ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Ολοκλήρωσε το «θαύμα» του ο Βαλβέρδε! (video)

Ολοκλήρωσε το «θαύμα» του ο Βαλβέρδε! (video)

 03/05/2014
Περήφανος για το δημιούργημά του μπορεί να είναι ο Ερνέστο Βαλβέρδε! Η Μπιλμπάο πέρασε… αέρα με σκορ 3-0 κόντρα στη Βαγεκάνο και του χρόνου θα παίξει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ολοκλήρωσε το «θαύμα» του ο Βαλβέρδε! (video)

Αν κι έχει να δώσει ακόμα δύο αγώνες, η σεζόν… ολοκληρώθηκε ήδη για την Μπιλμπάο! Και με τον πλέον θριαμβευτικό τρόπο!

Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε επικράτησε 3-0 της Βαγεκάνο και εξασφάλισε και μαθηματικά την έξοδό της στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, για πρώτη φορά μετά την περίοδο 1998-99.

Το δημιούργημα του πρώην τεχνικού του Ολυμπιακού δεν μπορούσε να σταματήσει την εκπληκτική φετινή πορεία του στο «Βαγέκας»! Ήδη απ’ το πρώτο μέρος τα πάντα είχαν… τελειώσει, αφού ο Ντε Μάρκος στο 30’ έδωσε αέρα δύο τερμάτων στους Βάσκους κι ενώ δέκα λεπτά νωρίτερα ο συμπαίκτης του, Σαν Χοσέ είχε ανοίξει το σκορ. Τον επίλογο και το… πάρτι στις εξέδρες απ’ τους φίλους των φιλοξενούμενων έγραψε ο Ερέρα στο 74’.

Οι μεγάλοι νικητές ανέβηκαν στους 68 βαθμούς, με την Σεββίλη να είναι στην πέμπτη θέση με 59. Ακόμα κι αν οι Ανδαλουσιάνοι κάνουν το 3x3 και η Μπιλμπάο χάσει τα δύο εναπομείναντα παιχνίδια της, πάλι δεν προλαβαίνουν αφού στην ισοβαθμία υστερούν!

inner


Δειτε το video με τα goal και τα highlights



ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου