ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

«Αιώνιο» ντέρμπι στα ημιτελικά του κυπέλλου




«Αιώνιο» ντέρμπι στα ημιτελικά του κυπέλλου
Γιάννης Γιαννουδάκης 18/2/2011
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ…Ντέρμπι και μάλιστα τι ντέρμπι, έβγαλε η κληρωτίδα της ΕΟΠΕ το μεσημέρι της Παρασκευής για τα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος, καθώς Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα κονταροχτυπηθούν με έπαθλο μία θέση στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.
Η πρόκριση θα κριθεί σε μονό αγώνα που θα διεξαχθεί στο κλειστό του Ρέντη στις 2 Μαρτίου, με τον προπονητή των «ερυθρόλευκων» Γιάννη Καλμαζίδη να δηλώνει: « Η διοργάνωση του κυπέλλου Ελλάδας είναι από μόνη της δύσκολη πόσω μάλλον όταν πρέπει να ξεπεράσεις το εμπόδιο του Παναθηναϊκού. Είμαστε άλλωστε, το ζευγάρι των δύο τελευταίων τελικών του θεσμού. Αγωνιστικά είναι νωρίς ακόμη να μιλήσουμε για τον ημιτελικό. Αφενός μεσολαβούν σημαντικοί αγώνες για την Α1 και αφετέρου το αποτέλεσμα ενός ντέρμπι εξαρτάται από πολλές λεπτομέρειες όπως π.χ. σε ποια αγωνιστική κατάσταση θα βρίσκονται οι ομάδες τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή και από πιθανές απουσίες παικτών. Στο μυαλό μας φυσικά πρέπει να έχουμε μόνο τη νίκη-πρόκριση».
Όσον αφορά το ζευγάρι του έτερου ημιτελικού, ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή.
Εκτός όμως από την κλήρωση των ημιτελικών του κυπέλλου ανδρών, είχαμε και την κλήρωση για την αντίστοιχη φάση των γυναικών, με τον Ολυμπιακό να «πέφτει» πάνω στην Κερατέα, σε νοκ άουτ παιχνίδι που θα διεξαχθεί στις 9 Μαρτίου στο κλειστό της Κερατέας, ενώ στον έτερο ημιτελικό, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την ΑΕΚ.
Όπως ήταν αναμενόμενο, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιάννης Νικολάκης εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την κλήρωση, καθώς η ομάδα του απέφυγε τους Παναθηναϊκό και ΑΕΚ και έπεσε πάνω στην , θεωρητικά βατή, Κερατέα.
«Σίγουρα είμαι ικανοποιημένος από την κλήρωση καθώς αποφύγαμε μία τιτανομαχία στον ημιτελικό. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υποτιμήσουμε όμως, τον αντίπαλό μας καθώς το κύπελλο είναι ο θεσμός των εκπλήξεων. Προς το παρόν ξεχνάμε το κύπελλο καθώς επιβάλλεται να παραμείνει η ομάδα συγκεντρωμένη στη διοργάνωση του πρωταθλήματος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου