ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Δηλωσεις παικτων και Σάββα Θεοδωρίδη (video)

 Δηλωσεις παικτων και Σάββα Θεοδωρίδη(video)

5/12/2012

Μήτρογλου :"Στενάχωρο που δεν περάσαμε με 9 βαθμούς"

Ο χρυσος σκόρερ του  νικητηριου γκολ του Ολυμπιακού, Κώστας Μήτρογλου τόνισε ότι ο Θρύλος έπρεπε να είναι στην επόμενη φάση του Champions League ενώ τόνισε ότι η ομάδα σκέφτεται πλέον το ματς με ΠΑΟ.
Για το αν κατάλαβε πόση ώρα ήταν στο γήπεδο πριν σκοράρει: "Δε μέτρησα πόση ώρα είχα περάσει μέσα στο γήπεδο. Πάντα όταν μπαίνω θέλω να βάζω γκολ για να κερδίζει η ομάδα".
Για τους 9 βαθμούς στον όμιλο και τι γεύση αφήνει το γεγονός ότι δεν πέρασαν στην επόμενη φάση: "Αυτό λέγαμε κι εμείς στα αποδυτήρια. Είναι στενάχωρο ότι με τόσους βαθμούς δεν περάσαμε στην επόμενη φάση. Τώρα θα τα δώσουμε όλα στα Europa League".
Για το αν στεναχωρήθηκε που δεν κατάφερε να σκοράρει στα ματς Σάλκε: "Αυτό δε με πειράζει. Με πειράζει το γεγονός ότι δεν κερδίσαμε αυτά τα 2 παιχνίδια".
Για το να θα σκοράρει στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: "Δεν ξέρω, ξεχνάμε αυτό με την Άρσεναλ και σκεφτόμαστε αυτό με Παναθηναϊκό".
Για το γκολ πού έβαλε απόψε με το δεξί, ενώ είναι αριστεροπόδαρος: "Δουλεύω και τα δύο πόδια. Νομίζω ότι το πλασέ μου με το δεξί είναι καλό εξίσου και με το αριστερό".
Δείτε ένα video με δηλώσεις του:




Φουστέρ : Oλα με Παναθηναικο


Ο Ολυμπιακός κοιτάει το Europa League σύμφωνα με τον Νταβίντ Φουστέρ ενώ τόνισε πως δεν είναι ωραίο που δεν πέρασαν στην επόμενη φάση.
Ο Ισπανός αναφέρθηκε στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό όπου τόνισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του θα τα δώσουν όλα για τη νίκη.
«Δεχθήκαμε ένα γρήγορο γκολ το οποίο όμως δεν αντιπροσώπευε την εικόνα των δυο ομάδων στο πρώτο ημίχρονο, γιατί κάναμε πολλές ευκαιρίες. Στη συνέχεια ανεβάσαμε το πρέσινγκ, πιέσαμε, κάναμε φάσεις για γκολ και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη.

Δεν είναι ωραίο για εμάς τους ποδοσφαιριστές αλλά δεν καταφέραμε να περάσουμε στην επόμενη φάση. Τώρα κοιτάμε το Europa League, όπου θέλουμε να κάνουμε μια καλή πορεία.

Αφήνουμε πίσω το παιχνίδι με την Άρσεναλ και πηγαίνουμε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό το οποίο είναι σημαντικό για την ομάδα και τον κόσμο αλλά και για εμάς. Θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τη νίκη και να «κλειδώσουμε» το πρωτάθλημα».


 Γκρέκο:Kαι τωρα ο...πελατης

Έχει μπει στο νόημα για τα καλά ο Γκρέκο και μετά την νίκη κόντρα στην Άρσεναλ, όπως χαρακτηριστικά είπε ο Ολυμπιακός πρέπει να αφοσιωθεί στο παιχνίδι με τον πελάτη.
«Από την πρώτη μέρα που ήρθα όλοι μου μιλάνε για αυτό το παιχνίδι, οπότε καταλαβαίνω πόσο σημαντικό είναι για την ομάδα μας»
Παράλληλα μίλησε και για τη συνέχεια στο Europa League: «Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο στο Europa League, είναι μια σημαντική διοργάνωση»
Δείτε video με δηλώσεις του

Σάββας Θεοδωρίδης:"Να παιχτεί ποδόσφαιρο και όχι πόλεμος"

Ο αντιπρόεδρος του Θρύλου Σάββας Θεοδωρίδης τόνισε μετά τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί της Άρσεναλ ότι πρέπει να παραδειγματιστούν όλοι με τη μπάλα που παίζει ο Ολυμπιακός. Την ίδια στιγμή άφησε σαφείς αιχμές κατά όλων αυτών που λένε "αηδίες" όπως χαρακτηριστικά τόνισε και πρόσθεσε ότι πρέπει να επενδύσουν για το καλό του Ελληνικού ποδοσφαίρου:
"Ήταν μια πολύ μεγάλη νίκη απόψε. Πρέπει όλοι να σοβαρευτούν, να αφήσουν τς παράγκες και αυτές τις αηδίες και να δούνε πως παίζεται το πραγματικό ποδόσφαιρο από τον Ολυμπιακό.
Αν δεν έχεις παίκτες και αν δεν επενδύσεις δεν μπορείς να κάνεις μεγάλη ομάδα.
Χάρηκα απόψε και χάρηκε κι ο πρόεδρος μας που ήταν μαζί ο Σωκράτης Κόκκαλης. Αυτό δείχνει πόσο δεμένη η Ολυμπιακή οικογένεια και δείχνει πως θα πάμε μπροστά για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου".
Για το ντέρμπι της Κυριακή με τον Παναθηναϊκό, ο κος Θεοδωρίδης υποστήριξε ότι πρέπει να παιχτεί ποδόσφαιρο και όχι πόλεμος,ενώ έστειλε και μήνυμα…άγνοιας της ιστορίς των συλλόγων προς το Γιάννη Αλαφούζο: "Να αφήνουν αυτά που συνηθίζουν και να θυμηθούν τα περσινά όργια. Πρέπει να παίξουμε μπάλα και όχι να κάνουμε πόλεμο. Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός έχουν ιστορία που δυστυχώς κάποιοι δεν την ξέρουν και δυστυχώς είναι επικεφαλής μεγάλων ομάδων (σ.σ.: και φυσικά το Γιάννη Αλαφούζο)"
Δείτε το video



 Tα υπολοιπα σχολια των παικτων μας

Κώστας Μανωλάς
«Πάντα μια νίκη είναι σημαντική, απέναντι σε έναν μεγάλο σύλλογο όπως η Άρσεναλ. Γυρίσαμε το παιχνίδι και δείξαμε ότι είμαστε ένας τεράστιος σύλλογος.
Αξίζαμε να συνεχίσουμε στο Champions League κι όχι στο Europa League. Εκεί αν παίξουμε όπως στο σημερινό ματς, μπορούμε να φτάσουμε πολύ μακριά.
Θα το δούμε στην συνέχεια, θα το δουλέψουμε, γιατί οι απαιτήσεις είναι πολύ υψηλές», δήλωσε ο διεθνής στόπερ μετά το τέλος του παιχνιδιού στο "Καραϊσκάκη"».

Πάμπλο Κοντρέρας
«Αντιδράσαμε καλά μετά το 0-1 και πήραμε τη νίκη. Πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια σοβαρότητα στο Europa League. Πολλά βεβαίως θα εξαρτηθούν από την κλήρωση.
Θέλουμε τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό για αρκετούς λόγους. Επειδή είναι ένα ντέρμπι, αλλά και για να κλειδώσουμε το πρωτάθλημα».

Τζαμέλ Αμπντούν
«Είχαμε πολύ δυνατή καρδιά μπροστά στο κοινό μας να παίξουμε τόσο καλά. Ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι με αρκετές ευκαιρίες και σίγουρα μας δίνει αυτοπεποίθηση ενόψει Παναθηναϊκού.
Η αλήθεια είναι είχαμε πέσει σε ένα δύσκολο όμιλο. Είμαστε μια μεγάλη ομάδα και έχουμε την ποιότητα να πάμε καλά.
Δουλεύω πολύ, ο πρόεδρος μου έχει δείξει εμπιστοσύνη και προσπαθώ όσο μπορώ να του την ανταποδώσω».

Ράφικ Τζιμπούρ
«Δεν είχαμε καλή αρχή με τη Σάλκε, όπως πέρσι με Μαρσέιγ, όμως μετά βρήκαμε τον εαυτό μας, ανεβήκαμε και δείξαμε χαρακτήρα, αλλά τότε ήταν αργά.
Το σημαντικό θα είναι να κοιτάμε το δικό μας παιχνίδι και όχι τι κάνουν οι άλλοι, αν σκεφτόμαστε τον εαυτό μας και τι κάνουμε εμείς πιστεύω θα πάμε καλά. Δείξαμε πως μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί ακόμα και σε τέτοιο επίπεδο. Θα πρέπει να πηγαίνουμε βήμα, βήμα. Θα ήθελα φυσικά να πάμε στον τελικό του Europa League, αλλά δεν είναι έτσι το ποδόσφαιρο.
Φυσικά μπορούμε να συνυπάρξουμε με τον Μήτρογλου, είναι πολύ έξυπνος παίκτης μου ανοίγει χώρους και βελτιώνομαι παίζοντας πλάι του. Μου αρέσει και ελπίζω πως θα έχουμε την ευκαιρία στο μέλλον να παίξουμε μαζί αρκετές φορές.
Οι φίλοι είναι δίπλα μας και τους ευχαριστώ. Όπως μας δίνουν εκείνοι πρέπει να τους δίνουμε και εμείς και γι αυτό τους αφιερώνουμε αυτή τη νίκη».

Ρόι Κάρολ
«Ήμασταν πολύ καλοί. Παίζαμε για την αξιοπρέπειά μας και τον κόσμο μας. Έγινε ένα γρήγορο παιχνίδι από δύο επιθετικές ομάδες. Είχαμε πολλές ευκαιρίες και αξίζαμε την νίκη.
Ξέραμε πόσο γρήγοροι είναι στην αντεπίθεση. Παρόλα αυτά δεν έχει σημασία με ποιο τόπο φτάνουμε στη νίκη, είναι ομαδικό παιχνίδι. Και οι τέσσερις αμυντικοί κάνανε καλή δουλειά, αυτό πρέπει να κάνουμε, να δουλεύουμε σαν ομάδα.
Ελπίζω να τα πάμε καλά. Έχουμε νέους παίκτες φέτος, θα κοιτάξουμε όλοι να κάνουμε το καλύτερο. Ανυπομονούμε για την συνέχεια, είμαστε καλή ομάδα, τελειώσαμε την φάση των ομίλων με εννιά βαθμούς».

Ντρίσα Ντιακιτέ
«Είναι μία πολύ σημαντική νίκη για το ηθικό μας. Ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο και αξίζαμε την επιτυχία. Ελπίζω ότι με αυτή την αύρα θα πάμε και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό».

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου