ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Κόπηκε ο ΠΑΣ, άδεια για τέσσερις

Κόπηκε ο ΠΑΣ, άδεια για τέσσερις

03/05/2014
 
 ΟΦΗ, Εργοτέλης, Βέροια και Πλατανιάς δικαιώθηκαν από την δευτεροβάθμια Επιτροπή Αδειοδοτήσεων της ΕΠO, όχι όμως και ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Κόπηκε ο ΠΑΣ, άδεια για τέσσερις

Οι τρεις σύλλογοι της Κρήτης, όπως και η Βέροια, που είχαν κοπεί σε πρώτο βαθμό εξασφάλισαν την αδειοδότηση, μετά την έφεση που είχαν ασκήσει και θα μπορέσουν να προετοιμάσουν τα πλάνα τους για τη νέα σεζόν, αφού θα μπορούν να πραγματοποιήσουν κανονικά, μεταγραφές.

Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν ισχύει και για τον ΠΑΣ Γιάννινα, του οποίου η έφεση δεν έγινε δεκτή, η πρόταση του Άρη απορρίφθηκε ως απαράδεκτη, ενώ ο Πανιώνιος εξίσου δεν έχει άδεια, μην έχοντας ασκήσει έφεση.

Πλέον Γιαννιώτες και Νεοσμυρνιώτες μπορούν να κάνουν όσες μεταγραφές θέλουν για παίκτες μικρότερους των 24 χρόνων, μέχρι 3 άνω των 24 ετών, 2 ανανεώσεις ποδοσφαιριστών άνω των 24 ετών, ενώ χάνουν και το 20% των εσόδων τους απ' τα τηλεοπτικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Η Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης (Ε.Ε.Α.) της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση εξέτασε τις εφέσεις των ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ ΓΑΣ, ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ Α.Ο., ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Γ.Σ., ΑΡΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ και Ο.Φ.Η., κατά των αποφάσεων του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης.

Έκανε δεκτές τις εφέσεις και χορήγησε την άδεια συμμετοχής στις διοργανώσεις περιόδου 2014-2015 στις ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ ΓΑΣ, Ο.Φ.Η., ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ Α.Ο. και ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Γ.Σ.
Δεν έκανε δεκτή την έφεση και δεν χορήγησε άδεια συμμετοχής στις διοργανώσεις περιόδου 2014-2015 στην ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966.
Απέρριψε ως απαράδεκτη την έφεση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ.

ΑLEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου