ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Ο απολογισμος του Τελικου Κυπελλου Ελλαδος

Ο απολογισμος του Τελικου Κυπελλου Ελλαδος

27/04/2014

 

Ολοι ειδαμε τι εγινε στον Τελικο Κυπελλου Ελλαδος, επεισοδια, τραυματισμοι,καμμενο περιπολικο και οι...πολιτισμενοι προεδροι αγκαλιτσες και φιλακια..υποτιμωντας την φιλαθλη και οχι μονο νοημοσυνη μας.

Και πανω απολα?η εντεταλμενοι και κατα παραγγελιαν δημοσιοκαφροι και τα ΜΜΕ τους εκτος του οτι απεκρυψαν τον ογκο των επεισοδιων ,και τηλεοπτικα αλλα και εντυπα οπως δεν εγινε ουτε μια εκπομπη για τα οσα συνεβησαν κανεις δεν καταδικασε τα οσα συνεβησαν αλλα ειχαν μονο και μονο να πουν για τον πολιτισμο που διδαξαν οι Σαβιδης και Αλαφουζος με τους γλοιωδεις εναγκαλισμους τους και τις δηλωσεις τους..κανεις δεν ανεφερε πως αυτοι οι δυοι οι ιδρυτες του κοινου μετωπου εναντιον του Ολυμπιακου ειναι οι υπαιτιοι για τα οσα συμβαινουν σε αυτην την αγωνιστικη σεζον με οσα δηλωσαν , η εγραψαν στις φυλαδες του η στα media τους.

Κανεις δημοσιοκαφρος δεν τολμησε καν να αναφερει γιατι δεν μιλησε για τα οσα υπεστη ο Ολυμπιακος στην Τουμπα και τις δυο φορες που πηγε οπου με την ανοχη της διαιτησιας  οι παικτες του μπαοκ εκαναν τα χειροτερα στους ποδοσφαιριστες του Ολυμπιακου.Τι να πρωτοθυμηθει κανεις? την ανοχη του Κακου? που μετα απο δυο εβδομαδες στο ψυγειο για τα οσα εγιναν στην Τουμπα του εκαναν αποψυξη και τον ξαναδιορισαν για την αναμετρηση στο Κυπελλο σαν να μην τρεχει τιποτε?Το ντου των οπαδω και το ξυλο στην φυσουνα με τα ΜΑΤ  να σφυρανε αδιαφορα λιγα μετρα πιο περα χωρις να προστατεψουν την ερυθρολευκη αποστολη?Αληθεια...τι να πρωτοθυμηθει κανεις...εμεις ομως τους φιλοξενησαμε τους ταισαμε τους ποτισαμε δεν τους πειραξε κανεις και ηρθαν και εφυγαν σαν κυριοι..αυτη ειναι η διαφορα μας, εσεις καφροι και εμεις ..γαυροι.

Δυστυχως συνεχιζεται η κακομοιρια του Ελληνικου ποδοσφαιρου με τους δυο πρωταγωνιστες Σαβιδη και Αλαφουζο και με ενα επιτελειο απο πισω τους που αποτελειται απο πολιτικους , θεσμικους παραγοντες, διαιτητες Αστυνομια ολων των σωματων ασφαλειας, δημοσιογραφους ,media αλλα και την συνενοχη ολων οσων παρακολουθουν και συνεχιζουν να στηριζουν η να παρακολουθουν αδιαφοροι τις δραστηριοτητες τους και τα αποτελεσματα αυτων.

Συγχαρητηρια για την βρωμια και την σαπιλα σας...εμεις δεν θα συμετεχουμε σε ολο αυτο το θεατρο που εχετε στησει αλλα θα ειμαστε απεναντι σας για να σας τα λεμε, να ξερετε καλα...δεν κοιμομαστε ξερουμε καλα τι συμβαινει γυρω μας και αν με τις προπαγανδες σας στο διαδυκτιο εχετε κοιμισει και τυφλωσει καποιους δικους μας, εμεις ειμαστε εδω για να τους αφυπνισουμε.

Να το χαιρεστε λοιπον οι μεν το κυπελακι σας και οι δε οτι ποιησατε πολιτισμον...αυτο να πειτε στους γκαγκαουγκα σας...

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ..και του χρονου εδω θαμαστε παλι..

Ιδου και ο απολογισμος...

Δέκα τραυματισμοί και 42 συλλήψεις

Δέκα τραυματίες είναι ο «απολογισμός» από τα επεισόδια που έγιναν εντός κι εκτός γηπέδου στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ένας εξ’ αυτών διακομίστηκε στο νοσοκομείο – 42 συλλήψεις από την αστυνομία.

Τελευταία ενημέρωση 27/04/2014, 07:25
Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ένας οπαδός του ΠΑΟΚ, ύστερα από χτύπημα που δέχθηκε από αστυνομικό.

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος είχε επιβιβαστεί κανονικά στο πούλμαν για να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, αλλά επειδή δεν αισθανόταν καλά κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, περισσότερο για προληπτικούς λόγους.

Συνολικά, δέκα ήταν οι τραυματισμοί από τα επεισόδια που έγιναν εντός και εκτός του ΟΑΚΑ, αλλά κανείς από αυτούς δεν ήταν σοβαρός.

Από εκεί και πέρα, η Αστυνομία ανακοίνωσε πως προχώρησε σε 42 συλλήψεις οπαδών των δύο ομάδων, 20 οπαδών του «Δικεφάλου του Βορρά» και 22 οπαδών του Παναθηναϊκού, στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ, καθώς και σε άλλα σημεία της Αθήνας.

51 συλλήψεις, 119 προσαγωγές στο ΟΑΚΑ

Ημερομηνία: 26 Απριλίου, 2014 21:03
51 συλλήψεις, 119 προσαγωγές στο ΟΑΚΑ!



Σε σύλληψη 51 ατόμων και στην προσαγωγή άλλων 119 οπαδών προέβη η Ελληνική Αστυνομία μετά τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν πριν από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.
Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ. οι συλλήψεις έγιναν στον περιβάλλοντα χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου, αλλά και σε άλλα σημεία της Αθήνας. Τα 51 άτομα συνελήφθησαν για κατοχή φωτοβολίδων, βεγγαλικών, κονταριών, αλλά και ρίψεις πετρών κι άλλων αντικειμένων».
Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας αναφέρει τα εξής: «Μέχρι στιγμής από τον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ κι άλλα σημεία της Αθήνας, έχουν προσαχθεί 119 άτομα εκ των οποίων συνελήφθησαν οι 51 για διάφορα αδικήματα».
 
Επεισοδια στο ΟΑΚΑ



Ένταση στο ΟΑΚΑ πριν την έναρξη του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού να επιτίθενται στην αστυνομία μιάμιση ώρα πριν την έναρξη του αγώνα .
Πρωταγωνιστές ήταν μία μερίδα οπαδών του Παναθηναϊκού και τα ΜΑΤ με τους πρώτους να επιτίθενται και να ρίχνουν καρέκλες προς τους δεύτερους. Δείτε τα βίντεο:






Έκαψαν περιπολικό στο ΟΑΚΑ

26/04/2014
 Στις φλόγες τυλίχθηκε περιπολικό της Αστυνομίας, έπειτα από βόμβα μολότοφ που εκτόξευσαν οπαδοί (χωρίς διακριτικά) κοντά στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Έκαψαν περιπολικό στο ΟΑΚΑ!

Επεισόδιο απ’ αυτά που δυστυχώς δεν προκαλούν έκπληξη στο πλαίσιο τελικών Κυπέλλου σημειώθηκε έξω απ’ το ΟΑΚΑ.

Πιο συγκεκριμένα, ομάδα αγνώστων πλησίασε περιπολικό που ήταν σταθμευμένο επί της λεωφόρου Κηφισίας (στο ύψος της Αττικής οδού) και εκτόξευσε μια βόμβα μολότοφ.

Ευτυχώς η πράξη των ανεγκέφαλων (που δεν έφεραν διακριτικά κάποιας ομάδας) δεν είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό κανενός. Έκαψε ωστόσο το αυτοκίνητο, με τη φωτιά να σβήνεται τελικά απ' τους αστυνομικούς.

ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ...ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΡΟΣΠΟΙΟΥΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥΣ...



Alafouzos Savidis 

ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ... 


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου