ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

«Θα ήθελα να παίξω στον Ολυμπιακό»

«Θα ήθελα να παίξω στον Ολυμπιακό»

30/04/2014
 
 Ο Άλαν Πουλίδο μιλώντας στην μεξικανική εφημερίδα, Record δήλωσε πως γνωρίζει το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την απόκτησή του και πως θα ήθελε να αγωνιστεί σε αυτόν.

«Θα ήθελα να παίξω στον Ολυμπιακό»
Γνώστης του ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού για την απόκτησή του δήλωσε ο Άλαν Πουλίδο σε δήλωσή του στην μεξικανική εφημερίδα “Record”.

Ο Μεξικανός επιθετικός ο οποίος έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων ανάμεσά τους και των πρωταθλητών επεσήμανε ότι θα ήθελε να αγωνιστεί τους ερυθρόλευκους.

«Κάτι ξέρω για τον Ολυμπιακό, κάτι φημολογείται αλλά θα περιμένουμε να δούμε τι συμβαίνει και μακάρι να γίνει», ήταν πρώτα λόγια του για το ενδεχόμενο να ντυθεί στα χρώματα των Πειραιωτών και συνέχισε:

«Προφανώς, και θα ήθελα να παίξω εκεί είναι μια ομάδα που παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ και αν θέλετε την αλήθεια δεν θα ήταν καθόλου κακό» κατέληξε.

Χθες, από τον Ολυμπιακό ήρθε και η επιβεβαίωση από τον Μίτσελ για το ενδιαφέρον απόκτησής του στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο προπονητής της ομάδας.

Σε αυτή ανέφερε ότι οι ερυθρόλευκοι είναι κοντά στην απόκτηση άλλων τριών παικτών, ένας εκ των οποίων είναι Έλληνας ο οποίος αγωνίζεται σε ομάδα του εξωτερικού.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου