ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Champions League:Ρεάλ-Μπάγερν 3-0 (video)

 Champions League:Ρεάλ-Μπάγερν 3-0 (video)

30/04/2014

Με εντυπωσιακό τρόπο η Ρεάλ συνέτριψε την Μπάγερν στο Μόναχο με 4-0 και συνολικό σκορ 5-0 πήρε με θριαμβευτικό τρόπο το εισιτήριο για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι «μπλάνκος» έκαναν… παρέλαση στη Αλιάνζ Αρίνα και διέλυσαν τους τέως, πλέον, πρωταθλητές Ευρώπης μέσα στο «σπίτι» τους.

 Σούπερ Ρεάλ, ισοπέδωσε τη Μπάγερν! (video)

Η ομάδα του Αντσελότι έκανε εντυπωσιακό ξεκίνημα καθώς προηγήθηκε 2-0 στο πρώτο 20λεπτο. Ισάριθμα γκολ από τον Σέρχιο Ράμος (16’ και 20’) που αξιοποίησε τα κενά στην άμυνα των Βαυαρών, ειδικά στα στημένα, και τελείωσε εκεί την πρόκριση.
Και όταν λίγο αργότερα (34’) ο Κριστιάνο Ρονάλντο αξιοποίησε την πάσα του Μπέιλ στην κόντρα, το 0-3 άρχισε να… διώχνει από νωρίς τους οπαδούς της Μπάγερν από τις εξέδρες.
Στο 90ό λεπτό ήρθε το… κερασάκι στην τούρτα. Φάουλ για τη Ρεάλ έξω από την περιοχή του Νόιερ, οι παίκτες στο τείχος πήδηξαν και ο Κριστιάνο Ρονάλντο με συρτό σουτ, «εκτέλεσε» και πάλι τον γκολκίπερ της Μπάγερν, διαμορφώνοντας το εντυπωσιακό 0-4!


Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Αλάμπα, Ντάντε, Μπόατενγκ, Λαμ, Ριμπερί (72’ Πιζάρο), Μίλερ (72’
Γκέτσε), Σβάινσταϊγκερ, Κρος, Ρόμπεν, Μάντζουκιτς (46’ Χάβι Μαρτίνεθ).
Ρεάλ Μαδρίτης: Κασίγιας, Καρβαχάλ, Ράμος (75’  Βαράν), Πέπε, Κοεντράο, Αλόνσο, Μόντριτς, Μπέιλ, ντι Μαρία (84’ Κασεμίρο), Ρονάλντο, Μπενζεμά (79’ Ίσκο).





ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου