ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Αλμπέρτο Ουντιάνο Μαγένκο... η επιστροφή

Αλμπέρτο Ουντιάνο Μαγένκο... η επιστροφή

Ο ίδιος ρέφερι που είχε διευθύνει το περσινό Ολυμπιακός - Άρσεναλ 3-1, ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει και την φετινή αναμέτρηση των δύο ομάδων. Πρόκειται για τον Ισπανό διαιτητή Αλμπέρτο Ουντιάνο Μαγένκο.
Ο Αλμπέρτο Ουντιάνο Μαγένκο είναι ο άνθρωπος που κλήθηκε να διαιτητεύσει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" την Τρίτη (4/12, 21:45) στην αυλαία της φάσης των ομίλων του Champions League.
Πρόκειται για τον Ισπανό ρέφερι που είχε σφυρίξει και την περσινή κόντρα των δύο ομάδων στο Φάληρο και πάλι τότε στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων της διοργάνωσης, όταν οι ερυθρόλευκοι στις 6 Δεκεμβρίου επικράτησαν των Λονδρέζων με σκορ 3-1!

Ο 39χρονος, κοινωνιολόγος στο επάγγελμα, διαιτητής έχει διευθύνει στο παρελθόν άλλες δύο αναμετρήσεις του Ολυμπιακού στην Ευρώπη. Στις 26 Αυγούστου του 2009 και τη νίκη με 1-0 επί της Σερίφ για τα play offs του Champions League και στις 24 Νοεμβρίου στη φάση των ομίλων της ίδιας σεζόν, στο 0-0 με την Άλκμααρ στην Ολλανδία.

Ο Μαγένκο έχει σφυρίξει άλλες τρεις φορές ματς ελληνικών ομάδων. Το Πανιώνιος-Γαλατάσαραϊ 0-3 (φάση ομίλων Κυπέλλου UEFA) στις 29/11/2007, το Άρης-Μάντσεστερ Σίτι 0-0 (φάση των "32" του Europa League) στις 15/02/2011 και το Ουντινέζε-ΠΑΟΚ 0-0  (φάση των "32" του Europa League) στις 16/02/2012.

Αναλυτικά οι διαιτητές των αγώνων της Τρίτης:

Α’ Όμιλος

Ντιναμό Ζάγκρεμπ-Ντιναμό Κιέβου: Στάνισλαβ Τοντόροφ (Βουλγαρία)
Παρί Σεν Ζερμέν-Πόρτο: Κρεγκ Τόμσον (Σκωτία)

Β’ Όμιλος

Μονπελιέ-Σάλκε: Ματέου Λαχόθ (Ισπανία)
Ολυμπιακός-Άρσεναλ: Αλμπέρτο Ουντιάνο Μαγένκο (Ισπανία)

Γ’ Όμιλος

Μάλαγα-Άντερλεχτ: Ντενίζ Αϊτεκίν (Γερμανία)
Μίλαν-Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης: Τόνι Σαπρόν (Γαλλία)

Δ’ Όμιλος

Ντόρτμουντ-Μαν. Σίτι: Μίλοραντ Μάζιτς (Σερβία)
Ρεάλ Μαδρίτης-Άγιαξ: Πάβελ Κράλοβετς (Τσεχία)

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου