ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Εκτός προπόνησης ο Περπέρογλου λόγω γρίπης

Εκτός προπόνησης ο Περπέρογλου λόγω γρίπης

Ο Περπέρογλου δεν έλαβε μέρος στην προπόνηση της Τρίτης (4/12), καθώς αντιμετωπίζει στομαχική γρίπη και δεν αισθανόταν καλά. Δεν ανησυχούν στον Πειραιά. Θα παίξει με Τσεντεβίτα.
Δίχως τον Στράτο Περπέρογλου πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας η προπόνηση του Ολυμπιακού την Τρίτη (4/12).
Ο 28χρονος σμολ-φόργουορντ αντιμετωπίζει στομαχική γρίπη και δεν αισθανόταν καλά, με αποτέλεσμα να μην λάβει μέρος στο ξεκίνημα της προετοιμασίας των Πειραιωτών για το ερχόμενο τους παιχνίδι. Οι ερυθρόλευκοι την Πέμπτη (6/12) το απόγευμα (19:30) θα αντιμετωπίσουν την Τσεντεβίτα στην Κροατία για την 9η αγωνιστική της Euroleague.

Παρά την γρίπη που αντιμετωπίζει ο Στράτος Περπέρογλου, από τον Ολυμπιακό καθησυχάζουν τονίζοντας πως δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό, επισημαίνοντας πως ο Έλληνας διεθνής φόργουορντ όχι μόνο θα ακολουθήσει την αποστολή στο Ζάγκρεμπ, αλλά και θα πάρει χρόνο συμμετοχής στην αναμέτρηση κόντρα στην Τσεντεβίτα.

Ο Έισι Λο προπονήθηκε κανονικά μαζί με τους συμπαίκτες του είναι δεδομένη η συμμετοχή του στην δωδεκάδα του Ολυμπιακού για το ματς, ενώ στον Πειραιά θα παραμείνουν οι Δημήτρης Κατσίβελης και Γιώργος Γεωργάκης. Οι ερυθρόλευκοι θα αναχωρήσουν το μεσημέρι της Τετάρτης (5/12) για το Ζάγκρεμπ, στο οποίο θα φτάσουν με πτήση μέσω Βιέννης.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου