ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Γιαούρτια στον Χατζηχρήστο!

Γιαούρτια στον Χατζηχρήστο! 

2/12/2012

Γιαούρτια στον Χατζηχρήστο!

Επεισοδιακή η τακτική Γενική Συνέλευση της ερασιτεχνικής ΑΕΚ, καθώς ο εκ των ηγετικών στελεχών της Original Χρήστος Πινκερίδης, γιαούρτωσε τον Δημήτρη Χατζηχρήστο, την ώρα που ο δεύτερος είχε πάρει τον λόγο και βρισκόταν στο βήμα.

Ο Πινκερίδης, απευθυνόμενος στον Χατζηχρήστο, του έλεγε: "Εσύ φταις για όλα. Εσύ είσαι η αιτία του κακού, σταμάτα πια φύγε. Ήρθα εδώ πέρα μόνος να σου τα πω μπροστά σε όλους. Τέλος, φτάνει πια".
Ο Χατζηχρήστος αντέδρασε ψύχραιμα αποδίδοντας το περιστατικό σε προσωπική τους κόντρα που κρατά χρόνια.
Ο Πινκερίδης είναι ένας από τους επτά ιδιοκτήτες στο δωματιάκι της Original. Για πολλά χρόνια ήταν στην ηγετική ομάδα του συνδέσμου και αποχώρησε μετά τη διάσπαση του 1998.
Στο επίκεντρο το θέμα του γηπέδου
Κατά τα άλλα μικρή ήταν η παρουσία στην τακτική γενική συνέλευση καθώς οι παρόντες δεν ξεπέρασαν τα 75 άτομα. Αυτό που προκύπτει μετά τις συζητήσεις που έγιναν, είναι ότι όποιος εγγυθεί σε οικονομικό επίπεδο για το γήπεδο με οποιοδήποτε σχέδιο, ξεκινούν αμέσως τα έργα.
Επικράτησαν δύο τάσεις στην ΓΣ. Η μια από τον πρώην πρόεδρο Θανάση Μιχαήλ και τον Βασίλη Καπετανόπουλο, οι οποιοι υποστηρίζουν ότι υπάρχει ο νόμος και μπορούν τα έργα να ξεκινήσουν αμέσως. Από την άλλη πλευρά ο πρώην γ.γ. Βασίλης Τόγελος, θεωρεί ότι δεν μπορεί να προχωρήσει το σχέδιο αυτό, καθώς δεν είναι κατοχυρωμένο νομικά.
Ο πρόεδρος ερασιτεχνικής, Κώστας Παπαδημητρίου, από την πλευρά του έχει ξεκινήσει επαφές με ανθρώπους που γνωρίζουν το θέμα, για να δει τι συμβαίνει σε νομικό επιπέδο. "Αν κάποιος θέλει να επενδύσει εμείς θα ανάψουμε το πράσινο φως αρκεί να έχει διασφαλιστεί νομικά", υποστήριξε.

Πηγή: contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου