ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Πρότεινε συνιδιοκτησία του Κάμπελ

Πρότεινε συνιδιοκτησία του Κάμπελ

27/04/2014
 
 Κάθε τρόπο για να ικανοποιήσει την επιθυμία του Μίτσελ να μείνει στην ομάδα ο Τζόελ Κάμπελ ψάχνει η διοίκηση του Ολυμπιακού, με το ενδεχόμενο συνιδιοκτησίας να έρχεται στο προσκήνιο.

Πρότεινε συνιδιοκτησία του Κάμπελ
Είναι γνωστό εδώ και πάρα πολύ καιρό πως η υπόθεση παραμονής του Τζόελ Κάμπελ είναι ιδιάζουσα και αρκετά δύσκολη, από τη στιγμή που το μέλλον του Κοσταρικανού μεσοεπιθετικού θα κριθεί από την Άρσεναλ μετά το πέρας του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Βραζιλία.

Το Σάββατο ο Μίτσελ μίλησε με τα καλύτερα λόγια σε ιστοσελίδα της πατρίδας του διεθνούς άσου, δηλώνοντας ικανοποιημένος από την παρουσία αλλά και την πρόοδό του στο διάστημα που αγωνίστηκε ως δανεικός με τη μορφή δανεισμού από τους «κανονιέρηδες» στους Πειραιώτες.

Το ίδιο καλή άποψη έχουν και οι άνθρωποι της διοίκησης, αφού ο 22χρονος παίκτης ήταν ένας από τους βασικούς συντελεστές στις «ερυθρόλευκες» επιτυχίες σε Ελλάδα και Ευρώπη, με αποκορύφωμα το υπέροχο γκολ που πέτυχε κόντρα στη νίκη επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Καραϊσκάκη.

Στον Ολυμπιακό έχουν ξεκινήσει προσπάθειες για να κρατήσουν τον Κάμπελ, αλλά όλα δείχνουν ότι η υπόθεση χρειάζεται υπομονή και καλό χειρισμό των επαφών με τους Λονδρέζους.

Μάλιστα, ο «Γαύρος» γράφει πως οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν καταθέσει πρόταση στην Άρσεναλ για να αποκτήσουν με τη μορφή συνιδιοκτησίας τον παίκτη, χωρίς να έχει γίνει γνωστό το ποσό που διαθέτουν.

Το σενάριο, πάντως, για την ανανέωση του δανεισμού του παραμένει στο προσκήνιο, αλλά οι Άγγλοι δεν βιάζονται να ανακοινώσουν την τελική τους απόφαση για το μέλλον του, αν και ο Κοσταρικανός παρουσιάζεται θετικός στο ενδεχόμενο να παραμείνει για άλλον έναν χρόνο στους Πειραιώτες.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου