ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

"Δανεικός μόνο στο εξωτερικό ο Φετφατζίδης"

"Δανεικός μόνο στο εξωτερικό ο Φετφατζίδης"

Ο μάνατζερ του Γιάννη Φετφατζίδη, Γιώργος Τσέλιος, ξεκαθάρισε πως ο Έλληνας μεσοεπιθετικός μπορεί να παραχωρηθεί δανεικός μόνο σε ομάδα του εξωτερικού κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.
Ο μάνατζερ του Γιάννη Φετφατζίδη, Γιώργος Τσέλιος, μίλησε στο Sport24.gr, υπογραμμίζοντας πως δεν υπάρχει θέμα με τον Άρη και ξεκαθαρίζοντας ότι ο 22άχρονος παίκτης μπορεί να φύγει δανεικός μόνο στο εξωτερικό.
"Τον Νοέμβριο ο Γιάννης ανανέωσε την συνεργασία του με τον Ολυμπιακό μέχρι το 2016 και η αλήθεια είναι πως δεν έχει κανένα παράπονο από την ομάδα.

Εκεί συμφωνήσαμε πως αν στα ματς που απομένουν μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου δεν πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής, τότε ίσως θα ήταν καλύτερα να πάει κάπου δανεικός", είπε αρχικά ο κ. Τσέλιος και συνέχισε:

"Εάν, τονίζω, εάν ο Γιάννης είναι να πάει κάπου δανεικός, αυτό θα είναι στο εξωτερικό και όχι στην Ελλάδα. Αυτή είναι και η επιθυμία του εξάλλου. Θα ψάξουμε προτάσεις από Αγγλία, Γερμανία, Ισπανία και άλλες χώρες της Ευρώπης που παρακολουθούν την εξέλιξη του εδώ και καιρό".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου