ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Και τωρα το νταμπλ θελει ο Ολυμπιακός

Και τωρα το νταμπλ θελει ο Ολυμπιακός

28/04/2014
 
Σύνθημα για την κατάκτηση του κυπέλλου, μετά από αυτή του πρωταθλήματος στην Α1 πόλο ανδρών, έστειλε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος. «Ελάτε την Τετάρτη» το μήνυμα του Σχίζα στον κόσμο.

Θέλει το νταμπλ ο Ολυμπιακός
Πανευτυχής για την κατάκτηση του 28ου πρωταθλήματος στην ιστορία του Ολυμπιακού στην Α1 πόλο ανδρών, εμφανίστηκε ο Θοδωρής Βλάχος, μετά το τέλος του τρίτου τελικού με την Βουλιαγμένη. Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» στάθηκε στο αήττητο της ομάδας του, πετυχαίνοντας 27 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και έδωσε το σύνθημα για την κατάκτηση του νταμπλ.

«Συγχαρητήρια στα παιδιά για την μεγάλη τους επιτυχία. Δεν είναι εύκολο να κατακτάς το πρωτάθλημα χωρίς καμία βαθμολογική απώλεια με 27 νίκες σε 27 ματς και να έχεις κίνητρο σ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς. Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το 2ο συνεχόμενο πρωτάθλημα και αυτή η ομάδα θα πάρει πολλά ακόμη στη σειρά. Η διοίκηση μέσα σε τρία χρόνια κατάφερε όχι μόνο να ξεχρεώσει τον Ολυμπιακό αλλά να βάλει τις βάσεις για να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί σ’ όλα τ’ αθλήματα. Αυτό είναι ένα μεγάλο κατόρθωμα.

Δυστυχώς σήμερα δεν είχαμε τον κόσμο μαζί μας να πανηγυρίσουμε όπως πρέπει το Πρωτάθλημα αλλά τους περιμένουμε όλους την Τετάρτη στον Πειραιά για να τιμήσουμε όπως πρέπει και την γυναικεία ομάδα που κατέκτησε το Λεν Τρόφι αλλά και την ανδρική με την απονομή του Πρωταθλήματος. Η χρονιά δεν τελείωσε για εμάς. Θέλουμε το Κύπελλο και το νταμπλ και θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για να πάρουμε και αυτή την κούπα» ήταν τα λόγια του.

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του αρχηγού, Τάσου Σχίζα, που κάλεσε τον κόσμο την Τετάρτη στο παιχνίδι της γυναικείας ομάδας με τη Βουλιαγμένη για να πανηγυρίσουν μαζί την κούπα.

«Είναι περίεργο να κερδίζεις πρωτάθλημα και να μην έχει κόσμο να το πανηγυρίσεις. Ο κόσμος και οι ομάδες του Ολυμπιακού έχουν πολύ ισχυρό δέσιμο και σήμερα έλειπε ένα από τα δυο κομμάτια της επιτυχίας. Κρίμα. Τους καλούμε την Τετάρτη να έρθουν να δουν το παιχνίδι της γυναικείας ομάδας με την Βουλιαγμένη και στη συνέχεια να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Θέλαμε τον κόσμο στους τελικούς και για τα παιδιά που έχουν έρθει στην ομάδα πέρσι και δεν έχουν νιώσει πως είναι να παίζεις τελικούς με κόσμο στην εξέδρα. Η ομάδα πήρε το πρωτάθλημα με 27 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και αυτό θα πρέπει να τονιστεί. Δεν είναι εύκολο. Το κλειδί για το πρωτάθλημα ήταν η άμυνα. Θα πανηγυρίσουμε την κούπα την Τετάρτη αλλά την επόμενη εβδομάδα παίζουμε στο Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου και θέλουμε πάση θυσία να πάρουμε το Κύπελλο» τόνισε.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου