουν πίσω. Δεχτήκαμε ένα γκολ στο 89? από στημένη φάση, για την οποία με ενημέρωσαν ότι υπάρχει και χέρι και φάουλ. Δυστυχώς αντί να πανηγυρίσουμε για τους τρεις βαθμούς, πήραμε έναν βαθμό και πλέον η συνέχεια είναι πιο δύσκολη. Υπάρχουν ακόμα παιχνίδια. Δεν χάθηκε τίποτα, ειδικά αν η ομάδα παίζει με το ίδιο πάθος, όσο κι αν κάποιοι το θέλουν, δεν θα κινδυνέψει», ήταν αρχικά τα λόγια του.

Όσον αφορά την διαιτησία, σχολίασε: «Ο Άρης εδώ και πολλά χρόνια δεν περιμένει βοήθεια από τη διαιτησία, πρέπει να παίζουμε παραπάνω για να κερδίζουμε και τους διαιτητές».

Τέλος αναφορικά με την συμφωνία με τον Αλκαράθ, είπε: «Ίσως να είναι ένα επιπλέον κίνητρο για τους παίκτες να προσπαθήσουν λίγο περισσότερο, χωρίς να έχουμε εμείς παράπονο στο διάστημα που δουλεύουμε με τα παιδιά. Υπάρχουν δύο ματς για το τέλος του πρώτου γύρου και πρέπει να πάρει βαθμούς η ομάδα, να κλείσει στους 14-15 βαθμούς. Παλεύουμε για την παραμονή, για να μην κινδυνέψουμε».

«Καλός και ο βαθμός» 

1/12/2012

«Καλός και ο βαθμός»
Ικανοποιημένος με την εκτός έδρας ισοπαλία απέναντι στην Ξάνθη, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Δημήτρης Ρούσσης.

Ο νεαρός στόπερ του Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του με τους Αρκάδες, υπογράμμισε πως και το 1-1 είναι ένα καλό αποτέλεσμα για την ομάδα από την στιγμή που εκείνη αγωνιζόταν με δέκα παίκτες.

«Είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία για εμένα. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου για την ευκαιρία που μου έδωσε, θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά. Ήρθε η ώρα μου να παίξω, λόγω και των ελλείψεων που είχαμε, πιστεύω να δικαιώσω τον προπονητή μου», είπε αρχικά ο Δημήτρης Ρούσης.

Στη συνέχεια ο νεαρός ποδοσφαιριστής πρόσθεσε: «Μας ευχαρίστησε ο βαθμός, γιατί ήμασταν και με δέκα παίκτες. Το γκολ το δεχθήκαμε χωρίς να έχει γίνει ευκαιρία. Είχαμε την υπεροχή σε όλο το παιχνίδι, καταφέραμε αν και με δέκα να βάλουμε το γκολ και να είμαστε ικανοποιημένοι. Σε όλο το παιχνίδι είχαμε την υπεροχή και κάναμε φάσεις για να πάρουμε το παιχνίδι. Δεν είχε σχέση η αποβολή, απλά έτυχε να ανέβουμε λίγο περισσότερο σε εκείνη τη στιγμή. Για εμάς είναι πολύ σημαντικός ο βαθμός, η έδρα της Ξάνθης είναι δύσκολη και καταφέραμε να μην χάσουμε».

Παπαζαχαρίας: «Υπάρχει σκοπιμότητα» 

1/12/2012

Παπαζαχαρίας: «Υπάρχει σκοπιμότητα» 
Με την διαιτησία τα έβαλε ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας, όπως δήλωσε μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης απέναντι ατον Ατρόμητο.

Ο αμυντικός των «κιτρίνων» τόνισε χαρακτηριστικά πως «κάθε Κυριακή γίνονται τα ίδια».

«Είμαστε το θύμα της αγωνιστικής με τα διαιτητικά λάθη που γίνονται. Κάθε Κυριακή γίνονται τα ίδια. Έχουμε αγανακτήσει και εμείς και οι οπαδοί μας. Γίνονται τόσο συχνά και κατά μας που νομίζω ότι δεν είναι πια άθελά τους αλλά υπάρχει κάποια σκοπιμότητα».

Ένα δίλημμα για τον Ρότσα 

1/12/2012

Ένα δίλημμα για τον Ρότσα
Η εμφάνιση του Μπρούνο Φορναρόλι και τα δύο τέρματα που πέτυχε στο ματς Κυπέλλου με την Προοδευτική, επί της ουσίας δημιουργούν το μοναδικό δίλημμα του Χουάν Ρότσα εν όψει του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο την Κυριακή.

Ο Ουρουγουανός μεσοεπιθετικός, διεκδικεί μαζί με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο (επίσης σκόραρε κόντρα στην ομάδα του Κορυδαλλού) την θέση βασικού στην δεξιά πτέρυγα των «πράσινων».

Από εκεί και πέρα, ο Καρνέζης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, οι Βύντρα-Βελάσκες στο κέντρο άμυνας, ο Σπυρόπουλος αριστερά και ο Σεϊταρίδης δεξιά.

Ο Βιτόλο επιστρέφει στο αρχικό σχήμα σε ρόλο αμυντικού χαφ με εσωτερικούς μέσους του Ζέκα και Σισόκο. Για την αριστερή πτέρυγα, φαίνεται ότι περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει ο Μαυρίας ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Τοτσέ.

Αναστασιάδης: «Καλύτερος ο ΟΣΦΠ από την Άρσεναλ» 

1/12/2012

Αναστασιάδης: «Καλύτερος ο ΟΣΦΠ από την Άρσεναλ»
Σίγουρος πως ο Ολυμπιακός θα νικήσει την Άρσεναλ, την ερχόμενη Τρίτη, εμφανίστηκε ο Άγγελος Αναστασιάδης μετά την ήττα (2-1) του Πλατανιά.

Ο Έλληνας τεχνικός θεωρεί πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν καλύτερη ομάδα από τους «κανονιέρηδες», ενώ όσον αφορά το ματς τόνισε πως τα δύο γκολ που δέχθηκαν οι Κρητικοί ήταν «δώρα».

«Ο Ολυμπιακός νίκησε δίκαια. Εμείς κάναμε δύο δώρα, τα δύο πρώτα γκολ. Ούτε οι ερασιτεχνικές ομάδες δεν τα δέχονται αυτά. Στο τέλος γίναμε λίγο απειλητικοί, ρισκάραμε, γιατί δεν είχαμε άλλη επιλογή. Θέλαμε να διεκδικήσουμε κάθε ελπίδα που είχαμε στο παιχνίδι, όσο αυτό έμενε στο 2-1. Βγάλαμε κάποια θετικά συμπεράσματα, αλλά και αρνητικά. Είμαι δέκα μέρες στην ομάδα και ακόμα τη μαθαίνω. Θεωρώ πως αυτό ήταν ένα πολύ δυνατό τεστ», τόνισε αρχικά ο Άγγελος Αναστασιάδης.

Για την αλλαγή του Δέντσα: «Τον έβγαλα για να τον προστατέψω και γιατί δεν ήταν σε καλή μέρα. Καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό την Τρίτη. Πιστεύω πως θα πάρει τη νίκη επειδή έχει καλύτερη ομάδα από την Άρσεναλ. Όσο για εμάς θα συνεχίσουμε και θα δούμε τι στόχους έχουμε».

Θεοδωρίδης: «Ντροπή εάν επαναληφθούν επεισόδια στο ΟΑΚΑ» 

1/12/2012

Θεοδωρίδης: «Ντροπή εάν επαναληφθούν επεισόδια στο ΟΑΚΑ» 
Ντροπή χαρακτήρισε ο Σάββας Θεοδωρίδης μία ενδεχόμενη επανάληψη των περσινών επεισοδίων στο ΟΑΚΑ, στο ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, που ακολουθεί το άλλο σαββατοκύριακο.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ τόνισε πως εάν γίνει το… παραμικρό, τότε υπεύθυνος θα είναι ο Γιάννης Αλαφούζος, όπως αναφέρει η –προ ημερών- ανακοίνωση που εξέδωσαν οι «ερυθρόλευκοι».

Αναλυτικά όσα είπε ο Σάββας Θεοδωρίδης:

«Είμαι ευχαριστημένος με τη νίκη (2-1 τον Πλατανιά). Είχαμε μία καλή εμφάνιση και μπορούσαμε να βάλουμε τουλάχιστον τέσσερα γκολ. Δεχτήκαμε ένα γκολ από τα 40 μετρά, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά προχωράμε. Την άλλη Κυριακή έχουμε ένα μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε δυο ιστορικές ομάδες. Θα είναι ντροπή αν επαναληφθούν τα ίδια επεισόδια όπως πέρυσι. Θα κάνουν κακό στον Παναθηναϊκό. Μέσα στην εβδομάδα βγάλαμε μία ανακοίνωση και αναφέραμε ότι κύριος υπεύθυνος σε τυχόν επεισόδια που θα συμβούν, θα είναι ο κ. Αλαφούζος. Τέλος τα ψέματα. Εύχομαι να δούμε ένα καλό παιχνίδι ανάμεσα στις δυο ομάδες».

Μοντέστο: «Να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό» 

1/12/2012

Μοντέστο: «Να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό»
Ικανοποιημένος από την εμφάνισης του Ολυμπιακού στο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Πλατανιά, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Φρανσουά Μοντέστο.

Ο ποδοσφαιριστής των νταμπλούχων Ελλάδας υπογράμμισε πως αν αυτός και οι συμπαίκτες του συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό θα έρθουν καλύτερα αποτελέσματα.

«Στα τελευταία παιχνίδια έχουμε πολλές φάσεις για να σκοράρουμε. Στην αρχή της σεζόν κάναμε λιγότερες προσπάθειες αλλά κερδίζαμε με 4-0 και 5-0. Πρέπει να συνεχίσουμε σε αυτόν τον ρυθμό και τα αποτελέσματα θα έρθουν. Δεν μπορούμε να επαναπαυθούμε στον τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα. Πρέπει να πάρουμε το πρωτάθλημα και για να γίνει αυτό πρέπει να συνεχίσουμε με νίκες.

Θέλουμε να κερδίσουμε την Άρσεναλ οπωσδήποτε για να πάμε στους 9 βαθμούς και να μπούμε στο γκρουπ των ισχυρών του Γιουρόπα Λιγκ. Στην συνέχεια μας περιμένει ο Παναθηναϊκός που είναι ένα σημαντικό ματς για εμάς και για όλους στην Ελλάδα. Εκεί θα στραφούν όλα τα βλέμματα. Πέρυσι είχαμε την τύχη να κερδίσουμε. Αυτό θέλουμε να κάνουμε και φέτος»
, τα λόγια του έμπειρου μέσου.

Κάρολ: «Δεν υπολόγισα την πορεία της μπάλας» 

1/12/2012

Κάρολ: «Δεν υπολόγισα την πορεία της μπάλας»
Στο δικό του λάθος που έφερε το γκολ του Πλατανιά, στάθηκε ο Ρόι Κάρολ στις δηλώσεις του μετά την νίκη του Ολυμπιακού με σκορ 2-1. «Έσκασε μπροστά μου η μπάλα και δεν υπολόγισα καλά την πορεία της», τόνισε χαρακτηριστικά ο γκολκίπερ των Πειραιωτών.

«Πράγματι έκανα λάθος και έγινε το σκορ 2-1 και μας έκανε περισσότερο νευρικούς από ότι θα έπρεπε. Επιτεθήκαμε καλά στο δεύτερο ημίχρονο και δημιουργήσαμε πολλές φάσεις για γκολ, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Η αλήθεια ότι το γκολ που δεχθήκαμε πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου από δικό μου λάθος ήταν μια απογοήτευση για όλους μας, αλλά ευτυχώς νικήσαμε. Θέλουμε να ευχαριστούμε τους οπαδούς που έρχονται πάντα και μας υποστηρίζουν», είπε αρχικά ο Κάρολ και πρόσθεσε αναφορικά με το ματς με την Άρσεναλ που έρχεται για το Τσάμπιονς Λιγκ, τονίζοντας: «Έχουμε ένα σημαντικό ματς απέναντι στην Άρσεναλ και θέλουμε να το κερδίσουμε για να κλείσουμε καλά την διοργάνωση. Θα δώσουμε το 100% για να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας».

Για το αν είναι δύσκολη δουλειά να είσαι γκολκίπερ, πρόσθεσε: «Κάνω 17 χρόνια αυτή την δουλειά και την αγαπάω. Γίνονται λάθη, όπως αυτό σήμερα, όμως πρέπει να τα ξεχνάμε και να συνεχίζουμε. Η ομάδα προχωράει ενωμένη στα επόμενα παιχνίδια»

Γεωργαμλής: «Μας άξιζε στο τέλος η ισοπαλία» 

2/12/2012

Γεωργαμλής: «Μας άξιζε στο τέλος η ισοπαλία» 
Στο γεγονός πως ο Ατρόμητος άξιζε στο τέλος την ισοπαλία κόντρα στον Άρη στάθηκε ο Λύσανδρος Γεωργαμλής μετά το 1-1 στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο βοηθός του Ντούσαν Μπάγεβιτς, τον οποίο αντικατέστησε στη συνέντευξη Τύπου, τόνισε πως οι παίκτες του ξεκίνησαν άσχημα και δέχτηκαν το γκολ σε μια ολιγωρία, όμως στο τέλος προσπάθησαν και δικαιώθηκαν, ενώ έφερε ως δικαιολογία τα δακρυγόνα για την καθυστερημένη παρουσία του στην αίθουσα συνεντεύξεων.

Αναλυτικά: «Αρχικά, θέλω να ζητήσω συγγνώμη, εκ μέρους του κ. Μπάγεβιτς, που δεν είναι εδώ. Όσο για το παιχνίδι, ξεκινήσαμε άσχημα, δεχτήκαμε ένα γρήγορο γκολ σε μια ολιγωρία. Στη συνέχεια, επιβάλλαμε τον ρυθμό μας και, παρά το γεγονός ότι μείναμε για παραπάνω από 45’ με δέκα παίκτες, στο τέλος δικαιωθήκαμε. Πήραμε ένα βαθμό σε μια πολύ δύσκολη έδρα. Το λέω αυτό, γιατί ο Άρης, εκτός από την ιστορία του, είναι και μια πολύ καλή ομάδα και πιστεύω ότι δε θα έχει πρόβλημα στη συνέχεια.

Ήταν πολλά τα δακρυγόνα. Δεν μπορούσαμε να κάτσουμε στα αποδυτήρια. Αυτά δεν είναι ωραία πράγματα».

Ροτζέριο: «Νιώθω… Έλληνας»! 

2/12/2012

Ροτζέριο: «Νιώθω… Έλληνας»! 
Και πώς να μην νιώθει Έλληνας μετά από 8 χρόνια παρουσίας στην χώρα μας.

Ο Ροτζέριο Μάρτινς σε συνέντευξη του τόνισε πως πλέον αισθάνεται την Ελλάδα σαν δική του πατρίδα, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν έχει σκοπό να φύγει, εκτός κι αν έρθει κάποια πρόταση από την Ισπανία.

Ο Βραζιλιάνος αποκάλυψε ότι πήγε στον Αστέρα Τρίπολης πριν από οκτώ χρόνια, καθώς επέμενε ο πατέρας του να αφήσει τη «χώρα του καφέ». «Αν έφτιαχναν τα πράγματα, θα ήθελα να αγωνιστώ εκεί», ανέφερε για την πιθανότητα να πάει στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Ροτζέριο Μάρτινς στην «Real News»:

Για την παρουσία του στον Λεβαδειακό: «Πριν από λίγες ημέρες έκλεισα τα 28. Μεγάλωσα, όμως νιώθω καλά και υγιής, έτοιμος για αρκετά ακόμη χρόνια δράσης. Μάλιστα γιόρτασα τα γενέθλιά μου με τον καλύτερο τρόπο, με γκολ στο Ηράκλειο, που βοήθησε την ομάδα μου να φτάσει σε μία σπουδαία νίκη. Χάρηκα πολύ και γενικά μου αρέσει να προσφέρω και να είμαι χρήσιμος όπου αγωνίζομαι. Η Λιβαδειά είναι ωραία πόλη και ο κόσμος της παρακολουθεί ποδόσφαιρο. Αυτό με ευχαριστεί και μου δίνει δύναμη να συνεχίσω».

Για το πώς έφτασε στην Ελλάδα: «Δεν μπορώ να πω ότι δεν διάβαζα ή ότι δεν ήθελα το σχολείο. Ωστόσο αν με άφηνες με τους φίλους μου να παίζω ποδόσφαιρο, μπορούσα να το κάνω για ώρες ατελείωτες, μεγάλη τρέλα. Άρχισα να ασχολούμαι, κάπως πιο επαγγελματικά στη Νασιονάλ της Ουμπεράδα. Και μέσος και επιθετικός, δεν είχα πρόβλημα, παντού έπαιζα. Στα 20 ήρθε η πρόταση από την Ελλάδα και τον Αστέρα Τρίπολης. Στην αρχή δεν ήθελα να πάω,. Έλεγα ούτε αγγλικά ξέρω, ούτε ελληνικά, θα αποτύχω ας μείνω εδώ καλύτερα. Ο πατέρας μου. Καμίλο, επέμενε. Δεν έχεις τίποτα να χάσεις, μου είπε, είναι μία ευκαιρία για σένα και ευκαιρίες δεν παρουσιάζονται κάθε μέρα. Κάντο και δεν θα χάσεις ήταν τα λόγια του. Και δεν έχασα».

Για το αν θα γύριζε στη Βραζιλία: «Όχι, όχι τώρα τουλάχιστον. Μου αρέσει η ζωή στην Ελλάδα και αν μπορούσα να την αλλάξω θα διάλεγα τν Ισπανία. Υπάρχει όμως καιρός, δεν βιάζομαι. Στην αρχή δεν ήθελα να έρθω και ήδη έκλεισα οκτώ χρόνια εδώ. Περίπου νιώθω Έλληνας»

Για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην ΑΕΚ: «Για να είμαι ειλικρινής, δεν περίμενα ποτέ ότι η ΑΕΚ θα φτάσει σε αυτό το σημείο. Την ξέρω για μεγάλο σύλλογο και η τελευταία θέση είναι κάτι που δύσκολα μπορεί να πιστέψει κανείς, αλλά είναι η αλήθεια. Της εύχομαι να βρει γρήγορα το δρόμο της. Αν όλα έφτιαχναν στην ομάδα θα αγωνιζόμουν σε αυτή».

Άλλος αποφασίζει 

2/12/2012

Άλλος αποφασίζει
Από τον… αγνώστου ταυτότητας ξένο επενδυτικό οίκο κι όχι από τον Δημήτρη Βιντιάδη εξαρτάται η απόφαση για την αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος στην ΠΑΕ ΑΕΚ. Ο Έλληνας εφοπλιστής ασφαλώς κι έχει επωμιστεί μεγάλο μέρος των επαφών/διαπραγματεύσεων με τη διοίκηση και τους πιστωτές του συλλόγου, ωστόσο δεν είναι σε καμία περίπτωση ο αποκλειστικός χρηματοδότης της πιθανής επένδυσης.

Έχει αποφασίσει μεν να διαθέσει αρκετά χρήματα για το εγχείρημα, αλλά τα περισσότερα αναμένονται από το εξωτερικό. Συγκεκριμένο πρόκειται για έναν ξένο επενδυτικό οίκο, για τη σύνθεση του οποίου γνωρίζουν μόνο ο Δημήτρης Βιντιάδης και οι πολλοί στενοί του συνεργάτες (μεταξύ αυτών πιθανώς και ο Σταύρος Αδαμίδης). Οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν στο Λονδίνο και με τη γνωμοδότηση του Κιθ Χάρις, που φαίνεται πως έχει απομακρυνθεί από το προσκήνιο αλλά στην πραγματικότητα θα παίξει καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις.

Η ανάμειξη ξένων ίσως δικαιολογεί τη σχολαστικότητα στους ελέγχους των στοιχείων της ΠΑΕ και την προετοιμασία του εδάφους προτού γίνει οποιαδήποτε κίνηση, αλλά ακόμη και τη σύνδεση πιθανώς επένδυσης με το αγωνιστικό κομμάτι. Αν επρόκειτο για έναν επενδυτή-οπαδό, ίσως αυτά να ήταν ζητήματα δευτερεύουσας σημασίας, αλλά σε περίπτωση ξένων που διερευνούν την πιθανότητα κέρδους ένας υπερχρεωμένος, χωρίς δυνατότητες εξυγίανσης και ακόμη περισσότερο υποβιβασμένος στη δεύτερη κατηγορία σύλλογος σίγουρα δεν αποτελεί ελκυστική λύση για τα κεφάλαιά του. Ο Δημήτρης Βιντιάδης που είναι φίλαθλος της ΑΕΚ πιέζει με όποιο τρόπο μπορεί, αλλά οι οριστικές αποφάσεις ανήκουν σε άλλους.

Από την ερχόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένη από την Τρίτη θα αρχίσουν οι διαπραγματεύσεις με πρώην και νυν παίκτες της ομάδας. Πρόκειται για το πιο δύσκολο κομμάτι των επαφών για το «κούρεμα» των χρεών…

Έτσι καλύπτει το χαμένο έδαφος 

2/12/2012

Έτσι καλύπτει το χαμένο έδαφος 
Επιτακτική ανάγκη αποτελεί για τον Παναθηναϊκό η νίκη στο αποψινό παιχνίδι στην έδρα του Πανιωνίου (19:30, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Το σημερινό ματς θεωρείται καθοριστικό για τους «πράσινους» τόσο για βαθμολογικούς λόγους όσο και για την ψυχολογία της ομάδας εν όψει των σημαντικών αναμετρήσεων που ακολουθούν με Τότεναμ και Ολυμπιακό.

Το «τριφύλλι» επιθυμεί να καλύψει το χαμένο έδαφος και να βελτιώσει τη βαθμολογική του θέση. Έτσι ο αγώνας με τους Νεοσμυρνιώτες αποκτά χαρακτήρα «τελικού», προκειμένου ο Παναθηναϊκός να μην απομακρυνθεί περισσότερο από τις ομάδες που βρίσκονται πιο πάνω στη βαθμολογία.

Όλες αυτές τις μέρες ο Χουάν Ραμόν Ρότσα είχε την ευκαιρία να καταστρώσει τα πλάνα του, έχοντας ξεκουράσει τους «βασικούς» στο Κύπελλο και δίνοντας σε πιτσιρικάδες να αναδείξουν το ταλέντο του.

Ο Αργεντινός τεχνικός θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Καρνέζη και στην άμυνα - από δεξιά προς αριστερά - τους Σεϊταρίδη, Τριανταφυλλόπουλο, Βύντρα και Σπυρόπουλο. Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Βιτόλο, έχοντας ως εσωτερικούς χαφ τους Σισοκό και Ζέκα. Την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Χριστοδουλόπουλος, Μαυρίας και Τοτσέ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κοτσόλης, Καπίνο, Μπαρμπαρούσης, Βελάσκες, Πετρόπουλος, Χουχούμς, Φορναρόλι, Λαγός και Σο. Εκτός έμειναν οι Κουσίδης, Ταμπάκης, Μαρινάκης, Φουρλάνος και Δώνης.

Τέσσερις παίκτες είναι στο όριο καρτών και θα πρέπει να είναι προσεκτικοί για να μη λείψουν σε κάποιο από τα επόμενα ματς. Οι Τοτσέ, Ζέκα, Πετρόπουλος και Σπυρόπουλος συγκεκριμένα έχουν τρεις κίτρινες κάρτες, ενώ προσοχή πρέπει να επιδείξει και ο Σεϊταρίδης, ο οποίος έχει πέντε και με άλλες δύο κάρτες θα απουσιάσει σε δύο αναμετρήσεις.

Προϊστορία

Η παράδοση του Παναθηναϊκού στη Νέα Σμύρνη είναι από τις πιο εντυπωσιακές, αν και τον Δεκέμβρη του 2007 ο Πανιώνιος νίκησε και έβαλε τέλος σε ένα αρκούντως αρνητικό σερί. Ωστόσο, οι «κυανέρυθροι» έχουν μόνο πέντε νίκες έναντι 29 των «πρασίνων», ενώ τα υπόλοιπα 18 ματς έχουν λήξει ισόπαλα.

Ημερομηνία Αγώνας Αποτέλεσμα (Σκόρερ)

1/12/11 Πανιώνιος-Παναθηναϊκός 1-2 (9' Σκέμπρι - 62' (πεν) Λέτο, 73' Κατσουράνης)
23/01/11 Πανιώνιος-Παναθηναϊκός 1-1 (49' Μήτρογλου - 55' πεν. Σισέ)
28/02/10 Πανιώνιος-Παναθηναϊκός 0-2 (21΄ πεν., 55΄ Σισέ)
02/11/08 Πανιώνιος-Παναθηναϊκός 1-2 (67' Κουμουρτζί - 22' Γκάμπριελ, 84' Γκούμας)
16/12/07 Πανιώνιος-Παναθηναϊκός 1-0 (42' Τζιμπούρ)

Κιτρινόμαυρη… μάζωξη 

2/12/2012

Κιτρινόμαυρη… μάζωξη
Μία συνάντηση από την οποία μπορεί να προκύψουν πολλά, μπορεί όμως και… τίποτα, έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Τρίτη, σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ». Ο εφοπλιστής Γιώργος Δαλακούρας σε συνεργασία με το σύνδεσμο «Φίλοι ΑΕΚ Πειραιά» έχει καλέσει στη ναυτιλιακή λέσχη τους Βασίλη και Δημήτρη Βιντιάδη, τον Δημήτρη Μελισσανίδη, τον Βασίλη Σαραντίτη, αλλά και τους Ανδρέα Δημητρέλο και Χρήστο Κωστή, ενώ έχει προσκληθεί και ο Έβαλντ Λίνεν.

Ανεξάρτητα από τους σκοπούς της συγκεκριμένης συνάντησης, είναι αδύνατο μία… κιτρινόμαυρη παρέα σαν κι αυτή να μη συζητήσει την κατάσταση στην ΠΑΕ, το επενδυτικό ενδιαφέρον και τα προβλήματα που υπάρχουν. Μάλιστα οι οικονομικά επιφανείς φίλοι της ΑΕΚ λέγεται πως θα ενισχύσουν τα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

Περιμένει την πρόταση ο «Μπουμ» 

2/12/2012

Περιμένει την πρόταση ο «Μπουμ»
Η υπόθεση του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ παραμένει στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό.

Ο Γάλλος προπονείται κανονικά τις τελευταίες μέρες, όμως ούτε ο Χουάν Ραμόν Ρότσα ούτε εκείνος δεν πιέζουν την κατάσταση για το πότε θα επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους.

Όπως γράφει η SportDay, ο μάνατζερ του 33χρονου παίκτη έχει καθυστερήσει την άφιξή του, επειδή οφείλονται αρκετά χρήματα στον πελάτη του. Φημολογείται ότι θα έρθει την Τετάρτη ή μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και όλα θα κριθούν σε αυτό το ραντεβού.

Η πλευρά του Μπουμσόνγκ περιμένει να ακούσει την πρόταση του «τριφυλλιού» και αυτή τη στιγμή παρουσιάζεται αρνητικός στο ενδεχόμενο νέας μείωσης στις ετήσιες αποδοχές του.

Άλλωστε, το «διαζύγιο» των δύο πλευρών εκτιμάται ότι θα κοστίσει περίπου 1 εκατ. ευρώ στον Παναθηναϊκό.

Υπάρχει διάθεση για συνεργασία 

2/12/2012

Υπάρχει διάθεση για συνεργασία
Εντός της ημέρας θα κριθεί η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Άρη από τον Λούκας Αλκαράθ. Η ένταση που επικρατούσε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» μετά το τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο και η κούραση του Ισπανού προπονητή δεν επέτρεψαν να ολοκληρωθούν οι τελικές διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο 46χρονος τεχνικός έφτασε χθες το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη, έπειτα από πολύωρο ταξίδι από την Ισπανία (καθυστερήσεις στις πτήσεις και αλλαγές αεροπλάνων) και παρακολούθησε τις προσπάθειες των «κίτρινων».

Θεωρείται δεδομένη η επιθυμία των δύο πλευρών να συνεργαστούν και φαίνεται ότι θα ξεπεραστεί η μικρή διαφορά που έχει παρατηρηθεί στο οικονομικό κομμάτι. Κάτι ανάλογο ισχύει για το αίτημα του Αλκαράθ να έρθει μαζί του ένας συμπατριώτης του ως βοηθός.

Ο Ισπανός τεχνικός έχει ενημερωθεί για την κατάσταση και τα προβλήματα που επικρατούν στον Άρη και απάντησε πως γνωρίζει την ομάδα, αφού έχει παρακολουθήσει αρκετά από τα παιχνίδια που έχει δώσει τη φετινή σεζόν.

Μάλιστα, καθ’ όλη τη διάρκεια του χθεσινού ματς ο 46χρονος κόουτς κρατούσε σημείωσες για την ομαδική λειτουργία και την ατομική απόδοση των ποδοσφαιριστών.

  PREGAME της 2ης αγωνιστικης ημερας της 13ης αγωνιστικης της Super League

 2/12/2012


Κυριακή, 2/12

ΟΦΗ-Πανθρακικός (15:00, NovaSports 1)

Απ’ την Κρήτη ως τη Θράκη! Αυτή είναι η απάντηση στο πόσο μεγάλο ντέρμπι είναι αυτό που θα γίνει μεσημεριάτικο την Κυριακή. Διότι η δεύτερη σερί ήττα στους «Ζωσιμάδες» (και η μια μόλις νίκη στα πέντε τελευταία ματς) ξανάφερε τον ΟΦΗ κοντά στο ισόγειο. Και η τεσσάρα του Πανθρακικού στον Άρη -που συνέχισε τις υποψίες για «μαγικό ραβδάκι» του Παύλου Δερμιτζάκη- τον φέρνει ισόβαθμο και αεράτο στο «Γεντί Κουλέ».

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ιωαννίδης (Αργολίδας)
ΒΟΗΘΟΙ: Γεωργαράκος (Αθηνών), Ταρανάς (Αθηνών)

ΓΗΠΕΔΟ: «Θ. Βαρδινογιάννης»

Βέροια-ΠΑΟΚ (17:15, NovaSports 3)

«Δικέφαλος» και… επτάψυχος! Ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να δείξει φιλοδοξίες τίτλου με τον Ολυμπιακό, αλλά έδειξε και πάλι ότι δεν παραιτείται (ισοφαρίζοντας στο τέλος). Απέναντι σε αντίπαλο όμως που έδειξε σημεία ζωής (τσιμπώντας πόντο στην Κέρκυρα) και χρειάζεται οπωσδήποτε νίκη μετά από επτά ματς, θα χρειαστεί προσοχή για να μην απογοητεύσει τους περίπου 4.500 φίλους του που αναμένεται να βρεθούν στην εξέδρα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σπάθας (Πειραιά)
ΒΟΗΘΟΙ: Φαντόπουλος (Πειραιά), Ελευθερίου (Αθηνών)

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Στάδιο Βέροιας

Λεβαδειακός-Κέρκυρα (17:15, NovaSports 1)

Τόλμη και… Βοιωτία! Μοιάζοντας όχι με σίριαλ τηλεόρασης, αλλά με serial killer, ο Λεβαδειακός «σκότωσε» και την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ! Το δεύτερο συνεχόμενο διπλό της ομάδας του Παράσχου της επέτρεψε να κοιτάζει αφ’ υψηλού το ισόγειο και να πηγαίνει ως φαβορί πλέον σε παιχνίδια με τους… ενοίκους του. Διότι τέτοια έμεινε η Κέρκυρα, που τιμωρήθηκε απ’ τη Βέροια και θα ψάξει στη Λιβαδειά τον έναν έστω πόντο απ’ τους δυο που της στέρησε εκείνη.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αμπάρκιολης (Μακεδονίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Σαραϊδάρης (Μακεδονίας), Τσολάκης (Αθηνών)

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς

Πανιώνιος-Παναθηναϊκός (19:30, NovaSports 1)

Θα… πλατειάσουν τα χαμόγελα; Η ήττα απ’ τον Πλατανιά -και κυρίως ο τρόπος που ήρθε- χάλασε τη διάθεση και το σερί που ήθελε να κάνει ο Παναθηναϊκός. Βλέποντας όμως τον Φορναρόλι να σκοράρει (δις) και τον Σο να… παίζει και να σκοράρει (!) στο ματς με την Προοδευτική οι «πράσινοι» μόνο γελαστοί μπορούν να πάνε στην πλατεία. Δεν θέλει πολύ ωστόσο να φύγουν (κι αυτοί) με σκυμμένο κεφάλι, αν ο Πανιώνιος συνεχίσει τις προ Αστέρα εμφανίσεις του.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Κούλα (Μακεδονίας), Σταθόπουλος (Ηλείας)

ΓΗΠΕΔΟ: Νέας Σμύρνης

Δευτέρα, 3/12

ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα (19:30, NovaSports 2)

Μ-ΠΑΣ και δει άσπρη μέρα! Πάνω που πίστεψε ότι θα πάρει τα πάνω της μετά την τεσσάρα στη Βέροια, η ΑΕΚ έκανε πισωγύρισμα με τον Λεβαδειακό. Και μαζί με το ματς, έχασε και την ευκαιρία να βγει έπειτα από καιρό απ’ τη ζώνη. Η τρίτη φετινή νίκη της όμως δεν μοιάζει μόνο απαραίτητη. Αλλά και δύσκολη υπόθεση απέναντι σ’ έναν «Άγιαξ της Ηπείρου» που τα πάει… καλύτερα απ’ τον κανονικό, έχει τρεις σερί νίκες και απόσταση αναπνοής απ’ τα πλέι-οφ!

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Στυλιάρας (Αιτ/νίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Τουμπακάρης (Αθηνών), Κοντιζάς (Πειραιά)

ΓΗΠΕΔΟ:

Η επόμενη αγωνιστική (14η)

Σάββατο, 8/12

Κέρκυρα-ΠΑΣ Γιάννινα (17:15)
ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός (17:15)
Ατρόμητος-ΟΦΗ (19:30)

Κυριακή, 9/12

Πλατανιάς-Βέροια (15:00)
SKODA Ξάνθη-Πανιώνιος (17:15)
Αστέρας Τρίπολης-Άρης (17:15)
Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός (19:30)

Δευτέρα, 10/12

Πανθρακικός-ΑΕΚ (19:30)
 

Έρχεται κι άλλο «ψαλίδι» 

2/12/2012

Έρχεται κι άλλο «ψαλίδι» 
Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να υπάρχει «κούρεμα» στις αποδοχές ορισμένων ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού, όπως γράφει σήμερα η SportDay. Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι στην κατάσταση που βρίσκεται πλέον η «πράσινη» ΠΑΕ μοιάζει μονόδρομος οι μειώσεις κάποιων παικτών της ομάδας.

Οι διοικούντες το «τριφύλλι» γνωρίζουν ότι δεν είναι εύκολο να προτείνουν κάτι τέτοιο στους ποδοσφαιριστές, όταν ήδη τους οφείλονται αρκετά χρήματα από την περσινή σεζόν, όμως δεν φαίνεται να υπάρχει άλλη λύση αυτή τη στιγμή.

Στόχος των «πρασίνων», σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά το προηγούμενο διάστημα, είναι να «πέσουν» οι αποδοχές παικτών όπως οι Βύντρα, Τοτσέ, Βιτόλο, Λέτο, αλλά και σ' αυτό το κομμάτι δεν είναι σίγουρο ότι θα βρουν ανταπόκριση.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου