ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Εγκώμια για Αμπντούν, γκρίνια για Χαλίλχοτζιτς

Εγκώμια για Αμπντούν, γκρίνια για Χαλίλχοτζιτς

Ο Τύπος της Αλγερίας εγκωμιάζει ξανά τον Τζαμέλ Αμπντούν για τις εμφανίσεις του με τον Ολυμπιακό και παράλληλα κριτικάρει τον Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς για το γεγονός πως δεν τον καλεί στην Εθνική ομάδα της χώρας.
Η ιστοσελίδα "www.liberte-algerie.com" συγκεκριμένα αναφέρει τα εξής: "Ο Ολυμπιακός δεν έχασε την ευκαιρία κόντρα στον Πλατανιά να αρπάξει τους τρεις βαθμούς με άνεση και να εδραιωθεί στην κορυφή της Superleague, σημειώνοντας δύο γκολ και δεχόμενος ένα. Ο Αμπντούν έκανε εξαιρετικό παιχνίδι και σκόραρε το πρώτο γκολ στο έκτο λεπτό με πέναλτι. Ο πρώην παίκτης της Ναντ παραμένει αναντικατάστατος στη... σκακιέρα του Ολυμπιακού".
Στη συνέχεια του κειμένου γίνεται αναφορά στην επιμονή του εκλέκτορα της Εθνικής Αλγερίας, Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς, να μην καλεί τον 26χρονο άσο στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας.

"Παρά τις εμφανίσεις του, ο Αμπντούν εξακολουθεί να αγνοείται από τον εκλέκτορα Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς και προφανώς δεν θα έχει την τιμή να βρίσκεται στην αποστολή της Αλγερίας για το Κόπα Άφρικα που θα διεξαχθεί στη Νότια Αφρική".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου