ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Τα πιο απρόβλεπτα πλέι οφ

Τα πιο απρόβλεπτα πλέι οφ

30/04/2014
 
 Σέντρα στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας, με την διαδικασία να είναι η πιο απρόβλεπτη στην ιστορία του θεσμού. Ατρόμητος-Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ-Αστέρας έρχονται αντιμέτωποι στην 1η αγωνιστική.

Τα πιο απρόβλεπτα πλέι οφ!
Η έβδομη διαδικασία των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας αρχίζει απόψε, όμως πρόκειται για την πιο απρόβλεπτη από τη σεζόν 2007/08, όταν και εισάχθηκε ο νέος θεσμός στο πρωτάθλημα.

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε με την πορεία πρωταθλητισμού που έκανε στο β’ γύρο της σεζόν να πλησιάσει τον ΠΑΟΚ, ο οποίος – αν και είχε αρκετούς βαθμούς διαφορά – στο πρώτο γύρο του πρωταθλήματος δεν ήταν αυτός που έπρεπε στη συνέχεια.

Από την πλευρά του, ο Ατρόμητος βασίστηκε στην έδρα του και κατάφερε να πάρει σημαντικά αποτελέσματα, ώστε να μην απολέσει την ευκαιρία να είναι κοντά στον «Δικέφαλο του Βορρά» εν όψει των αγώνων κατάταξης.

Ο Αστέρας Τρίπολης, τώρα, αποτελεί το αουτσάιντερ της φετινής διαδικασίας, όμως κανείς δεν μπορεί να ξεγράψει τους παίκτες του Στάικου Βεργέτη, γιατί μπορεί με την επίθεση-φωτιά που διαθέτει να προκαλέσει προβλήματα στον οποιονδήποτε αντίπαλο.

Η πρώτη αγωνιστική αρχίζει σήμερα με το Ατρόμητος-Παναθηναϊκός και το ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης.

Οι Περιστεριώτες θέλουν – όπως αναφέραμε και πιο πάνω – να βασιστούν στη δύναμη που τους δίνει το Περιστέρι και να κάνουν το πρώτο βήμα απέναντι στον Παναθηναϊκό που έρχεται με κεκτημένη ταχύτητα από την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στον ΠΑΟΚ τα πράγματα δεν είναι και τόσο καλά μετά την αποτυχία να πάρουν το τρόπαιο μετά από 11 ολόκληρα χρόνια, με τον Αστέρα να επιθυμεί να εκμεταλλευτεί τη συγκεκριμένη κατάσταση και να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την Τούμπα.

Βαθμολογία

1. ΠΑΟΚ 2
2. Ατρόμητος 2
3. Παναθηναϊκός 2
4. Αστέρας Τρίπολης 0

Πρόγραμμα

1η αγωνιστική - (30 Απριλίου)

Ατρόμητος-Παναθηναϊκός 17.00
ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης 19.15

2η αγωνιστική - (4 Μαΐου)
Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος 17.00
Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 19.15

3η αγωνιστική - (7 Μαΐου)

ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 17.00
Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός 19.15

4η αγωνιστική - (11 Μαΐου)
Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης 17.00
Ατρόμητος-ΠΑΟΚ 19.15

5η αγωνιστική -(14 Μαΐου)

Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 17.00
Παναθηναϊκός-Ατρόμητος 19.15

6η αγωνιστική – (17 Μαΐου)

Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης
ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου