ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Καλη επιτυχια στα τμηματα βολλευ γυναικων και πολο ανδρων του Ερασιτεχνη Ολυμπιακου

Καλη επιτυχια στα τμηματα βολλευ γυναικων  και πολο ανδρων του Ερασιτεχνη Ολυμπιακου 

27/04/2014

Νίκη, νταμπλ και

Η ώρα της φιέστας έφτασε. Αποψε το  βράδυ (20:00, Novasports 1) μεγάλη στιγμή για τις "ερυθρόλευκες" που βρίσκονται μια νίκη μακριά από τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας.τα κορίτσια του Θρύλου έχουν ραντεβού με την κούπα και την ιστορία.
Θα νικήσουν για 3η φορά την Κούλα στους τελικούς της Α1 Γυναικών στο βόλεϊ και θα κατακτήσουν το δεύτερο συνεχόμενο νταμπλ!
Να σημειωσουμε οτι ξεκίνησαν τη σεζόν με μειονέκτημα έδρας.
Η ψυχολογία των κοριτσιών του Ολυμπιακού είναι στα ύψη μετά το διπλό στη Νέα Φιλαδέλφεια, την περασμένη Τετάρτη με 3-0 σετ.
Και στόχος είναι ένα ακόμα "κάρφωμα" αποψε το  βράδυ για να τελειώσει η σειρά. Κι αυτό που δεν σταματά να λέει ο Γιάννης Νικολάκης είναι πως το παιχνίδι

Στεψη ακομα και μετα την αποφαση σκανδαλο

Όλα για το 28ο πρωτάθλημα!

Μέρα κούπας και η σημερινή για τον Θρύλο. Η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού υποδέχεται την Βουλιαγμένη (17:00-live olympiacos24) στον 3ο τελικό του πρωταθλήματος. Οι "ερυθρόλευκοι" προηγούνται με 2-0 νίκες και με την σημερινή κατακτούν το 28ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους.
Και μάλιστα αήττητοι αφού μετρούν μόνο νίκες, στα 27 παιχνίδια που έχουν δώσει σε κανονική διάρκεια και πλέι οφ. Είναι η 7η φορά, στην ιστορία τους, που το καταφέρνουν.
Όπως είναι γνωστό μετά την απόφαση-σκάνδαλο ο Ολυμπιακός είναι τιμωρημένος και το ματς θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών και χωρίς τηλεοπτική μετάδοση. Μάλιστα το ΑΣΕΑΔ απέρριψε και την έφεση που έκανε ο Θρύλος!
Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου είναι πανέτοιμοι να "πνίξουν" ξανά την Βουλιαγμένη και να κατακτήσουν τον τίτλο. Μάλιστα η απονομή θα γίνει την Τετάρτη στις 19:30 μετά από την αναμέτρηση του Πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών με την Βουλιαγμένη στον Πειραιά.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου