ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Το πρόγραμμα ενόψει Άρσεναλ

Το πρόγραμμα ενόψει Άρσεναλ

Αναλυτικά το πρόγραμμα το Ολυμπιακού πριν την έκτη και τελευταία αγωνιστική ημέρα του UEFA Champions League και το ματς με την Άρσεναλ την Τρίτη (4/12) στο Φάληρο, όπως ανακοινώθηκε από την πειραϊκή ΠΑΕ.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε το πρόγραμμα των Πειραιωτών πριν την έκτη και τελευταία αγωνιστική ημέρα του UEFA Champions League και το ματς με την Άρσεναλ την Τρίτη (4/12) στο Φάληρο.
Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

"Αύριο Δευτέρα, παραμονή του αγώνα της έκτης αγωνιστικής ημέρας του UEFA Champions League και της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ, στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης", το πρόγραμμα της ομάδας μας διαμορφώνεται ως εξής:

• 17:00 Συνέντευξη Τύπου του κ. Λεονάρντο Ζαρντίμ και του ποδοσφαιριστή που θα εκπροσωπήσει την ομάδα μας, στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου "Γ. Καραϊσκάκης".

• 18:30 Προπόνηση της ομάδας μας στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, ανοικτή για τα 15 πρώτα λεπτά για τους εκπροσώπους του Τύπου.

Η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός ενημερώνει τους συναδέλφους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε., των οποίων τα αιτήματα για διαπιστεύσεις για τον αγώνα με την Άρσεναλ έχουν εγκριθεί, ότι θα μπορούν να παραλάβουν τις κάρτες τους μετά το μεσημέρι της Δευτέρας και ώρες 14:00 με 16:30, στη ρεσεψιόν έξω από την αίθουσα Τύπου του γηπέδου "Γ. Καραϊσκάκης".

• Η Συνέντευξη Τύπου του προπονητή της Άρσεναλ, κ. Αρσέν Βενγκέρ είναι προγραμματισμένη για τις 20:00 τη Δευτέρα, στο ξενοδοχείο Holiday Inn, στην Αττική Οδό. Η αγγλική ομάδα θα έχει πραγματοποιήσει την τελευταία της προπόνηση το πρωί της ίδιας ημέρας, στο προπονητικό της κέντρο στην Αγγλία, προτού πετάξει για την Ελλάδα".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου