ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

Διαφορα απο SUPER LEAGUE 

4/12/2012

Τα προβλήματα… προβλήματα 

4/12/2012

Τα προβλήματα… προβλήματα
Οι πονοκέφαλοι δεν λείπουν για την ΑΕΚ την επόμενη μέρα της σημαντικής νίκης επί του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Ταξιάρχης Φούντας που αποχώρησε από το ματς με ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο έκανε φυσιοθεραπεία την Τρίτη και θα φανεί τις επόμενες ημέρες αν το πρόβλημα που αποκόμισε θα του στερήσει τη συμμετοχή στο παιχνίδι της Δευτέρας απέναντι στον Πανθρακικό στην Κομοτηνή.

Σημειώνεται, δε, πως έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα αποφασιστεί πού θα εκτίσει την ποινή του.

Από το ερχόμενο παιχνίδι θα λείψει σίγουρα ο Βαλεντίνος Βλάχος λόγω καρτών, όπως και ο Παναγιώτης Λαγός που συνέχισε ατομικό πρόγραμμα μετά τη θλάση που τον ταλαιπωρεί από το ματς με τον Λεβαδειακό. Το παρήγορο είναι πως οι τραυματισμοί των Κοτσαρίδη και Αρκούδα δεν ήταν σοβαροί και γυμνάστηκαν κανονικά, ενώ διαθέσιμος θα είναι ξανά ο Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο που εξέτισε την τιμωρία του.

Για την Τετάρτη ο Έβαλντ Λίνεν έδωσε ρεπό στους παίκτες του ανανεώνοντας το ραντεβού του μαζί τους.

Ζήτησε ραντεβού η πλευρά Κατίδη

Ερωτηματικό αποτελεί αν ο Γιώργος Κατίδης θα συνεχίσει να είναι στα πλάνα του Έβαλντ Λίνεν ή θα τεθεί εκτός ομάδας μέχρι νεωτέρας προς γνώση και συμμόρφωση μετά το πειθαρχικό του παράπτωμα. Ο παίκτης και ο μάνατζέρ του, Θεόφιλος Καρασαββίδης, ζήτησαν… ακρόαση από τον Γερμανό προπονητή και τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Ανδρέα Δημητρέλο, προκειμένου να δοθούν εξηγήσεις και να βρεθεί μία λύση.

Περιμένοντας τον Λόρενς 

4/12/2012

Περιμένοντας τον Λόρενς
Προπόνηση αποφόρτισης περιλάμβανε και σήμερα το πρόγραμμα των παικτών του ΠΑΟΚ.

Ωστόσο, ευχάριστα ήταν τα μηνύματα για τον τεχνικό της ομάδας, Γιώργο Δώνη, ο οποίος είδε τον Γιώργο Γεωργιάδη να συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα και τον Λίαμ Λόρενς να βγάζει το ατομικό χωρίς πρόβλημα.

Ο επιθετικός του «Δικέφαλου του Βορρά» ενσωματώθηκε με την ομάδα, ωστόσο η συμμετοχή του στην αναμέτρηση της 14ης αγωνιστικής κόντρα στον Λεβαδειακό κρίνεται αμφίβολη, αφού δεν θα είναι απολύτως έτοιμος.

Από την άλλη, ο Λιάμ Λόρενς φαίνεται πως ξεπερνά το πρόβλημα στο δικέφαλο, καθώς σήμερα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και αύριο αναμένεται να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Ακόμη, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Γκαρσία, ενώ θεραπεία έκανε ο Κατσικάς.

Καταδίκη με… στήριξη 

4/12/2012

Καταδίκη με… στήριξη
Απόλυτα σύμφωνη βρήκε τη διοίκηση της Ντιναμό Ζάγκρεμπ η απόφαση του δικαστηρίου που επέβαλε συνολική ποινή φυλάκισης 16 ετών και 9 μηνών για την επίθεση κατά λεωφορείου οπαδών του ΠΑΟΚ πριν τον αγώνα με τη Ντιναμό στην κροατική πρωτεύουσα το Δεκέμβριο του 2010.

«Οι συγκεκριμένοι χούλιγκαν δεν έχουν καμία σχέση με το ποδόσφαιρο, αλλά δυστυχώς συσχετίστηκαν με το σύλλογό μας. Η διοίκηση της Ντιναμό στηρίζει πλήρως τις κρατικές αρχές και όλες τις αποφάσεις τους γιατί ο χουλιγκανισμός δεν έχει καμία θέση στον αθλητισμό, ούτε στους δρόμους των πόλεών μας, ούτε στην Ευρώπη συνολικά», αναφέρει η ανακοίνωση της Ντιναμό.

Καν’ το όπως η Μπάγερν 

4/12/2012

Καν’ το όπως η Μπάγερν
Την ευκαιρία να εμπλουτιστούν σε τεχνογνωσία και να πάρουν ιδέες για τα βελτιωτικά έργα που θα γίνουν στο γήπεδο της Τούμπας είχε αντιπροσωπεία της διοίκησης του ΠΑΟΚ, που χθες ξεναγήθηκε στο γήπεδο της Μπάγερν Μονάχου, την υπερσύγχρονη «Αλιάντς Αρένα». Οι ιθύνοντες του «Δικεφάλου του Βορρά» είχαν-μέσω του Γκέρμαν Τσιστιακόφ-επαφές με τους ανθρώπους του γηπέδου.

Ο Ιβάν Σαββίδης έχει πάρει την απόφαση να εκσυγχρονίσει την έδρα του ΠΑΟΚ και δεν θα περιοριστεί στα έργα που έγιναν στην προεδρική σουίτα. Σειρά θα πάρουν τα αποδυτήρια και η αίθουσα Τύπου του γηπέδου, που αποτελεί κοινό μυστικό πως δεν είναι και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Πέμπτη πιο διεφθαρμένη στο ποδόσφαιρο η Ελλάδα 

4/12/2012

Πέμπτη πιο διεφθαρμένη στο ποδόσφαιρο η Ελλάδα
Υψηλή θέση, αλλά σε μία διόλου τιμητική λίστα κατέχει η Ελλάδα, καθώς είναι πέμπτη στη λίστα με τις πιο διεφθαρμένες ποδοσφαιρικά χώρες της Ευρώπης. Η κατάταξη, που φέρνει σε πρώτη θέση την Αλβανία, έγινε βάσει των στοιχείων από το σύστημα παρακολούθησης αγώνων της UEFA, «Sports-Radar».

Το συγκεκριμένο σύστημα σε συνεργασία με την ευρωπαϊκή ομοσπονδία παρακολουθεί τους αγώνες που διεξάγονται υπό την αιγίδα της, όπως επίσης εθνικών πρωταθλημάτων της πρώτης και δεύτερης κατηγορίας κάθε χώρας, αλλά και των εθνικών κυπέλλων. Τα στοιχεία συλλέγονται βάσει ενός υπολογιστή που παρακολουθεί τη στοιχηματική κίνηση σε Ευρώπη και Ασία κι έχει ελέγξει τα τελευταία δυόμισι χρόνια 143.472 αγώνες σε 596 πρωταθλήματα.

Η Αλβανία κατέχει την πρωτιά καθώς 97 παιχνίδια της χώρας κρίθηκαν ύποπτα, ενώ ακολουθεί η Ιταλία με 70 ματς.

Αναλυτικά η λίστα με τις 10 πιο διεφθαρμένες ποδοσφαιρικά χώρες της Ευρώπης:

1. Αλβανία (97 ματς)
2. Ιταλία (70 ματς)
3. Μολδαβία (66 ματς)
4. Εσθονία (66 ματς)
5. Ελλάδα (45 ματς)
6. Ρωσία (42 ματς)
7. Σκόπια (37 ματς)
8. Βουλγαρία (35 ματς)
9. Λετονία (31 ματς)
10. Λιθουανία (31 ματς)

Πειθαρχική δίωξη κατά Κούγια 

4/12/2012

Πειθαρχική δίωξη κατά Κούγια
Στην άσκηση πειθαρχικής δίωξης κατά του Αλέξη Κούγια και της ΠΑΕ Παναχαϊκής 2005 προχώρησε ο Κωνσταντίνος Πετρόπουλος.

Όπως αναφέρει η σχετική ενημέρωση ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας κινήθηκε κατά του προέδρου του της πατρινής ομάδας για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις του άρθρου 26 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.

Αρχισε η διάθεση των εισιτηρίων του ντέρμπι 

4/12/2012

Αρχισε η διάθεση των εισιτηρίων του ντέρμπι
Το απόγευμα της Τρίτης άρχισε η διάθεση των εισιτηρίων για το ντέρμπι της Κυριακής ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό και όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες οι πρώτοι φίλοι του «τριφυλλιού» άρχισαν να τα προμηθεύονται.

Θυμίζουμε ότι οι τιμές κυμαίνονται από 10 έως 50 ευρώ. Θα διατίθενται μέχρι την Παρασκευή από την green team (δίπλα στο Mall) και την μπουτίκ στην Τσόχα 10:00 – 18:00 και έως το Σάββατο στο Μοναστηράκι (Πανδρόσου 47) 11:00 – 19:00.

Διαπληκτισμός Δώνη με οπαδούς του ΠΑΟΚ 

4/12/2012

Διαπληκτισμός Δώνη με οπαδούς του ΠΑΟΚ
Στο στόχαστρο των οπαδών του ΠΑΟΚ μπήκε ο Τάσος Δώνης , γιος του προπονητή του «Δικεφάλου», εξαιτίας ενός like που έκανε σε σελίδα στο facebook εναντίον του Πάμπλο Γκαρσία.

Ο 16χρονος ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους δικαιολογήθηκε αρχικά προς τους φίλους του ΠΑΟΚ τονίζοντας πως έκανε το επίμαχο like πριν προσληφθεί ο πατέρας του στους Μακεδόνες.

Ωστόσο, οι οπαδοί που συμμετείχαν στον ιντερνετικό διάλογο θεώρησαν πως ο Δώνης πάτησε «μου αρέσει» μεταγενέστερα και πως αυτό αποδεικνύει πως ο τεχνικός του ΠΑΟΚ δεν έχει τις καλύτερες σχέσεις με τον Ουρουγουανό αμυντικό.

Η κουβέντα ξέφυγε και οι δύο πλευρές (Δώνης- οπαδοί) άρχισαν να ανταλλάσουν χαρακτηρισμούς που μόνο κολακευτικοί δεν μπορούν να θεωρηθούν, με την «μπάλα» να παίρνει σε ορισμένες περιπτώσεις και τον ίδιο τον Γιώργο Δώνη.

Σε απολογία Άρης και Κολτσίδας 

4/12/2012

Σε απολογία Άρης και Κολτσίδας
Στο… σκαμνί θα βρεθούν την προσεχή Τετάρτη (5/12, 13:00) ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Άρης και Πανιώνιος για τις συμπεριφορές των οπαδών τους στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής.

Σε απολογία κλήθηκε και ο γενικός αρχηγός των «κίτρινων», Γιώργος Κολτσίδας, καθώς ο διαιτητής του «Κλεάνθης Βικελίδης», Δασκαλόπουλος είχε γράψει στο φύλλο αγώνας πως του είχε επιτεθεί φραστικά μετά το παιχνίδι του Άρη με τον Ατρόμητο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής:

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε σε απολογία (για την Τετάρτη 05/12/2012 και ώρα 13:00) τις παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 13η αγωνιστική.Αναλυτικά :

Α) ΠΑΕ ΑΕΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΑΕΚ- ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Β) ΠΑΕ Αρης, Γ.Κολτσίδα (εκπρόσωπο): «Βάσει των αναφερομένων στο από 1/12/2012 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ αρθ. 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ΄ αριθμ. 1003/2/1/1 6-ι΄ Έκθεση της Αστυνομίας καλείσθε ενώπιον μας την Τετάρτη 5-12-2012 και ώρα 13:00 και συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεως στις δώδεκα (12) ώρες κατ’ άρθρο 9 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών, προς απολογία» : Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της, για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά του εκπροσώπου κ. Γ.Κολτσίδα στον αγώνα ΠΑΕ Αρης-ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 11, 14, 15 και 18 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Γ) ΠΑΕ Πανιώνιος: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Πανιώνιος-ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
*Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Δ) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Βέροια-ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Αποχαιρέτησε ο Κωστένογλου 

4/12/2012

Αποχαιρέτησε ο Κωστένογλου 
Στα Πηγάδια βρέθηκε ο Νίκος Κωστένογλου την Τρίτη, όπου είχε ένα τελευταίο του τετ-α-τετ με τους πρώην (πλέον) παίκτες του, καθώς θέλησε να τους αποχαιρετήσει και να τους ευχηθεί καλή επιτυχία στη συνέχεια.

Ο Έλληνας τεχνικός αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Ξάνθης και ο ίδιος θέλησε να πει αντίο στους ποδοσφαιριστές με τους οποίους συνεργάστηκε το τελευταίο διάστημα.

Βέβαια, ο ξανθιώτικος σύλλογος έχει μπει ήδη σε νέα «εποχή». Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει αναλάβει εκ νέου τα καθήκοντά του, με μοναδικό στόχο να «ξεκκολήσει» τους ακρίτες από τον πάτο της βαθμολογίας. Στα της προπόνησης, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Ρικάρντο Ντάνι, Γκλέισον Σάντος και Δήμος Μπαξεβανίδης, καθώς ταλαιπωρούνται ακόμα από προβλήματα τραυματισμών.

Η σημερινή προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις συναρμογής και ενδυνάμωσης (κοιλιακών – ραχιαίων).

Παραμένει δανεικός ο Κατάι 

4/12/2012

Παραμένει δανεικός ο Κατάι
Τη φανέλα της Βοϊβοντίνα θα συνεχίσει να φορά ο Κατάι μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν. Ο 21χρονος άσος έχει δοθεί δανεικός από τον Ολυμπιακό για έξι μήνες δηλαδή, μέχρι και το τέλος του τρέχοντος έτους.

Ωστόσο, σύμφωνα με δηλώσεις του προπονητή της Βοϊβοντίνα, είναι πολύ μεγάλο το ενδεχόμενο να μην επιστρέψει στους ερυθρόλευκους και να ανανεωθεί ο δανεισμός του για άλλους έξι μήνες.

«Μίλησα με τον Κοβάσεβιτς και μου είπε ότι υπάρχει μια μεγάλη πιθανότητα να μείνει μαζί μας για άλλους έξι μήνες», τόνισε ο Μιοντράγκ Πάντελιτς.

Μοίρασε πριμ ο… Γκερέιρο! 

4/12/2012

Μοίρασε πριμ ο… Γκερέιρο! 
Είναι ασταθής. Μερικές φορές εκνευριστικός (στο παιχνίδι του).

Εκτός αγωνιστικού χώρου όμως, ο Ρότζερ Γκερέιρο είναι «όλα τα λεφτά».

Κυριολεκτικά!

Πριν το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα λοιπόν, ο Βραζιλιάνος υποσχέθηκε… πριμ στους συμπαίκτες του.

Και ενώ εκείνοι είχαν πιστέψει πως τους έκανε πλάκα, την Τρίτη παρουσιάστηκε κανονικά με το «πακέτο» στην προπόνηση!

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γκερέιρο δικαιολογεί εμπράκτως τον ηγετικό ρόλο του στη φετινή ΑΕΚ. Είχε προηγηθεί το τραπέζι που έκανε σε όλη την ομάδα (με αφορμή τη γέννηση της κόρης του) και το «τσοντάρισμα» (μαζί με άλλους παλιούς και τον Λίνεν) στο ποσό που είχε εξοικονομηθεί από τη μη παραμονή στο ξενοδοχείο πριν το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Όταν εξέφρασε ωστόσο την πρόθεση -πριν το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα και συναισθανόμενος την κρισιμότητά του- να μοιράσει 1.000 ευρώ ως πριμ σε περίπτωση νίκης, οι περισσότεροι συμπαίκτες του πίστεψαν ότι έκανε πλάκα. Σ’ αυτό το πλαίσιο… χαβαλέ εξάλλου, τον ρωτούσαν στ’ αποδυτήρια μετά το τέλος του χθεσινού ματς «πού είναι τα λεφτά».

Κι αφού δεν τον πίστεψαν ούτε όταν τον άκουσαν να τους λέει «θα τα φέρω αύριο στην προπόνηση», τον πίστεψαν… μια και καλή σήμερα! Όταν ο Γκερέιρο πήγε κανονικά με τα λεφτά στα Σπάτα και θέλησε να τα μοιράσει.

Κάτι που έγινε τελικά (κατόπιν παραινέσεων και των παλιότερων) στους νέους παίκτες που είναι και οι πιο χαμηλόμισθοι. Και όχι μόνο αυτό, αλλά η κίνησή του αποτέλεσε αφορμή για να συνεννοηθούν όλοι μαζί και παρόμοια πρωτοβουλία να αναληφθεί και πριν το -επίσης κρίσιμο- ματς με τον Πανθρακικό.

Γεμίζει το «οπλοστάσιο» του Αναστασιάδη 

4/12/2012

Γεμίζει το «οπλοστάσιο» του Αναστασιάδη
Να επιστρέψουν στις νίκες στο παιχνίδι με τη Βέροια θέλουν στον Πλατανιά.

Όλοι στις τάξεις του συλλόγου γνωρίζουν την κρισιμότητα της συγκεκριμένης αναμέτρησης, καθώς σε περίπτωση νίκης οι Χανιώτες θα βρεθούν και πάλι στον «αφρό» της βαθμολογίας, ενώ σε αντίθετη περίπτωση θα μπουν σε νέους μπελάδες.

Το καλό για τον προπονητή του συλλόγου, Άγγελο Αναστασιάδη, είναι πως για τον αγώνα με τη «βασίλισσα του Βορρά» θα υπολογίζει τους Αγκιλέρα και Αργυρόπουλο.

Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής το περασμένο χρονικό διάστημα είχε πρόβλημα στη μέση του, όμως το ξεπέρασε, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στα πλάνα του Αναστασιάδη απέναντι στη Βέροια.

Τώρα όσον αφορά στην κατάσταση του Ισπανού μέσα τα πράγματα είναι λίγο πιο περίπλοκα, όμως το ιατρικό επιτελείου του Πλατανιά είναι αισιόδοξο πως ο Αγκιλέρα θα δώσει το «παρών» στο ματς με τη Βέροια.

Συνελήφθη ο Βιολίδης 

4/12/2012

Συνελήφθη ο Βιολίδης 
Στη σύλληψη του Ηλία Βιολίδη για μη απόδοση ΦΠΑ, προχώρησαν το μεσημέρι άνδρες της Οικονομικής Αστυνομίας Θεσσαλονίκης.

Ο πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Ο 44χρονος επιχειρηματίας δεν τακτοποίησε εγκαίρως οφειλές ύψους 47.830,76 ευρώ για μία εταιρεία του και 92.996,23 ευρώ για άλλη εταιρία και πάλι δικών του συμφερόντων, για το φορολογικό έτος 2011.

Ο Λεβαδειακός δίπλα στα άτομα με ειδικές ανάγκες 

4/12/2012

Ο Λεβαδειακός δίπλα στα άτομα με ειδικές ανάγκες
Το κοινωνικό του πρόσωπο έδειξε για άλλη μία φορά ο Λεβαδειακός.

Το πρωί της Τρίτης (4/12) μία αντιπροσωπεία παικτών των Βοιωτών που αποτελούταν από τους Μουλόπουλο, Ζησόπουλο, Λισγάρα έδωσαν το «παρών» στο ειδικό σχολείο Λειβαδιάς με αφορμή τη παγκόσμια μέρα ατόμων με ειδικές ανάγκες.

Μάλιστα, ο αρχηγός της ομάδας Θανάσης Μουλόπουλος χάρισε στα παιδιά μία μπάλα και μία φανέλα με τις υπογραφές όλων των ποδοσφαιριστών της, ενώ δήλωσε:

«Είναι μια μέρα γιορτής για τα παιδιά, είναι δύσκολες οι στιγμές που ζούμε γενικά. Αυτά τα παιδιά θεωρώ ότι έχουν πολύ ψυχική δύναμη. Εμείς μακάρι να μπορέσουμε να στηρίξουμε και παραπάνω την προσπάθεια που κάνουν εδώ οι άνθρωποι για αυτά τα παιδιά. Ευχόμαστε δύναμη, κουράγιο σε όλους τους ανθρώπους που εργάζονται εδώ και σε αυτά τα παιδιά ό,τι καλύτερο, παρ’ όλες τις δυσκολίες που έχουν να αντιμετωπίσουν».

Στο ειδικό σχολείο Λειβαδιάς εκτός από τους πέραν των ποδοσφαιριστών του Λεβαδειακού το «παρών» έδωσαν επίσης, οι Γκουτσίδης (βοηθός προπονητή), Φαράντος (τεχνικός διευθυντής) και Κλειδαράς (υπεύθυνος επικοινωνίας). Με τον τεχνικό διευθυντή των Βοιωτών, Δημήτρη Φαράντο, να δηλώνει:

«Ο Λεβαδειακός δείχνοντας για άλλη μία φορά το κοινωνικό του πρόσωπο παρευρέθηκε εδώ στην εκδήλωση του ειδικού σχολείου, στα άτομα με ειδικές ανάγκες, άτομα με διαφορετικότητα. Θα έπρεπε να τονίσω ότι τα παιδιά αυτά είναι πιο δυνατά από τα άλλα παιδιά και το δείχνουν κάθε μέρα με την προσπάθεια που καταβάλλουν. Επίσης, θα ήθελα να συγχαρώ τους εκπαιδευτικούς για την τεράστια προσπάθεια που κάνουν, που δουλεύουν εδώ κάθε μέρα με πάρα πολλές δυσκολίες».

«Βαριά η φανέλα της ΑΕΚ…» 

4/12/2012

«Βαριά η φανέλα της ΑΕΚ…» 
Το παιχνίδι με τον ΠΑΣ ήταν το πρώτο ίσως που διαχειρίστηκαν ως ΑΕΚ.

Η φανέλα της όμως παραμένει βαριά για τους νέους παίκτες της.

Και ο Χρήστος Αρκούδας δεν δίστασε να το παραδεχθεί στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο μπακ της «Ένωσης» δήλωσε ανακουφισμένος απ' τη νίκη «που μας επέτρεψε να χαμογελάσουμε λίγο».

Αφού χαρακτήρισε «κύριο» λοιπόν τον Γκερέιρο (για το θέμα του πριμ) ξεκαθάρισε πως το μόνο που σκέφτονται όλοι δεν είναι τα προβλήματα, αλλά πώς θα βγάλουν την ΑΕΚ απ’ αυτή τη θέση.


Αναλυτικά όσα είπε ο Χρήστος Αρκούδας στην εκπομπή «Βάσει Σχεδίου» με τον Τόλη Χριστοφοράκη

Για το παιχνίδια με τον ΠΑΣ: «Οπωσδήποτε υπήρχε άγχος γιατί το ματς ήταν ζωής ή θανάτου για μας. Έπρεπε οπωσδήποτε να το πάρουμε και ευτυχώς ήρθε η νίκη που μας ξεκόλλησε από τη βαθμολογία και μας έδωσε ψυχολογία για τη συνέχεια. Ήταν μια ευκαιρία να χαμογελάσουμε κι εμείς λίγο, να ανασάνουμε. Γιατί είναι βαριά φανέλα της ΑΕΚ και ξέρουμε ότι πρέπει να βγάλουμε την ομάδα απ’ αυτή τη θέση».

Για την ψυχολογία κατά τη διάρκεια του χθεσινού ματς: «Όταν έχασε το πέναλτι ο Γκερέιρο, οπωσδήποτε απογοητευτήκαμε κάπως. Αυτά όμως συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Ευτυχώς ανεβήκαμε στο δεύτερο μέρος και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη».

Για το πριμ που έδωσε ο Γκερέιρο και αν προετοιμάζεται ανάλογη κίνηση από τους παλιούς: «Είναι κύριος ο Ρότζερ! Το υποσχέθηκε πριν το παιχνίδι και τελικά έφερε τα λεφτά σήμερα. Ήταν μια ωραία κίνηση. Όντως, κάτι ειπώθηκε και για το επόμενο παιχνίδι και αν συνεχιστεί αυτό, πρέπει κι εμείς οι νεαροί… κάπως να ανταποδώσουμε. Παρά τα άσχημα αποτελέσματα, είμαστε μια παρέα, έχουμε πολύ καλό κλίμα και αυτό θέλουμε να δείχνουμε και στο γήπεδο».

Για το πού οφείλεται ο εκνευρισμός που φαίνεται από επεισόδια σαν του Κατίδη: «Υπάρχει εκνευρισμός γιατί αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις δεν μας βγαίνουν μετά στα παιχνίδια. Με την καινούργια φιλοσοφία που θέλει να περάσει ο προπονητής όμως, αυτό αλλάζει σιγά-σιγά και ελπίζουμε ότι θα έρθουν κι άλλα καλά αποτελέσματα».

Για το αν επηρεάζονται από τα οικονομικά προβλήματα: «Υπάρχουν στο μυαλό μας τα προβλήματα, αλλά είμαστε επαγγελματίες και παίζοντας μάλιστα σε αυτή την ομάδα, το μόνο που πρέπει να σκεφτόμαστε είναι το πώς θα τη βγάλουμε απ’ αυτή τη θέση. Ο κόσμος έχει απαιτήσεις από εμάς και δεν μπορούμε να έχουμε στο μυαλό μας τα προβλήματα».

Για το αν περίμενε -όταν βρισκόταν στις ακαδημίες- ότι θα έπαιζε στην ΑΕΚ: «Δεν φανταζόμουν ότι θα είμαι στην ΑΕΚ μετά από τόσα χρόνια. Ήταν ένα όνειρο για μένα και καλύτερα που ήρθε σε μια τέτοια δύσκολη κατάσταση. Αν ερχόμουν νωρίτερα, ίσως να μην έπαιρνα τις ευκαιρίες που έχω τώρα. Είναι δύσκολα τα πράγματα στην ομάδα, αλλά είναι και μια ευκαιρία για εμάς τους νέους παίκτες να δείξουμε ότι μπορούμε να σταθούμε στην ΑΕΚ».

Για τη δυσκολία να συνυπάρχουν πολλοί νεαροί στην ενδεκάδα: «Για όσους νεαρούς είμαστε στην ΑΕΚ είναι δυσκολότερο σε σχέση με άλλες ομάδες γιατί έχουμε περισσότερη πίεση. Αυτό μας βαραίνει τα πόδια και αν είχαμε περισσότερους έμπειρους παίκτες, θα δείχναμε πιο πολλά πράγματα. Το αφήνουμε όμως στην άκρη και προσπαθούμε να δείχνουμε πάντα στο γήπεδο ότι είμαστε μια οικογένεια».

Για το επόμενο παιχνίδι: «Δεν υπάρχει λόγος να μας φοβίζει ο Πανθρακικός. Εμείς κοιτάμε την ομάδα μας και κάθε παιχνίδι που είναι τελικός. Δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος, έχει δείξει βελτίωση με τον καινούργιο προπονητή, αλλά εμείς πρέπει να πάμε εκεί και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Πρέπει να το κάνουμε για να ανέβουμε κι άλλο -ψυχολογικά και βαθμολογικά- και να ξεφύγουμε από τις τελευταίες θέσεις».

Στο… όριο ο Σουμπίνιο 

4/12/2012

Στο… όριο ο Σουμπίνιο 
Τη τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Σουμπίνιο στο παιχνίδι του Ατρόμητου με τον ΟΦΗ. Οι φόβοι του ιατρικού επιτελείου για κάκωση στον έσω πλάγιο σύνδεσμο επιβεβαιώθηκαν και πλέον είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το προσεχές ματς με τους Κρητικούς.

Όλοι στο «στρατόπεδο» των Περιστεριωτών περίμεναν πώς και πώς τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας την Τρίτη. Δυστυχώς, οι αρχικές εκτιμήσεις επιβεβαιώθηκαν και ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός δεν είναι σε θέση να προπονηθεί ακόμα, καθώς σήμερα έκανε μόνο τρέξιμο.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς θα τον περιμένει μέχρι τη τελευταία στιγμή και εφόσον προς το τέλος της εβδομάδας δεν αισθάνεται πόνους και μπορέσει να προπονηθεί, τότε πιθανώς συμπεριληφθεί στην αποστολή. Κατά τα άλλα, ο Σερβοέλληνας δεν έχει κανένα άλλο «πονοκέφαλο».

Για την Τετάρτη έχει προγραμματιστεί νέα προπόνηση στο γήπεδο του Περιστερίου.

*Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη η σύσκεψη για τη λήψη των μέτρων ασφάλειας του αγώνα του Σαββάτου. Η ΠΑΕ Ατρόμητος εκπροσωπήθηκε από το Υπεύθυνο Διαχείρισης Εισιτηρίων Γιώργο Χατζή και τον Υπεύθυνο Ασφάλειας Γιώργο Πέτρου. Η ΠΑΕ ΟΦΗ δεν κατέθεσε αίτημα για να της χορηγηθούν εισιτήρια.

Χαριστέας: «Δεν θα αγωνιστώ ξανά στην Ελλάδα» 

4/12/2012

Χαριστέας: «Δεν θα αγωνιστώ ξανά στην Ελλάδα» 
Εδώ και περίπου ένα εξάμηνο ο Άγγελος Χαριστέας βρίσκεται χωρίς ομάδα, μετά και την αποχώρησή του από τον Παναιτωλικό.

Ο Έλληνας επιθετικός μέσα από συνέντευξή του αποκάλυψε ότι δεν προτίθεται να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς είναι πολλά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ομάδες.

Επιπλέον άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο σε περίπτωση που δεν βρει πρόταση από το εξωτερικό που να τον ικανοποιεί, να σταματήσει την καριέρα του.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Χαριστέα στην ΟΠΑΠ TV:

Για το αν θα συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο:

«Είναι δύσκολη η κατάσταση. Έχω δεχθεί κάποιες προτάσεις οι οποίες δεν με ικανοποίησαν. Είναι από χώρες που δεν θέλω να πάω να παίξω ποδόσφαιρο. Δέχθηκα και κάποιες κρούσεις από το ελληνικό πρωτάθλημα. Έχω πάρει την απόφαση να μην αγωνιστώ ξανά στο ελληνικό πρωτάθλημα. Αυτό το λέω για πρώτη φορά. Έχω πάρει την απόφαση να μην παίξω ξανά στην Ελλάδα. Η τελευταία φορά ήταν αυτή με τον Παναιτωλικό την περσινή σεζόν. Δεν ήταν καθόλου δυσάρεστη η χρονιά. Δούλεψα σε πάρα πολύ καλές συνθήκες. Ο Παναιτωλικός είναι ένα καλά οργανωμένο σωματείο. Χαιρόμουνα να δουλεύω εκεί καθημερινά.

Αυτό που δεν μου αρέσει στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι ότι οι περισσότερες ομάδες έχουν χιλιάδες προβλήματα. Εγώ δυστυχώς επηρεάζομαι από αυτά τα προβλήματα. Και λέω δυστυχώς γιατί και πέρυσι που ήμουν σε μια ομάδα που έχει υγεία, με στενοχωρούσαν όλα όσα συνέβαιναν στο ελληνικό ποδόσφαιρο και είχαν ως αντίκτυπο και στην απόδοση μου. Ασχολούμαστε στην Ελλάδα με πράγματα που δεν πρέπει να ασχολούμαστε ως ποδοσφαιριστές. Όλοι αυτοί οι λόγοι με ανάγκασαν να το σκεφτώ.

Έλειψα πολλά χρόνια. Ήμουν εννιά χρόνια στο εξωτερικό και έχω μάθει να προσαρμόζομαι εύκολα, ωστόσο ήταν δύσκολο να συνηθίσω στην Ελλάδα. Είμαι άνθρωπος που δεν κολλάει σε πολλά πράγματα. Αλλά μέχρι και εγώ πέρυσι τα χρειάστηκα σε κάποιες στιγμές. Όλα αυτά με ανάγκασαν να μην μπαίνω καν σε συζητήσεις με ομάδες και να πάρω αυτή την απόφαση ζωής για να μην παίξω και πάλι στην Ελλάδα.
»

Για το ενδεχόμενο να σταματήσει το ποδόσφαιρο:

«Είμαι χωρίς ομάδα εδώ και έξι μήνες και μπορεί να βρω αυτό που θέλω στο εξωτερικό το Γενάρη. Αυτό δείχνει ότι η απόφαση μου να μην παίξω στην Ελλάδα είναι οριστική και αμετάκλητη. Κάνω προπονήσεις αυτή τη στιγμή με το Λάκωμμα, ομάδα που αγωνίζεται στη Δ' Εθνική. Είναι εκεί ο Στέφανος Μπορμπόκης, με τον οποίο ήμασταν συμπαίκτες. Το κάνω για να κρατιέμαι σε καλή φυσική κατάσταση.»

Για τις προτάσεις που έχει:

«Έχω προτάσεις από το εξωτερικό, από Πολωνία και από Ρωσία. Δεν τις αποδέχθηκα όμως. Συνεχίζω την αναζήτηση μου και να βρεθεί αυτό που θέλω. Οι επόμενοι δύο μήνες θα κρίνουν αν θα συνεχίσω να παίζω ποδόσφαιρο. Όταν είσαι 6-7 μήνες χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις βάζεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου όλα τα ενδεχόμενα. Έχω υπάρξει πολλά χρόνια σε μεγάλο επίπεδο. Και αυτό παίζει ρόλο γιατί αναζητώ ένα κίνητρο που θα με κάνει να θέλω να συνεχίσω να αγωνίζομαι σε υψηλό επίπεδο.»

Για το πώς θα ήθελε να κλείσει την καριέρα του:

«Θα ήταν ιδανικό να κλείσω την καριέρα μου στον Άρη που ξεκίνησα, στην ομάδα της πόλης μου. Αυτό γίνεται με πολλούς ποδοσφαιριστές που έχουν κάνει ένα μεγάλο ταξίδι και έχουν δύο-τρία χρόνια να κλείσουν την καριέρα τους. Δυστυχώς είναι έτσι οι καταστάσεις που αυτό δεν έγινε. Και για αυτό κοιτάω να κλείσω την καριέρα μου στο εξωτερικό.»

Για αυτό που θα ήθελε να κάνει μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας:

«Έχω ένα εξάμηνο μακριά από το ποδόσφαιρο και έχω σκεφτεί πολλά. Έχω παίξει πολλά χρόνια στο εξωτερικό και έχω πολύ καλή επαφή με τους πρώην προπονητές μου αλλά και με τους συμπαίκτες μου. Μου φέρθηκαν καλά όταν ήμουν πιτσιρικάς και ταλέντο και θέλω να φερθώ και εγώ καλά σε νεαρά παιδιά και να τα βοηθήσω. Να τους ωθήσω όσο μπορώ να φύγουν από την Ελλάδα και να κάνουν καριέρα στο εξωτερικό. Ίσως ακολουθήσω και εγώ το μονοπάτι αυτό μιας και γνωρίζω τι χρειάζεται για αυτή τη δουλειά. Μπορώ να συμβουλεύω τα παιδιά να πάρουν σωστές αποφάσεις.

Τα παιδιά πρέπει να ακούν και να μαθαίνουν. Εμένα αυτό με βοήθησε πολύ στην καριέρα μου. Να μην ξεχνάμε ότι το ταλέντο από μόνο του δεν φτάνει. Αν δεν ακούς και δεν παραδειγματίζεσαι θετικά δεν μαθαίνεις. Ο Μέσι, όταν ήταν πιο μικρός, πάντα άκουγε και μάθαινε από τους μεγάλους όπως ο Ριβάλντο και ο Ροναλντίνιο. Το λέει σε όλες τις συνεντεύξεις του.
»

Για τον Κώστα Λάμπρου, ο οποίος αγωνίζεται στη Φέγενορτ, ομάδα που έπαιξε στο παρελθόν ο Χαριστέας:

«Χαίρομαι πολύ για το Κώστα Λάμπρου. Τον είχα γνωρίσει όταν έπαιζα στη Φέγενορτ. Χαίρομαι πολύ για το άλμα που έχει κάνει αυτό το παιδί. Το να παίζεις βασικός στη Φέγενορτ είναι πάρα πολύ σημαντικό. Η Φέγενορτ μπορεί να μην είναι δημοφιλής στην Ελλάδα αλλά είναι ιστορικό σωματείο. Ο κόσμος της αποδέχεται δύσκολα τους παίκτες. Οι φίλαθλοι θέλουν να έχεις πάθος και να τα δίνεις όλα και κάνουν κριτική. Αυτός είναι ένας έξτρα λόγος για να δώσω συγχαρητήρια σε αυτό το παιδί που εκπροσωπεί την Ελλάδα και τον εαυτό του. Ελπίζω να συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό. Στην Ολλανδία ο τερματοφύλακας δέχεται μεγάλη πίεση γιατί είναι πολύ επιθετικό το πρωτάθλημα. Άρα όποιος δείχνει καλά στοιχεία στην Ολλανδία μπορεί να κάνει καριέρα.»

Για την εθνική ομάδα:

«Χαίρομαι πολύ για την εθνική ομάδα. Παιδιά που έχουν αγωνιστεί στις εθνικές ομάδες όπως ο Φύσσας και ο Βόκολος ξέρουν καταστάσεις και βοηθούν. Γίνεται καλή δουλειά και χαίρομαι πολύ που η επιτυχία συνεχίζεται.»

Τα είπε με «Αναστό» και παίκτες ο Πουλινάκης 

4/12/2012

Τα είπε με «Αναστό» και παίκτες ο Πουλινάκης
Προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις του ΟΦΗ μετά το αποτέλεσμα (1-1), αλλά –κυρίως- την κακή εμφάνιση της ομάδας απέναντι στον Πανθρακικό.

Μάλιστα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Μάνθος Πουλινάκης, μαζί με τον Νίκο Μαχλά στην προπόνηση της Τρίτης (4/12) μίλησαν τόσο με τον, Νίκο Αναστόπουλο, όσο και με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, προκειμένου να αλλάξουν πρόσωπο και να εμφανιστούν καλύτεροι αρχής γενομένης από το ματς του Σαββάτου απέναντι στον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Ο «ισχυρός» άνδρας του συλλόγου «έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου» στους παίκτες της ομάδας και τους κάλεσε να καταλάβουν σε ποια ομάδα παίζουν και ποιες είναι οι απαιτήσεις του κόσμου από εκείνους.

Κατά τα άλλα στην προπόνηση της Τρίτης που έγινε το απόγευμα ο «Αναστό» είδε τους Χαριτωνίδη και Σίσιτς να κάνουν θεραπεία. Ο Σλοβένος μεσοεπιθετικός νιώθει ενοχλήσεις κοντά στον προσαγωγό, με αποτέλεσμα να μην προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Τώρα όσον αφορά στους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές αρχικά έδωσαν έμφαση στη φυσική κατάσταση, ενώ στη συνέχεια έκαναν ασκήσεις τακτικής με περιορισμούς σε μικρό χώρο. Ωστόσο, οι Περογαμβράκης και Λαμπρόπουλος είχαν ενοχλήσεις στους αστραγάλους τους και έτσι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, όμως η κατάστασή τους δεν ανησυχεί το ιατρικό επιτελείο του ΟΦΗ.

Αυτό δεν ισχύει και για την κατάσταση του Χρήστου Μπούρμπου. Ο έμπειρος αμυντικός συνεχίζει την αποθεραπεία του σε ειδική κλινική στην Αθήνα, αφού ο τραυματισμός που τον ταλαιπωρεί εδώ και τόσο καιρό είναι ιδιαίτερα πολύπλοκος, με αποτέλεσμα η κατάστασή του να επανεκτιμηθεί σε δύο εβδομάδες .

Παράλληλα, το «παρών» στην προπόνηση της Τετάρτης (5/12) των τμημάτων υποδομής του ΟΦΗ θα δώσουν οι Σίσιτς, Σαρ και Λαμπρόπουλος, προκειμένου να μιλήσουν με τους νεαρούς παίκτες, αλλά και να φωτογραφηθούν μαζί τους
          4/12/2012

«Η Τούμπα δεν προσφέρει ασφάλεια στους φιλάθλους» 

5/12/2012

«Η Τούμπα δεν προσφέρει ασφάλεια στους φιλάθλους»
Ακατάλληλο για τη διεξαγωγή αγώνων έκριναν το γήπεδο της Τούμπας τρεις εκ των υπευθύνων που έχουν ασχοληθεί με το γήπεδο του ΠΑΟΚ. Οι Μπάμπης Στέφου, Χρήστος Μπέκιας και Μιχάλης Μπέλλης, μιλώντας στο «Αθλητικό Metropolis», τόνισαν πως ο «Δικέφαλος» θα πρέπει να αλλάξει γήπεδο, αφού το συγκεκριμένο έχει παλιώσει και ελλοχεύει κίνδυνος της σωματικής ακεραιότητας των φιλάθλων, ενώ προτείνουν ένα γήπεδο εκτός Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά:

Ο Μπάμπης Στέφου, υπεύθυνος του γηπέδου της Τούμπας, είπε: «Είναι προφανές και το πρόβλημα υπάρχει χρόνια. Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να εξεταστούν. Δεν έχει γίνει κάποιο ουσιαστικό βήμα από την οικογένεια του ΠΑΟΚ. Να ξεκαθαρίσουν που θέλουν να γίνει το νέο γήπεδο. Υπάρχουν συναισθηματικοί δεσμοί με την περιοχή της Τούμπας, αλλά υπάρχουν και κάποια δεδομένα. Το μέγεθος του νέου γηπέδου και η δυναμική της νέας περιοχής. Όταν κατασκευάστηκε το γήπεδο, υπήρχαν άλλοι κανονισμοί, σε σχέση με αυτούς που υπάρχουν σήμερα. Η κατασκευή δεν ανταποκρίνεται στους κανονισμούς που υπάρχουν σήμερα.

Η επιτροπή που έχει συσταθεί είναι υπεύθυνη για την καταλληλότητα του γηπέδου. Η τελευταία άδεια βγήκε πέρυσι με μελέτες της Γενικής Γραμματείας που έγιναν το 2003. Όταν κλήθηκε το κράτος να βοηθήσει, δεν το έκανε».

Ο Χρήστος Μπέκιας, υπεύθυνος επί σειρά ετών τα προηγούμενα χρόνια για το θέμα του γηπέδου, συμπλήρωσε: «Την περίοδο κατά την οποία χτίστηκε το γήπεδο, οι αντισεισμικοί συντελεστές δεν υπήρχαν καν. Το γήπεδο κατασκευάστηκε αποσπασματικά και τα πρώτα διαζώματα που χτίστηκαν ήταν πάνω στα χώματα. Από τη θύρα 4 μέχρι την απέναντι κερκίδα, υπάρχει υψομετρική διάφορα της τάξεως των 2 μέτρων. Το γήπεδο έγινε κατά η διάρκεια ορισμένων χρονικών διαστημάτων. Όλο το γήπεδο έχει πρόβλημα στατικότητας, γιατί φτιάχτηκε σε καιρούς που δεν υπήρχαν αντισεισμικοί συντελεστές».

Ο Μιχάλης Μπέλλης, μέλος της επιτροπής για την προοπτική νέου γηπέδου για τον ΠΑΟΚ, ανέφερε: «Το γήπεδο του ΠΑΟΚ είναι σαν ένα γέρο που προσπαθούμε να τον κάνουμε νέο. Τώρα, αν είναι ασφαλές το γήπεδο, είναι άλλο θέμα. Όλα τα μπαλώματα έγιναν. Για να θεωρείται ασφαλές ένα γήπεδο, πρέπει να είναι κατασκευασμένο με βάση τους αντισεισμικούς κανονισμούς. Οι μόνες σωστές εργασίες έγιναν στις θύρες 1 και 3. Στην 7, οι εργασίες που έγιναν ήταν "μπαλωματικές". Οι εργασίες έγιναν τμηματικά και συνεχίζουν να φτιάχνονται μπαλώματα. Όταν βρέχει, κάτω από τις κερκίδες μπαίνουν νερά και τα σίδερα διαβρώνονται. Αυτό κάτι λέει.

Το γήπεδο δεν πληροί τις προϋποθέσεις και δεν είναι 100% ασφαλές για τον κόσμο. Το γήπεδο θέλει κατεδάφιση. Θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους οι διοικούντες, γιατί, όταν έχεις να κάνεις με 4.000 κόσμο που χοροπηδάει στη θύρα 4, δεν μπορείς να παίζεις. Πρέπει να σεβαστούμε τον Παοκτσή και όχι να τον χρησιμοποιούμε. Το νέο γήπεδο πρέπει να γίνει εκτός Τούμπας. Να πάει σε ένα χώρο πολύ μεγαλύτερο. Να γίνει σύγχρονο και να πληροί τις προϋποθέσεις. Η περιοχή Καρατάσου ήταν ιδανική, γιατί θα βοηθούσε και αυτούς που έρχονται από την επαρχία. Η Τούμπα δεν προσφέρεται για ένα γήπεδο των υποχρεώσεων που έχει ο ΠΑΟΚ».

Προβάρει τα ασπρόμαυρα… 

5/12/2012

Προβάρει τα ασπρόμαυρα…
Φαίνεται πως μόνο το… απρόοπτο χωρίζει τον ΠΑΟΚ και τον Κώστα Κατσουράνη από το να συνεργαστούν από τον ερχόμενο Γενάρη και έπειτα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη, οι δυο πλευρές έχουν συμφωνήσει στα περισσότερα και απομένουν μόνο οι λεπτομέρειες στο οικονομικό. "Κλείνει" και Ολαϊτάν.

Η σχετική εισήγηση του Γιώργου Δώνη εγκρίθηκε από τον Γιώργο Γεωργιάδη που παρουσίασε την περίπτωση του αρχηγού της Εθνικής ομάδας στον Γκέρμαν Τσιστιακόφ, ο οποίος ανέλαβε δράση. Ο γενικός διευθυντής της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ συναντήθηκε με τον ατζέντη του Πατρινού μέσου, πρώην των Παναθηναϊκού και ΑΕΚ, Γιάννη Εμμανουηλίδη, και συζήτησαν το οικονομικό και τις άλλες παραμέτρους μιας πιθανής συνεργασίας.

Πάντως, υπάρχει μια διαφορά στο οικονομικό, η οποία αναμένεται να ξεπεραστεί τις επόμενες μέρες. Η πλευρά του παίκτη ξεκίνησε τις συζητήσεις στις 800 χιλιάδες ευρώ για συμβόλαιο ενάμιση έτους, όμως ο ΠΑΟΚ φέρεται να αντιπρότεινε 500 χιλιάδες ευρώ για το ίδιο διάστημα.

Στο «κόλπο» της απόκτησης του Κατσουράνη έχει εμπλακεί και η ΑΕΚ, όμως το «θολό» διοικητικό τοπίο δεν αφήνει και πολλά περιθώρια αισιοδοξίας στους «κιτρινόμαυρους» για την επιστροφή του παίκτη.

Ομως, οι μεταγραφές για τον "Δικέφαλο" δε σταματούν, αφού, σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα από τη συμπρωτεύουσα, οι "ασπρόμαυροι"έχουν ήδη συμφωνήσει και με τον Μάικλ Ολαϊτάν της Βέροιας έναντι 150.000 ευρώ.

Σκέφτεται την… μετανάστευση ο Γκέκας 

5/12/2012

Σκέφτεται την… μετανάστευση ο Γκέκας 
Ελάχιστες είναι οι πιθανότητες ο Φάνης Γκέκας να αγωνιστεί στο ελληνικό ή το κυπριακό πρωτάθλημα, ύστερα από τη λύση της συνεργασίας του με την Λεβάντε.

Από τη Σούπερ Λίγκα ξεχωρίζει το ενδιαφέρον της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού, ενώ από το νησί της Αφροδίτης φημολογείται ότι ο ΑΠΟΕΛ εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Λαρισαίου φορ.

Από την πλευρά του, όμως, ο διεθνής επιθετικός σκέφτεται πολύ σοβαρά ένα μεγάλο ταξίδι στην άλλη άκρη του κόσμου, συγκεκριμένα τις ΗΠΑ ή την Αυστραλία.

Όπως γράφει η στήλη «Τρελός του χωριού» της SportDay, δεν πρόκειται για φιλολογικό ενδιαφέρον για την περίπτωση του 32χρονου παίκτη.

Στις δύο συγκεκριμένες περιοχές είναι έντονο το στοιχείο της ελληνικής ομογένειας και αν επιλέξει μία από τις δύο περιπτώσεις (μία εξ αυτών προέρχεται από την Σίδνεϊ FC του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο), τότε θα αποτελέσει ποδοσφαιρικό πρόξενο της Ελλάδας.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι ο «Fanis» δεν θα αργήσει να πάρει την απόφασή του, αφού δεν είναι θετικός να επαναπατριστεί ή να αγωνιστεί στη Κύπρο. Αυτή τη στιγμή ψάχνει κάτι το διαφορετικό και δεν θα δίσταζε να παίξει ξανά στο τουρκικό πρωτάθλημα ή να πάει ακόμα και στην μακρινή Κίνα!

Χαράζουν το πλάνο τους 

5/12/2012

 
Χαράζουν το πλάνο τους 
Αναβολή για την επόμενη εβδομάδα πήραν οι συζητήσεις που είχαν προγραμματιστεί για αυτή την εβδομάδα με τις δύσκολες περιπτώσεις πιστωτών της ΑΕΚ (Λυμπερόπουλο, Δέλλα, Καφέ και Χιμένεθ).

Ο λόγος είναι ότι ο Δημήτρης Βιντιάδης βρισκόταν στο Λονδίνο και σήμερα αναμένεται να έρθει σε επαφή με τον Ανδρέα Δημητρέλο, ώστε να προετοιμάσουν την πολιτική τους.

Ο υποψήφιος επενδυτής – μαζί με τον Βασίλη Βιντιάδη – φέρονται να ταξίδεψαν στην πρωτεύουσα της Αγγλίας για να συναντηθούν με τον Κιθ Χάρις και τους συνεργάτες του και να συζητήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες της εισόδους τους στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ.

Οι δύο άνδρες περιμένουν να δουν τις απαντήσεις που θα λάβουν από τους υπόλοιπους που οφείλουν χρήματα, ώστε να γνωρίζουν το ποσό που μπορούν να θέσουν υπό διαπραγμάτευση.

Εν τω μεταξύ, οι επαφές με τους τωρινούς ποδοσφαιριστές, όπως όλα δείχνουν, θα γίνουν μετά το τέλος του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος για να μην διαταραχθεί κι άλλο το κλίμα που επικρατεί στην Ένωση εν όψει των κρίσιμων αγώνων που ακολουθούν.

Ο Δημητρέλος και ο Βιντιάδης αναμένεται να συναντηθούν από κοντά (πιθανότατα την Παρασκευή) για να ετοιμάσουν το φινάλε της επιχείρησης «κούρεμα». Αυτή τη στιγμή υπάρχει αισιοδοξία για θετική ολοκλήρωση του deal, ενώ δεν δείχνει να αποτελεί πρόβλημα για τους υποψήφιους επενδυτές που θα χρειαστούν 20 εκατ. ευρώ για τη φετινή και την επόμενη σεζόν.

Η «μάχη» της μεσαίας γραμμής 

5/12/2012

Η «μάχη» της μεσαίας γραμμής 
Την «θωράκιση» της μεσαίας γραμμής του Παναθηναϊκού σκέφτεται ο Χουάν Ραμόν Ρότσα για την αυριανή αναμέτρηση με την Τότεναμ στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν». Ο Αργεντινός τεχνικός θεωρεί ότι στα χαφ θα κριθεί η μάχη της αυριανής αναμέτρησης, αφού αυτό είναι το δυνατό σημείο των Λονδρέζων.

Ο 51χρονος προπονητής αισιοδοξεί ότι θα καταφέρει να αποδιοργανώσει τους μέσους των «σπιρουνιών» και να μην έχουν εκείνοι την κυκλοφορία της μπάλας. Από την προηγούμενη εβδομάδα στη διάθεση του «Ινδιάνου» βρίσκεται ο Χαμπίμπ Σο και είναι πιθανό να πάρει φανέλα βασικού στο αυριανό ματς.

Το πιο πιθανό σενάριο είναι να αγωνιστεί ο Βιτόλο, ο Ζέκα και ο Σισοκό στην τριάδα των χαφ, οι οποίοι έχουν τα απαραίτητα τρεξίματα, κλέβουν και πιέζουν τους παίκτες των αντίπαλων ομάδων.

Από εκεί και πέρα, «σίγουροι» για το αρχικό σχήμα θεωρούνται οι Καρνέζης, Σπυρόπουλος, Σεϊταρίδης, Βύντρα και ο Μαυρίας για τα άκρα της επίθεσης. Για την επίθεση, η θέση «παίζεται» ανάμεσα σε Πετρόπουλο και Τοτσέ. Περισσότερα θα φανούν και στις προπονήσεις επί αγγλικού εδάφους…

Ο Ρότσα πήρε μαζί του 22 παίκτες και άφησε στην Αθήνα τους Πίντο, Μπουμσόνγκ, Κουίνσι, Ταμπάκη, Κουσίδη, Δώνη και Μαρινάκη. Και οι τρεις είναι καλά, αλλά κρίθηκαν ανέτοιμοι από τον Ρότσα. Ο Κουίνσι έκανε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία και ίσως την Κυριακή να είναι στην αποστολή του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού αναχώρησε χθες για το Λονδίνο και θα επιστρέψει την Παρασκευή στις 18:00. Ο Ρότσα θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου σήμερα στις 18:30 και η προπόνηση του Παναθηναϊκού θα αρχίσει μισή ώρα αργότερα. Ο προπονητής της Τότεναμ Βίλας-Μπόας, θα μιλήσει στους δημοσιογράφους στις 13:30 και η προπόνηση της ομάδας θα αρχίσει στις 10:30.

«Ψάχνεται» στο… Λιμάνι 

5/12/2012

«Ψάχνεται» στο… Λιμάνι
Στόχους από την ελληνική αγορά εξετάζουν στον Άρη και σύμφωνα με πληροφορίες βολιδοσκοπούν κάποιους από τους παίκτες που ανήκουν στον Ολυμπιακό, αλλά μέχρι τώρα δεν έχουν βρει χρόνο συμμετοχής.

Μία από τις περιπτώσεις που εμφανίζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι εκείνη του Ανδρέα Τάτου για τις ικανότητες του οποίου δεν υπάρχει καμία αμφιβολία. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής δεν έχει καταφέρει να καθιερωθεί στους «ερυθρόλευκους» και είναι φανερό πως δεν υπολογίζεται ιδιαίτερα από τον Ζαρντίμ λόγω της πληθώρας λύσεων που έχει στα χέρια του.

Φαίνεται μάλιστα πως ήδη οι άνθρωποι του Άρη έχουν έρθει σε μια πρώτη επαφή προκειμένου να ανιχνεύσουν τις προθέσεις του και το αν θα τον ενδιέφερε η προοπτική δανεισμού του. Εφόσον ο ίδιος ανάψει το «πράσινο φως» θα ακολουθήσουν συζητήσεις και με τον Ολυμπιακό.

Δεν «τελειώνει» τον Γκαρσία 

5/12/2012

Δεν «τελειώνει» τον Γκαρσία 
Την επιβολή προστίμου και όχι την απομάκρυνσή του Πίτου Γκαρσία από τον Ατρόμητο εισηγήθηκε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στη διοίκηση του συλλόγου.

Η συγκεκριμένη απόφαση αλλάζει τα δεδομένα, σύμφωνα με τα οποία η απομάκρυνση του Αργεντινού μέσου έμοιαζε να ήταν σίγουρη.

Όπως γράφει η SportDay, ο Σερβοέλληνας τεχνικός φαίνεται ότι σκέφτηκε ξανά το συγκεκριμένο θέμα και έκρινε ότι αγωνιστικά τού είναι χρήσιμος ο ποδοσφαιριστής, για το ταλέντο του οποίου άλλωστε τρέφει ιδιαίτερη εκτίμηση, και ενδεχομένως να έχει στο μυαλό του να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία.

Αν και μέχρι σήμερα δεν έχει τοποθετηθεί κανείς από το «κυανόλευκο» στρατόπεδο επί του ζητήματος.

Το άλλο πρόσωπο του Βιτόλο 

5/12/2012

Το άλλο πρόσωπο του Βιτόλο
Για έκτη χρονιά ο Βίκτορ Βιτόλο βρίσκεται πίσω από τη διοργάνωση ενός παιχνιδιού φιλανθρωπικού χαρακτήρα που πλέον έχει γίνει θεσμός. Ο μέσος του «τριφυλλιού» στέκεται δίπλα σε παιδιά που έχουν ανάγκη, ενώ αρκετοί είναι οι γνωστοί συνάδελφοί του που συνδράμουν σε αυτήν την πρωτοβουλία.

«Το φιλανθρωπικό παιχνίδι θα διοργανωθεί και φέτος. Παρά τις δύσκολες στιγμές που περνάμε, η γιορτή θα γίνει κανονικά. Είμαι ευγνώμων σε όλους τους ανθρώπους που με βοηθούν από την Τενερίφη, μαζί με τα παιδιά, είναι πολύ σημαντικό», δήλωσε ο Βιτόλο σε Μέσο της πατρίδας του σχετικά με το 6ο Triangular Charity Friends of Vitolo θα γίνει στις 26 Δεκεμβρίου στο δημοτικό στάδιο του Αντέγιε.

Μέχρι τώρα έχει επιβεβαιωθεί η παρουσία του Πέδρο της Μπαρτσελόνα αλλά και του Χεφρέν της Σπόρτινγκ, ενώ και ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Ισπανίας θα είναι και αυτός εκεί.

«Έχουμε καλές συμμετοχές φέτος, με την παρουσία του Βιθέντε ντελ Μπόσκε που δέχτηκε να μας βοηθήσει. Δεν ξεχνάω τον Πέδρο και τον Χεφρέν, αλλά και τους παίκτες της Τενερίφης και του Μαρίνο. Δεν βρήκαν δικαιολογίες για να μην βρεθούν στο γήπεδο στις 26/12. Αυτή τη χρονιά τα έσοδα θα πάνε σε τρία παιδιά, τους Έιντερ, Αϊνάρα και να Χουανίτο, που παλεύουν καθημερινά να βελτιώσουν την υγεία τους και περνούν δύσκολες στιγμές. Δεν πρέπει να μείνουμε με τα χέρια σταυρωμένα, γνωρίζοντας ότι μπορούμε να βοηθήσουμε. Γι’ αυτό θέλω να προσκαλέσω όλον τον κόσμο στο γήπεδο του Αντέγιε στις 26/12, επειδή αυτά τα παιδιά μας χρειάζονται», ανέφερε ο Βιτόλο στην εφημερίδα «deporpress».

Νέα προβλήματα για Πανιώνιο 

5/12/2012

Νέα προβλήματα για Πανιώνιο
Συνεχώς νέα μέτωπα ανοίγονται για τον Πανιώνιο, αφού όπως αναφέρει η εφημερίδα «SportDay», Σκέμπρι και Αντούνες φέρονται να έχουν καταθέσει προσφυγές διεκδικώντας την επιδίκαση των δεδουλευμένων τους.

Μάλιστα, αναμένεται οι υποθέσεις τους να εκδικαστούν την προσεχή Δευτέρα ενώπιον της Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών.

Σε ό,το αφορά το αγωνιστικό σκέλος, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος χρησιμοποίησε βίντεο προκειμένου να δείξει στους παίκτες του τα λάθη τακτικής στα οποία υπέπεσαν στο παιχνίδι της ομάδας της Νέας Σμύρνης κόντρα στον Παναθηναϊκό.



ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου