ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

CAFE-BENFICA EEEE?

CAFE-BENFICA EEEE?

02/05/2014



Λιγα λογια και καλα θα γραψω για να μην γινομαστε και κουραστικοι ετσι?Απευθυνομαι στους αλλοθρησκους πουθεναδες που δεν υπαρχουν πουθενα, δεν τους ξερουν καν ποιοι ειναι στην συγχρονη ποδοσφαιρικη Ευρωπη..οσον αφορα τις Πγκοσμιες καταταξεις..εχουν φτασει τοσο χαμηλα που δεν φαινονται καν , με τον Ολυμπιακο να στεκεται στις πρωτες 15-20 ομαδες στον κοσμο.Τα εχω ξαναδημοσιευσει δεν υπαρχει λογος να τα ξαναβαλω...
Οποια ομαδα λοιπον νικαει ο Ολυμπιακος και της ριχνει 5αρες και 3αρες η εστω και με το φτωχο 1-0 η κατακτουν το Champions League η πανε τελικο στο Europa League  και ισως να το κατακτησουν κιολας.
Και βεβαια δεν χρειαζεται να μιλησουμε για τις παρουσιες σε διοργανωσεις και τελικους τους  κατακτημενους Ευρωπαικους τιτλους  των Λιβερπουλ και Μπενφικα στα Ευρωπαικα γηπεδα αλλα και την ποδοσφαιρικη νοοτροπια οπου εμεις ολοι εδω απεχουμε παρασαγγας.
Ο Ολυμπιακος μπορει να απεχει ετη φωτος απο τους υπολοιπους της Super League αλλα λογω του απαξιωμενου μοντελου της Ελληνικης διοργανωσης λογω νοοτροπιας των περισσοτερων παραγοντων των ομαδων αλλα και την αδιαφορια της Πολιτειας σε ολα οσα συμβαινουν.Εδω εχει δικιο το λαμογιο και ο σωστος παντα βρισκει τον μπελα του...και παντα διπλα στα λαμογια οι δημοσιοκαφροι και τα media  τους οπου γραφουν κατα παραγγελιαν και κατεντοληνκαι οχι κατα συνειδησιν.
Η Μπενφικα λοιπον...πεταξε εξω την μεγαλη κυρια των Ευρωπαικων γηπεδων με την αξια της και αγωνιζόμενοι μάλιστα στο τέλος με εννέα παίκτες.σε ενα παιχνιδι δικαιο και συναρπαστικο κρατωντα την νικη του 2-1 του πρωτου αγωνα.

 Τελικά, δεν ήταν και τόσο... καφενείο η Μπενφίκα, όσο θέλησε να μας την παρουσιάσει ο αγαπημένος μου ελληνικός "αντικειμενικός" Τύπος. Αυτό το "καφενείο", λοιπόν, έχει μία τεράστια ευκαιρία μπροστά του. Με το Πρωτάθλημα Πορτογαλίας, ήδη, εξασφαλισμένο, έχει μπροστά του τρεις ακόμα τελικούς για να κατορθώσει ένα απίστευτο καρέ τίτλων. Παίζει με τη Σεβίλλη στον τελικό του Europa League και με τη Ρίο Άβε τόσο στον τελικό του Κυπέλλου Πορτογαλίας όσο και σε αυτόν του Λιγκ Καπ της χώρας. Μέσα σε έντεκα ημέρες, τρεις τελικοί για τρία τρόπαια. Μπορεί να κερδίσει και τους τρεις τελικούς και να φτάσει σε ένα ανεπανάληπτο καρέ τίτλων, μπορεί και όχι. Η επιστροφή της, όμως, από την περυσινή πολύ καλή σεζόν με το τραγικό φινάλε σε Πορτογαλία και Ευρώπη, δεν έχει προηγούμενο.

Αυτό το... καφενείο απέκλεισε ο Ολυμπιακός στη φάση των ομίλων του φετινού Champions League, φίλες και φίλοι. Με τον Πρωταθλητή Ελλάδας να κατακτά τέσσερις βαθμούς από τα δύο παιχνίδια με τους "αετούς" κόντρα σε μία ποιοτικότερη ομάδα. Να είναι καλύτερος στην Πορτογαλία, αλλά να μένει με την πίκρα της ισοφάρισης σε 1-1 στο 84' από ένα ανύπαρκτο κόρνερ και μία λανθασμένη εκτίμηση του Ρομπέρτο.
Να κερδίζει την Μπενφίκα με 1-0 στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", με τους Πορτογάλους να είναι ανώτεροι και να πέφτουν πάνω σε έναν αλύγιστο τερματοφύλακα, τον εκπληκτικό Ρομπέρτο.


Κατα τα αλλα...εσεις συνεχιστε στην μιζερια σας πουθεναδες των γηπεδων και συνεχιστε να αποκαλειτε καφενεια τις ομαδες που αντιμετωπιζει ο Ολυμπιακος στα Ευρωπαικα σαλονια...

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΚΛΑΜΑ...


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου