ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Η ΚΑΕ τίμησε τους Αγγέλου και Πελεκάνο

Η ΚΑΕ τίμησε τους Αγγέλου και Πελεκάνο

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός τίμησε με πλακέτες τους Βαγγέλη Αγγέλου και Μιχάλη Πελεκάνος για την προσφορά τους στην περσινή ομάδα η οποία κατέκτησε την κορυφή σε Ευρώπη και Ελλάδα.
Λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης, Ολυμπιακός - Άρης, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, η πειραϊκή ΚΑΕ τίμησε δύο πρώην μέλη των ερυθρολεύκων τα οποία συνεχίζουν την καριέρα τους στους κιτρινόμαυρους.
Πριν το τζάμπολ του αγώνα, λοιπόν, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης Αγγελόπουλος, προσέφερε τιμητική πλακέτα στον Βαγγέλη Αγγέλου, ο οποίος την περασμένη σεζόν ήταν ο στενός συνεργάτης του προπονητή Ντούσαν Ίβκοβιτς, συμβάλλοντας σε μεγάλο βαθμό με την δουλειά του στο να κατακτήσουν οι ερυθρόλευκοι τόσο το Πρωτάθλημα Ευρώπης, όσο και το Πρωτάθλημα και στην Ελλάδα. Ο νυν τεχνικός του Άρη ήταν συγκινημένος, με τον φίλαθλο κόσμο που βρέθηκε στο ΣΕΦ να του προσφέρει ένα "ζεστό" χειροκρότημα για την σημαντική συνεισφορά του στον περσινό θρίαμβο.

Αμέσως μετά ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ, Χρήστος Σταυρόπουλος, τίμησε με την σειρά του τον επί τέσσερις σεζόν (2008-2012) παίκτη των Πειραιωτών, Μιχάλη Πελεκάνο, καθώς ήταν και εκείνος μέλος της "χρυσής" ομάδας.

Ο Β. Αγγέλου ευχαρίστησε τόσο τους ανθρώπους της ΚΑΕ, όσο και τους φιλάθλους στο ΣΕΦ


Ο Μιχάλης Πελεκάνος πήρε και εκείνος το "ζεστό" χειροκρότημα από τον κόσμο στο ΣΕΦ


 

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου