ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Χωρίς Σπανούλη-Σλούκα στην Κηφισιά

Χωρίς Σπανούλη-Σλούκα στην Κηφισιά

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την ΑΕΝΚ στην Κηφισιά χωρίς τους Σπανούλη και Σλούκα. Διάψευση στα μεταγραφικά σενάρια. Λοτζέσκι: "Να αφήσουμε πίσω μας την Ευρωλίγκα".
Ο Ολυμπιακός την Τρίτη (29/4) το απόγευμα (17:00, Novasports 1) θα αντιμετωπίσει την ΑΕΝΚ στην Κηφισιά στο πλαίσιο της προτελευταίας (25ης) αγωνιστικής της Basket League.


Οι επί δύο συναπτά έτη Πρωταθλητές Ευρώπης θα αγωνιστούν στα Βόρεια προάστια χωρίς τους Βασίλη Σπανούλη και Κώστα Σλούκα.

Ο αρχηγός θα ξεκουραστεί ενόψει της συνέχειας, ενώ ο 24χρονος γκαρντ θα μείνει εκτός καθαρά για προληπτικούς λόγους καθώς αντιμετωπίζει ένα μικρό πρόβλημα (ενοχλήσεις) στο δεξί του γόνατο.

Στην δωδεκάδα του Ολυμπιακού θα βρεθεί ο ταλαιπωρημένος από τραυματισμούς και ιώσεις το τελευταίο διάστημα, Στράτος Περπέρογλου, ο οποίος αυτή την φορά θα πάρει χρόνο συμμετοχής, κάνοντας προσπάθεια ώστε να αποκτήσει και πάλι αγωνιστικό ρυθμό.

Από το ερυθρόλευκο στρατόπεδο τονίζουν πως έχουν μπροστά τους τον βασικό στόχο της χρονιάς, ο οποίος ήταν και είναι η κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος. Άπαντες, πλέον, στρέφουν αποκλειστικά εκεί την προσοχή τους, ώστε να κλείσουν την χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Όσον αφορά τα δημοσιεύματα για δήθεν μεταγραφικούς στόχους που απασχολούν τους Πειραιώτες, από τον Ολυμπιακό διαψεύδουν κατηγορηματικά όλα αυτά τα σενάρια.

Λοτζέσκι: "Να αφήσουμε πίσω μας την Ευρωλίγκα"

Ο Αμερικανός φόργουορντ είπε τα εξής για το παιχνίδι στην Κηφισιά: "Δεν είναι εύκολο, αλλά πρέπει. Όλοι καταλαβαίνουν ότι δεν είναι εύκολο να αφήσουμε πίσω μας το τέλος της Ευρωλίγκας, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά.

Έχουμε μπροστά μας έναν εξίσου μεγάλο στόχο που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και θα κάνουμε τα πάντα για να το καταφέρουμε. Τα δυο παιχνίδια που έχουμε ως το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος δεν έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι αδιάφορα.

Η Κηφισιά είναι μια ομάδα που έχει κάνει εξαιρετική πορεία φέτος στο πρωτάθλημα και μια νίκη απέναντι σε μας θα είναι τεράστια υπόθεση γι’ αυτούς.

Ξέρουν ότι είμαστε κουρασμένοι από τα συνεχόμενα παιχνίδια και σίγουρα ξέρουν ότι μπορεί να είμαστε και απογοητευμένοι από τον αποκλεισμό, αλλά δουλειά μας είναι να μη δείξουμε τίποτα από τα δυο πάνω στο παρκέ".


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου