ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Η αποστολή για το φιλικό με τον Λεβαδειακό

Η αποστολή για το φιλικό με τον Λεβαδειακό

Έτοιμος ο Ολυμπιακός για την αναμέτρηση της Τρίτης (29/4, 16:00) με τον Λεβαδειακό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".
Με ανακοίνωση της η ΠΑΕ Ολυμπιακός γνωστοποίησε την αποστολή των ερυθρολεύκων για το φιλικό της Τρίτης (29/4, 16:00) κόντρα στον Λεβαδειακό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"Ακόμη μία φιλική αναμέτρηση έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός μας. Αντίπαλος αυτή την φορά είναι ο Λεβαδειακός και το παιχνίδι θα διεξαχθεί το απόγευμα της Τρίτης στις 16:00. Για το ματς αυτό οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού δούλεψαν και το πρωί της Δευτέρας στο Ρέντη.

Η δουλειά που έγινε αφορούσε επάνω στο κομμάτι της τεχνικής και του ελέγχου της μπάλας. Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν και διπλά σε μικρό χώρο, χωρισμένοι σε 4 ομάδες. Ο Διαμαντάκος έμεινε εκτός προγράμματος, λόγω του πλήγματος στον αυχένα, το οποίο είχε υποστεί στο προηγούμενο φιλικό με τον Πανιώνιο. Κανονικά γυμνάστηκε ο Βαλντέζ.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο κ. Μίτσελ έκανε γνωστή την αποστολή για το φιλικό ματς του Ολυμπιακού με αντίπαλο τον Λεβαδειακό. Αναλυτικά: Χουτεσιώτης, Στρέζος, Τόρες, Καραγκούνης, Λυκογιάννης, Βούρος, Παπαδόπουλος, Μαρκάνο, Παπάζογλου, Πελέ, εντινγκά, Μπουχαλάκης, Φουστέρ, Σάλιακας, Βλαχοδήμος, Σαβιόλα, Ιμπαγάσα, Βαλντές, Κολοβός.


ALEX WEB RADIO/TV 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου