ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Τίμησαν τον Κρητικόπουλο σε ένα σπουδαίο φιλικό

Τίμησαν τον Κρητικόπουλο σε ένα σπουδαίο φιλικό

Οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού τίμησαν τη μνήμη του Μιχάλη Κρητικόπουλου με σπουδαίο φιλικό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", ενώ το "παρών" έδωσε και ο Πρόεδρος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης.



 
Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει τα εξής:

"Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού έπαιξαν ένα ιδιαίτερο φιλικό, θέλοντας να τιμήσουν την μνήμη του Μιχάλη Κρητικόπουλου και το έκαναν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Αντιμετώπισαν στο γήπεδο Καραϊσκάκη τους παλαίμαχους του Εθνικού, τους συνέτριψαν με σκορ 10-2, ενώ παρών ήταν και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος τιμήθηκε και τίμησε την οικογένεια του εκλιπόντος άσου του Ολυμπιακού μας! Παράλληλα, ο ηγέτης της ομάδας μας τιμήθηκε από τους Βετεράνους του Ολυμπιακού, αλλά και εκείνους του Εθνικού, για το 4ο πρωτάθλημα σε ισάριθμα χρόνια στον προεδρικό θώκο και συνολικά 41ο για τον Θρύλο μας!

Η αναμέτρηση διεξήχθη με κάθε επισημότητα για πρώτη φορά μεταξύ των Βετεράνων των δύο ομάδων, με τον κόσμο να ανταποκρίνεται στο κάλεσμα των ιστορικών μορφών των δύο συλλόγων.

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης, τιμήθηκαν όλοι οι παίκτες που είχαν φορέσει τη φανέλα και των δύο ομάδων: Γιώργος Λαιμός, Ηλίας Υφαντής, Νίκος Σιδέρης, Νίκος Γιούτσος, Βασίλης Σιώκος, Γιώργος Βασιλόπουλος, Χρήστος Αρβανίτης, Γιώργος Μουκέας, Τάκης Λεμονής, Γιάννης Σιδέρης, Βασίλης Βούζας, Ντανιέλ Μπατίστα, Σταμάτης Συρίγος, Γιώργος Βαΐτσης, Τάκης Περσίας, Ανδρέας Νινιάδης, Μιχάλης Καψής, Κώστας Βαλλιάνος, Δημήτρης Χόρτσας, Λευτέρης Κοντομός, Γιάννης Ιωάννου, Κυριάκος Κουρέας, Τάκης Χατζηιωάννογλου, Γιάννης Χέλμης, Χρήστος Κόντης, Τόμας Ρόρμπαχ, Σταύρος Παπαδόπουλος, Τζιοβάνι και Πέτρος Ξανθόπουλος.

Στη μνήμη του Κρητικόπουλου, την οικογένεια του οποίοι τίμησαν, εκτός από τον Πρόεδρό μας και οι Βετεράνοι των δύο ομάδων, αλλά και ο Πρόεδρος του Εθνικού, κ. Αλέξης Αγγελόπουλος, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή και στη συνέχεια ξεκίνησε η μεγάλη αναμέτρηση, με τον Ηλία Υφαντή να πραγματοποιεί το εναρκτήριο λάκτισμα.

Οι Βετεράνοι μας ξεκίνησαν με τους Κελεσίδη, Αγγελή, Σαββίδη, Καλογερόπουλο, Λιόλιο, Πάντο, Βασίλη Ιωαννίδη, Καρασαββίδη, Μπονόβα, Γιαννακόπουλο και την… προτομή του Κρητικόπουλου, που έδωσε σύντομα τη «θέση» του στον Βαΐτση.

Για τον Εθνικό ξεκίνησαν οι Μακρυωνίτης, Κρεμμύδας, Μουτάφης, Σταματάκης, Ελευθεριάδης, Καμπόλης, Τσαλαμάγκας, Ιωακειμίδης, Παναγιώτης Κατσικογιάννης, Πίττας και Λαμπρινός.

Οι παλαίμαχοι των δύο ομάδων προσέφεραν γκολ και θέαμα, με τους Βετεράνους μας να παίρνουν τη νίκη με 10-2 και να αποδεικνύουν ότι… η μπάλα δεν ξεχνιέται! Για την ομάδα μας, χατ τρικ πέτυχε ο Γιαννακόπουλος, από δύο γκολ σημείωσαν οι Μπονόβας, Βαΐτσης (το ένα με πέναλτι) και Καλύκας κι ένα ο Καρασσαβίδης, ενώ τα γκολ για την ομάδα του Εθνικού πέτυχαν οι Πίττας και Γκουλής και τα δύο με εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι.

Με τα ερυθρόλευκα αγωνίστηκαν επίσης οι Γλύκας, Κωττάκης, Κτενάς, Κασδοβασίλης, Πολίτης, Γεωργουδάκης, Γούναρης, Γαϊτανάρος, Αρζινός, Καλτσάς, Σάννης, Βέλλιος, Γιάννης Σιδέρης, Λάλας, Μαντάζης, Ρούσσος, Καλαμάρας, Χόρτσας, Αρζένης, Γιάννης Γκαβέζος, Καλύκας, Κοψαχείλης, Σταμάτης Συρίγος και Βασιλειάδης, ενώ παρόντες ήταν οι Δαρίβας, Πολυχρονίου, Υφαντής, Γιούτσος, Γκαϊτατζής, Σορώτος, Καραπατής, Περσίας, Μαρτίνος, Νινιάδης, Νίκος Σιδέρης, Βαλλιάνος, Σταμάτης, Σωτήρης Γκαβέζος, Καραβίτης, Παππάς, Καψιμάλης, Κριμιτζάς, Σιώκος, Κανέλλος, Κοντομός, Καρεμπέ, Ανατολάκης και Κώστας Σαββαΐδης.

Προπονητής ήταν ο Αντώνης Τζανετουλάκος και φροντιστής ο Νίκος Τουλγέρογλου.

Με τη φανέλα του Εθνικού Πειραιώς έπαιξαν επίσης οι Μπουσούς, Πουρπουτίδης, Βαζαίος, Ρασιδάκης, Βιντζιλαίος, Λυρής, Σεραφείδης, Κόχειλας, Μουσούρης, Ντρέλλιας, Μανίκας, Φούκος, Παπαχρόνης, Γρίβας, Κουμιώτης, Τζίμας, Ταμπουράκης, Ποπιέλα, Μέλλος, Μπουγάς, Κουμπής, Πάβλοβιτς, Σιγάλας, Καψής, Γκουλής, Δημητσιάνος, Μανωλάς, Χαβέλας, Ξάνθης, Σαμιόγλου, Αθανασιάδης, Συφνάκης, Αντωνόπουλος, Τσιπάκης, Κωνσταντακόπουλος, Πετράκης, Τουφεξής, Χαραλαμπόπουλος, Δημόπουλος, Ζάρας και Βατίστας.

Ο Μουκέας αγωνίστηκε και με τις δύο ομάδες.

Ρόλο προπονητή στον Εθνικό είχαν οι Πέτρος Ζερβουδάκης, Κώστας Μπατσινίλας και Γιάννης Κατσικογιάννης".


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου