ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Το δείπνο των Κυπελλούχων (pics+video)

Το δείπνο των Κυπελλούχων (pics+video)

01/05/2014

Το δείπνο των Κυπελλούχων (pics+video)

Η φετινή χρονιά είναι ιδιαίτερη για τη ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού. Τα κορίτσια του Θρύλου κατέκτησαν στη Φλωρεντία το Λεν Τρόφι. Και το βράδυ της Τετάρτης δείπνησαν σε μαγαζί στο Πασαλιμάνι. Το σκηνικό ήταν εορταστικό, αν και η… γεύση ήταν γλυκόπικρη.
Διότι ο Ολυμπιακός είχε νικήσει λίγες ώρες νωρίτερα το ΝΟΒ, αλλά με δύο γκολ διαφορά. Κι αν είχε επικρατήσει με 3 γκολ διαφορά και πάνω, θα είχε το πλεονέκτημα στην ισοβαθμία. Τώρα τα κορίτσια του Θρύλου υστερούν.





Το βράδυ της Τετάρτης, όμως, όλα τα μέλη της ομάδας, τεχνικό επιτελείο και πολίστριες μαζεύτηκαν στο Πασαλιμάνι και δείπνησαν. Με την κούπα του Λεν Τρόφι να «κοσμεί» το τραπέζι που βρίσκονταν οι «ερυθρόλευκες».




Την ώρα που ήταν εκεί, όμως, ήρθε και ο Γιάννης Μώραλης. Ο υποψήφιος δήμαρχος με το συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» χαιρέτησε τις «ερυθρόλευκες», τις συνεχάρη για τη μεγάλη του επιτυχία, να κατακτήσουν τον ευρωπαϊκό τίτλο και ευχήθηκε να έχουν ανάλογες επιτυχίες στο μέλλον.
Είναι σίγουρο πως αυτή η ομάδα έχει μέλλον και πως μπορεί να συνεχίσει να κατακτά τίτλους και να πετυχαίνει πολύ σημαντικές διακρίσεις.




ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου