ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

O Bαζελας Δημαρχος Πειραια και ο βαζελας υποστηρικτης και υποψηφιος του συνδυασμου του

O Bαζελας Δημαρχος Πειραια και ο βαζελας υποστηρικτης και υποψηφιος του συνδυασμου του

30/04/2014

Τα πολλα λογια ειναι φτωχια...ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ...ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ...ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ Η ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ...ΒΑΖΕΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ Ε?

Τα τριφυλλάκια του δημαρχιακού facebook

Ας πούμε καμία αλήθεια έστω και λίγες ημέρες πριν το φινάλε. Το δημαρχείο ο Βασίλης Μιχαλολιάκος το εγκαταλείπει με γοργά… βηματάκια, αλλά πριν από αυτό το έχει γεμίσει με… τριφυλλάκια!
Διότι όλοι οι συνεργάτες του είναι βαζέλες μέχρι… αηδίας! Δεν υπάρχει πουθενά αλλού κάτι τέτοιο… Χαρακτηριστική περίπτωση ένας Νίκος Κατσαφάδος. Βαζέλα μέχρι τα μπούνια! Αυτός λοιπόν γράφει για τη ζωντανή ιστορία του Θρύλου στο facebook και στη σελίδα του παθαίνεις… αλλεργία από τα τριφυλλάκια που έχει γεμίσει.
Και τι είπε αυτός; Πως η ζωντανή ιστορία του Ολυμπιακού είναι με τον τέως δήμαρχο. Μάλλον κάτι δεν έχει καταλάβει καλά. Η ζωντανή ιστορία του Ολυμπιακού δεν θα μπορούσε να γυρίσει την… πλάτη στο Θρύλο!
Η ζωντανή ιστορία του Ολυμπιακού αποτελείται από αυτούς τους παικταράδες που έχουν τιμήσει την ερυθρόλευκη και που καταλαβαίνουν πως Ολυμπιακός και Πειραιάς είναι απόλυτα συνδεδεμένοι.
Δεν θα μπορούσαν αυτοί οι Θρύλου του Θρύλου να γυρίσουν την πλάτη τους στην ομάδα με την οποία έγραψαν ιστορία. Μα πάνω από όλα, δεν θα μπορούσαν να γυρίσουν την πλάτη τους στον Πειραιά.
Και ο τέως δήμαρχος, ο Βασίλης Μιχαλολιάκος, δεν ξέρει τι πει! Γιατί είναι μια βαζέλα και τίποτα παραπάνω…

ΕΝΑΣ "ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑΣ" ΑΠΟ ΤΗ... ΒΙΑΝΕΞ!

ΕΝΑΣ

Από «Ολυμπιακάρες», άλλο τίποτα! Ένας ακόμα τυπάκος, που γράφει ότι του κατέβει στο ταλαίπωρο κεφάλι του, με το όνομα Σαράντος Ευσταθόπουλος, το παίζει πολύ «Ολυμπιακάρα» από το facebook λογαριασμό του, στον οποίο μάλιστα έχει πολλούς φίλους Ολυμπιακούς.
Βέβαια δεν είμαστε σε θέση να ξέρουμε αν έχει κάνει γνωστό ΣΕ ΟΛΟΥΣ αυτούς που κοροϊδεύει, ότι είναι στέλεχος του «εφευρέτη της αλητείας» (κατά δήλωση του) και του ανθρώπου που εχθρεύεται τον Ολυμπιακό, δηλαδή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου!
Αν λοιπόν ο Σαράντος Ευσταθόπουλος, στέλεχος της DPG (Dimitris Pavlou Giannakopoulos) και της Βιανέξ είναι άλλος και άλλος είναι ο Σαράντος Ευσταθόπουλος, «ολυμπιακάρας» και Δημοτικός Σύμβουλος του ΒΑΖΕΛΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ, τότε η φύση κάνει πλάκα... Δείτε τους στη φωτογραφία, είναι... ίδιοι!!!
Έχει μάλιστα... πλάκα το πως αντιλαμβάνονται οι άνθρωποι του Μιχαλολιάκου το «λέμε αλήθεια στον Πειραϊκό λαό»... Κοιτάξτε το βιογραφικό του κυρίου αυτού. Γράφει επί λέξει: «εργάζομαι ως Σύμβουλος του Προέδρου του ομίλου DPG Group of Companies»...
Γιατί δε λες ρε λαϊκέ ηγέτη ότι αυτός ο Πρόεδρος είναι ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ; Ντρέπεσαι; Απλά να αλλάξεις την κάρτα. Εκεί που λέει «ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ, Βασίλης Μιχαλολιάκος» κάντο «ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΑΟ, Βασίλης Μιχαλολιάκος»...     

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου