ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

Διαφορα απο SUPER LEAGUE 

3/12/2012

Πανόπουλος: «Αποκλειστικά υπεύθυνος είμαι εγώ» 

2/12/2012

Πανόπουλος: «Αποκλειστικά υπεύθυνος είμαι εγώ» 
Την απόλυτη ευθύνη για την κακή εικόνα που παρουσιάζει η SKODA Ξάνθη ανέλαβε ο Χρήστος Πανόπουλος μετά την ισόπαλη αναμέτρηση της Ξάνθης με τον Αστέρα Τρίπολης στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Ο μεγαλομέτοχος της ακριτικής ομάδας τόνισε πως θα κάνει τις κινήσεις που χρειάζονται, ώστε να διορθώσει την κατάσταση και να επιστρέψει η ομάδα στα καλά αποτελέσματα.

«Είναι γνωστό ότι οι επιτυχίες έχουν πολλούς αποδέκτες και οι αποτυχίες συνήθως έναν. Θέλω να σας πω ότι για όλη την κακή εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα δεν φταίνε οι ποδοσφαιριστές ούτε οι προπονητές. Αποκλειστικά υπεύθυνος είμαι εγώ. Θα φροντίσω με συγκεκριμένες κινήσεις να διορθώσω την κατάσταση και να βγάλουμε την ομάδα από αυτή την κατάντια. Έχουμε δύσκολο δρόμο μπροστά μας, αλλά πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε», δήλωσε.

Με ψευτομαγκιές και οπαδιλίκι δεν κάνεις καριέρα

2/12/2012

«Με ψευτομαγκιές και οπαδιλίκι δεν κάνεις καριέρα»
Τα επεισόδια που έγιναν μετά την λήξη του ματς του Άρη με τον Ατρόμητο καταδικάζει η Περιστεριώτικη ΠΑΕ με ανακοίνωση που εξέδωσε. Συγκεκριμένα, ζητά ειρωνικά συγνώμη που έκαναν το λάθος οι ποδοσφαιριστές και πανηγύρισαν το γκολ της ισοφάρισης ενώ συμβουλεύει τους νεαρούς παίκτες των «κιτρίνων» να συγκεντρωθούν στο ποδόσφαιρο γιατί «με «ψευτομαγκιές» και πουλώντας «οπαδιλίκι» δεν θα κάνουν την καριέρα που επιθυμούν», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος:

«Είναι ανεπίτρεπτο στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο του 2012 να κάθονται ποδοσφαιριστές ομάδας Super League ημίγυμνοι στον αγωνιστικό χώρο για περισσότερη από μια ώρα προκειμένου να γλυτώσουν από την αδικαιολόγητη επίθεση των οπαδών του Άρη στα αποδυτήρια του γηπέδου που προκάλεσε τη χρήση χημικών από την Αστυνομία και τελικώς να αποχωρούμε από το γήπεδο σχεδόν δύο ώρες μετά από τη λήξη του αγώνα.

Βέβαια οι «αντικειμενικοί» δημοσιογράφοι της Θεσσαλονίκης, ελάχιστα από αυτά τα πράγματα αντιλήφθησαν παρά μόνο ότι ο Σκόνδρας κοντρόλαρε τη μπάλα με το χέρι το οποίο κανένα τηλεοπτικό ριπλέι δεν τους επιβεβαιώνει αλλά και κανείς δεν είδε το φάουλ του Γιαννιώτα στον Γιαννούλη στο ξεκίνημα της φάσης που προήλθε το γκολ του Άρη.

Θα θέλαμε πάντως να ζητήσουμε συγνώμη από τους φιλάθλους του Άρη και τους διάφορους «περίεργους» που βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο γιατί κάναμε το λάθος να πανηγυρίσουμε το γκολ που πετύχαμε στο τέλος του αγώνα».

*ΥΣΤ:«Θέλουμε να δώσουμε μια συμβουλή στα νεαρά παιδιά του Άρη που ξεκινάνε τώρα την καριέρα τους: Να συγκεντρωθούν μόνο στο ποδόσφαιρο γιατί με «ψευτομαγκιές» και πουλώντας «οπαδιλίκι» δεν θα κάνουν την καριέρα που επιθυμούν».

Αποκατάσταση για να ξεχάσουν 

2/12/2012

Αποκατάσταση για να ξεχάσουν
Μία πρωινή προπόνηση περιλάμβανε το πρόγραμμα της Κυριακής για την Ξάνθη, η οποία θέλει να αφήσει πίσω της την ισοπαλία κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας (1-1).

Παίκτες και τεχνικό επιτελείο συγκεντρώθηκαν με σκοπό να ανασυγκροτηθούν ενόψει της επόμενης αγωνιστικής, στην οποία οι Ακρίτες θα αντιμετωπίσουν τον Άρη.

Ασκήσεις αποκατάστασης ακολούθησαν όσοι αγωνίστηκαν στη χθεσινή αναμέτρηση, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν ασκήσεις με μπάλα.

Μαρκαριάν: «Η πόρτα μου θα είναι πάντα ανοικτή» 

2/12/2012

Μαρκαριάν: «Η πόρτα μου θα είναι πάντα ανοικτή» 
Ανοιχτός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα για να αναλάβει τα ηνία του Παναθηναϊκού παρουσιάστηκε ο Σέρτζιο Μαρκαριάν.

Ο πρώην τεχνικός των «πράσινων» τόνισε πως αν στο μέλλον οι συγκυρίες το επιτρέπουν δεν θα έλεγε όχι σε πρόταση της πράσινης ΠΑΕ.

Ακόμη, ο Μαρκαριάν δήλωσε πως δεν θέλει να αναφερθεί στο συμβάν της Ριζούπολης, αφού δεν θέλει να έχει προβλήματα.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός δήλωσε έκπληκτος για τα οικονομικά προβλήματα της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην εφημερίδα «Ο Τύπος της Κυριακής»:

Για την κατάσταση της Ελλάδας και του ελληνικού πρωταθλήματος:
«Παρακολουθώ, όχι μόνο στο πρωτάθλημα, αλλά και την Ελλάδα γενικότερα, λόγω της οικονομικής κρίσης. Γνωρίζω ότι ο Ολυμπιακός είναι πρώτος και πως ο Παναθηναϊκός απέχει 16 βαθμούς. Όταν είχα αναλάβει την πρώτη φορά, τη σεζόν 2001-2002 ήμασταν 12 βαθμούς πίσω από την ΑΕΚ και καταφέραμε να εκμηδενίσουμε τη διαφορά».

Για το επεισόδιο με τον διαιτητή Ευθυμιάδη:
«Είμαι πιστός Χριστιανός και θεωρώ πως οι άνθρωποι που δεν κάνουν αυτοκριτική δεν βελτιώνουν τη ψυχή τους. Αναγνωρίζω πως η συμπεριφορά μου την προκειμένη στιγμή δεν ήταν η σωστή. Το λάθος μου ήταν ότι νόμιζα ότι είχα τη δύναμη να αποκαταστήσω την αδικία που συντελούνταν. Μετά κατάλαβα ότι ο μόνος που είχε αυτή τη δύναμη ήταν ο Θεός. Ξεπέρασα τον εαυτό μου γιατί ξέχασα ότι ήμουν επαγγελματίας και έγινα οπαδός».

Για το συμβάν της Ριζούπολης:
«Δεν θέλω ούτε να θυμάμαι εκείνη την ημέρα. Είναι η μοναδική ήττα μου στο ελληνικό πρωτάθλημα όπου ήμουν αήττητος για 41αγωνιστικές και ακόμη αναρωτιέμαι τι έγινε και πώς είναι δυνατόν να συνέβη κάτι τέτοιο. Δεν έχω προβλήματα και επειδή δεν θέλω να αποκτήσω, δεν πρόκειται να πω τίποτα αναφορικά με το συγκεκριμένο αγώνα».

Για τα οικονομικά προβλήματα του Παναθηναϊκού:
«Ομολογώ πως δυσκολεύομαι να το συνειδητοποιήσω. Όλες οι μεγάλες ομάδες αντιμετωπίζουν προβλήματα κάποια στιγμή στην ιστορία τους, αλλά πάντα βρίσκουν τρόπο να επανέλθουν δριμύτερες. Το επιβάλλει η φανέλα τους. Εύχομαι το ίδιο και στον Παναθηναϊκό και τους εκπληκτικούς οπαδούς του».

Για το αν θα επέστρεφε:
«Δεν μου έγινε κάποια κρούση τώρα και καλώς έπραξαν, διότι δεν θα άφηνα στη μέση την προσπάθεια που κάνω με την εθνική ομάδα του Περού. Η πόρτα μου θα είναι πάντα ανοιχτή στον Παναθηναϊκό και αν οι συγκυρίες στο μέλλον είναι πιο ευνοϊκές, δεν θα είχα πρόβλημα να συζητήσω αυτό το ενδεχόμενο».

Για τον Χουάν Ραμόν Ρότσα:
«Τον ξέρω καλά τον Χουάν! Όταν είχα αναλάβει για πρώτη φορά με είχε πλησιάσει με μεγάλη ευγένεια και είχε προσφερθεί να με βοηθήσει. Είχαμε κάνει πολλές και εποικοδομητικές συσκέψεις. Τον ευχαριστώ, τρέφω μεγάλη εκτίμηση στο πρόσωπό του και του εύχομαι τα καλύτερα στη νέα αποστολή του».

Χωρίς απουσίες ο ΠΑΣ 

2/12/2012

Χωρίς απουσίες ο ΠΑΣ
Με την πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για τον εκτός έδρα αγώνα με την ΑΕΚ, η οποία μάλιστα θα ρίξει την αυλαία της 13ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Ο τεχνικός των Γιαννιωτών δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα, δεδομένου ότι έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Οι 18 εκλεκτοί του Γιάννη Χριστόπουλου: Φεγκρούς, Ταμπάσης, Ίλιτς, Γιάκος, Νικλητσιώτης, Ντε Βινσέντι, Γεωργίου, Κοροβέσης, Βίλα, Λίλα, Κεϊτά, Τσουκαλάς, Μιχαήλ, Κολοβέτσιος, Τζημόπουλος, Οικονόμου, Πάντος, Αυγενικού.

Η αποστολή του ΠΑΣ θα αναχωρήσει το μεσημέρι της Κυριακής αεροπορικώς για την Αθήνα με αρχηγό αποστολής τον Διευθυντή Ποδοσφαιρικού Τμήματος κ. Δημήτρη Νιαρχάκο.

Φουρτάδο: «Θα έρθει και το γκολ, αλλά πρώτα οι νίκες» 

2/12/2012

Φουρτάδο: «Θα έρθει και το γκολ, αλλά πρώτα οι νίκες»
Βέβαιος πως η αφλογιστία του θα σπάσει, αλλά και πως μπορεί να προσφέρει αγωνιζόμενος ως αριστερός εξτρέμ, θέση που τον καθιερώνει τελευταία ο Έβαλντ Λίνεν, δήλωσε ο Εμίλιο Φουρτάδο μιλώντας στη Nova εν όψει της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα τη Δευτέρα στο ΟΑΚΑ.

Πάντως σημείωσε πως αυτό που προέχει στην παρούσα φάση είναι οι νίκες.

«Σίγουρα ο ΠΑΣ Γιάννενα είναι μια πολύ καλή ομάδα, όπως και οι περισσότερες άλλωστε στη φετινή Super League. Ξέρουμε καλά ότι πρέπει να αρχίσουμε να κάνουμε συνεχόμενες νίκες και να βλέπουμε κάθε ματς ως τελικό και ειδικά στην έδρα μας. Ο ΠΑΣ θα είναι δύσκολος αντίπαλος, αλλά ανεξάρτητα από τον ποιον έχουν απέναντί μας πρέπει η ομάδα να νικάει», ανέφερε ο Φουρτάδο που έχει πετύχει ένα γκολ στο πρωτάθλημα και πρόσθεσε:

«Το πιο σημαντικό είναι να νικήσει η ομάδα, ανεξάρτητα με το ποιος θα πετύχει το γκολ. Ξέρω ότι ήρθα εδώ για να σκοράρω, γνωρίζω πώς να βάζω γκολ και επίσης γνωρίζω ότι επειδή δουλεύω, κάποια στιγμή θα έρθει και το γκολ. Το πιο σημαντικό όμως αυτή τη στιγμή είναι να νικήσει η ομάδα στο επόμενο παιχνίδι».

Για τη χρησιμοποίησή του σε θέση αριστερού μεσοεπιθετικού ο 29χρονος άσος είπε: «Δεν είναι μια άγνωστη θέση για εμένα. Όταν αγωνιζόμουν στα Γιάννενα, είχα παίξει στα άκρα και δεξιά και αριστερά, γι' αυτό και νιώθω ήρεμος σ' αυτή τη θέση. Αν πιστεύει ο προπονητής ότι μπορώ να βοηθήσω, δεν έχω κανένα πρόβλημα να το κάνω».

Τέλος, για τη στάση του κόσμου της ΑΕΚ απέναντι στην ομάδα, ο φορ από το Πράσινο Ακρωτήρι σημείωσε: «Οι οπαδοί θα πρέπει να είναι στο πλευρό όλων των παικτών. Ενδεχομένως δεν έχουν αποδώσει όλοι οι ποδοσφαιριστές τα αναμενόμενα, όμως πρέπει να πιστέψουν σε μας γιατί δουλεύουμε πολύ σκληρά. Δείξαμε άλλωστε και στο ματς κόντρα στη Βέροια ότι μπορούμε να κάνουμε καλές εμφανίσεις και να πάρουμε νίκες, παρά το γεγονός ότι περνάμε μια δύσκολη κατάσταση».

Βράβευσε τον Βέρα ο ΟΦΗ 

2/12/2012

Βράβευσε τον Βέρα ο ΟΦΗ
Την αποθέωση γνώρισε από τους οπαδούς του ΟΦΗ ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Χάιμε Βέρα.

Ο Χιλιανός, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα του συλλόγου για πέντε χρόνια από το 1987 ως το 1992, τιμήθηκε από τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Μάνθο Πουλινάκη για την προσφορά του στους «μελανόλευκους».

Ο «ισχυρός» άνδρας του ΟΦΗ πρόσφερε και μία φανέλα στον Βέρα με το όνομα του Χιλανού μεσοεπιθετικού στο πίσω μέρος της, ενώ στη Θύρα 4, υπήρχε πανό γραμμένο στα ισπανικά το οποίο έγραφε: "Muchas gracias Jaime Vera", δηλαδή, «Ευχαριστούμε πολύ Χάιμε Βέρα».

Αναστόπουλος: «Βρεθήκαμε σε κακή μέρα» 

2/12/2012

Αναστόπουλος: «Βρεθήκαμε σε κακή μέρα»
Μόνο ικανοποιημένος δεν έμεινε από την εικόνα που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανθρακικό στην συνέντευξη Τύπου ο Νίκος Αναστόπουλος.

Ο τεχνικός των Κρητικών τόνισε πως οι παίκτες του ήταν σε κακή ημέρα, με αποτέλεσμα να μην δημιουργήσουν πολλές φάσεις μπροστά από την εστία των φιλοξενούμενων.

Ωστόσο, ο «Αναστό» υπογράμμισε πως αυτός ο βαθμός απέναντι στην ομάδα της Κομοτηνής, ίσως να αποδειχτεί «χρυσός» στην συνέχεια του πρωταθλήματος.

«Δεν καταφέραμε να πάρουμε ένα παιχνίδι, το οποίο θα μας έδινε βαθμολογική ώθηση, αλλά και ψυχολογική, αφού βρεθήκαμε σε κακή μέρα. Έτσι, όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι το θετικό στοιχείο ήταν ότι δεν τα παρατήσαμε. Αυτός ο βαθμός ,ίσως, αποδειχθεί “χρυσός”. Βέβαια, αν και δεν είχαμε τις κλασικές ευκαιρίες δεν ήμασταν τόσο κακοί, προκειμένου να μείνουμε πίσω στο σκορ. Πλέον θα προσπαθήσουμε να πάρουμε στα επόμενα παιχνίδια ό,τι δεν πήραμε στο σημερινό. Στο πρωτάθλημα με μια νίκη “ψηλώνεις”, ενώ με μια τρίτη ήττα αν κάναμε σήμερα, θα πηγαίναμε πίσω. Πλέον κοιτάμε το επόμενο ματς με τον Ατρόμητο», τα λόγια του Νίκου Αναστόπουλου στην συνέντευξη Τύπου.

«Αν έπρεπε κάποιος να κερδίσει αυτοί ήμασταν εμείς» 

2/12/2012

«Αν έπρεπε κάποιος να κερδίσει αυτοί ήμασταν εμείς»
Ναι μεν ο Παύλος Δερμιτζάκης ήταν ευχαριστημένος από την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του Πανθρακικού στο ματς με τον ΟΦΗ, ωστόσο έμεινε η πικρία στον προπονητή των νεοφώτιστών, καθώς χάθηκαν οι τρεις βαθμοί στο τέλος.

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε ότι η ομάδα της Κομοτηνής είχε να αντιμετωπίσει δύο αντιπάλους, καθώς πέραν των Κρητικών, η κούραση των παικτών του από τα συνεχή παιχνίδια ήταν έκδηλη.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Παύλος Δερμιτζάκης στη συνέντευξη Τύπου:

«Αισθάνομαι χαρούμενα γιατί νιώθω ότι βρίσκομαι σε ένα οικείο περιβάλλον γιατί το Ηράκλειο είναι δεύτερη πατρίδα μου. Σήμερα είχαμε να αντιμετωπίσουμε δύο αντιπάλους. Ο ένας ήταν ο ΟΦΗ που ήθελε τη νίκη, προερχόταν από αρνητικά αποτελέσματα και ο άλλος η κόπωση. Μέσα σε μια εβδομάδα είχαμε ένα 24ωρο λιγότερο. Στην κατάσταση των ποδοσφαιριστών είναι σαν την μέρα με τη νύχτα», ανέφερε αρχικά ο κόουτς του Πανθρακικού και συνέχισε:

«Έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Περιορίσαμε τα ατού των παικτών του ΟΦΗ αλλά και επιθετικά προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε δύσκολες καταστάσεις. Σίγουρα, σε πονάει όταν δέχεσαι την ισοφάριση στις καθυστερήσεις. Αν έπρεπε κάποιος να κερδίσει αυτοί ήμασταν εμείς. Πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά στη συνέχεια».

Τέλος, ο Δερμιτζάκης σχολίασε: «Ο ΟΦΗ είναι μια καλή ομάδα, άσχετα αν έχει κάνει μια κοιλιά. Έχει τους παίκτες, την ποιότητα και το ‘Γεντί Κουλέ’ και πιστεύω ότι θα πετύχει τον στόχο της παραμονής στην κατηγορία».Την τέταρτη συνεχόμενη νίκη τους πέτυχαν τα… παλικάρια του Λεβαδειακού με το 2-0 επί της Κέρκυρας και δείχνουν πως έχουν μπει για τα καλά στο δρόμο των επιτυχιών στη φετινή Σούπερ Λίγκα.

Super League: αποτελεσματα 13ης αγωνιστικης (videos)

2/12/2012

Βρήκαν το δρόμο τους τα παλικάρια
Την τέταρτη συνεχόμενη νίκη τους πέτυχαν τα… παλικάρια του Λεβαδειακού με το 2-0 επί της Κέρκυρας και δείχνουν πως έχουν μπει για τα καλά στο δρόμο των επιτυχιών στη φετινή Σούπερ Λίγκα.

Αντίθετα, δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση ΟΦΗ-Πανθρακικός με το 1-1 να «σφραγίζει» τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων.

Στη Βέροια, η τοπική ομάδα ήρθε ισόπαλη 0-0 με τον ΠΑΟΚ, ενώ η αναμέτρηση του Πανιωνίου με τον Παναθηναϊκό έληξε με νικητές τους «πράσινους» με σκορ 2-1.

Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται τη Δευτέρα με την αναμέτρηση ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναλυτικά η 13η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας

Κυριακή, 2/12

ΟΦΗ-Πανθρακικός 1-1

Σε ένα ματς χωρίς πολλές φάσεις, ΟΦΗ και Πανθρακικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με πέναλτι του Βαϊρουά (53’) αλλά η υποχώρηση στη συνέχεια της ομάδας της Κομοτηνής, επέτρεψε στους Κρητικούς να πιέσουν και να φτάσουν στην ισοφάριση με τον Περογαμβράκη στο 90ο λεπτό.

Βέροια-ΠΑΟΚ 0-0

Η Βέροια έχασε ευκαιρίες, έχασε πέναλτι με τον Καλτσά, όμως ο ΠΑΟΚ, ο οποίος αγωνιζόταν με δέκα παίκτες από το 36’ και είχε τον Γλύκο σε πολύ καλή μέρα έφυγε με το 0-0 και τον ένα πόντο στο σακούλι από την Ημαθία και συνεχίζει να βρίσκεται στη δεύτερη θέση της Σούπερ Λίγκας. Έναν βαθμό πάνω από τους Αρκάδες, η ομάδα του Γιώργου Δώνη. Μέτριος ο ρυθμός σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο, ο οποίος δυσκόλευε κάθε προσπάθεια των παικτών, με την Βέροια να πατάει πιο σταθερά και να φτάνει πιο κοντά στη νίκη.

Λεβαδειακός-Κέρκυρα 2-0

Από την αρχή του πρωταθλήματος ο Λεβαδειακός έδειχνε ότι ήταν μία καλή ομάδα, η οποία, όμως, δεν ήταν καθόλου αποτελεσματική. Πλέον, όμως, οι Βοιωτοί δείχνουν ότι έχουν βρει το… κόλπο, καθώς μετά και την εντός έδρας νίκη τους 2-0 επί της Κέρκυρας για την 13η αγωνιστική, έφτασαν τις τέσσερις συνεχόμενες στο πρωτάθλημα.


Πανιώνιος-Παναθηναϊκός 1-2

Καλώς τον Παναθηναϊκό!

Με οκτώ Έλληνες στην ενδεκάδα, έναν Πετρόπουλο που πετούσε φωτιές κι έναν Βύντρα που εξαπέλυε κεραυνούς, οι «πράσινοι» επικράτησαν 2-1 του Πανιωνίου. Τα όμορφα γκολ του πρώτου μέρους (25’, 28’) επιβεβαίωσαν την πρόθεση της ομάδας του Ρότσα να… επιστρέψει δυναμικά και την έστειλαν με εξαιρετική ψυχολογία στα μεγάλα ματς με Τότεναμ και Ολυμπιακό. Άργησαν να πάρουν μπροστά οι «κυανέρυθροι», που δεν κατάφεραν τίποτα παραπάνω από το να προσθέσουν σασπένς στο τέλος μειώνοντας με τον Ντούνη (78’).

Σάββατο, 1/12

Άρης-Ατρόμητος 1-1

Παρόλο που έπαιζε με δέκα παίκτες από το 44’ (λόγω αποβολής του Ταυλαρίδη) ο Ατρόμητος ισοφάρισε με τον αρχηγό του στο 89’ και απέδρασε με το 1-1 από το «Κλεάνθης Βικελίδης»! Η σταδιακή οπισθοχώρηση μετά το γκολ του Σουνά (15’) πληρώθηκε ακριβά από τον Άρη, που φωνάζει για χέρι στη φάση της ισοφάρισης. Δεν μπόρεσε να χαρεί το πρώτο του γκολ στη Σούπερ Λίγκα ο 18χρονος σκόρερ των γηπεδούχων, που έπαιζαν υπό το βλέμμα του νέου τους τεχνικού, Λούκας Αλκαράθ.

Ξάνθη-Αστέρας Τρίπολης 1-1

Είχε πολλά προβλήματα, λόγω των απουσιών βασικών παικτών της ομάδας. Βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 2ο λεπτό στην έδρα της Ξάνθης. Έμεινε με δέκα παίκτες στο 68’, λόγω της κόκκινης που δέχτηκε ο Ουσέρο. Κι όμως, αυτός ο Αστέρας Τρίπολης δείχνει ότι δεν… μασάει πουθενά και παρά τις αντιξοότητες κατάφερε στα Πηγάδια για την 13η αγωνιστική να πάρει την ισοπαλία με σκορ 1-1. Οι Ακρίτες πλήρωσαν την πρωτοβουλία των κινήσεων που έδωσαν στους φιλοξενούμενους και δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη.

Ολυμπιακός-Πλατανιάς 2-1

Ο Ολυμπιακός μπορεί να επικράτησε με σκορ 2-1 του Πλατανιά, για τη 13η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, ωστόσο δεν ικανοποίησε –για άλλη μία φορά- τους φίλους του που βρέθηκαν στο Καραϊσκάκη, με εκείνους να ελπίζουν ό,τι θα δουν τα… καλύτερα κόντρα σε Άρσεναλ και Παναθηναϊκό που ακολουθούν. Καλοί μόνο για ένα ημίχρονο οι «ερυθρόλευκοι» με αρκετές χαμένες ευκαιρίες, με τους Φουστέρ και Μήτρογλου να μην αξιοποιούν τα… δώρα που τους προσέφερε ο Ιμπαγάσα.

Δευτέρα, 3/12

ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα (19:30, NovaSports 2)

Μ-ΠΑΣ και δει άσπρη μέρα! Πάνω που πίστεψε ότι θα πάρει τα πάνω της μετά την τεσσάρα στη Βέροια, η ΑΕΚ έκανε πισωγύρισμα με τον Λεβαδειακό. Και μαζί με το ματς, έχασε και την ευκαιρία να βγει έπειτα από καιρό απ’ τη ζώνη. Η τρίτη φετινή νίκη της όμως δεν μοιάζει μόνο απαραίτητη. Αλλά και δύσκολη υπόθεση απέναντι σ’ έναν «Άγιαξ της Ηπείρου» που τα πάει… καλύτερα απ’ τον κανονικό, έχει τρεις σερί νίκες και απόσταση αναπνοής απ’ τα πλέι-οφ!

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Στυλιάρας (Αιτ/νίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Τουμπακάρης (Αθηνών), Κοντιζάς (Πειραιά)

ΓΗΠΕΔΟ:

Η επόμενη αγωνιστική (14η)

Σάββατο, 8/12

Κέρκυρα-ΠΑΣ Γιάννινα (17:15)
ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός (17:15)
Ατρόμητος-ΟΦΗ (19:30)

Κυριακή, 9/12

Πλατανιάς-Βέροια (15:00)
SKODA Ξάνθη-Πανιώνιος (17:15)
Αστέρας Τρίπολης-Άρης (17:15)
Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός (19:30)

Δευτέρα, 10/12

Πανθρακικός-ΑΕΚ (19:30)

Γουναρίδης: «Να πάρουμε κάτι καλό με τον Ατρόμητο» 

2/12/2012

Γουναρίδης: «Να πάρουμε κάτι καλό με τον Ατρόμητο»
Απογοητευμένος από την ισοπαλία (1-1) κόντρα στον Πανθρακικό, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Στέφανος Γουναρίδης.

Ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ υπογράμμισε πως πλέον όλοι στις τάξεις της ομάδας στρέφουν το βλέμμα τους στο επόμενο εκτός έδρας ματς με τον Ατρόμητο, προκειμένου ο σύλλογος του Ηρακλείου να φύγει από το Περιστέρι με ένα θετικό αποτέλεσμα.

«Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δεχθήκαμε ένα γκολ από πέναλτι και προσπαθήσαμε να γυρίσουμε το ματς. Σκοράραμε και τουλάχιστον πήραμε το βαθμό. Θέλαμε τη νίκη και δεν είμαστε ευχαριστημένοι. Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι να πάρουμε κάτι καλό με τον Ατρόμητο», είπε ο νεαρός τερματοφύλακας των Κρητικών.

Βιτώρος: «Δεν ξέρω τι φταίει» 

2/12/2012

Βιτώρος: «Δεν ξέρω τι φταίει»
Απογοητευμένος από την εικόνα που έχει παρουσιάσει ο ΟΦΗ στα τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Γιάννης Βιτώρος.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής των Κρητικών τόνισε πως δεν γνωρίζει τι φταίει και η ομάδα του Ηρακλείου δεν μπορεί να παίξει καλά.

«Δεν παίξαμε καλά και στα προηγούμενα παιχνίδια, αν εξαιρέσουμε αυτό με τον Λεβαδειακό. Δεν ξέρω τι φταίει και παρουσιάζουμε αυτήν την εικόνα, όμως πιστεύω ότι θα βρούμε τον εαυτό μας και θα παρουσιαστούμε όπως πρέπει στα επόμενα παιχνίδια», είπε ο νεαρός μέσος των Κρητικών.

Γιαούρτι στον Χατζηχρήστο 

2/12/2012

Γιαούρτι στον Χατζηχρήστο 
Επεισόδιο απ’ αυτά που δεν τιμούν το όνομα της ΑΕΚ -το οποίο υποτίθεται ότι υπερασπίζονται- σημειώθηκε στη Γενική Συνέλευση της Ερασιτεχνικής.

Ένα από τα μέλη του σωματείου (και παλιό στέλεχος της ORIGINAL) επιτέθηκε φραστικά εναντίον του Δημήτρη Χατζηχρήστου, ενώ του πέταξε κι ένα γιαούρτι όταν εκείνος ανέβηκε στο βήμα.

Πριν επέμβουν, δε, οι ψυχραιμότεροι τον κάλεσε να φύγει, χαρακτηρίζοντάς τον «αιτία όλου του κακού στην ΑΕΚ». Ο ίδιος ο ηγέτης των οργανωμένων οπαδών, από την πλευρά του, δεν θέλησε να δώσει παραπάνω έκταση αποδίδοντας το κίνητρο του μέλους της Ερασιτεχνικής «σε μια κόντρα από τα παλιά που υπάρχει σε προσωπικό επίπεδο».

Όσον αφορά στα σοβαρά θέματα, στη Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στο «Παγκόσμιο Πολιτιστικό Ίδρυμα Ελληνισμού της Διασποράς» στη Νέα Φιλαδέλφεια ψηφίστηκαν ομόφωνα τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, που ήταν τα εξής:

-Επικύρωση Πρακτικών Γενικής Συνέλευσης της 26ης Ιουνίου 2011.
-Ανακήρυξη νέων μελών με δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι.
-Έγκριση Διοικητικού Απολογισμού χρήσεως 01/01/2011 - 31/12/2011.
-Έγκριση Ταμειακού Απολογισμού χρήσεως 01/01/2011 - 31/12/2011.
-Έγκριση έκθεσης εξελεγκτικής επιτροπής χρήσεως 01/01/2011 - 31/12/2011
-Απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. εκ της διαχειρίσεως 01/01/2011-31/12/2011.

Κατά τ’ άλλα η συζήτηση περιστράφηκε, όπως αναμενόταν, γύρω από το θέμα του γηπέδου. Αφού ακούστηκαν λοιπόν πολλές γνώμες, έγινε σαφές από τη διοίκηση της Ερασιτεχνικής (που εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο Κώστα Παπαδημητρίου, τον Γενικό Γραμματέα, Κώστα Κωλέττη, τα υπόλοιπα μέλη και τους εφόρους) ότι οποιασδήποτε μορφής βοήθεια για την ανέγερσή του ασφαλώς και είναι ευπρόσδεκτη.

Η… πρώτη φορά του Ανέστη Αγρίτη 

2/12/2012

Η… πρώτη φορά του Ανέστη Αγρίτη
Θα τη θυμάται για καιρό τη σημερινή ημέρα ο Ανέστης Αγρίτης, όχι όμως για κανέναν καλό λόγο.

Ο επιθετικός της Κέρκυρας αποβλήθηκε στην ήττα της ομάδας με σκορ 2-0 από τον Λεβαδειακό και αυτή ήταν η πρώτη φορά στην καριέρα του που είδε διαιτητή να του βγάζει κόκκινη κάρτα.

Ο 31 ετών ποδοσφαιριστής έχει φάει με το… κουτάλι τα γήπεδα, όχι μόνο στην Ελλάδα όπου έχει αγωνιστεί σε Α’ και Β’ Εθνική, αλλά και στη Β’ Γερμανίας, ενώ με τη φανέλα του Αιγάλεω έπαιξε και στο Κύπελλο UEFA χωρίς ποτέ να αποβληθεί.

Μετά από 366 παιχνίδια όμως, το σερί του έφτασε στο τέλος του με άδοξο τρόπο, αφού σε μια διεκδίκηση της μπάλας χρησιμοποίησε τον αγκώνα του και αντίκρισε την κόκκινη κάρτα.

«Καθαρή αλλοίωση αποτελέσματος»! 

2/12/2012

«Καθαρή αλλοίωση αποτελέσματος»!
Καυστική ανακοίνωση για τη διαιτησία του αγώνα με τον Ατρόμητο, εξέδωσε η ΠΑΕ Άρης.

Οι «κίτρινοι» τονίζουν πως έγινε ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος, καθώς ο Σκόνδρας ισοφάρισε με το χέρι και ζητούν την παραδειγματική τιμωρία του Δασκαλόπουλου.

Παράλληλα, οι Θεσσαλονικείς απάντησαν με ειρωνικό τρόπο στις... συμβουλές των Περιστεριωτών προς τους ποδοσφαιριστές του Άρη. «Προφανώς για σας μετράει πρωτίστως η «ψευτομαγκιά» και το «οπαδιλίκι», προκειμένου να χρίσετε κάποιον αρχηγό στην ομάδα σας».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Άρη:

«Σε προηγούμενα παιχνίδια υπήρξε αλλοίωση συνθηκών αγώνα και κατ’ επέκταση αποτελέσματος με τα ανύπαρκτα πέναλτι που σφυρίχτηκαν σε βάρος της ομάδας μας, καθώς και τις κόκκινες κάρτες-φάντασμα που δόθηκαν σε ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ.

Στον αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο υπήρξε ΚΑΘΑΡΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ, εκθέτοντας ανεπανόρθωτα αφενός τον Δασκαλόπουλο, ο οποίος δεν… είδε το πεντακάθαρο χέρι που έκανε ο Σκόνδρας στο κοντρόλ πριν στείλει την μπάλα στα δίχτυα και αφετέρου τον επίσημο Ατρόμητο, που βιάστηκε να πάρει θέση για την επίμαχη φάση.

Αδιάψευστος μάρτυρας της… σφαγής είναι το βίντεο που ανέβηκε στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ ΑΡΗΣ στο Facebook και στο Twitter.

Ως ΠΑΕ Άρης ζητάμε την παραδειγματική τιμωρία από τα αρμόδια όργανα του ανεπιθύμητου για μας Δασκαλόπουλου.

Υ.Γ.: Κύριοι, της ΠΑΕ Ατρόμητος τα περί… νουθεσιών προς τους νεαρούς ποδοσφαιριστές μας, πρωταθλητές Ελλάδας με την Κ-20 και Κ-17 –τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου για το ήθος τους- σας τα επιστρέφουμε για τους παίκτες της δικής σας ομάδας, οι οποίοι με ειρωνικό και προκλητικό τρόπο πανηγύρισαν το αντικανονικό γκολ της ισοφάρισης, καθώς και για τους ανθρώπους του πάγκου της ομάδας σας, οι οποίοι συνεχώς προκαλούσαν τον κόσμο του Άρη.

Υ.Γ.1: Κύριοι, της ΠΑΕ Ατρόμητος θα πρέπει να γνωρίζετε ότι στον Άρη μαθαίνουμε τα παιδιά να παίζουν σωστό ποδόσφαιρο και για αυτό κατέκτησαν πανάξια και με το σπαθί τους τα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ Άρης δύο συνεχόμενες χρονιές τον τίτλο του Πρωταθλητή Ελλάδας και όχι για να πετυχαίνουν γκολ με το χέρι και μετά να προκαλούν τον κόσμο με τον πανηγυρισμό τους.

Υ. Γ.2: Προφανώς για σας μετράει πρωτίστως η «ψευτομαγκιά» και το «οπαδιλίκι», προκειμένου να χρίσετε κάποιον αρχηγό στην ομάδα σας.

Υ.Γ.3: Καλούμε όλο τον κόσμο του ΑΡΗ, βλέποντας ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ, σε επαγρύπνηση, ενότητα και συσπείρωση γύρω από την ομάδα μας, γιατί μόνο έτσι θα πετύχουμε τους στόχους μας».

Δώνης: «Μας στερούν πράγματα οι πολλές αποβολές» 

2/12/2012

Δώνης: «Μας στερούν πράγματα οι πολλές αποβολές» 
Στον κακό αγωνιστικό χώρο αλλά και στο γεγονός ότι το παιχνίδι πήγε στη δύναμη, στάθηκε με δηλώσεις του ο Γιώργος Δώνης μετά το τέλος της αναμέτρησης της Βέροιας με τον ΠΑΟΚ και την ισοπαλία 0-0.

Ο τεχνικός του «δικέφαλου του Βορρά» τόνισε επίσης την ανάγκη απόκτησης ενός κεντρικού αμυντικού, ενώ θεωρεί ότι οι πολλές κόκκινες που δέχεται η ομάδα του της στερεί πράγματα από το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Δώνης:

«Υπάρχουν διάφορα μέρη για να χωρίσουμε τον αγώνα. Το πρώτο ήταν πολύ καλό. Είχαμε τρεις ευκαιρίες που θα μπορούσαμε να προηγηθούμε. Στη συνέχεια κάναμε σοβαρά λάθη στην άμυνά μας, δώσαμε δύο ευκαιρίες στη Βέροια και άλλαξαν οι ισορροπίες στο 35ο λεπτό. Ο αγώνας ήταν δύσκολος και λόγω του αγωνιστικού χώρου και μπορώ να πω ότι οι γηπεδικές συνθήκες ήταν εναντίον της ομάδας μας. Προσπαθήσαμε πολύ στο δεύτερο ημίχρονο, δείχναμε στο γήπεδο ότι ήμασταν σε καλή μέρα, αλλά όταν το γήπεδο είναι έτσι όπως ήταν και με παίκτη λιγότερο, το ματς πάει στη δύναμη. Εκεί κρίθηκε το παιχνίδι», ήταν αρχικά τα λόγια του Δώνη για το παιχνίδι.

Για τη νοοτροπία της ομάδας του, είπε: «Πρέπει να διατηρούμε την ίδια δυναμική, ανάλογα με το ποιος σφυρίζει, με το πόσο κόσμο έχει το γήπεδο κ.ο.κ.. Αυτή είναι σωστή νοοτροπία. Δεν κρύβουμε ότι υπάρχει απογοήτευση σε κάποια πράγματα, π.χ. είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που συμβαίνουν τόσες αποβολές. Αυτό το γεγονός μας στερεί πολλά πράγματα στην πορεία του πρωταθλήματος».

Όσον αφορά το πρόβλημα στην άμυνα, αλλά και τις μεταγραφές γενικότερα, σχολίασε: «Η ομάδα θα πρέπει να αγοράσει στόπερ. Θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα. Δεν είναι σωστό να λέμε ότι είπε ο Δώνης πως φταίνε τα στόπερ. Βλέπουμε, όμως, ότι δεν βελτιωνόμαστε σε κάποια πράγματα. Χρειαζόμαστε έναν πολύ καλό παίκτη με προσωπικότητα να πλαισιώσει τον Κατσικά. Αν το καταφέρουμε τώρα έχει καλώς, ειδάλλως θα το κάνουμε το καλοκαίρι. Είναι λάθος να μπούμε σε διαδικασία μεταγραφολογίας. Είμαστε εμείς που θα πάρουμε τις αποφάσεις, έχουμε αξιολογήσει την ομάδα, σε κάποια πράγματα πρέπει να βελτιωθούμε και υπάρχει μία συνεχόμενη πορεία. Θα λειτουργούμε με γνώμονα ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να γίνεται καλύτερος από μεταγραφική περίοδο σε μεταγραφική περίοδο».

Τέλος αναφορικά με την Βέροια, είπε: «Η Βέροια είναι μία ομάδα με παίκτες που έχουν φυσικό ταλέντο. Η άποψή μου για τη Βέροια είναι ότι έχει ταλέντο, αλλά μέχρι σήμερα δεν ήταν οργανωμένη. Θα μπορούσε να είναι παραπάνω στη βαθμολογία».

Ξανάγινε… «Πετρογκόλ»! 

2/12/2012

Ξανάγινε… «Πετρογκόλ»!
Φαίνεται πως γουστάρει κυανέρυθρα ο Αντώνης Πετρόπουλος, που κατάφερε κόντρα στον Πανιώνιο να βρει μετά από καιρό να βρει δίχτυα.

Τελευταία φορά που σκόραρε ο επιθετικός του Παναθηναϊκού –εντελώς συμπτωματικά- ήταν ξανά εναντίον της ομάδας της Νέας Σμύρνης.

Συγκεκριμένα ο Πετρόπουλος είχε πανηγυρίσει τελευταία φορά δικό του γκολ στις 8 Απριλίου 2012, σε ματς για την 28η αγωνιστική. Μάλιστα σε εκείνο το ματς ξανά απέναντι στον Πανιώνιο, ο Έλληνας σέντερ φορ δεν είχε πετύχει ένα, αλλά δύο τέρματα.

Από εκείνο το βράδυ έπαιξε σε 14 αγώνες (τέσσερις ως βασικός και δέκα πέρασε ως αλλαγή) χωρίς να σκοράρει.

Καλαϊτζίδης: «Μας αδικεί το αποτέλεσμα» 

2/12/2012

Καλαϊτζίδης: «Μας αδικεί το αποτέλεσμα»
Στις πολλές ευκαιρίες που έχασε η Βέροια στάθηκε ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ.

Ο προπονητής της «βασίλισσας του Βορρά» θεωρεί ότι η ομάδα του αδικείται από την ισοπαλία 0-0, καθώς ήταν καλύτερη από τον αντίπαλό της.

Ωστόσο, τόνισε ότι θα τον προβλημάτιζε περισσότερο αν δεν γινόντουσαν αυτές οι ευκαιρίες, παρά το ότι χάθηκαν.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Καλαϊτζίδης:

«Αμυντικά για πρώτη φορά λειτούργησε καλά η ομάδα. Επιθετικά είχαμε πολλές ευκαιρίες. Εχω καταγράψει τρεις φάσεις τετ ατ τετ, τρεις φορές βγάλανε πάνω από την γραμμή οι αντίπαλοι την μπάλα, είχαμε και ένα πέναλτι. Δεν θυμάμαι να έχει γίνει ξανά αυτό σε άλλο αγώνα της Βέροιας. Περισσότερο θα με στενοχωρούσε αν δεν δημιουργούσαμε αυτές τις προυποθέσεις για γκολ παρά το ότι τις χάσαμε. Η σημερινή Βέροια αδικείται από το αποτέλεσμα, πρέπει να δούμε την συνέχεια. Ηταν εξαιρετική η ατμόσφαιρα, θεωρώ πως δεν υπήρξαν ακρότητες και αυτό είναι ένα μήνυμα προς όλους, γιατί είναι καλό για το ποδόσφαιρο να υπάρχουν οπαδοί και των δύο ομάδων. Ευχαριστώ τους φίλους της ομάδας μας, τους θέλουμε δίπλα κοντά μας για να απομακρυνθούμε από την ζώνη και να παραμείνουμε στη κατηγορία. Καλή συνέχεια στον ΠΑΟΚ», ήταν αρχικά τα λόγια του.

Όσον αφορά τις ευκαιρίες που έχασε η Βέροια, σχολίασε: «Στο τετ α τετ του Ολαιτάν δεν έχει παίξει ρόλο ο τερματοφύλακας, ούτε στο τετ α τετ ο Ιωάννου γιατί πήγε η μπάλα πάνω του. Για μένα είναι άγνωστη δουλειά το άγχος. Ο Ιωάννου όλα αυτά τα χρόνια ήταν σκόρερ, γι' αυτό τον ήθελα στην ομάδα. Ο Μπαργκάν και ο Κόστλι είναι επίσης καλοί παίκτες, οι ευκαιρίες έχουν να κάνουν με την ετοιμότητα των παικτών εκείνη την στιγμή της εκτέλεσης».

Αναφορικά με την εικόνα της ομάδας του, αλλά και το χαμένο πέναλτι, είπε: «Παίζει πολύ σημαντικό ρόλο είναι η παρουσία των παλιών παικτών που συνεργάστηκα. Και οι ίδιοι οι παίκτες αυτοί προσπαθούν να πιέσουν τους άλλους να ακολουθήσουν αυτά που δουλεύουμε. Ο Καλτσάς και ο Καφές εκτελούν καλύτερα τα πέναλτι, αυτοί οι δύο είχαν την επιλογή ποιος θα εκτελέσει».

«Πρόβλημα τα τρία ματς χωρίς νίκη» 

2/12/2012

«Πρόβλημα τα τρία ματς χωρίς νίκη»
Όταν είσαι ο ΠΑΟΚ και για τρίτο σερί παιχνίδι αγνοείς τη νίκη, τότε έχεις πρόβλημα, όπως τόνισε ο Κώστας Σταφυλίδης μετά την ισοπαλία με τη Βέροια.

Σύμφωνα με τον αμυντικό του «Δικέφαλου του βορρά» ο κακός αγωνιστικός χώρος του γηπέδου δυσκόλεψε πάρα πολύ τις προσπάθειες των συμπαικτών του.

«Ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου δεν άφησε ούτε εμάς, ούτε τον αντίπαλο μας να παίξουμε όπως θα θέλαμε. Για εμάς έγινε πιο δύσκολο από τη στιγμή που μείναμε με δέκα παίκτες», τόνισε αρχικά ο διεθνής μπακ και πρόσθεσε για την αλλαγή θέσης:

«Οι εντολές που μου έδωσε ο προπονητής ήταν να είμαι κοντά στον Κουμάλο και να βγαίνω πρώτος στη μπάλα».

Όσον αφορά τη συνέχεια, ο Σταφυλίδης, είπε: «Σίγουρα είναι ένα πρόβλημα για τον ΠΑΟΚ, να μένει τρία συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς νίκη. Συνεχίζουμε».

Να προσέξει τα… «κάστρο» του 

2/12/2012

Να προσέξει τα… «κάστρο» του
Αυτός είναι ο στόχος του Αστέρα. Οι Αρκάδες έχουν το απόλυτο στην έδρα τους και αυτό θέλουν να διατηρήσουν και στην αναμέτρηση με τον Άρη για την 14η αγωνιστική. Εκεί, έχει στραφεί το ενδιαφέρον από την Κυριακή κιόλας, με το χαλάρωμα όσων έπαιξαν στην Ξάνθη.

Εκεί η ομάδα είχε μια μέτρια παρουσία, προσπάθησε, αγωνίστηκε για αρκετό διάστημα με δέκα παίκτες και έδειξε πως ακόμα και σε μια κακή μέρα δεν φεύγει ηττημένη από το γήπεδο.

Το παιχνίδι με την Ξάνθη, είναι ήδη στο παρελθόν για τον Αστέρα. Ο Σάκης Τσιώλης και οι παίκτες του θέλουν να συνεχίσουν το απόλυτο και σε αυτή τους την προσπάθεια δεν θα βρίσκεται ο Φερνάντο Ουσέρο. Η κόκκινη στην Ξάνθη, τον αναγκάζει να μην αγωνιστεί σε αυτό το παιχνίδι, ενώ θα επιστρέψουν οι Σανκαρέ και Περόνε, οι οποίοι εξέτισαν τις ποινές τους.

Τέλος, μέσα στην εβδομάδα αυτή, θα φανεί τι θα γίνει και με τους τραυματίες Μπαρτολίνι, Κουρμπέλη και Πιπίνη.

Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός έδωσε ρεπό για την Δευτέρα σε όλους τους ποδοσφαιριστές και ουσιαστικά η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Άρη, θα ξεκινήσει το πρωί της Τρίτης.

Τέλος ο Κωστένογλου 

2/12/2012

Τέλος ο Κωστένογλου 
Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Ξάνθης αποτελεί από το βράδυ της Κυριακής ο Νίκος Κωστένογλου. Ο έμπειρος τεχνικός δεν κατάφερε να βγάλει την ακριτική ομάδα από την δύσκολη θέση στην οποία βρισκόταν, όταν αντικατέστησε τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Μάλιστα, αυτή η λύση της συνεργασίας έρχεται μια μέρα μετά την ανακοίνωση από τον μεγαλομέτοχο του συλλόγου κ. Πανόπουλο, ο οποίος ανέλαβε την ευθύνη για την ισοπαλία με τον Αστέρα Τρίπολης. Πλέον, από την Δευτέρα η Ξάνθη βρίσκεται σε αναζήτηση νέου τεχνικού χωρίς ακόμα να έχουν γίνει γνωστά ονόματα.

Η ανακοίνωση: «Η Π.Α.Ε. SKODA ΞΑΝΘΗ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον Νίκο Κωστένογλου».

Καλτσάς: «Δεν αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες μας» 

2/12/2012

Καλτσάς: «Δεν αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες μας»
Απογοητευμένος με την ισοπαλία (0-0) κόντρα στον ΠΑΟΚ, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Νίκος Καλτσάς, καθώς τόσο εκείνος όσο και οι συμπαίκτες του έχασαν αρκετές ευκαιρίες, προκειμένου να πετύχουν ένα τέρμα κόντρα στον «δικέφαλο του Βορρά» και να πάρουν τη νίκη.

Μάλιστα, ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Βέροιας μίλησε για το πέναλτι που εκτέλεσε και κατέληξε άουτ.

«Είχαμε ευκαιρίες στο ματς τις οποίες δεν μπορέσαμε να αξιοποιήσουμε όταν ακόμα το αποτέλεσμα ήταν στο 0-0. Δεν μπορώ να πω κάτι, σε ό,τι με αφορά τη γωνία που διάλεξα στο πέναλτι. Έτυχε να πάει άουτ. Κρατάμε το πολύ καλό μας παιχνίδι που μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά και να εκπληρώσουμε τους στόχους της ομάδας», ήταν τα λόγια του ποδοσφαιριστή της «βασίλισσας του Βορρα» μετά την αναμέτρηση.

Αυλωνίτης: «Ψηλά το κεφάλι και στις στραβές» 

2/12/2012

Αυλωνίτης: «Ψηλά το κεφάλι και στις στραβές»
Στο κακό ξεκίνημα του Πανιωνίου στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στάθηκε ο Τάσος Αυλωνίτης.

Ο νεαρός παίκτης των «κυανέρυθρων» υπογράμμισε πως στόχος της ομάδας παραμένει η παραμονή, ενώ τόνισε πως πλέον όλοι στις τάξεις του συλλόγου στρέφουν την προσοχή στο ματς με την Ξάνθη.

«Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε στο ξεκίνημα, δεχθήκαμε δύο γκολ και το έργο μας έγινε πολύ δύσκολο. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, αλλά μειώσαμε αργά και τελικά δεν καταφέραμε να φτάσουμε στο 2-2. Έχουμε πει πολλές φορές ότι στόχος παραμένει η παραμονή. Κοιτάζουμε πλέον το παιχνίδι με την Ξάνθη. Πρέπει να κρατάμε ψηλά το κεφάλι και στις στραβές», τα λόγια του ποδοσφαιριστή του Πανιώνιου, μετά τη λήξη του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Ρότσα: «Να γράψουμε ιστορία» 

2/12/2012

Ρότσα: «Να γράψουμε ιστορία»
Το είχε πει σχεδόν από την πρώτη μέρα που ανέλαβε τον Παναθηναϊκό. Εκείνο τον Παναθηναϊκό που άφησε πίσω του ο Φερέιρα.

Και -όπως ήταν φυσικό- Χουάν Ρότσα επανέλαβε και μετά το 2-1 επί του Πανιωνίου την ελπίδα του πως το «τριφύλλι» μπορεί την Πέμπτη κόντρα στην Τότεναμ να γράψει ιστορία.

Διαβάστε τι είπε για τη νίκη των «πρασίνων» αλλά και το επικείμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του τεχνικού του Παναθηναϊκού:

Δύσκολο ματς, αρχή μιας δύσκολης εβδομάδας, νίκη σημαντική ενόψει των επόμενων αγώνων με Τότεναμ και Ολυμπιακό;


«Πέρα από τη νίκη νομίζω ότι παίξαμε κόντρα στην μεγάλη έκπληξη του πρωταθλήματος και σίγουρα το ματς μπορούσε να είχε τελειώσει νωρίτερα και να είχαμε φτάσει σε μια πιο ήσυχη και ότι αγχωτική νίκη στο τέλος. Πρέπει βέβαια να ζούμε με αυτή την πίεση. Ήταν όντως το σημαντικότερο παιχνίδι από αυτά που ερχόταν για μας. Πέρασε αυτό και το σημαντικό τώρα ματς για εμάς είναι αυτό της Πέμπτης. Είναι μια νίκη που μας δίνει κάποια εφόδια για τη συνέχεια».

Σκέφτεστε ότι ίσως κάνατε αργά τις αλλαγές;

«Εμείς ελέγχαμε το παιχνίδι. Μέχρι το γκολ του Πανιωνίου το ματς ήταν πολύ ελεγχόμενο από μέρους μας. Στο ποδόσφαιρο όμως ποτέ δεν ξέρεις πότε πρέπει να κάνεις την αλλαγή. Δεν μπορείς να ξέρεις. Θυμάμαι ένα παιχνίδι με την Λέγκια που είχα κάνει μια αλλαγή και στο ίδιο λεπτό φάγαμε γκολ και αποκλειστήκαμε. Είχαμε όμως κόντρα στον Πανιώνιο μια καλή παρουσία».

Το πρώτο ημίχρονο αν δεν είναι το καλύτερο, είναι στα δυο-τρία καλύτερα της ομάδας σας;

«Ναι. Πιστεύουν τα παιδιά ότι υπάρχουν δυνατότητες. Έχουμε αλλάξει τον τρόπο παιχνιδιού μας. Κάναμε πολλές ευκαιρίες σε ένα εκτός έδρας ματς και κόντρα σε μια καλή ομάδα. Πέρα από την Κυριακή και το ντέρμπι έχουμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα με συνεχόμενα παιχνίδι μέχρι τα τέλη Δεκέμβρη».

Είναι νωρίς για να ξέρουμε τι διαχείριση θα κάνετε στην ομάδα ενόψει Τότεναμ και Ολυμπιακού;

«Ναι είναι νωρίς, αύριο έχουμε την πρώτη προπόνηση μας, φεύγουμε την Τρίτη. Θα ξέρουμε και με τους τραυματισμούς τι γίνεται. Για παράδειγμα και ο Μαυρίας δεν ήταν να γίνει αλλαγή. Οπότε θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε ποιοι θα είναι στην διάθεση μας».

Βλέπουμε κάποιους παίκτες να έχουν απελευθερωθεί, όπως για παράδειγμα ο Πετρόπουλος που πέτυχε ένα όμορφο γκολ.

«Το χρειαζόταν ο Αντώνης. Ο Λουκάς έκανε ένα πάρα πολύ ωραίο γκολ. Μας ενδιαφέρει ο τρόπος με τον οποίο λειτουργούμε σαν ομάδα. Βέβαια όταν παίζεις εκτός έδρας και δέχεσαι ένα γκολ είναι λογικό να σε πιέσει ο αντίπαλος. Εμείς είχαμε την ευκαιρία να καθαρίσουμε το σκορ στο 70' και να κάνουμε το 3-0. Ελπίζουμε τώρα πηγαίνοντας στο ματς της Πέμπτης με την Τότεναμ να γράψουμε ιστορία. Σας το είχα πει από την πρώτη μέρα αυτό μετά το ματς με την Μάριμπορ».

Έτοιμος με ΑΕΚ ο Παπαδόπουλος 

2/12/2012

Έτοιμος με ΑΕΚ ο Παπαδόπουλος 
Μπορεί στο ημίχρονο της αναμέτρησης με τον Πανθρακικό να έγινε αλλαγή, αλλά ο Δημήτρης Παπαδόπουλος αναμένεται να είναι έτοιμος για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ για την 14η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο έμπειρος επιθετικός ένιωσε ένα σφίξιμο στον δικέφαλο και προτιμήθηκε από την τεχνική ηγεσία να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο, ώστε να προφυλαχθεί αφού η συνέχεια για την ομάδα της Κομοτηνής είναι δύσκολη.

Έτσι και έγινε, ο έμπειρος επιθετικός, με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, έμεινε στα αποδυτήρια και έτσι, αναμένεται να προπονηθεί σε κανονικό ρυθμό μέσα στην εβδομάδα και να είναι έτοιμος για το σημαντικό παιχνίδι με την ΑΕΚ την επόμενη εβδομάδα στην Κομοτηνή.

Ελευθερόπουλος: «Στόχος μας παραμένει η σωτηρία» 

2/12/2012

Ελευθερόπουλος: «Στόχος μας παραμένει η σωτηρία»
Βασικός στόχος του Πανιωνίου παραμένει η παραμονή στην κατηγορία, παρά την πολύ καλή πορεία που έχει πραγματοποιήσει στο φετινό πρωτάθλημα, όπως τόνισε στην συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Ελευθερόπουλος.

Ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» μίλησε και για το κακό πρώτο ημίχρονο που έκαναν οι παίκτες του απέναντι στον Παναθηναϊκό, αλλά και το επερχόμενο ματς με την Ξάνθη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος στην συνέντευξη Τύπου:

Για το αν θεωρεί πως οι παίκτες του σεβάστηκαν παραπάνω απ’ όσο έπρεπε τον Παναθηναϊκό:

«Δεν ξέρω αν τον σεβάστηκε περισσότερο. Η γνώμη μου είναι πως ήμασταν κακοί στο πρώτο ημίχρονο. Είχαμε μεγάλες αποστάσεις των γραμμών, πράγμα που δεν συνηθίζουμε και αρκετά παιδιά ήταν εκτός αγώνα. Τον σεβαστήκαμε όσο έπρεπε».

Για το γκολ που δέχτηκε ο Πανιώνιος την ώρα που στην άμυνα είχε έξι παίκτες, ενώ ήταν μόνο δύο επιθετικοί του Παναθηναϊκού στην περιοχή:

«Αυτό είναι αλήθεια νωρίτερα υπήρξε και μια παρόμοια φάση από κόρνερ δικό μας και αντεπίθεση του αντιπάλου που πάλι βρεθήκαμε σε κίνδυνο. Το τρανζίσιον ήταν ένα από τα πράγματα που δεν δούλεψαν σήμερα».

Για το αν ήταν ήττα από την οποία έμαθε πράγματα:

«Από κάθε μέρα μαθαίνουμε και από την προπόνηση και από τη νίκη και από την ήττα. Σας έχω πει ότι δεν μπορώ να πω το παραμικρό για την δουλειά που γίνεται από τα παιδιά».


Για το αν είναι ρίσκο που χρησιμοποιεί δύο διαφορετικούς γκολκίπερ από αγώνα σε αγώνα:

«Σας το είχα πει πριν από τρεις εβδομάδες ότι είναι μια απόφαση που βαραίνει εμένα και στα καλά και στα άσχημα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και από τα δυο τα παιδιά. Θα τελειώσει και το ματς με τον Ολυμπιακό και θα κάνουμε μια αξιολόγηση των πάντων. Πέρα από τα δυο γκολ που έφαγε ο Γιαννακόπουλος θεωρώ ότι μας κράτησε μέσα στο ματς με την διπλή απόκρουση που έκανε. Δεν πρέπει να επικεντρωθούμε σε έναν ποδοσφαιριστή, είναι μια συνολική δουλειά ότι κάνουμε και οι νίκες και οι ήττες».

Για την απόφασή του να αλλάξει σύστημα:

«Προσπαθήσαμε να αλλάξουμε το σύστημα να το κάνουμε 4-4-2 να πιέσουμε περισσότερο. Τα συστήματα μπορούν να βοηθήσουν, μπορεί και όχι. Υπάρχουν βασικές αρχές στο ποδόσφαιρο όπως οι γραμμές μας όπως σας είπα την αρχή που δεν ήταν σωστά».

Για το αν οι ήττες όμως που έχει κάνει ο Πανιώνιος είναι όλες τους ίδιες:

«Τρίπολη, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός. Ναι μοιάζουνε. Θα προσπαθήσουμε να το διορθώσουμε. Θα πρέπει όλοι να διαχωρίσουμε λίγο τον φετινό στόχο του Πανιωνίου. Εντάξει εμένα δεν μου αρέσει να χάνω ούτε από την κόρη μου στην Μονόπολι, αλλά ο στόχος μας είναι η παραμονή και να βελτιώνονται κάποια παιδιά και εγώ βλέπω σημαντική βελτίωση σε αρκετά παιδιά».

Για το κακό πρώτο ημίχρονο που έκανε και πάλι ο Πανιώνιος:

«Το κοιτάζουμε προσπαθώ και εγώ να καταλάβω για ποιο λόγο συμβαίνει. Δουλεύουμε συνέχεια».


Για το αν είναι νωρίς να μιλήσει για το ματς με την Ξάνθη:

«Είναι πολύ νωρίς ακόμα. Θα πρέπει να δω το παιχνίδι αύριο να το κόψουμε να το δούμε. Η ενδεκάδα στο μυαλό μου "κλειδώνει" την Παρασκευή».

Για τους παίκτες του Πανιωνίου, οι οποίοι παρά το νεαρό της ηλικίας τους παίζουν σαν έμπειροι:

«Πολλά παιδιά. Απλά να μην χάνουμε λίγο τον πρωταρχικό στόχο που είναι η παραμονή. Όλα τα άλλα θα έρθουν».

Επεισόδια μεταξύ οπαδών ΠΑΟΚ και Άρη 

2/12/2012

Επεισόδια μεταξύ οπαδών ΠΑΟΚ και Άρη
Σοβαρά επεισόδια εκτυλίχθηκαν στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας το βράδυ της Κυριακής μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και του Άρη. Ανάμεσα στα δύο «μέτωπα» ξεκίνησε πετροπόλεμος, με την παρέμβαση των ΜΑΤ να είναι άμεση και να αποφεύγονται τα χειρότερα.

Άνδρες της αστυνομίας βρέθηκαν γρήγορα στο «πεδίο μάχης» και με ρίψη μολότοφ, ηρέμησαν γρήγορα τα πράγματα, χωρίς να έχει γίνει γνωστό αν υπάρχουν τραυματίες ή αν τα ΜΑΤ προχώρησαν σε συλλήψεις.

Ο λόγος των επεισοδίων παραμένει άγνωστος, ωστόσο πιθανώς να πρόκειται για ακόμα ένα «ραντεβού θανάτου».

Συγχαρητήρια από Αλαφούζο 

2/12/2012

Συγχαρητήρια από Αλαφούζο
Εμφανώς ικανοποιημένος ήταν ο Γιάννης Αλαφούζος από την πειστική εμφάνιση και τη νίκη του Παναθηναϊκού με σκορ 2-1 επί του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη.

Ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» με τη λήξη του αγώνα έσπευσε στα αποδυτήρια και μοίρασε συγχαρητήρια.

Ο κ. Αλαφούζος είχε παρακολουθήσει το παιχνίδι στο οποίο οι «πράσινοι» ήταν κατά διαστήματα εξαιρετική και δεν έκρυψε τη χαρά του για τη σαφή βελτίωση της ομάδας.

Ευδιάθετος, κατευθύνθηκε στα αποδυτήρια, μίλησε στους ποδοσφαιριστές και τους είπε πολλά «μπράβο» για την απόδοσή τους.

«Έρχονται δύο δύσκολα ματς με Τότεναμ και ΟΣΦΠ» 

2/12/2012

«Έρχονται δύο δύσκολα ματς με Τότεναμ και ΟΣΦΠ»
Πολύ χρήσιμη ήταν η νίκη κόντρα στον Πανιώνιο για τον Παναθηναϊκό, όπως τόνισε ο αμυντικός των «πράσινων», Κώστας Τριανταφυλλόπουλος.

Ωστόσο όλοι πλέον στο «στρατόπεδο» της ομάδας στρέφουν την προσοχή τους στα δύο προσεχή παιχνίδια για Europa League και πρωτάθλημα κόντρα σε Τότεναμ και Ολυμπιακό αντίστοιχα.

«Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε το σκορ στο 2-0 και να μην σπαταλάμε δυνάμεις βγαίνοντας στην επίθεση. Δεχτήκαμε πίεση και μετά το 2-1 οπισθοχωρήσαμε. Είναι μια πολύ χρήσιμη νίκη, έρχονται δυο δύσκολα παιχνίδια με Τότεναμ και Ολυμπιακό. Πρώτα κοιτάμε την Τότεναμ πάμε για το καλύτερο γιατί ο Παναθηναϊκός έχει αποδείξει ότι μπορεί».

Πάει Ρέντη ο Μαρινάκης 

2/12/2012

Πάει Ρέντη ο Μαρινάκης 
Στις εγκαταστάσεις του Ρέντη αναμένεται να βρεθεί ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης την Δευτέρα. Ο «ισχυρός» άνδρας των «ερυθρολεύκων» θέλει να στείλει το δικό του μήνυμα σε ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία ενόψει των αναμετρήσεων με την Άρσεναλ για το Τσάμπιονς Λιγκ και με τον Παναθηναϊκό για την 14η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκάς.

Όπως είναι φυσικό ο κ. Μαρινάκης θέλει να δει από τους παίκτες του το δύο στα δύο σε αυτά τα παιχνίδια το... κάτι παραπάνω και φυσικά τις νίκες. Αρχικά στο παιχνίδι με την Άρσεναλ, εκτός από το γεγονός πως πρόκειται για μια αναμέτρηση Τσάμπιονς Λιγκ, παράλληλα με νίκη οι «ερυθρόλευκοι» θα μπουν στο γκρουπ των ισχυρών στο Europa League. Εξάλλου, στη συγκεκριμένη διοργάνωση, ο Ολυμπιακός, θέλει να προχωρήσει και να κάνει, τουλάχιστον, πορεία, αντίστοιχη της περσινής.

Παράλληλα, το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι ένα ντέρμπι και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού θέλει από τους παίκτες της ομάδας του να μπουν στον αγωνιστικό χώρο και να πάρουν το παιχνίδι.

Στα αγωνιστικά, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν έχει προβλήματα να αντιμετωπίσει εκτός φυσικά από την τιμωρία του Χολέμπας, για το παιχνίδι με τους Άγγλους. Τη θέση διεθνή αμυντικού θα πάρει ο Τοροσίδης και δεξιά θα μείνει ανοιχτή η θέση με τους Ντιακιτέ, Μανιάτη και Παπάζογλου να «μονομαχούν» γι’ αυτή. Περισσότερα αναμένεται να φανούν μετά και την προπόνηση της Δευτέρας.

Preview: ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα (19:30, NovaSports 2) 

3/12/2012

Preview: ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα (19:30, NovaSports 2) 
Αντεπίθεση ή… φουλ επίθεση;

Σε άλλες εποχές, το φαβορί θα ήταν αναμφισβήτητο.

Άλλη η ομάδα που βρίσκεται στον πάτο και άλλη εκείνη που προέρχεται από σερί νικών.

Φέτος όμως τα πράγματα είναι αλλιώς.

Και η ΑΕΚ είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητο να «φρενάρει» τον εξαιρετικό ΠΑΣ Γιάννινα για ν’ αρχίσει να ξυπνάει από το εφιάλτη της τελευταίας θέσης στη βαθμολογία.

ΑΕΚ

Στο διοικητικό κομμάτι θα πρέπει να περιμένει λίγο ακόμα. Δεν μπορεί να κάνει κι αλλιώς. Στο αγωνιστικό όμως η ΑΕΚ δεν μπορεί να περιμένει άλλο για ν’ αντεπιτεθεί. Αφού δεν αξιοποίησε λοιπόν την ευκαιρία να το κάνει μετά την τεσσάρα στη Βέροια, η «Ένωση» θέλει να δείξει ότι έμαθε από το πάθημα με τον Λεβαδειακό. Και τα αποτελέσματα του Σαβ/κου της στρώνουν τον δρόμο να το κάνει.

Για να μπορέσουν όμως οι «κιτρινόμαυροι» να τον… βαδίσουν, να ξεφύγουν έπειτα από καιρό από την τελευταία θέση και να πλησιάσουν σε απόσταση βολής τρεις ακόμα ομάδες που βρίσκονται χαμηλά στη βαθμολογία, θα πρέπει να νικήσουν τον ΠΑΣ. Υπόθεση καθόλου εύκολη, αν αναλογιστεί κανείς την ποιότητα του αντιπάλου (που τον έχει φέρει κοντά στην πεντάδα), τις δικές της απουσίες και τον λιγότερο κόσμο που θα υπάρχει στο ΟΑΚΑ, δεδομένου του εργάσιμου της ημέρας.

Χωρίς να υπολογίζει λοιπόν στον τιμωρημένο Κορδέρο και τους τραυματίες Λαγό, Μπουγαΐδη, ο Έβαλντ Λίνεν μοιάζει να μην έχει καταλήξει στην ενδεκάδα που θα παρατάξει στο ΟΑΚΑ. Μάλιστα χθες το επεισόδιο Κατίδη-Πήδουλα έθεσε εκτός πλάνων τον πρώτο και άλλαξε τα πλάνα του Γερμανού τεχνικού. Με πολύ πιθανή ωστόσο την επιστροφή του Γιάγκο και μεγαλύτερο ερωτηματικό το ποιος θα καλύψει τη θέση του αριστερού μπακ (ο Αρκούδας είναι φαβορί εφόσον ο Κοντοές μείνει στα στόπερ), το 4-2-1 που θα παρατάξει ο Γερμανός θα διαμορφωθεί ως εξής:

Κάτω από τα δοκάρια ο Κωνσταντόπουλος και στην άμυνα -από αριστερά προς τα δεξιά- οι Αρκούδας, Κουτρουμπής, Κοντοές και Βλάχος. Στα χαφ θα είναι δυο εκ των Γιάγκο, Ρίκκα και Φέτση, στην τριάδα μπροστά τους οι Φουρτάδο (αριστερά), Γκερέιρο (επιτελικός), Φούντας (δεξιά) και προωθημένος πιθανότατα ο Παυλής.

Η αποστολή: Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Κοντοές, Γιάγκο, Κατίδης, Γκερέιρο, Παυλής, Κοτσαρίδης, Ρίκκα, Σταματής, Φουρτάδο, Φούντας, Φέτσης, Β. Βλάχος, Αρκούδας, Γροντής, Τσούπρος, Κουτρουμπής.


ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Σε καλύτερο… φεγγάρι έχει χρόνια να κατέβει για παιχνίδι στην Αθήνα ο ΠΑΣ. Η εξαιρετική ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου προέρχεται από τέσσερις σερί νίκες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο (Ξάνθη, Άρης, ΟΦΗ, Πανσερραϊκός) έχει πλησιάσει σε απόσταση βολής τα πλέι-οφ (με νίκη πιάνει Ατρόμητο και Πανιώνιο) και ετοιμάζεται να παραταχθεί με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις στο ΟΑΚΑ.

Όχι μονάχα επειδή δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα τραυματισμού ή τιμωρίας, αλλά κι επειδή η προηγούμενη επίσκεψή της στο στάδιο ήταν επίσης επιτυχημένη, με την ισοπαλία 1-1 που είχε αποσπάσει με την γκολάρα του Ντε Βινσέντι. Με τον Αργεντινό λοιπόν να συνεχίζει «καυτός» (προέρχεται από ένα ακόμα όμορφο τέρμα με τον ΟΦΗ), το 4-2-3-1 των Ηπειρωτών αναμένεται να παραταχθεί ως εξής:

Τερματοφύλακας ο Φεγκρούς, στην άμυνα -από αριστερά προς τα δεξιά- οι Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Κολοβέτσιος και Πάντος. Στα χαφ πιθανότατα θα βρεθούν οι Λίλα-Τσουκαλάς, στην τριάδα μπροστά τους οι Κοροβέσης (αριστερά), Ντε Βινσέντι (επιτελικός), Γεωργίου (δεξιά) και στην επίθεση ο Ίλιτς.

Η αποστολή: Φεγκρούς, Ταμπάσης, Ίλιτς, Γιάκος, Νικλητσιώτης, Ντε Βινσέντι, Γεωργίου, Κοροβέσης, Βίλα, Λίλα, Κεϊτά, Τσουκαλάς, Μιχαήλ, Κολοβέτσιος, Τζημόπουλος, Οικονόμου, Πάντος, Αυγενικού.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Στυλιάρας (Αιτ/νίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Τουμπακάρης (Αθηνών), Κοντιζάς (Πειραιά)

ΓΗΠΕΔΟ: ΟΑΚΑ

Έδιωξε Κατίδη από το ξενοδοχείο ο Λίνεν 

3/12/2012

Έδιωξε Κατίδη από το ξενοδοχείο ο Λίνεν 
Ένα σοβαρό επεισόδιο με πρωταγωνιστές, τον Γιώργο Κατίδη και τον γυμναστή Γιώργο Πήδουλα, παραμονή του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννενα, είχε σαν αποτέλεσμα την απομάκρυνση του νεαρού επιθετικού από το ξενοδοχείο με εντολή του Έβαλντ Λίνεν.

Ένα ακόμα «ροκ» περιστατικό ήρθε να ταράξει την όποια ηρεμία μπορεί να υπάρχει στην «Ένωση», την προηγούμενη ενός πολύ σημαντικού αγώνα για το μέλλον της ΑΕΚ στη φετινή χρονιά, έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο, όπου έχει συγκεντρωθεί η «κιτρινόμαυρη» αποστολή. Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Κατίδης είχε φραστική αντιπαράθεση με τον γυμναστή της ομάδας, Γιώργο Πήδουλα.

Στο περιστατικό πήρε θέση ο Έβαλντ Λίνεν, που πήρε το μέρος του γυμναστή της ΑΕΚ, με αποτέλεσμα, να θέσει τον Κατίδη εκτός αποστολής και να του δώσει την εντολή να επανέλθει την Τετάρτη στην προπόνηση (την Τρίτη υπάρχει ρεπό). Κατά πάσα πιθανότητα την Τρίτη, θα απολογηθεί ο παίκτης στην διοίκηση. Αυτό είναι το δεύτερο κρούσμα διένεξης του Γιώργου Κατίδη με μέλος του τεχνικού τιμ, αφού έχει προηγηθεί το επεισόδιο με τον Μανώλη Παπαδόπουλο.

Από την πλευρά του, ο 19χρονος παίκτης εμφανίστηκε δυσαρεστημένος με αυτή την απόφαση, όπως φαίνεται από τα δύο σχόλια που ανάρτησε στην προσωπική του σελίδα στο Twitter.

Δείτε τα tweets του νεαρού μεσοεπιθετικού








Τα προβλήματα πλέον για την ΑΕΚ πολλαπλασιάζονται με δεδομένο πως στο απογευματινό παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννενα, απουσιάζει και ο Κορδέρο και πλέον θέση στην ενδεκάδα, διεκδικούν οι Παυλής και Σταματής.

Mέχρι το 62’ με σπασμένο δάχτυλο 

3/12/2012

Mέχρι το 62’ με σπασμένο δάχτυλο 
Ηρωική ήταν η προσπάθεια του νεαρού άσου του ΠΑΟΚ, Δημήτρη Κωνσταντινίδη, να ολοκληρώσει τον αγώνα στην Βέροια, ωστόσο στο 62’ αντικαταστάθηκε από τον Ετο.

Ο νεαρός μπακ έπαιξε με πρόβλημα στο δάχτυλο από τα πρώιμα στάδια του αγώνα, ωστόσο προσπάθησε να τελειώσει τον αγώνα. Μάλιστα στην ανάπαυλα τοποθετήθηκε νάρθηκας στο μικρό δάχτυλο του δεξιού του χεριού, αλλά ο Γιώργος Δώνης αποφάσισε να μην τον επιβαρύνει περισσότερο και να ρίξει στη θέση του, τον Ετο. Ο Κωνσταντινίδης αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα από τον Καλτσά, ειδικά στο πρώτο κομμάτι του αγώνα, αλλά στη συνέχεια κατάφερε κάπως να ισορροπήσει την κατάσταση.

Ο νεαρός παίκτης, δεν αναφέρθηκε καθόλου στο θέμα του τραυματισμού του, μετά το τέλος της αναμέτρησης και μίλησε καθαρά για το αγωνιστικό κομμάτι: «Θέλαμε κάτι περισσότερο από την ισοπαλία. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από το σημερινό αποτέλεσμα. Κάναμε πολύ καλό ξεκίνημα στο παιχνίδι, δημιουργήσαμε τρεις ευκαιρίες για γκολ αλλά δεν τις εκμεταλλευτήκαμε. Ακόμα και στο δεύτερο ημίχρονο, που παίζαμε με 10, δεν απειληθήκαμε, ουσιαστικά».

Ξανά για Σάντσεζ γράφουν οι Γάλλοι

3/12/2012

Ξανά για Σάντσεζ γράφουν οι Γάλλοι
Το όνομα του Κολομβιανού μέσου, Κάρλος Σάντσεζ της Βαλανσιέν, επαναφέρουν στο μεταγραφικό προσκήνιο για τον Ολυμπιακό, γαλλικά δημοσιεύματα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα mercato365.com ο Κολομβιανός αμυντικός μέσος, παρακολουθείται στενά από τους «ερυθρόλευκους» αφού ο παίκτης απασχολεί την ελληνική ομάδα. Μάλιστα στο σχετικό δημοσίευμα γίνεται λόγος και για τις προηγούμενες απόπειρες του Ολυμπιακού να τον εντάξει στο δυναμικό του. Θυμίζουμε πάντως πως οι μεταγραφικές περίοδοι, που είχε απασχολήσει ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής τον Ολυμπιακό ήταν τον Δεκέμβριο του 2010, αλλά και το καλοκαίρι του 2011.

Αλκαράθ και με τη βούλα στον Άρη 

3/12/2012

Αλκαράθ και με τη βούλα στον Άρη 
Μετά από πολύωρες διαπραγματεύσεις, η διοίκηση του Άρη ήρθε σε συμφωνία με τον Λούκας Αλκαράθ για την ανάληψη της τεχνικής του ηγεσίας.

Ο Λούκας Αλκαράθ αναμένεται να ανακοινωθεί σήμερα από την ΠΑΕ Άρης, μιας και οι διαπραγματεύσεις στο δεύτερο και καταληκτικό ραντεβού, κράτησαν περισσότερο από 4 ώρες. Το πρώτο ραντεβού είχε γίνει το μεσημέρι της Κυριακής με τις δύο πλευρές να έχουν μια συνάντηση γνωριμίας, όπου εκτέθηκαν οι απόψεις των δύο πλευρών.

Στην δεύτερη και καθοριστική συνάντηση που έγινε αργά το απόγευμα, χρειάστηκε πολλή ώρα για να καταλήξουν σε συμφωνία οι δύο μεριές, μιας και υπήρξαν κάποιες διαφορές κυρίως στο οικονομικό. Τελικά τα όποια εμπόδια ξεπεράστηκαν κι έτσι ο 46χρονος τεχνικός θα είναι ο νέος προπονητής του Άρη. Η συμφωνία με τον Αλκαράθ ισχύει μέχρι το καλοκαίρι και μέσα σε αυτή συμπεριλαμβάνεται και η πρόσληψη ενός βοηθού του.

Ο 46χρονος κόουτς έχει ζητήσει προπόνηση γνωριμίας με τους παίκτες σήμερα 3/12, οπότε και θα πραγματοποιηθεί η «πρώτη» με τους παίκτες κάτω από τις οδηγίες του, ώστε να προετοιμαστεί η ομάδα για το κρίσιμο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

«Κατάσκοπος» της Γκλάντμπαχ στη Νέα Σμύρνη 

3/12/2012

«Κατάσκοπος» της Γκλάντμπαχ στη Νέα Σμύρνη 
Άνθρωπος της Γκλάντμπαχ συνοδευόμενος από Έλληνα ατζέντη, βρέθηκε σήμερα στη Νέα Σμύρνη προκειμένου να παρακολουθήσει τον αγώνα του Πανιωνίου με τον Παναθηναϊκό.

Η γερμανική ομάδα, έστειλε άνθρωπο της να παρακολουθήσει το σημερινό ματς και συνοδευόταν από Έλληνα μάνατζερ. Δεν υπάρχει κάποια ένδειξη για το ποιος συγκεκριμένα ήταν ο στόχος, αλλά υπάρχουν ποδοσφαιριστές, νεαρής ηλικίας και στους δύο αντιπάλους που σίγουρα θα έχουν προκαλέσει ενδιαφέρον. Μια πιθανή περίπτωση δεν αποκλείεται να είναι ο Καρνέζης, ενώ και ο Χάρης Μαυρίας το τελευταίο διάστημα, φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών γερμανικών ομάδων. Ωστόσο και στον Πανιώνιο, υπάρχουν αρκετές ενδιαφέρουσες περιπτώσεις για κάποιο δυνατό κλαμπ του εξωτερικού.

Κρούση σε Γκέκα η ΑΕΚ 

3/12/2012

Κρούση σε Γκέκα η ΑΕΚ
Μετά την αποδέσμευση του από την Λεβάντε ο Φάνης Γκέκας, η ΑΕΚ επιθυμεί να τον εντάξει στο δυναμικό της και η SportDay αποκαλύπτει πως ήδη του έχει κάνει την πρώτη κρούση.

Ο άνθρωπος που σε πολλές περιπτώσεις στην καριέρα του, είχε την ειδική αποστολή να σκοράρει για την σωτηρία ομάδας που πάλευε για την παραμονή, ο Φάνης Γκέκας είναι γνωστό πως βρίσκεται ψηλά στη λίστα της ΑΕΚ. Όπως αποκαλύπτει η SportDay, o Έβαλντ Λίνεν έκανε ήδη την πρώτη διερευνητική επαφή με τον διεθνή άσο, εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον των «κιτρινόμαυρων».

Οι δύο πλευρές ίσως να έχουν συνάντηση μέσα στο προσεχές διάστημα, για να συζητήσουν ενδεχόμενη συνεργασία τους, αν και το κασέ του παίκτη, θα είναι σίγουρα το μεγαλύτερο εμπόδιο που θα πρέπει να ξεπεραστεί για να βρουν άκρη οι δύο πλευρές. Ωστόσο, η λογική λέει πως ο τεχνικός της ΑΕΚ, δεν θα προχωρούσε σε μια τέτοια κίνηση, αν δεν έχει πάρει τουλάχιστον κάποια θετικά μηνύματα για την υπόθεση Βιντιάδη.

Το σίγουρο είναι πως η ΑΕΚ, σε αυτό το μεταγραφικό παζάρι, θα πρέπει να βρει οπωσδήποτε τον παίκτη που θα βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά στην επίθεση, μιας και βρίσκεται σε οριακό σημείο.

Άλλος… Ολυμπιακός 

3/12/2012

Άλλος… Ολυμπιακός 
Έτοιμος να αλλάξει σε μεγάλο βαθμό το αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού στον αυριανό αγώνα με την Άρσεναλ σε σχέση με το παιχνίδι με τον Πλατανιά παρουσιάζεται ο Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Η απουσία του τιμωρημένου Χολέμπας είναι πιθανό να προκαλέσει «ντόμινο» αλλαγών στην ενδεκάδα των Πειραιωτών για την αναμέτρηση με τους Λονδρέζους. Αυτή τη στιγμή φαίνεται ότι υπάρχουν δύο σενάρια στο μυαλό του Πορτογάλου τεχνικού.

Από τη στιγμή που δεν μπορεί να αγωνιστεί ο Χολέμπας, το πρώτο σενάριο θέλει τον Βασίλη Τοροσίδη να παίζει στο αριστερό άκρο της άμυνας. Αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά που ο διεθνής οπισθοφύλακας θα προσφέρει τις υπηρεσίες του από τη συγκεκριμένη θέση, αφού έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με επιτυχία τόσο στον Ολυμπιακό όσο και στην Εθνική. Όσον αφορά το δεξί άκρο της άμυνας, τη θέση θα καλύψει ο Ντρίσα Ντιακιτέ. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε δεν υπάρξουν αλλαγές στην υπόλοιπη άμυνα.

Το άλλο σενάριο θέλει τον Γιάννη Μανιάτη δεξί μπακ και τον «Τόρο» αριστερό, με τον Σιόβα να παίρνει θέση μπροστά από τους δύο κεντρικούς αμυντικούς. Άλλωστε, κάτι τέτοιο είχε συμβεί στο παιχνίδι με τους «κανονιέρηδες» στο Λονδίνο και ο 24χρονος παίκτης τα είχε πάει εξαιρετικά. Έτσι το δίδυμο στα στόπερ θα αποτελέσουν ο Μανωλάς με τον Κοντρέρας. Από εκεί και πέρα, ενδιαφέρον έχει τι θα γίνει χαφ σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Είναι πιθανό για πρώτη φορά ο Ντιακιτέ να αγωνιστεί στη μεσαία γραμμή. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν ο Μασάντο και Γκρέκο.

Εν τω μεταξύ, ο 38χρονος προπονητής ενδέχεται να επαναφέρει κάτω από τα «ερυθρόλευκα» γκολπόστ τον Μπάλας Μέγιερι και είναι πιθανό από εδώ και στο εξής να αποτελέσει τον βασικό τερματοφύλακα της ομάδας. Ρόλο σε αυτή του την απόφαση φαίνεται ότι έπαιξε (και) το λάθος του Ρόι Κάρολ στον αγώνα με τον Πλατανιά. Όσον αφορά την επίθεση, στα άκρα θα είναι ο Μασάντο με τον Αμπντούν και στην κορυφή ένας εκ των Μήτρογλου ή Τζεμπούρ.

Αυτή τη στιγμή ο Ζαρντίμ επεξεργάζεται τα πάντα για να μπορέσουν οι πρωταθλητές Ελλάδας να πάρουν θετικό αποτέλεσμα από την Άρσεναλ, αφού στόχος τους είναι να μπουν στους ισχυρούς στην κλήρωση του Europa League.

Το σκέφτεται ο Μελισσανίδης 

3/12/2012

Το σκέφτεται ο Μελισσανίδης
Αποστάσεις κρατά ο Δημήτρης Μελισσανίδης από τη συνάντηση στην οποία προσκλήθηκε από τον εφοπλιστή Γιώργο Δαλακούρα και στην οποία επίσης έχουν κληθεί να παραστούν οι Βασίλης και Δημήτρης Βιντιάδης, όπως επίσης και οι Ανδρέας Δημητρέλος και Χρήστος Κωστής.

Ο «τίγρης» φερόταν να αντιμετώπισε αρχικά με θετικό τρόπο το ενδεχόμενο να δώσει το «παρών» στο ραντεβού που έχει προγραμματιστεί για το μεσημέρι της Τρίτης στη Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιά, ωστόσο λέγεται πως δυσαρεστήθηκε από τη διαρροή του θέματος και δεν θέλει να συνδεθεί το γεγονός αυτό με σενάρια περί επιστροφής του στην ΑΕΚ. Στον άλλοτε μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ δεν αρέσει το κλίμα έμμεσης πίεσης που δημιουργείται και είναι αμφίβολο αν θα παραστεί στη συνάντηση.

Επίσημη… ατζέντα για την κιτρινόμαυρη σύναξη δεν υπάρχει, ωστόσο η σύνθεση των ατόμων που έχουν προσκληθεί μαρτυρά πως θα γίνει σίγουρα κουβέντα και για την κατάσταση στην ΑΕΚ με ό,τι μπορεί να συνεπάγεται αυτό.

Δύο υποψήφιοι για Ξάνθη 

3/12/2012

Δύο υποψήφιοι για Ξάνθη 
Στην αναζήτηση του διαδόχου του Νίκου Κωστένογλου βρίσκεται από χθες το βράδυ η Skoda Ξάνθη, ύστερα από την λύση της (σύντομης) συνεργασίας των δύο πλευρών.

Προχθές ο Χρήστος Πανόπουλος είχε δηλώσει ότι είναι εκείνος φέρει ευθύνη για την κακή πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα, στηρίζοντας παράλληλα τον 42χρονου προπονητή.

Ωστόσο, χθες το βράδυ ανακοίνωσε με δεκατέσσερις λέξεις το «διαζύγιο» μαζί του.

Ήδη έχουν κυκλοφορήσει οι πρώτες φήμες για τους διαδόχους του «Κωστέ». Τα πρώτα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι του Γιάννη Ματζουράκη και του Νίκου Παπαδόπουλου.

«Σοβαρά λάθη σε δύο ματς» 

3/12/2012

«Σοβαρά λάθη σε δύο ματς»
Για δύο σοβαρά λάθη που άλλαξαν το αποτέλεσμα των αγώνων έκανε λάθος ο πρόεδρος του συνδέσμου διαιτητών Αθήνας, Παναγιώτης Βαρούχας, αναλύοντας μέσω του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 τις αμφισβητούμενες φάσεις της 13ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. «Προηγήθηκε φάουλ και χέρι στο γκολ του Ατρομήτου απέναντι στον Άρη, ενώ έπρεπε να δοθεί ένα πέναλτι στον Πανθρακικό», σημείωσε.

Αναλυτικά, η ανάλυση του Παναγιώτη Βαρούχα στην εκπομπή «Πνίξτε τον φουνταριστό» και τους Γιώργο Θαναηλάκη και Μηνά Τσαμόπουλο:

Skoda Ξάνθη-Αστέρας Τρίπολης: «Ήταν μια καλή διαιτησία από τον Κομίνη. Σωστά αποβλήθηκε ο παίκτης του Αστέρα».

Άρης-Ατρόμητος: «Στη φάση που ισοφαρίζει ο Ατρόμητος και διεκδικείται η μπάλα ο επιθετικός του Ατρόμητου πέφτει πάνω στον αμυντικό του Άρη κι αυτός πάνω στον τερματοφύλακα, ενώ στη συνέχεια φαίνεται ότι η μπάλα χτυπά σε χέρι παίκτη του Ατρομήτου. Για μένα είναι φάουλ και χέρι».

Ολυμπιακός-Πλατανιάς: «Ο Δημητρόπουλος δεν είχε κανένα πρόβλημα κι έκανε μία πολύ καλή διαιτησία».

ΟΦΗ-Πανθρακικός: «Στο 0-1 γίνεται πέναλτι υπέρ του Πανθρακικού κι απορώ πώς δεν δόθηκε. Δεν υπάρχει δυσκολία να δώσεις αυτή την παράβαση. Θα γινόταν το ματς 0-2 και τελικά στο τέλος ισοφάρισε ο ΟΦΗ».

Λεβαδειακός-Κέρκυρα: «Είχαμε μια καλή διαιτησία, αλλά έγινε ένα λάθος. Υποδείχτηκε από τον βοηθό μία αποβολή. Ο Αγρίτης δεν έπρεπε να τιμωρηθεί με απευθείας κόκκινη κάρτα, ούτε καν με κίτρινη».

Βέροια-ΠΑΟΚ: «Έγινε πολλή φασαρία για το τίποτε όλη την εβδομάδα με τον ορισμό του Σπάθα. Έκανε μια καλή διαιτησία. Η αποβολή του Βιβιάν ήταν σωστή, γιατί ο αντίπαλος ήταν σε προφανή θέση για γκολ».

Πανιώνιος-Παναθηναϊκός: «Ο Ζαχαριάδης έκανε μια καλή διαιτησία χωρίς προβλήματα στη Νέα Σμύρνη».

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου