ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Έκπληξη με Μοδέστο

Έκπληξη με Μοδέστο

Μετά το τέλος της προπόνησης την Δευτέρα (3/12) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ ανακοίνωσε την 19μελή αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με την Άρσεναλ (4/12), αφήνοντας εκτός τον Φρανσουά Μοδέστο.
Την προετοιμασία του ενόψει της αναμέτρησης με την Άρσεναλ την Τρίτη (4/12, 21:45) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός με την προπόνηση που διεξήχθη το απόγευμα της Δευτέρας (3/12) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη.
Οι ερυθρόλευκοι δούλεψαν πολύ πάνω στο κομμάτι της τακτικής σε άμυνα και επίθεση, ενώ έδωσαν ιδιαίτερο βάρος σε ασκήσεις στημένων φάσεων. Στο δίτερμα που πραγματοποιήθηκε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δοκίμασε πολλά σχήματα και διαφορετικά πρόσωπα, δίνοντας συνέχεια οδηγίες στους ποδοσφαιριστές του. Ο Πορτογάλος τεχνικός είναι στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, πλην φυσικά του τραυματία εδώ και μήνες, Αβραάμ Παπαδόπουλου που συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί. Μετά το τέλος του προγράμματος ο Ζαρντίμ ανακοίνωσε την 19μελή αποστολή για το ματς με τους "κανονιέρηδες", αφήνοντας εκτός τον Μοδέστο, προφανώς για λόγους τακτικής αλλά και ξεκούρασης (ενόψει ΠΑΟ), καθώς ο Κορσικανός είναι δύσκολο να βγάλει 3 σερί 90λεπτα (με Πλατανιά, Άρσεναλ, ΠΑΟ).

Αναλυτικά, ο 38χρονος προπονητής πήρε μαζί του τους Κάρολ, Μέγκιερι, Σιόβα, Μανωλά, Παπάζογλου, Τοροσίδη, Γκρέκο, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μανιάτη, Φετφατζίδη, Φέισα, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Τζεμπούρ, Μασάντο, Κοντρέρας και Ντιακιτέ.


Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

"Την τελευταία του προπόνηση, πριν από την αυριανή αναμέτρηση με την Άρσεναλ, για την έκτη και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League, πραγματοποίησε απόψε ο Ολυμπιακός.

Οι ερυθρόλευκοι δούλεψαν πολύ επάνω στο κομμάτι της τακτικής, κάνοντας πολλές ασκήσεις επάνω στις στημένες φάσεις, αλλά και μέσω διτέρματος. Έγιναν πολλές δοκιμές από τον Λεονάρντο Ζαρντίμ σε πρόσωπα και σχήματα, ενώ έδινε διαρκώς οδηγίες στους ποδοσφαιριστές του.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, πέραν του Αβραάμ Παπαδόπουλου, ο οποίος συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί. Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού για το αυριανό ματς, στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", απέναντι στην αγγλική ομάδα: Κάρολ, Μέγιερι, Σιόβας, Μανωλάς, Παπάζογλου, Τοροσίδης, Γκρέκο, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Φέισα, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Τζιμπούρ, Μασάντο, Κοντρέρας, Ντιακιτέ".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου