ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Καμπανα για ΠΑΟΚ

Καμπανα για ΠΑΟΚ

01/05/2014
 
 Αφαίρεση 3 βαθμών, 2 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 50.000 ευρώ προβλέπει η τιμωρία της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ για τον ΠΑΟΚ για τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό.

Τιμωρία-καταστροφή για ΠΑΟΚ
Τιμωρία, που δυσκολεύει αφάνταστα το έργο του ΠΑΟΚ στα play offs, επιβλήθηκε για τα γεγονότα του επαναληπτικού ημιτελικού του Κυπέλλου απέναντι στον Ολυμπιακό.

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε να επιβάλει στο «Δικέφαλο του Βορρά» ποινή αφαίρεσης 3 βαθμών, 2 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών (που θα κληθεί να εκτίσει με Ατρόμητο και Παναθηναϊκό στα play offs), καθώς και πρόστιμο 50.000 ευρώ.

Η ποινή είναι εφέσιμη, αλλά οι πιθανότητες να μειωθούν οι «καμπάνες» δεν είναι πολλές. Σημειώνεται πως στον ΠΑΟΚ έχει ασκηθεί πειθαρχική δίωξη και για κάποια επεισόδια στον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό κι επειδή είναι υπότροπος υπάρχει σοβαρός κίνδυνος για ακόμη μεγαλύτερη ποινή.

Απ' την ανακοίνωση της ΕΠΟ δεν γίνεται σαφές το που θα ισχύσει το -3. Αν δηλαδή θα αφορά την κανονική διάρκεια της Σούπερ Λίγκας που ολοκληρώθηκε και δεν επηρεάζει τους Θεσσαλονικείς ή αν θα ισχύσει στα τωρινά πλέι οφ. Στη δεύτερη περίπτωση, η ομάδα θα βρεθεί στους μηδέν βαθμούς και θα υπολείπεται τριών από Παναθηναϊκό και Ατρόμητο, κάνοντας ακόμα πιο δύσκολο το σεντόνι του Τσάμπιονς Λιγκ. Απ' την ΠΑΕ ΠΑΟΚ βγαίνει πως η ελληνική ομοσπονδία δεν είναι αρμόδια για να αποφασίσει το που θα μετρήσει η απώλεια βαθμών.

Αναλυτικά η απόφαση:

«Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ δέχεται εν μέρει την πειθαρχική δίωξη του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα κατά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Απαλλάσσει την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την πράξη που αναφέρεται στο σκεπτικό. Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέα αυτή, κατά τα λοιπά. Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ α) πειθαρχική χρηματική ποινή 50.000 ευρώ, β) ποινή διεξαγωγής δύο (2) αγώνων χωρίς θεατές, γ) αφαίρεση τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα (ημιτελικός Κυπέλλου Ελλάδας ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός στις 16/4)».

ALEX WEB RADIO/TV

1 σχόλιο:

  1. Η αφαιρεση των 3 βαθμων,πρεπει κανονικα να ισχυει απο το νεο πρωταθλημα,διαφορετικα,δεν υφισταται τιμωρια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή