ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Για τα πανηγυρια προεδρος και οπαδοι...

Για τα πανηγυρια προεδρος και οπαδοι...

  03/05/2014

 

Ετσι ακριβως...δυο λεξεις-κλειδια φτανουν για να βγαλεις συμπερασμα τι εχει συμβει στον ΠΑΟΚ.Ο προεδρος τους θελει να τους ριξει στην Γ κατηγορια για να γλυτωσει τα χρεη,αλλα ζηταει και τους οπαδους του μαζι για να μην χρεωθει αργηοτερα οτι τοκανε μονος του...κατι σαν το...ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ...η μαλλον ..ΜΑΖΙ ΤΟΝ ΡΙΞΑΜΕ.. οι οπαδοι αντι να αντιδρασουν με το πως ονειρευεται τον συλογο ο προεδρος τους λενε απλα ενα οχι...δηλαδη οτι την παρουσα στιγμη δεν ενδιαφερονται να σταθουν διπλα στον προεδρο τους.Μετα μου λετε γιατι εχει υποβαθμιστει το Ελληνικο ποδοσφαιρο και εσεις αν κανετε την κινηση αυτη θα εχετε βοηθησει να υποβαθμιστει ακομη περισσοτερο.

ΑΕΚ, ΑΡΗΣ,και τωρα ΠΑΟΚ στην Γ Εθνικη ειναι μεγαλη υποβαθμιση του Ελληνικου ποδοσφαιρου και της Super League....για οσους το καταλαβαινουν βεβαια..ενταξει καλο ειναι το...εκει, εκει στην ΒΕθνικη αλλα πλεον αυτο εχει αντικτυπο και στον πρωτο και μεγαλυτερο συλογο της Ελλαδας και μεταγραφικα και στην γενικη καταταξη για Ολυμπιακο και για την Εθνικη.Γενικα ειναι υποβαθμισμενο πλεον το Ελληνικο ποδοσφαιρο και καποιοι δεν το καταλαβαινουν.Συνεχιζουν τις τακτικες του παρελθοντος καταστρεφοντας το ποδοσφαιρο αλλα και τα μεγαλα ταλεντα του...δυστυχως.Επαναλαμβανω...ΑΝ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ...ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΠΕΣΕΙ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ..

 Ιδου τι ειπαν οι οπαδοι του Παοκ

«Όχι» των οργανωμένων σε Σαββίδη

 
Αρνητική ήταν η απάντηση των οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ στην πρόταση του Ιβάν Σαββίδη να συμμετάσχουν στο νέο διοικητικό σχήμα. Ανοιχτό παράθυρο για το μέλλον, θέλουν καλύτερη συνεργασία.

 
Ο Ιβάν Σαββίδης θέλει τους οπαδούς του ΠΑΟΚ δίπλα του στη νέα προσπάθεια που θα ξεκινήσει άμεσα για να «χτίσει» εκ νέου την ομάδα. Παρά λοιπόν την πρότασή του προς τους οργανωμένους για να συμμετάσχουν στη διοίκηση που θα εκλεχθεί σε λίγες μέρες, οι τελευταίοι απάντησαν αρνητικά, καθώς στην παρούσα φάση δεν ενδιαφέρονται να ενασχοληθούν με τα εσωτερικά θέματα της ΠΑΕ.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως οι φίλοι του «Δικεφάλου του βορρά» μένουν αμέτοχοι στα όσα συμβαίνουν στην αγαπημένη τους ομάδα. Στο σημερινό ραντεβού που έγινε με τους ανθρώπους της ΠΑΕ, ξεκαθάρισαν πως με το πέρας των πλέι οφ θέλουν να συναντηθούν με τον ιδιοκτήτη του συλλόγου και να συζητήσουν λεπτομερώς για τα πάσης φύσεως θέματα (αγωνιστικά και μη).

Άλλωστε είναι δεδομένη η θέληση των δύο πλευρών να έρθουν πιο κοντά, να ενώσουν τις δυνάμεις τους για το καλό της ομάδας και να υπάρξει καλύτερη συνεργασία στο άμεσο μέλλον.



ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου