ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Τα μαθατε? επεσε γιουχα και εφυγαν χωρις να προπονηθουν..


Τα μαθατε? επεσε γιουχα και εφυγαν χωρις να προπονηθουν..

29/04/2014
 
 Δεν σταμάτησαν τα όργανα στον ΠΑΟΚ. Η παρουσία οπαδών της ομάδας στη Νέα Μεσημβρία και οι έντονες αποδοκιμασίες που ακολούθησαν έκαναν τους παίκτες του Γεωργιάδη να αποχωρήσουν χωρίς να προπονηθούν.

Τα μάζεψαν και έφυγαν στον ΠΑΟΚ!
Δεν ξεκίνησε καλά η εβδομάδα στον ΠΑΟΚ, έπειτα από τον χαμένο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Μετά την επιστροφή της ομάδας από την Αθήνα, τη Δευτέρα ήταν προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, με την οποία θα ξεκινούσε και η προετοιμασία της ομάδας για τα πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκας.

Στο προπονητικό κέντρο του «δικέφαλου του Βορρά» λίγο πριν την έναρξη του προγράμματος είχαν συγκεντρωθεί περισσότεροι από 100 οπαδοί, οι οποίοι ήταν έξαλλοι για την βαριά ήττα απέναντι στον Παναθηναϊκό και αποδοκίμασαν έντονα τους παίκτες της ομάδας. Στο «στόχαστρο» των εξαγριωμένων οπαδών βρέθηκε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης μαζί με τους Βρύζα και Τσιτσιακόφ.

Η ένταση οδήγησε σε καθυστέρηση περίπου μισής ώρας ενώ τα πράγματα δεν ηρέμησαν ούτε και από την επέμβαση των ανθρώπων ασφαλείας των εγκαταστάσεων με αποτέλεσμα αρκετοί παίκτες να αποφασίσουν να αποχωρήσουν. Όσοι παρέμειναν στη Νέα Μεσημβρία ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο χωρίς να βγουν στον αγωνιστικό χώρο

Αξίζει να σημειωθεί πως έπειτα από την παρουσία των οπαδών αποφασίστηκε να μην γίνει η προπόνηση, τουλάχιστον στον αγωνιστικό χώρο. Η ΠΑΕ από τη μεριά της αποδίδει το γεγονός σε κοινή απόφαση των παικτών και του Γιώργου Γεωργιάδη, οι οποίοι φέρονται να έμειναν στα αποδυτήρια προκειμένου να συζητήσουν για τις συνέπειες τις ήττας αλλά και της συνέχειας των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου