ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Ξεραστε ελευθερα...

 Ξεραστε ελευθερα...

27/04/2014

 

Αν πραγματικα δυο προεδροι εκαναν αγκαλιτσες και φιλακια οπως οι Σαβιδης και Αλαφουζος στον Τελικο Κυπελλου Ελλαδος , αλλα οχι μονο αυτοι οι δυο που απο την αρχη της σεζον εχουν κυρηξει το κοινο μετωπο εναντιον του Ολυμπιακου , και το εκαναν απο κοινου ολοι οι Προεδροι ομαδων τοτε θα διναμε συγχαρητηρια και σε οπιον το ξεκινουσε πρωτος αλλα και σε αυτους που θα το συνεχιζαν, αλλωστε κατι τετοιο χρειαζεται το Ελληνικο ποδοσφαιρο για να ερθει στα ισια του...μονο...που δεν συμβαινει αυτο, οι αγκαλιτσες και τα φιλακια ειναι προσποιητα εμετικα για οποιονδηποτε υγιη νου και το μονο που βλεπει κανεις ειναι δυο απο τους Προεδρους ομαδων της Super League  να ...αλληλογλυφονται με γαλιγφιες και κωλοτουμπες  προσπαθωντας να μας δειξουν οτι ειναι πολιτισμενοι...ΟΣΟ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗΣ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ..Ε..οχι να μας διδαξουν ηθος και ο Σαβιδης με τον Αλαφουζο...ελεος πια..ειπαμε να γελασουμε μεχρις δακρυων με τις αηδιαστικες και προσποιητες ατακες τους..ματς μουτς ..φιλακια αλλα ως εδω..Μονο οι δηλωσεις τους μετα την αναμετρηση φτανουν για να αντιληφθουν οι υγιεις παντα, επιμενω..οτι μας δουλευουν ψιλο γαζι...ο ενς λεει οτι μπορουμε να χτυπησουμε καθε αντιπαλο και εχει χασει το Πρωταθλημα απο τον πρωτο γυρο και ο αλλος που παιζει κλωτσοπατιναδα αντι για ποδοσφαιρο με τον Ολυμπιακο στην Τουμπα...τρωει και τιμωρια γιαυτο και βγαινει και λεει στα μπαοκια ...θα επενδυσουμε απο την ηττα...στην ηττα θα επενδυσεις ρε κακομοιρη η σε μεταγραφες? Απορω ειλικρινα...δεν βαρεθηκε ο μπαοκτζης και ο βαζελος οπαδος να βλεπει τους γλοιωδεις προεδρους του να αλληλοαγκαλιαζονται και να κανουν γλοιωδεις δηλωσεις που σουρχεται να ξερασεις?Αληθεια ρε Ιβαν και ρε Τζωνυ...με τον Μαρινακη που σας φιλοξενησε τοσο ευγενικα παρολα οσα του εχετε σουρει κατα καιρους γιατι δεν το κανατε αυτο ποτε?Ως εδω λοιπον η αηδια γιατι σε πιανει αναγουλα απο ολο αυτο το αηδιαστικο σκηνικο που εχουν στησει..υποτιμηστε την νοημοσυνη των δικων σας οπαδων την δικη μας δεν μπορειτε...

Και να σας πω και κατι τελευταιο σαν βρωμικος νους που ειμαι...και τα δυο τα παληκαρια ο Ιβαν και ο Τζωνυ...τοπαιξαν και στο στοιχημα αμα λαχει και θα βγαλουν και καμμια μεταγραφη του χρονου και θα βαλουν και καλο χαρτζηλικι στις τσεπουλες τους...και σεις χειροκροτατε οι μεν και κλαψτε οι υπολοιποι που κανατε τοσα χιλιομετρα για να τους δειτε αγκαλιτσα...περαστικα σας..ισως καποτε να ξυπνησετε και να δειτε ποιοι ειναι τα προβατα.


Ιδου οι δηλωσεις τους μετα την αναμετρηση..

Αλαφούζος: «Μπορούμε να χτυπήσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο»

Χαρούμενος για την κατάκτηση του Κυπέλλου εμφανίστηκε ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος στάθηκε στη δυναμική του Παναθηναϊκού. «Σκάνδαλο αν ξανασφυρίξει ο Σπάθας», είπε για το ματς απέναντι στην Ξάνθη.

Αλαφούζος: «Μπορούμε να χτυπήσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας από τον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε ο Γιάννης Αλαφούζος. Ο πρόεδρος των «πράσινων», με δηλώσεις του μετά το τέλος του τελικού, χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ ενώ αναφέρθηκε και στη γενικότερη δυναμική της ομάδας.

Τέλος, αναφερόμενος στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας δήλωσε εκνευρισμένος από τα όσα συνέβησαν στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής απέναντι στην Ξάνθη, τονίζοντας πως θα ήταν σκάνδαλο αν ο Σπάθας οριστεί εκ νέου από την ΚΕΔ.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ο Παναθηναϊκός δεν έχει ανάγκη αναγέννησης. Έχουμε καλή ομάδα και παίκτες, εξαιρετικό τεχνικό τιμ, ενώ έχουμε οργανωθεί και διοικητικά. Πιστεύαμε ότι φτιάχνουμε κάτι ιδιαίτερο. Στηριχθήκαμε σε που πράγματα με τα οποία κάποιοι δεν συμφωνούν. Φτιάξαμε μια ηθική ομάδα με υψηλό φρόνημα. Είμαστε μια έντιμη ομάδα. Ο ΠΑΟΚ είναι ισοδύναμος, αλλά έτσι είναι η μπάλα. Παίξαμε καλύτερα, ενώ αυτοί είχαν απώλειες.

Στην Ελλάδα υπάρχουν χιλιάδες απόψεις. Το πιστεύαμε, αλλά ήμασταν προσγειωμένοι γιατί τα όνειρα και οι ελπίδες δεν υλοποιούνται πάντα. Αλίμονο αν ο Παναθηναϊκός δεν εξασφάλιζε την άδεια. Έλεγαν πολλά στην αρχή της χρονιάς.

Εμάς στόχος μας είναι να παίζουμε καλή μπάλα και μας αφήνουν να κερδίζουμε. Έχω ένα τεράστιο παράπονο για το ματς της Ξάνθη, αλλοιώθηκε το πρωτάθλημα. Δεν έπρεπε να υποβιβαστεί ο Απόλλων. Ήταν σκάνδαλο αυτό που συνέβη, δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Ντροπή για τον Σπάθα, ελπίζω να μην ξανασφυρίξει ποτέ.

Με στενοχώρησαν τα βεγγαλικά και οι φωτοβολίδες, πρέπει να τα περιορίσουμε. Δεν μιλήσαμε με τον κ.Σαββίδη μετά το ματς»

Σαββίδης: «Να επενδύσουμε στην ήττα»

Μάθημα πρέπει να γίνει στον ΠΑΟΚ και στους ανθρώπους του η ήττα από τον Παναθηναϊκό στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Ιβάν Σαββίδης.

Σαββίδης: «Να επενδύσουμε στην ήττα»
Λακωνικό ήταν το σχόλιο του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη μετά τον χαμένο τελικό του ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό με 4-1. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει μπροστά της και τα ματς των play-off και ο ισχυρός άνδρας του «Δικεφάλου του Βορρά» τόνισε πως πρέπει να γίνει η κατάλληλη διαχείριση μετά από αυτήν την αποτυχία.

«Θα πρέπει να μας γίνει μάθημα και να επενδύσουμε σε αυτή την ήττα», ανέφερε ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος παρακολούθησε από κοντά το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τους «πράσινους»


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου