ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Η επέτειος της 6αρας

Η επέτειος της 6αρας

Σαν σήμερα στις 16 Φεβρουαρίου του 1936 ο Ολυμπιακός πέτυχε μία από τις μεγαλύτερες νίκες στην ιστορία του επί του αιώνιου αντιπάλου Παναθηναϊκού. Το 6-1 στο "Γ. Καραϊσκάκης" γράφτηκε με χρυσά γράμματα στην ερυθρόλευκη Βίβλο και μέχρι και σήμερα παραμένει η δεύτερη μεγαλύτερη νίκη επί των πρασίνων. Στην κορυφή το 1-6 του 1932.
Το RedPlanet.gr
ανοίγει το χρονοντούλαπο
της ιστορίας και σας θυμίζει τον υγιεινό
περίπατο επί των πρασίνων.
Ο Θρύλος στο Ποδηλατοδρόμιο "Γ. Καραϊσκάκης" φιλοξενούσε στις 16 Φεβρουαρίου τους πράσινους με στόχο τη νίκη με πολλά γκολ. Οι ερυθρόλευκοι ήθελαν να πάρουν εκδίκηση για το 4-1 του πρώτου γύρου και το κατάφεραν με τον πλέον εκκωφαντικό τρόπο.

Τα παιδιά του Νίκου Πανόπουλου έκαναν πάρτι κόντρα στους πράσινους, καθώς τους κέρασαν με 6 τεμάχια σε ένα ματς που δεν ξεχώριζε το... δάκρυ τους από την βροχή.

Για την ιστορία τα γκολ σημείωσαν οι Δεπούντης (4', 11'), Βάζος (62', 84'), Μαλευρής (55'), Αναματερός (15'), ενώ το γκολ της τιμής για τον ΠΑΟ πέτυχε ο Κρητικός (15').

Η ιστορική ενδεκάδα του Θρύλου:


Ολυμπιακός (Ν. Πανόπουλος): Αχιλλέας Γραμματικόπουλος, Αριστείδης Χρυσαφόπουλος, Γιώργος Μαλεύρης, Κώστας Γιάνναρος, Κορσιάνος, Κώστας Σχινάς, Σπύρος Δεπούντης, Χριστόφορος Ράγκος, Γιάννης Βάζος, Θεολόγος Συμεωνίδης, Μιχάλης Αναματερός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου