ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Μαρινάκης: "Δείξτε ποιοι είστε και βουλώστε στόματα"

Μαρινάκης: "Δείξτε ποιοι είστε και βουλώστε στόματα"

Στην ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας στο Ρέντη, ο Βαγγέλης Μαρινάκης ζήτησε σοβαρότητα και νίκες, καλώντας τους παράλληλα να δείξουν ποιοι είναι και να βουλώσουν στόματα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.
Όπως είχε προαναγγείλει, ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (3/12) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη και μίλησε στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις που ακολουθούν και ειδικά τις αναμετρήσεις με Άρσεναλ και Παναθηναϊκό.
Ο ισχυρός άνδρας της πειραϊκής ΠΑΕ έφτασε στις προπονητικές εγκαταστάσεις της ομάδας περίπου στις 18:15 και μίλησε στους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο για 35 - 40 λεπτά, γεγονός που καθυστέρησε για λίγο την έναρξη της προγραμματισμένης για τις 18:30, προπόνησης.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τόνισε αρχικά την αναγκαιότητα για τη νίκη απέναντι στους "κανονιέρηδες" του Αρσέν Βενγκέρ και στη συνέχεια ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές να βουλώσουν στόματα στο ΟΑΚΑ κερδίζοντας το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Παράλληλα τους υπενθύμισε πως πρέπει να κάνουν τα πάντα για να ικανοποιούν τον κόσμο της ομάδας, ενώ αναφέρθηκε και στην λάσπη που δέχεται ο Ολυμπιακός από... ψευτοαναλυτές, όπως τους χαρακτήρισε.

"Αύριο παίζουμε ένα κρίσιμο παιχνίδι και για την συνέχεια μας στο Europa League, αφού με καλό αποτέλεσμα θα έχουμε καλύτερη κλήρωση αλλά και για το γόητρο της ομάδας που είναι σταθερά στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Είμαστε μια ομάδα Champions League που θα συνεχίσει στο Europa League και πρέπει να πάει όσο πιο μακριά γίνεται. Δώστε τα όλα αύριο απέναντι στην σπουδαία Άρσεναλ… Τώρα, για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ξέρετε πολύ καλά τι σημαίνει για όλους μας σε αυτή την ομάδα. Εγώ θέλω να μπείτε στο γήπεδο και να κλείσετε στόματα. Να τους δείξετε ποιοι είστε. Θέλω να τα δώσετε όλα, το ξαναλέω και να κλείσετε στόματα…", τόνισε αρχικά ο πρόεδρος του Ολυμπιακού προς τους παίκτες της ομάδας και συνέχισε:

"Μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ δεν ήμουν ευχαριστημένος και το ξέρετε. Όχι γιατί δεν παίξατε καλά αλλά γιατί δεν κάναμε τις ευκαιρίες γκολ, ώστε να πάρουμε τη νίκη που αξίζαμε. Θέλω σοβαρότητα μέσα στο γήπεδο για να δικαιώνονται οι καλές εμφανίσεις σας και να γίνονται νίκες και πόντοι για την ομάδα. Σας είπα την άλλη φορά που ήμουν εδώ ότι σε αυτή τη δύσκολη εποχή για τους φιλάθλους μας, με όσα συμβαίνουν στην κοινωνία και με τις οικονομικές δυσκολίες, το γήπεδο είναι μια ευχάριστη διέξοδος. Είναι μια ευχαρίστηση για όλους τους φιλάθλους μας να έρχονται στο γήπεδο και να βλέπουν καλό ποδόσφαιρο. Και με χαρά μου είδα την ομάδα στα τελευταία παιχνίδια να κάνει ευκαιρίες. Πολλές ευκαιρίες. Και να προσφέρει θέαμα. Σας έχω πεί πολλές φορές πόσο σας πιστεύω και θέλω μέσα στο γήπεδο να ματώνετε για την ομάδα.  Και για τους οπαδούς μας…".

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας και για τα παιχνίδια με Πανιώνιο και Πανχαϊκή, ζητώντας σοβαρότητα και νίκες. Παράλληλα τους ζήτησε να απαντάνε στο γήπεδο σε όσα τους καταλογίζουν οι... ψευτοαναλυτές.

"Εκτός από αυτά τα παιχνίδια υπάρχει και ένα δύσκολο ματς με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη και ένα με την Παναχαϊκή στην Πάτρα για το Κύπελλο. Να είστε Ολυμπιακός. Είδατε πόσο αντιαθλητικά έπαιξε η Παναχαϊκή στο "Γ. Καραϊσκάκης". Τελειώστε αυτό το ματς και την πρόκριση από τα πρώτα λεπτά. Κάντε τέσσερις νίκες για να είμαστε όλοι ευτυχισμένοι και να κάνουν οι οπαδοί μας ευτυχισμένες γιορτές. Για πριμ δε θέλω να μιλάω. Κάντε εσείς αυτό που πρέπει και ξέρετε καλά ότι θα κάνω και εγώ αυτό που πρέπει και με το παραπάνω. Είναι λογικό να ασχολούνται όλοι μαζί σας. Τα ΜΜΕ, όλοι… Είστε οι πρώτοι. Μη δίνετε σημασία σε κανέναν. Να γελάτε με τους ψευτοαναλυτές. Και να απαντάτε μέσα στο γήπεδο… Για τον εαυτό σας, για τον προπονητή σας, για μένα, για την ομάδα και τον κόσμο της…".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου