ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Η μυστική άφιξη του Ινς και τα σενάρια

Η μυστική άφιξη του Ινς και τα σενάρια

27/04/2014
 
 Στην Ελλάδα βρίσκεται ο Πολ Ινς, ο οποίος ξεναγήθηκε από τον Κριστιάν Καρεμπέ στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού και υπάρχει έντονη φημολογία ότι ο γιος του, Τομ, ενδιαφέρει τους Πειραιώτες.

Η μυστική άφιξη του Ινς και τα σενάρια
Την ευθύνη να ξεναγήσει έναν ξεχωριστό στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού ανέλαβε ο Κριστιάν Καρεμπέ.

Συγκεκριμένα, ο Γάλλος σύμβουλος στρατηγικής της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ συναντήθηκε με τον σπουδαίο Πολ Ινς και από ό,τι φαίνεται αυτή η… φιλοξενία κρύβει μπόλικο παρασκήνιο.

Ο παλαίμαχος χαφ και μέχρι πρότινος προπονητής της Μπλάκπουλ βρίσκεται το τελευταίο διήμερο στην Ελλάδα και εκτός από του Ρέντη ξεναγήθηκε στο γήπεδο των Πειραιωτών, διαπιστώνοντας το υψηλό επίπεδο των υποδομών του συλλόγου.

Σύμφωνα με τον «Γαύρο», πίσω από την άφιξη του Ινς στην Αθήνα κρύβεται φημολογούμενο ενδιαφέρον για τον γιο του, Τομ, που το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από την Μπλάκπουλ.

Οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται να ενδιαφέρονται για τον 22χρονο φορ, ο οποίος έχει τραβήξει την προσοχή αρκετών ομάδων της Premier League.

Ο νεαρός άσος είναι ιδιαίτερα ταλαντούχος και τα τελευταία τρία χρόνια μετράει πάνω 100 συμμετοχές, 31 γκολ και 27 ασίστ στην Championship.

Εκτός από την παραπάνω περίπτωση, «παίζει» και το σενάριο ο Πολ Ινς να συζητά το ενδεχόμενο να είναι ο βοηθός που αναζητά ο Μίτσελ μετά την αποχώρηση του Βίκτορ Σάντσεθ. Το μόνο σίγουρο, πάντως, είναι ότι ο Άγγλος δεν ήρθε για λόγους… αναψυχής στην Ελλάδα.



ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου