ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Αποχώρησε ο Μητρόπουλος από το ψηφοδέλτιο του Μιχαλολιάκου

Αποχώρησε ο Μητρόπουλος από το ψηφοδέλτιο του Μιχαλολιάκου

Ο Τάσος Μητρόπουλος δεν θα είναι στο ψηφοδέλτιο του Βασίλη Μιχαλολιάκου, καθώς αποφάσισε να αποσύρει την υποψηφιότητα του για τις επικείμενες δημοτικές εκλογές. Οι αιχμές που άφησε ο νυν Δήμαρχος στην είδηση της αποχώρησης του Μητρόπουλου.
Πλήγμα δέχθηκε ο συνδυασμός του Βασίλη Μιχαλολιάκου "Μας ενώνει ο Πειραιάς", καθώς ο Τάσος Μητρόπουλος ανακοίνωσε την απόσυρση του από το ψηφοδέλτιο!





Έτσι λοιπόν δεν θα είναι υποψήφιος με τον νυν Δήμαρχο στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου, γεγονός που φυσικά δεν άρεσε στον Βασίλη Μιχαλολιάκο που εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία άφησε σαφείς αιχμές για τους λόγους που οδήγησαν τον Μητρόπουλο σε αυτή την απόφαση.

"Ο Τάσος Μητρόπουλος ήταν και παραμένει ένας ξεχωριστός αθλητής για το ποδόσφαιρο και την πόλη μας. Ζήτησε ο ίδιος επίμονα να συμμετάσχει στην προσπάθειά μας και στο ψηφοδέλτιό μας, αναγνωρίζοντας τη δουλειά που γίνεται στον Πειραιά.

Σήμερα αποχώρησε. Όλοι γνωρίζουμε τους πραγματικούς λόγους που τον οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση", τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μιχαλολιάκος αφήνοντας υπόνοιες για τον συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη και την στήριξη που τυγχάνει από τον Ολυμπιακό.

Το γεγονός πάντως είναι πως ο συνδυασμός του Βασίλη Μιχαλολιάκου δέχθηκε ένα ισχυρό πλήγμα, γεγονός που οδήγησε σε μια unfair δήλωση του μπερδεύοντας πράγματα και καταστάσεις. Όπως άλλωστε έχει ξεκαθαρίσει ο κ. Μώραλης, το γεγονός πως προέρχεται από τον Ολυμπιακό και έχει την στήριξη της "ερυθρόλευκης" οικογένειας, δεν σημαίνει τίποτα απολύτως ενόψει των εκλογών.

Ο ίδιος ζήτησε να μην συγχέονται οι δύο καταστάσεις, τονίζοντας πως μοναδικός γνώμονας της προσπάθειας του και των ανθρώπων που τον στηρίζουν, είναι η αναβάθμιση του Πειραιά.

Ωστόσο ο κ. Μιχαλολιάκος επέλεξε στην δήλωση του να κάνει μια έμμεση, πλην σαφή, επίθεση προς αυτή την κατεύθυνση αφήνοντας υπονοούμενα για την απόφαση του Τάσου Μητρόπουλου να μην συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του.  


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου