ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Ματς και απονομή την Τετάρτη στο κολυμβητήριο «Π. Καπαγέρωφ»

Ματς και απονομή την Τετάρτη στο κολυμβητήριο «Π. Καπαγέρωφ»

29/04/2014

Ματς και απονομή στο Novasports 3

Ιδιαίτερη ημέρα είναι η Τετάρτη για το πόλο του Ολυμπιακού. Τόσο για το ανδρικό όσο και για το γυναικείο τμήμα του συλλόγου. Οι Κυπελλούχες Ευρώπης αντιμετωπίζουν στις 18:00, στο κολυμβητήριο «Π. Καπαγέρωφ», τη ΝΟΒ, μια αγωνιστική πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου.
Και μετά το τέλος του ματς αρχίζει το πάρτι. Στις 19:30 θα γίνει η απονομή στην ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού που πήρε το πρωτάθλημα την Κυριακής, νικώντας 3-0 στους τελικούς την αντίστοιχη ομάδα της Βουλιαγμένης.

Κι όπως αναφέρει και το σχετικό δελτίο Τύπου του συνδρομητικού καναλιού: “Όλα αυτά θα μπορέσουν οι οπαδοί του Θρύλου να τα παρακολουθήσουν ζωντανά από το Novasports 3. Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova την Τετάρτη 30 Απριλίου στις 18:00 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά τον αγώνα Ολυμπιακός - Βουλιαγμένη για τη 13η και προτελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου Α1 Πόλο Γυναικών.

Ο δεύτερος της βαθμολογίας Ολυμπιακός, θα υποδεχτεί την πρωτοπόρο Βουλιαγμένη, σε ένα παιχνίδι που αναμένεται ιδιαίτερα συναρπαστικό και θα αποτελέσει την πρόγευση για τη μάχη των δύο ομάδων και στα πλέι οφ για την κατάκτηση του τίτλου.

Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα πόλο γυναικών Ολυμπιακός - Βουλιαγμένη θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν τη βράβευση της γυναικείας ομάδας του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του LEN Trophy και την απονομή του τίτλου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ανδρική ομάδα”.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου