ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Ολυμπιακός και νίκη και…γιορτή

Ολυμπιακός και νίκη και…γιορτή

 01/05/2014
 
Ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη στο ντέρμπι της Α1 πόλο γυναικών κόντρα στη Βουλιαγμένη, χωρίς να πάρει το πλεονέκτημα. Φόρεσε όμως τα γιορτινά του για να πανηγυρίσει την κατάκτηση του τίτλου των ανδρών.

Ολυμπιακός και νίκη και… γιορτή
«Ερυθρόλευκο» βάφτηκε το ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής της Α1 πόλο γυναικών. Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 8-6 της πρωτοπόρου Βουλιαγμένης στο «Π.Καπαγέρωφ», χωρίς όμως να καταφέρει να την ρίξει απ’ την κορυφή της βαθμολογίας.

Το +3 στη διαφορά τερμάτων απ’ το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι την κράτησε στην πρωτιά, διατηρώντας παράλληλα το πλεονέκτημα για τα πλέι φο.

Παρ’ όλα αυτά οι «ερυθρόλευκες» πέρα απ’ τη νίκη, είχαν την ευκαιρία να γιορτάσουν για ακόμα μια φορά για την κατάκτηση του LEN Trophy, αφού βραβεύτηκαν απ’ τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Παράλληλα, έγινε η φιέστα της ανδρικής ομάδας πόλο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, που δεν έγινε μετά τη λήξη του δικού τους αγώνα λόγω τιμωρίας της έδρας.

Οκτάλεπτα: 1-2, 3-1, 1-0, 3-3

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Τετζαλίδου 1, Πλευρίτου Ελ. 3, Σώρα, Μανωλιουδάκη 1, Καλογεράκου, Πλευρίτου Μ. 1, Πλευρίτου Β., Μπούικα 2, Βασιλακοπούλου Μ., Νιαρχάκου, Σταματοπούλου, Γκούζουλα, Βασιλακοπούλου Α.
ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Κώστας Δήμου): Κούβδου, Τσουκαλά 4, Ντάσιου, Πρωτοπαπά, Ξενάκη, Ασημάκη, Ρουμπέση 1, Γερόλυμου, Διαμαντοπούλου 1, Σελετοπούλου, Κοντογιάννη, Ζοφώλη, Μαυρωτά Μ., Μαυρωτά Ιφ.

ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ - ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ 2-11
Άνετη νίκη πανηγύρισε το Ρέθυμνο επί του Νηρέα Χαλανδρίου με 11-2. Με ένα καταιγιστικό τρίτο οκτάλεπτο το συγκρότημα του Κώστα Φιτσανάκη δεν δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση του ήδη υποβιβασμένου Νηρέα και πέρασε ένα άνετο απόγευμα.

Οκτάλεπτα: 0-0, 1-2, 1-5, 0-4

ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Θεοδώρα Μιχαηλίδου): Λεοντσίνη, Σαμαρά, Παπατριανταφύλλου Ο., Κροκίδα, Παντελίδη, Λιβαθηνού, Βλοντάκη, Πανουσάκη, Καλλή, Παπαδάκη, Δούλη 1, Μόσιαλου, Κουντουρέα, Παπατριανταφύλλου Μ. 1.
ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Κώστας Φιτσανάκης): Μυλωνάκη, Φαρμάκη Μ., Παπαγεωργίου, Παληκαράκη 1, Αλεξάκη 3, Μυριοκεφαλιτάκη, Καραλόγου 1, Φαρμάκη Ελ. 1, Πατσαχάκη 2, Πενταράκη 3.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ 6-5
Τη νίκη σε ένα συναρπαστικό σε εξέλιξη παιχνίδι πήρε η Γλυφάδα επί του Εθνικού με 6-5. Ο σύλλογος του Πειραιά ήταν αυτός που είχε αρχικά το προβάδισμα, όμως η Γλυφάδα αντέδρασε γρήγορα και πήρε τη νίκη.

Οκτάλεπτα: 1-3, 3-1, 1-0, 1-1

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Αλεξία Καμμένου): Παπαϊωάννου, Κανέτι, Τσελέπη, Ιωσηφίδου, Μάμογλου 1, Οικονομοπούλου 1, Πάτρα Μ., Μιμίδη 1, Κόλλια, Παπαναστασίου, Δράκου, Πάτρα Ε., Ελευθεριάδου 3, Λούδη.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Γιώργος Κατσούλης): Ναλμπάντη, Καλαργυρού, Ζέκου, Βάσιλα 1, Χυδηριώτη, Κούβδου, Μουσγκρόβ 1, Δατσέρη, Φραγκιουδάκη 2, Κανάκη, Αντωνάκου 1, Γρηγοριάδου, Καλαρρίτη.

ΗΡΑΚΛΗΣ- «ΤΡΙΤΩΝ» ΑΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 14-5

Δεν δυσκολεύτηκε να πάρει τη νίκη ο Ηρακλής επί του Τρίτωνα Αμαρουσίου. Ο Γηραιός επιβλήθηκε με 14-5, όντας ανώτερος σε όλη τη διάρκεια του ματς. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τρίτων είχε στην αποστολή του οκτώ αθλήτριες.

Οκτάλεπτα: 5-1, 3-2, 4-0, 2-2

ΗΡΑΚΛΗΣ (Παναγιώτης Ιωακειμίδης): Γούλα, Μαλέτσκα 2, Αβράμη, Τζελέπη 1, Τζίμα 1, Τριχολίδου 3, Ζάντου, Καραδημήτρη, Καρυπίδου Μ., Φλώρου Χρ. 3, Φλώρου Μ. 1, Καρυπίδου Η. 3, Σωτηρέλη, Βελίτσιου
«ΤΡΙΤΩΝ» ΑΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ (Θανάσης Τούρος): Κοτσιώνη, Πάττα, Ζώη, Μαντάου, Στρατιδάκη 3, Μπόστα 2, Αγγελονίδη, Στρείδη.

«Ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει να παίρνει κούπες»

Την πεποίθηση ότι ο Ολυμπιακός έχει ανέβει επίπεδο και θα συνεχίσει να σηκώνει τρόπαια σε όλα τα σπορ εξέφρασε ο Θοδωρής Βλάχος στη φιέστα του πόλο. «Φανταστική ατμόσφαιρα» επεσήμανε ο Χάρης Παυλίδης.

«Ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει να παίρνει κούπες»
Το δέσιμο που επικρατεί στα τμήματα πόλο του Ολυμπιακού τόνισε ο Θοδωρής Βλάχος στις δηλώσεις του μετά τη φιέστα του τίτλου στην Α1 πόλο ανδρών.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως ο σύλλογος έχει ανέβει επίπεδο και θα συνεχίσει για πολλά χρόνια να κατακτά τίτλους.

«Ο Ολυμπιακός έδειξε πως είναι μια αγαπημένη οικογένεια. Η διοίκηση, οι ομάδες και ο κόσμος είναι το τρίπτυχο της επιτυχίας για τον μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας. Ο Ολυμπιακός πανηγυρίζει ενιαίος όλες τις κούπες. Ήταν μεγάλη τιμή για εμάς η παρουσία του κ. Μαρινάκη στο Κολυμβητήριο και τον ευχαριστούμε πάρα πολύ. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε και τον κ. Μώραλη και να του ευχηθούμε καλή επιτυχία. Ο Ολυμπιακός έχει ανέβει επίπεδο σ’ όλα τα σπορ και θα συνεχίσει για πολλά χρόνια ακόμη να κατακτά κούπες αλλά και να προσφέρει στην κοινωνία»

Από τη μεριά του ο αρχηγός της ομάδας, Τάσος Σχίζας σχολίασε:

«Ήταν μια φανταστική βραδιά για όλους μας. Το Πόλο Ανδρών, το Πόλο Γυναικών και όλα τα αθλήματα. Ο Ολυμπιακός κατακτά κάθε ημέρα τίτλους και είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος της χώρας. Είναι τιμή μας που αγωνιζόμαστε στον Ολυμπιακό. Τέτοιες φιέστες και τέτοιες στιγμές μέσα στην πισίνα δεν μπορεί να ζήσει αθλητής σ’ άλλη ομάδα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην διοίκηση του Ερασιτέχνη που έχει φτιάξει μια ομάδα που πρωταγωνιστεί και στην Ευρώπη και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Μαρινάκη για την τιμή που μας έκανε να έρθει στη φιέστα μας».

«Φανταστική ατμόσφαιρα»
Στην ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι των «ερυθρόλευκων» στάθηκε ο Χάρης Παυλίδης, μετά την βράβευση της γυναικείας ομάδας πόλο απ’ τον Βαγγέλη Μαρινάκη, για την κατάκτηση του LEN Trophy.

«Εύχομαι στους τελικούς να έχουμε δίπλα μας αυτό τον κόσμο. Ήταν φανταστική η ατμόσφαιρα και όλοι μας μείναμε μ’ ανοιχτό το στόμα. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κόσμο και τον περιμένουμε στους τελικούς. Είναι μεγάλη τιμή για όλους μας η παρουσία του κ. Μαρινάκη στο Κολυμβητήριο και τον ευχαριστούμε πάρα πολύ για την βράβευση της ομάδας μας»

Υπόσχεση για τον τίτλο έδωσε η Φιλιώ Μανωλιουδάκη, ενώ ευχαρίστησε τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό και τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ για την βράβευση: «Ένα ευχαριστώ είναι λίγο. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας, ευχαριστούμε την διοίκηση του Ερασιτέχνη που είναι πάντα κοντά μας και ευχαριστούμε τον κ. Μαρινάκη για την βράβευση. Είναι μεγάλη τιμή για εμάς. Υποσχόμαστε θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε το Πρωτάθλημα και να κλείσουμε με σπουδαίο τρόπο τη χρονιά».

«Αγαπημένη οικογένεια ο Ολυμπιακός»
Παρών στο «Π. Καπαγέρων» ήταν και ο τεχνικός της ομάδας βόλεϊ ανδρών, Δημήτρης Καζάζης, ο οποίος χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό το μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας.

«Ο Ολυμπιακός δείχνει κάθε ημέρα πως είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος της χώρας. Κάθε ημέρα έρχονται τίτλοι στον σύλλογο και τους πανηγυρίζουμε όλοι μαζί σαν αγαπημένη οικογένεια που είμαστε. Όλοι μαζί. Οι διοικήσεις της ΠΑΕ, του Ερασιτέχνη, το Πόλο, το Βόλεϊ, η Κολύμβηση…Συγχαρητήρια στα κορίτσια για την κατάκτηση του Λεν Τρόφι και στα αγόρια για το Πρωτάθλημα»


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου