ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Απο γκαφα σε γκαφα ο Βαζελολιακος

Απο γκαφα σε γκαφα ο Βαζελολιακος

 03/04/2014

ΤΟ
 Εκτός από τα 129 έργα που έχει κάνει (σύμφωνα με το φυλλάδιο του) και στα οποία περιλαμβάνονται π.χ. οι παρελάσεις για την 25η Μαρτίου (καλά, πως το σκέφτηκες ρε Δήμαρχε ή μάλλον ρε πρώην Δήμαρχε, αυτό το πρωτότυπο με την παρέλαση που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ;;;; Έλεος) αποφάσισε να κάνει ένα ακόμα πιο θεάρεστο έργο!

Μας κάνει να γελάμε από το πρωί μέχρι το βράδυ!

Και δεν του κάθεται και τίποτα ρε παιδί μου... Είχε τον Μητρόπουλο αλλά μόλις ο ΡΑΜΠΟ πήρε χαμπάρι το τι θέλει η Οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και είδε και έμαθε από τους δημότες πόσο άσχημα και πόσο χυδαία έχει φερθεί αυτός ο άνθρωπος στο ΚΑΜΑΡΙ του Πειραιά τον παράτησε!

Για να μην πούμε το άλλο. Που έλεγε ότι "θα τρίζουν τα κόκκαλα του Νταϊφά" και μετά είδε την Ειρήνη Νταϊφά, αυτή τη σπουδαία και δυναμική γυναίκα, κόρη του αξέχαστου Σταύρου Νταϊφά, στο συνδυασμό ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ... Μιλάμε για τη γκάφα της χρονιάς! Και το έχει ο ΒΑΖΕΛΟΛΙΑΚΟΣ με τις γκάφες!

Ας πηγαίνει να βλέπει τον αγαπημένο του ΠΑΟ στη Λεωφόρο, ας τα λέει για την ΑΕΚ με τον κολλητό του Δημήτρη Μελισσανίδη και ας αφήσει τον Πειραιά! Αρκετά με τις γραφικότητες.
Αλλά στα κανάλια να βγαίνει. Έχει πολύ πλάκα...

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου