ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Europa League - Φοράει τα καλά του


EUROPA LEAGUE - Φοράει τα καλά του


15/02/2011

Ο Άρης φοράει το ευρωπαϊκό του κουστούμι, και το «Κλεάνθης Βικελίδης» ετοιμάζεται να υποδεχτεί τη Μάντσεστερ Σίτι στο ματς-πρόκληση για τη φάση των «32» του .(19:00 )

Οι «κίτρινοι» αφήνουν στην άκρη την ήττα από τον Ολυμπιακό και την προσπάθεια για είσοδο στα play-off της Superleague, και επικεντρώνουν την προσοχή τους στο ματς-γιορτή με αντίπαλο τους «Πολίτες».
 Ο Γιάννης Μιχαλήτσος και οι παίκτες τους αναγνώρισαν την ποιότητα της αγγλικής ομάδας, με σύμμαχο ωστόσο το απόρθητο της έδρας τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις από το 1968, εμφανίζονται αποφασισμένοι να διεκδικήσουν το δικαίωμα στο όνειρο, εξαντλώντας τις πιθανότητες που τους αναλογούν για θετικό αποτέλεσμα.

Ο
Άρης αναμένεται να παραταχθεί με το Μιχάλη Σηφάκη κάτω από τα δοκάρια, καθώς ο διεθνής τερματοφύλακας ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε. Οι Βανγκέλι, Λαζαρίδης, Ρονάλντο και Μίσελ αναμένεται να επανδρώσουν την αμυντική τετράδα, με τους Φατί και Πρίττα σε θέσεις ανασταλτικών μέσων. Στις πτέρυγες της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν οι Νέτο και Τόχα, με τον Κόκε σε επιτελικό ρόλο, και τον Μπομπαντίγια στην κορυφή της επίθεσης.

Ο
Ρομπέρτο Μαντσίνι δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματιών Ανταμ Τζόνσον, Νάιτζελ Ντε Γιόνγκ και Τζέιμς Μίλνερ, ωστόσο το πλούσιο ρόστερ των «Πολιτών» του παρέχει πληθώρα επιλογών.

Το πιθανότερο σενάριο για το σχήμα της
Σίτι είναι να βρίσκεται ο Χαρτ στην υπεράσπιση της εστίας, με τους Ρίτσαρντς, Τουρέ, Κομπανί και Κολάροφ στην άμυνα, Βιεϊρά, Μπάρι και Γιάγια Τουρέ στη μεσαία γραμμή, και τους Ράιτ-Φίλιπς, Σίλβα και Τέβες να αποτελούν την επιθετική τριπλέτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου