ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Πρώτη επιλογή για Πουλίδο ο Ολυμπιακός

Πρώτη επιλογή για Πουλίδο ο Ολυμπιακός

29/04/2014
 
 Προχωρημένο το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Άλαν Πουλίδο. «Όχι» σε Κρίσταλ Πάλας είπε ο Μεξικανός φορ. Μπενφίκα και Τσίβας στο προσκήνιο. Τι «παίζει» με Σούσο, Τανάσε, Μπεν και δανεικούς.

Πρώτη επιλογή για Πουλίδο ο Ολυμπιακός
Ο Άλαν Πουλίδο αποτελεί τον πρώτο στόχο του Ολυμπιακού για την ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής και φαίνεται πως έχει ήδη κάνει τις πρώτες επαφές για την απόκτησή του. Ο Μεξικανός φορ μένει ελεύθερος από την Τίγκρες και έχει αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη και σε ομάδα που αγωνίζεται στο Champions League δίνοντας προτεραιότητα στους «ερυθρόλευκους». Η Κρίσταλ Πάλας προσέγγισε τον μάνατζέρ του, αλλά η απάντηση που έλαβε ήταν πως τον πρώτο λόγο έχει ο Ολυμπιακός, που εδώ και καιρό έχει εκφράσει θερμό ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Πάντως τα πράγματα δεν είναι εύκολα, καθώς τον 23χρονο άσο, που πιθανότατα θα είναι στην αποστολή του Μεξικού για το Μουντιάλ, διεκδικούν η Μπενφίκα, αλλά και η… πλούσια Γουαδαλαχάρα από την πατρίδα του. Οι «αετοί», ωστόσο, εδώ και δύο εβδομάδες έχουν κάνει πίσω λόγω οικονομικής διαφοράς, ενώ η παραμονή στο Μεξικό δεν φαίνεται να δελεάζει τον Πουλίδο.

Σαν λύση από τον πάγκο για την επίθεση του Ολυμπιακού εξετάζεται η περίπτωση του Μοχάμεντ Μπεν. Κάποιοι μιλούν για δεδομένη συμφωνία, που απαιτεί όμως έγκριση από τον Μίτσελ για να ενεργοποιηθεί, προκειμένου ο 25χρονος Γάλλος φορ που φέτος είχε 15 γκολ σε 33 αγωνιστικές να ντυθεί στα ερυθρόλευκα.

Τανάσε και Σούσο

Ο Ολυμπιακός αναζητεί κι έναν μεσοεπιθετικό με το όνομα του Κρίστιαν Τανάσε να είναι στο προσκήνιο και να επανέρχεται σε αυτό του Σούσο. Πέραν του Ρουμάνου μέσου της Στεάουα, για τον οποίο οι συμπατριώτες του μιλούν για επίσκεψη ανθρώπου των Πειραιωτών στο Βουκουρέστι, από την Ισπανία λέγεται πως «αναθερμάνθηκε» το ενδιαφέρον για τον Ισπανό μεσοεπιθετικός που ανήκει στη Λίβερπουλ και φέτος έχει 31 συμμετοχές και 3 γκολ με την Αλμερία στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Σε ό,τι αφορά στους δανεικούς, όλα δείχνουν πως είναι θέμα χρόνου να κλείσουν θετικά οι υποθέσεις των Ιβάν Μαρκάνο και Ντελβίν Εντινγκά, ενώ εξελίξεις αναμένονται και για τον Τζόελ Κάμπελ μετά την πρόταση για νέο δανεισμό ή συνιδιοκτησία που έχει γίνει στην Άρσεναλ. Αντίθετα, φαίνεται πως τουλάχιστον στην παρούσα φάση ο Τζόναθαν Λεζάρ δεν θα φορέσει τα ερυθρόλευκα. Η εικόνα του στο πρωτάθλημα Βελγίου δεν είναι καλή με τη Μαλίν και είτε δεν θα ενεργοποιηθεί η συμφωνία μαζί του είτε θα δοθεί κάπου δανεικός για να παρακολουθείται.

Με ενδιαφέρον αναμένεται η σημερινή συνέντευξη Τύπου του Μίτσελ (12:00) για όλα τα παραπάνω θέματα.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου