ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Αραγε θα τιμωρηθουν παραδειγματικα και ο συνδεσμος τους θα κλεισει?

Αραγε θα τιμωρηθουν παραδειγματικα και ο συνδεσμος τους θα κλεισει?

 27/04/2014


Αυτα που λεμε καθε φορα λεμε και σημερα..Βρεθηκε ολοκληρο οπλοστασιο στον συνδεσμο του μπαοκ στην Αθηνα οπου καποια ιστολογια τον βαφτισαν ...μινι οπλοστασιο.Το οπλοστασιο ειναι παντα οπλοστασιο και δεν πρεπει να διαχωριζεται σε...μινι και μαξι...και οταν βρισκεται πρεπει να τιμωρειται παραδειγματικα να κλεινει ο συνδεσμος και αυτοι που εμπλεκονται να τιμωρουνται παραδειγματικα.Και το κυριοτερο? ο νομος να ισχυει για ολους το ιδιο και σε ολες τις πολεις της Ελλαδος..και αναφερομαι σε αυτο γιατι στην Θεσσαλονικη κυριαρχει ο..νομος της Τουμπας , της ανοχης και της ατιμωρησιας.

Ο χουλιγκανισμος πρεπει να τιμωρειται χωρις διακρισεις παντα βασει νομου και να μην υπαρχουν εξαιρεσεις για κανεναν.

Κατα τα αλλα ομως περασε στο ντουκου στα περισσοτερα media το γεγονος οτι βρηκαν το οπλοστασιο και αυτα προσπαθησαν να το χαρακτηρισουν οπλοστασιο μινι...Ελεος πια...

Μετα παραπονιεστε για αδεια γηπεδα οταν εσεις οι ιδιοι διψχνετε τους υγιεις οπαδους αφηνοντας χωρο για την σαρα την μαρα και το κακο συναπαντημα...

Ιδου τι  αναφερει η ΕΛ.ΑΣ. 

Ολόκληρο...οπλοστάσιο σε σύνδεσμο του ΠΑΟΚ στην Αθήνα!

Διαβάστε τι βρέθηκε στον σύνδεσμο οργανωμένων του Δικέφαλου, στην Αθήνα, όπως αναφέρει με επίσημο έγγραφο της η αστυνομία!..

Διαβάστε αναλυτικά:
«Σήμερα (26.04.2014) το πρωί, διενεργήθηκε έρευνα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, παρουσία Εισαγγελικού Λειτουργού, στα γραφεία Συνδέσμου Φιλάθλων του Π.Α.Ο.Κ. επί της οδού Πειραιώς 4, στο κέντρο της Αθήνας.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, στους εσωτερικούς χώρους των γραφείων, στο κλιμακοστάσιο και σε κοινόχρηστο χώρο της πολυκατοικίας:

-δεκαπέντε (15) βεγγαλικά

-τρεις (3) μεταλλικές ράβδοι, εκ των οποίων οι δύο πτυσσόμενες

-τέσσερα (4) διάφανα πλαστικά μπουκάλια με εύφλεκτο υγρό

-δύο (2) μαχαίρια, εκ των οποίων το ένα πτυσσόμενο

-μπαστούνι μπέιζμπολ και πτυσσόμενο νουντσάκου.

-Για την υπόθεση αυτή συνελήφθησαν με την αυτόφωρη διαδικασία δύο ημεδαποί, ηλικίας 33 και 37 ετών - υπεύθυνοι των γραφείων, οι οποίοι θα μεταχθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα»
.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου